• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Arkadaşlar dünden beri forum yavaşladımı bana mı öyle geliyor....Tatil modundamısınız yoksa.....KALEM--RUBY--CHOCO--MANABİR--CAROLİ veDİĞERLERİ KİMSE YOKMU YA

canım nasılsın,artık ağrın azalmıştır değil mi,ben artık yarın itibariyle 2 hafta acayip yoğun olacağım,öğlen aralarında foruma bakacağım,gelen olursa görüşürüz,hepinizi öpüyorum

öykücük nasılsın bakalım bugün . inaşallah ağrıların azalmıştır da rahatlamışsındır biraz. hadi az kaldi bu hafta da geçsin herhalde kolarını kaldırmaya falan başlarsın . sabreden derviş muradına erermiş. .sen de kavuştun artıık istediğin görünntüye.. üffff ben de bir adet olabilsem de alsam şu ameliyat gününü. özlem hemen tel. et demişti. kızlar size birşey danışacağım. aslında birkaçgündür kafam çok karışık. hepinizin fikrini almak istiyorum. insan gerçekten doyumsuz oluyor. . benim daha önce dikkatimi çekmiyordu ama yandan profilim pek güzel değil. önden iyi fakat yandan bakkıldığında hafif burnumun üzerinde çok hafif kemik var. önden belli olmuyor. . utanıyorum aslında bunu söylerken. . aslında KBB ye de gittim geçenlerde. alerjik rinitsin dedi bana. burnum devamlı tıkalı. . bir aletle kameradan baktı burnumun içine. geniz eti . devuluasyon falan yok dedi. ama tam anlayamadım . hafif kemikte eğrilik var. dedi. devuluasyon yoksa , hafif kemik eğriliği var niye dedi. anlamadım. devulasyon=kemik eğğriliği değil mi.? ben mi yanlış biliyorum. doktora da sormayı unuttum ameliyat olmam gerekir mi falan diye. . şimdi meme ameliyatı için gün alıp birgün önceden gittiğimde bu durumu naci beye söylesem mi diye düşünmeye başladım. aslında estetik aklımda yok iken, burnum aklıma bile gelmiyordu.. tabi burda ki güzel burunları görünce ve naci bey de bu işte çok iyi . ne yapsam bilmiyorum. naci beye söylersem ameliyattan birgün önce ona gittiğimde. ne der acaba. utanıyorum valla. . göğüs derken şimdi burun çıktı. ablama da söylemedim. o sadece göğüs biliyor. Bır de naci bey ben ona göğüs için gittiğimde bana burun diyeceksin diye korktum dedi. yani burnumu gereksiz görecek sanırım. ama ben yandan sevmiyorum görüntüsünü. siz olsanız yaptırırmıydınız kızlar. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. bu aralar pek girmiyorum sitres olamamk için. beynim çok yoruldu bu mesele ile ilgili o yüzden. ama bizi yanlız bırakmayın ne olur. çünkü evdekilere ameliyattan sonra pek nazlanamıyacağım. annem çok kızıyor. olmamı istemiyor. onlara iyiyim modunda olmalıyım. artık buaradan nazımı çekersiniz di mi canlarım... öptüm ssiiiiziziii çokkkk

öykücük nasılsın bakalım bugün . inaşallah ağrıların azalmıştır da rahatlamışsındır biraz. hadi az kaldi bu hafta da geçsin herhalde kolarını kaldırmaya falan başlarsın . sabreden derviş muradına erermiş. .sen de kavuştun artıık istediğin görünntüye.. üffff ben de bir adet olabilsem de alsam şu ameliyat gününü. özlem hemen tel. et demişti. kızlar size birşey danışacağım. aslında birkaçgündür kafam çok karışık. hepinizin fikrini almak istiyorum. insan gerçekten doyumsuz oluyor. . benim daha önce dikkatimi çekmiyordu ama yandan profilim pek güzel değil. önden iyi fakat yandan bakkıldığında hafif burnumun üzerinde çok hafif kemik var. önden belli olmuyor. . utanıyorum aslında bunu söylerken. . aslında KBB ye de gittim geçenlerde. alerjik rinitsin dedi bana. burnum devamlı tıkalı. . bir aletle kameradan baktı burnumun içine. geniz eti . devuluasyon falan yok dedi. ama tam anlayamadım . hafif kemikte eğrilik var. dedi. devuluasyon yoksa , hafif kemik eğriliği var niye dedi. anlamadım. devulasyon=kemik eğğriliği değil mi.? ben mi yanlış biliyorum. doktora da sormayı unuttum ameliyat olmam gerekir mi falan diye. . şimdi meme ameliyatı için gün alıp birgün önceden gittiğimde bu durumu naci beye söylesem mi diye düşünmeye başladım. aslında estetik aklımda yok iken, burnum aklıma bile gelmiyordu.. tabi burda ki güzel burunları görünce ve naci bey de bu işte çok iyi . ne yapsam bilmiyorum. naci beye söylersem ameliyattan birgün önce ona gittiğimde. ne der acaba. utanıyorum valla. . göğüs derken şimdi burun çıktı. ablama da söylemedim. o sadece göğüs biliyor. Bİr de naci bey ben ona göğüs için gittiğimde bana burun diyeceksin diye korktum dedi. yani burnumu gereksiz görecek sanırım. ama ben yandan sevmiyorum görüntüsünü. siz olsanız yaptırırmıydınız kızlar. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. bu aralar pek girmiyorum sitres olamamk için. beynim çok yoruldu bu mesele ile ilgili o yüzden. ama bizi yanlız bırakmayın ne olur. çünkü evdekilere ameliyattan sonra pek nazlanamıyacağım. annem çok kızıyor. olmamı istemiyor. onlara iyiyim modunda olmalıyım. artık buaradan nazımı çekersiniz di mi canlarım... öptüm ssiiiiziziii çokkkk

