cevabın için teşekkür ederim öykücüm. kişiye özel büyütme teknikleri derken neyi kastettin canım?
kızlar benimde sağ göğsümün altı mosmor yani simsiyah desek daha doğru olur..naci beye sorduğumda ameliyattan 10-15 gün sonra bile morlukların ortaya çıkabileceğini bunun normal olduğunu söyledi daha öncede Leylek82 arkadaşımıza yazmıştım ama görmedi herhall
leylek82 arkadaşım, dün sana aşağıdaki mesajı yazmıştım ama görmedin sanırım.
leylek82 arkadaşım sanada cevabın için teşekkür ederim. özel mesajını aldım. senin doktorun tuğrul bey hakkında şunları duymuştum. ameliyattan çıkıp 3 saat sonra kendi arabasını kullanarak evlerine gidenler, ve ertesi gün masa başı işine dönebilenler varmı gerçekten? bunlar doğrumu?
kızlar size sorum olucak naci bey burun ameliyatı olanlar varmı ve göğüs?
merhaba canım ben 4 ay önce naci beye meme büyütme ameliyatı oldum çok memnunum burun ameliyatı olan arkadaşlarda var onlarda mutlaka msjını görüp bilgi vericeklerdir sevgiler..a.s.
kızlarr ne alemdesiniz,benim işler deli gibi olduğu için fırsat bulamıyorum girmeye,öykücüm,ruby'cim,manabirciğim nasıl gidiyor? gögüz ameliyatı olan var mı diye bir arkadaş sormuş ben de cevap vereyim dedim,ben de oldum ve çok memnunum,kızlar sizleri özlüyorum bennn,foruma girmek alışkanlık olmuş
canım bizde seni özlüyoruz iyiyiz bildigin gibi geçiyo günler işte kaydirigubbakcemile3 işlerinde kolaylıklar dilerim canım çok öpüyorum inşallah karşılaşırız buralarda bugun kaçırdık maalsef:sinifsinif:görüşemk üzere öptüm a.s.
ruby'ciğimmmmm ben buradayım,he he bakayım dedim ne yapıyosunuz diyeopuyorumnanaktan
aaa yaşasınn hihoyyythihoyyyt nasıl gidiyo iş güç :1hug:
tüühhh gitmişşsin :sinifsinif: yetişemedim -tatlicadiarzu-
:sinifsinif::sinifsinif:
canım,artık kimse niye uğramıyo,:sinifsinif: ben öğlen aralarında bakıyorum ne alemdesiniz diye ama kimseye yetişemiyorum:sinifsinif: işlerim çok yoğun ve haftaya önemli bir sınavım var,bana dua olur mu,kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
bu işler böyledir.. şimdi herkes doğduğundan beri şimdiki halinde olduğunu sanıyodur..-tatlicadiarzu- İyi yapılmış bir plastik cerrahi işleminin böyle bir etkisi var sanırım..kaydirigubbakcemile3
:sinifsinif::sinifsinif:
canım,artık kimse niye uğramıyo,:sinifsinif: ben öğlen aralarında bakıyorum ne alemdesiniz diye ama kimseye yetişemiyorum:sinifsinif: işlerim çok yoğun ve haftaya önemli bir sınavım var,bana dua olur mu,kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ve en sonunda bende soru sormaya karar verdim çünkü çıldırcam burun ameliyatı düşünüyorum ama ailem her şekilde beni vazgeçirmeye çalışıyor. Burun ameliyatı olan arkadaslar kısa süreli değil ama uzun süre içerisinde herhangi bir sorunla karşılaşıyo musunuz burun çökmesi, düşmesi vs vs sizden aldığım cevaplar kararımı netleştirecek seneye düğünüm var ve o zamana kadar burnumun küçültülmesi lazım bu arada naci beye yaptırmak istiyodum ama ücreti yüksek maalesef, adanada bi doktor buldum inş iyi olurr cevaplarınızı bekliyorumm teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?