Arkadaşlar dünden beri forum yavaşladımı bana mı öyle geliyor....Tatil modundamısınız yoksa.....KALEM--RUBY--CHOCO--MANABİR--CAROLİ veDİĞERLERİ KİMSE YOKMU YA
öykücük nasılsın bakalım bugün . inaşallah ağrıların azalmıştır da rahatlamışsındır biraz. hadi az kaldi bu hafta da geçsin herhalde kolarını kaldırmaya falan başlarsın . sabreden derviş muradına erermiş. .sen de kavuştun artıık istediğin görünntüye.. üffff ben de bir adet olabilsem de alsam şu ameliyat gününü. özlem hemen tel. et demişti. kızlar size birşey danışacağım. aslında birkaçgündür kafam çok karışık. hepinizin fikrini almak istiyorum. insan gerçekten doyumsuz oluyor. . benim daha önce dikkatimi çekmiyordu ama yandan profilim pek güzel değil. önden iyi fakat yandan bakkıldığında hafif burnumun üzerinde çok hafif kemik var. önden belli olmuyor. . utanıyorum aslında bunu söylerken. . aslında KBB ye de gittim geçenlerde. alerjik rinitsin dedi bana. burnum devamlı tıkalı. . bir aletle kameradan baktı burnumun içine. geniz eti . devuluasyon falan yok dedi. ama tam anlayamadım . hafif kemikte eğrilik var. dedi. devuluasyon yoksa , hafif kemik eğriliği var niye dedi. anlamadım. devulasyon=kemik eğğriliği değil mi.? ben mi yanlış biliyorum. doktora da sormayı unuttum ameliyat olmam gerekir mi falan diye. . şimdi meme ameliyatı için gün alıp birgün önceden gittiğimde bu durumu naci beye söylesem mi diye düşünmeye başladım. aslında estetik aklımda yok iken, burnum aklıma bile gelmiyordu.. tabi burda ki güzel burunları görünce ve naci bey de bu işte çok iyi . ne yapsam bilmiyorum. naci beye söylersem ameliyattan birgün önce ona gittiğimde. ne der acaba. utanıyorum valla. . göğüs derken şimdi burun çıktı. ablama da söylemedim. o sadece göğüs biliyor. Bİr de naci bey ben ona göğüs için gittiğimde bana burun diyeceksin diye korktum dedi. yani burnumu gereksiz görecek sanırım. ama ben yandan sevmiyorum görüntüsünü. siz olsanız yaptırırmıydınız kızlar. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. bu aralar pek girmiyorum sitres olamamk için. beynim çok yoruldu bu mesele ile ilgili o yüzden. ama bizi yanlız bırakmayın ne olur. çünkü evdekilere ameliyattan sonra pek nazlanamıyacağım. annem çok kızıyor. olmamı istemiyor. onlara iyiyim modunda olmalıyım. artık buaradan nazımı çekersiniz di mi canlarım... öptüm ssiiiiziziii çokkkk
Kalem cim iş herşeyden önce gelir biz hep buralarda olucaz canım ..Allah bir aksilik vermezse...fırsat buldukça dolaş bizi arkadaşım
Teşekkürler sevgili ruby80. kendine iyi bak.