senin nazını çekeriz canım niye çekmeyelim ki.. ben senin yerinde olsam naci beye burnunun resmini gönderir ve fikrini sorardım,ama seni rahatsız edecek bir durum değilse,biraz bence düşünmelisin,çok hızlı karar vermemelisin bence opuyorumnanaktan

ben ikisini bir arada olmazdım herhalde ama en iyi kararı sen ve doktorun birlikte verebilirsiniz Manabir cim.....ben bugün daha iyiyim....ağrılarım sadece belli hareketleri yapmaya çalışırken varlar....birde sabahları yataktan ilk kalktığımda 1-2 dakika göğüslerim sert ve ağrılı oluyorlar ama artık daha bir şekillenmeye başladılar darısı başşına canım

Kalem cim iş herşeyden önce gelir biz hep buralarda olucaz canım ..Allah bir aksilik vermezse...fırsat buldukça dolaş bizi arkadaşım

hadi bakalım öykücüm,ağrılarını azalmasına sevindim,önümüzdeki haftanın sonlarına doğru kendini daha iyi hissedeceksin,hatta kollarını daha rahat kullanabileceksin,ben öğlen aralarında yoklarım sizleri,benden kaçış yok,hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Arkadaşlar dünden beri forum yavaşladımı bana mı öyle geliyor....Tatil modundamısınız yoksa.....KALEM--RUBY--CHOCO--MANABİR--CAROLİ veDİĞERLERİ KİMSE YOKMU YA

canım buralardayım bazen bu saatlerde ama çogu zaman gece anca vaktim oluyo çocuktu ramazandı sofra kur kaldır kaydirigubbakcemile3 klasik işler..iyi olduguna çok sevindim canım a.s.

canım nasılsın,artık ağrın azalmıştır değil mi,ben artık yarın itibariyle 2 hafta acayip yoğun olacağım,öğlen aralarında foruma bakacağım,gelen olursa görüşürüz,hepinizi öpüyorum

kalemcim şimdiden kolaylıklar dilerim işlerinde inşallah görüşmek üzere canım öptüm bendea.s.

