öykücük nasılsın bakalım bugün . inaşallah ağrıların azalmıştır da rahatlamışsındır biraz. hadi az kaldi bu hafta da geçsin herhalde kolarını kaldırmaya falan başlarsın . sabreden derviş muradına erermiş. .sen de kavuştun artıık istediğin görünntüye.. üffff ben de bir adet olabilsem de alsam şu ameliyat gününü. özlem hemen tel. et demişti. kızlar size birşey danışacağım. aslında birkaçgündür kafam çok karışık. hepinizin fikrini almak istiyorum. insan gerçekten doyumsuz oluyor. . benim daha önce dikkatimi çekmiyordu ama yandan profilim pek güzel değil. önden iyi fakat yandan bakkıldığında hafif burnumun üzerinde çok hafif kemik var. önden belli olmuyor. . utanıyorum aslında bunu söylerken. . aslında KBB ye de gittim geçenlerde. alerjik rinitsin dedi bana. burnum devamlı tıkalı. . bir aletle kameradan baktı burnumun içine. geniz eti . devuluasyon falan yok dedi. ama tam anlayamadım . hafif kemikte eğrilik var. dedi. devuluasyon yoksa , hafif kemik eğriliği var niye dedi. anlamadım. devulasyon=kemik eğğriliği değil mi.? ben mi yanlış biliyorum. doktora da sormayı unuttum ameliyat olmam gerekir mi falan diye. . şimdi meme ameliyatı için gün alıp birgün önceden gittiğimde bu durumu naci beye söylesem mi diye düşünmeye başladım. aslında estetik aklımda yok iken, burnum aklıma bile gelmiyordu.. tabi burda ki güzel burunları görünce ve naci bey de bu işte çok iyi . ne yapsam bilmiyorum. naci beye söylersem ameliyattan birgün önce ona gittiğimde. ne der acaba. utanıyorum valla. . göğüs derken şimdi burun çıktı. ablama da söylemedim. o sadece göğüs biliyor. Bİr de naci bey ben ona göğüs için gittiğimde bana burun diyeceksin diye korktum dedi. yani burnumu gereksiz görecek sanırım. ama ben yandan sevmiyorum görüntüsünü. siz olsanız yaptırırmıydınız kızlar. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. bu aralar pek girmiyorum sitres olamamk için. beynim çok yoruldu bu mesele ile ilgili o yüzden. ama bizi yanlız bırakmayın ne olur. çünkü evdekilere ameliyattan sonra pek nazlanamıyacağım. annem çok kızıyor. olmamı istemiyor. onlara iyiyim modunda olmalıyım. artık buaradan nazımı çekersiniz di mi canlarım... öptüm ssiiiiziziii çokkkk