Arkadaşlar dünden beri forum yavaşladımı bana mı öyle geliyor....Tatil modundamısınız yoksa.....KALEM--RUBY--CHOCO--MANABİR--CAROLİ veDİĞERLERİ KİMSE YOKMU YA
canım nasılsın,artık ağrın azalmıştır değil mi,ben artık yarın itibariyle 2 hafta acayip yoğun olacağım,öğlen aralarında foruma bakacağım,gelen olursa görüşürüz,hepinizi öpüyorum
öykücük nasılsın bakalım bugün . inaşallah ağrıların azalmıştır da rahatlamışsındır biraz. hadi az kaldi bu hafta da geçsin herhalde kolarını kaldırmaya falan başlarsın . sabreden derviş muradına erermiş. .sen de kavuştun artıık istediğin görünntüye.. üffff ben de bir adet olabilsem de alsam şu ameliyat gününü. özlem hemen tel. et demişti. kızlar size birşey danışacağım. aslında birkaçgündür kafam çok karışık. hepinizin fikrini almak istiyorum. insan gerçekten doyumsuz oluyor. . benim daha önce dikkatimi çekmiyordu ama yandan profilim pek güzel değil. önden iyi fakat yandan bakkıldığında hafif burnumun üzerinde çok hafif kemik var. önden belli olmuyor. . utanıyorum aslında bunu söylerken. . aslında KBB ye de gittim geçenlerde. alerjik rinitsin dedi bana. burnum devamlı tıkalı. . bir aletle kameradan baktı burnumun içine. geniz eti . devuluasyon falan yok dedi. ama tam anlayamadım . hafif kemikte eğrilik var. dedi. devuluasyon yoksa , hafif kemik eğriliği var niye dedi. anlamadım. devulasyon=kemik eğğriliği değil mi.? ben mi yanlış biliyorum. doktora da sormayı unuttum ameliyat olmam gerekir mi falan diye. . şimdi meme ameliyatı için gün alıp birgün önceden gittiğimde bu durumu naci beye söylesem mi diye düşünmeye başladım. aslında estetik aklımda yok iken, burnum aklıma bile gelmiyordu.. tabi burda ki güzel burunları görünce ve naci bey de bu işte çok iyi . ne yapsam bilmiyorum. naci beye söylersem ameliyattan birgün önce ona gittiğimde. ne der acaba. utanıyorum valla. . göğüs derken şimdi burun çıktı. ablama da söylemedim. o sadece göğüs biliyor. Bİr de naci bey ben ona göğüs için gittiğimde bana burun diyeceksin diye korktum dedi. yani burnumu gereksiz görecek sanırım. ama ben yandan sevmiyorum görüntüsünü. siz olsanız yaptırırmıydınız kızlar. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. bu aralar pek girmiyorum sitres olamamk için. beynim çok yoruldu bu mesele ile ilgili o yüzden. ama bizi yanlız bırakmayın ne olur. çünkü evdekilere ameliyattan sonra pek nazlanamıyacağım. annem çok kızıyor. olmamı istemiyor. onlara iyiyim modunda olmalıyım. artık buaradan nazımı çekersiniz di mi canlarım... öptüm ssiiiiziziii çokkkk
kalem cim , öykücüm, ve rubycim tavsiyeleriniz için çok sağolun arkadaşlar. herhalde ameliyat gününden birgün önce gittiğimde göğüs için .bu durumu da söylerim kendisine. bakalım ne diyecek. tıkanıklık devemlı oluyor bende. alerjik rinit dedi KBB uzmanı. nasonex verdi. şimdi açılldı rahatım biraz. ama hep bu sipreyi kullanmak istemmiyorum tabi. bakalım soracağım naci beye. ya da okka gibi bir burun hayalinden vazgeçeceğim. çok ani kararlar vermemek lazım. birden ne oldu ben de kendime inanamıyorum.. göğüsü hallettikte burrun kaldı sanki. hepiniz çok tatlısınız . öpüyorum şekerler sizleri
charmenteciğim ben senin terleme ile ilgili cevabını görmemiştim. şimdi gördüm geriye bakarken tesadüfen. kusura bakma canım. çok sağol. çok sevindim bu güzel haber için. demek ömür boyu. süper bence. .. benim koltuk altlarım çok terliyor ve kötü koku oluyor. stik kullansam da yine de çok fazlşa önlenemşiyor. canım bu yöntem ın riskleri sağlığa zararı var mı? bir bilgin var mı?yoksa tamemen doğal zararsız birşey mi? ben de de ne çok sorun varmış insan kurcaladıkça çıkıyor. neyse bu sene böyle geçecek anlaşılan. seneye hiçbirşey düşünmek istemiyorum kendimle ilgili olarak. psikolojim bozulacak . anlaşılan naci beyle daha çookk görüşeceğim.
kızlar benim sol memem varya hani mosmordu
şimdi de yemyeşil olmuş
hani moraran bi yer yeşile döner ya işte öyle
şişi de inmiş biraz ama hala hassas
şöyle doya doya aynada bakamıyorum kendime
biri yeşil yukarda biri aşağıda
allak bullak oldum ya
sol memem de düzelse inşallah
son halini merak ediyorum ya
bi sorun kalmadan bi düzelse başka bişe istemiyorum valla:çok üzgünüm:
Seylan cım benim 9. günüm ve doktorum Naci Çelik...kişiye özel meme büyütme tekniklerini kullanıyor ben 6 bine özel göztepe hastanesinde oldum .. Sevgiler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?