öykücük nasılsın bakalım bugün . inaşallah ağrıların azalmıştır da rahatlamışsındır biraz. hadi az kaldi bu hafta da geçsin herhalde kolarını kaldırmaya falan başlarsın . sabreden derviş muradına erermiş. .sen de kavuştun artıık istediğin görünntüye.. üffff ben de bir adet olabilsem de alsam şu ameliyat gününü. özlem hemen tel. et demişti. kızlar size birşey danışacağım. aslında birkaçgündür kafam çok karışık. hepinizin fikrini almak istiyorum. insan gerçekten doyumsuz oluyor. . benim daha önce dikkatimi çekmiyordu ama yandan profilim pek güzel değil. önden iyi fakat yandan bakkıldığında hafif burnumun üzerinde çok hafif kemik var. önden belli olmuyor. . utanıyorum aslında bunu söylerken. . aslında KBB ye de gittim geçenlerde. alerjik rinitsin dedi bana. burnum devamlı tıkalı. . bir aletle kameradan baktı burnumun içine. geniz eti . devuluasyon falan yok dedi. ama tam anlayamadım . hafif kemikte eğrilik var. dedi. devuluasyon yoksa , hafif kemik eğriliği var niye dedi. anlamadım. devulasyon=kemik eğğriliği değil mi.? ben mi yanlış biliyorum. doktora da sormayı unuttum ameliyat olmam gerekir mi falan diye. . şimdi meme ameliyatı için gün alıp birgün önceden gittiğimde bu durumu naci beye söylesem mi diye düşünmeye başladım. aslında estetik aklımda yok iken, burnum aklıma bile gelmiyordu.. tabi burda ki güzel burunları görünce ve naci bey de bu işte çok iyi . ne yapsam bilmiyorum. naci beye söylersem ameliyattan birgün önce ona gittiğimde. ne der acaba. utanıyorum valla. . göğüs derken şimdi burun çıktı. ablama da söylemedim. o sadece göğüs biliyor. Bİr de naci bey ben ona göğüs için gittiğimde bana burun diyeceksin diye korktum dedi. yani burnumu gereksiz görecek sanırım. ama ben yandan sevmiyorum görüntüsünü. siz olsanız yaptırırmıydınız kızlar. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. bu aralar pek girmiyorum sitres olamamk için. beynim çok yoruldu bu mesele ile ilgili o yüzden. ama bizi yanlız bırakmayın ne olur. çünkü evdekilere ameliyattan sonra pek nazlanamıyacağım. annem çok kızıyor. olmamı istemiyor. onlara iyiyim modunda olmalıyım. artık buaradan nazımı çekersiniz di mi canlarım... öptüm ssiiiiziziii çokkkk

canım elbette sana destek olmaya devam edicez sen hiç merak etme..benim fikrim eğer burnunda nefes zorlugu vs tarzında bi problem yaşıyosan ve bu senin hayatını zaman zaman zorluyosa bi danış naci beye artısıyla eksisiyle mutlaka seni en doğru şekilde yönlendiricektir..

kalem cim , öykücüm, ve rubycim tavsiyeleriniz için çok sağolun arkadaşlar. herhalde ameliyat gününden birgün önce gittiğimde göğüs için .bu durumu da söylerim kendisine. bakalım ne diyecek. tıkanıklık devemlı oluyor bende. alerjik rinit dedi KBB uzmanı. nasonex verdi. şimdi açılldı rahatım biraz. ama hep bu sipreyi kullanmak istemmiyorum tabi. bakalım soracağım naci beye. ya da okka gibi bir burun hayalinden vazgeçeceğim. çok ani kararlar vermemek lazım. birden ne oldu ben de kendime inanamıyorum.. göğüsü hallettikte burrun kaldı sanki. hepiniz çok tatlısınız . öpüyorum şekerler sizleri

kalem cim , öykücüm, ve rubycim tavsiyeleriniz için çok sağolun arkadaşlar. herhalde ameliyat gününden birgün önce gittiğimde göğüs için .bu durumu da söylerim kendisine. bakalım ne diyecek. tıkanıklık devemlı oluyor bende. alerjik rinit dedi KBB uzmanı. nasonex verdi. şimdi açılldı rahatım biraz. ama hep bu sipreyi kullanmak istemmiyorum tabi. bakalım soracağım naci beye. ya da okka gibi bir burun hayalinden vazgeçeceğim. çok ani kararlar vermemek lazım. birden ne oldu ben de kendime inanamıyorum.. göğüsü hallettikte burrun kaldı sanki. hepiniz çok tatlısınız . öpüyorum şekerler sizleri

valla canım sana şunu söyliyim burda yazılanlar insanı kamçılıyokaydirigubbakcemile3 burun ameliyatı olup hiç problem yaşamadım çok kolay geldi geçti diyen bütün arkadaşları okuyunca bende kendi kendime acaba bende yaptırsammı dedim ne yalan sölim kaydirigubbakcemile3 çok şahane bi burun deil benımkıde ama bi problemi yok yüzüme yakıştıgını düşünüyorum yinede insan güzel oldukça olmak istiyo oyüzden bu düşünceye kapılmakta çok haklısın e bide probleminde varmış eğer uygun bi adaysan naci beye göre neden yaptırmayasın kiyerimseniben ailende zamanla alışcaktır kaydirigubbakcemile5

charmenteciğim ben senin terleme ile ilgili cevabını görmemiştim. şimdi gördüm geriye bakarken tesadüfen. kusura bakma canım. çok sağol. çok sevindim bu güzel haber için. demek ömür boyu. süper bence. .. benim koltuk altlarım çok terliyor ve kötü koku oluyor. stik kullansam da yine de çok fazlşa önlenemşiyor. canım bu yöntem ın riskleri sağlığa zararı var mı? bir bilgin var mı?yoksa tamemen doğal zararsız birşey mi? ben de de ne çok sorun varmış insan kurcaladıkça çıkıyor. neyse bu sene böyle geçecek anlaşılan. seneye hiçbirşey düşünmek istemiyorum kendimle ilgili olarak. psikolojim bozulacak . anlaşılan naci beyle daha çookk görüşeceğim.

charmenteciğim ben senin terleme ile ilgili cevabını görmemiştim. şimdi gördüm geriye bakarken tesadüfen. kusura bakma canım. çok sağol. çok sevindim bu güzel haber için. demek ömür boyu. süper bence. .. benim koltuk altlarım çok terliyor ve kötü koku oluyor. stik kullansam da yine de çok fazlşa önlenemşiyor. canım bu yöntem ın riskleri sağlığa zararı var mı? bir bilgin var mı?yoksa tamemen doğal zararsız birşey mi? ben de de ne çok sorun varmış insan kurcaladıkça çıkıyor. neyse bu sene böyle geçecek anlaşılan. seneye hiçbirşey düşünmek istemiyorum kendimle ilgili olarak. psikolojim bozulacak . anlaşılan naci beyle daha çookk görüşeceğim.

canım sorma gerçekten kucaladıkça çıkıyor da çıkıyor....:)
canım ben de sordum naci beye herhangi bir zararı ya da zamanla oluşabilecek bir sorun olur mu diye.hayır dedi.zaten böyle bir sorun oluşabilecek olsa asla böyle bir işlem yapmam dedi.inanmadığı bir yöntemi ya da maddeyi asla kullanmıyor gerçekten naci bey.başka yöntem ve maddelerle ilgili konuşurken yaptığı yorumlardan çok iyi anladım bunu.
dediğim gibi ancak 3-4 ay sonra yaptırabileceğim bende.o zaman daha detaylı aktarırım sana.şu an için tek bildiğim yaklaşık 1 saat sürecek kısa bir operasyonla (vaser cihazı ile) bu sorunun halolduğu...
sevgiler

kızlar benim sol memem varya hani mosmordu
şimdi de yemyeşil olmuş
hani moraran bi yer yeşile döner ya işte öyle
şişi de inmiş biraz ama hala hassas
şöyle doya doya aynada bakamıyorum kendime
biri yeşil yukarda biri aşağıda
allak bullak oldum ya
sol memem de düzelse inşallah
son halini merak ediyorum ya
bi sorun kalmadan bi düzelse başka bişe istemiyorum valla:çok üzgünüm:

kızlar benim sol memem varya hani mosmordu
şimdi de yemyeşil olmuş
hani moraran bi yer yeşile döner ya işte öyle
şişi de inmiş biraz ama hala hassas
şöyle doya doya aynada bakamıyorum kendime
biri yeşil yukarda biri aşağıda
allak bullak oldum ya
sol memem de düzelse inşallah
son halini merak ediyorum ya
bi sorun kalmadan bi düzelse başka bişe istemiyorum valla:çok üzgünüm:

canım yeşile dönmeye başladıysa düzeliyo sanırım benımde önce mordu sonra yeşile dönmüştü en son sararıp yok olmuştu inşallah seninde öyle olcak baya zedelenmiş sanırım yavaş ilerliyo inşallah düzelcek canım üzülmemeye çalış:teselli:

kızlar benimde sağ göğsümün altı mosmor yani simsiyah desek daha doğru olur..naci beye sorduğumda ameliyattan 10-15 gün sonra bile morlukların ortaya çıkabileceğini bunun normal olduğunu söyledi daha öncede Leylek82 arkadaşımıza yazmıştım ama görmedi herhall

kızlar sanırım morarma normal sonuçta bıcak degiyor.. dizimizi biyere carpıyoruz orası bile hemen morarıyor..bende zerre kadar olmadı .birazda bünyeyle alakalı sanırım .Ruby halkı yeşilden sonra sararır sonrada hiçbirşeycigin kalmıcak ..süper olcaksın

Seylan cım benim 9. günüm ve doktorum Naci Çelik...kişiye özel meme büyütme tekniklerini kullanıyor ben 6 bine özel göztepe hastanesinde oldum .. Sevgiler canım

cevabın için teşekkür ederim öykücüm. kişiye özel büyütme teknikleri derken neyi kastettin canım?

leylek82 arkadaşım, dün sana aşağıdaki mesajı yazmıştım ama görmedin sanırım.
leylek82 arkadaşım sanada cevabın için teşekkür ederim. özel mesajını aldım. senin doktorun tuğrul bey hakkında şunları duymuştum. ameliyattan çıkıp 3 saat sonra kendi arabasını kullanarak evlerine gidenler, ve ertesi gün masa başı işine dönebilenler varmı gerçekten? bunlar doğrumu?

Back