aneeem kimse yok mu yahuu şansa bak :)) ben de rahat rahat internete girmiştim biri yazsa da cevap versem.hadi kızlarrr soru falan sorun hehe kaydirigubbakcemile3
yaaa ben burdayımmmm,sorularım birikti zaten:sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aneeem kimse yok mu yahuu şansa bak :)) ben de rahat rahat internete girmiştim biri yazsa da cevap versem.hadi kızlarrr soru falan sorun hehe kaydirigubbakcemile3
soor canımmm.benim de cevaplarım birikti -tatlicadiarzu-
ben bi soru sorsam hemencecik olurmu:) naci bey burun için 2.görüşmede bi ücret alıomu..alıosa sonra onu ameliyat masrafından düşüomu öle bişi duydumda dogrumu acaba..??
ben bi soru sorsam hemencecik olurmu:) naci bey burun için 2.görüşmede bi ücret alıomu..alıosa sonra onu ameliyat masrafından düşüomu öle bişi duydumda dogrumu acaba..??
gercektende kızların dedigi kadar hızlısınız:))tesekkür ederimmm:)
RUBY cim sanada sorayım sen nasılsın bugün...sen kaç ggün düz yatmıştın arkadaşım ya...ters dönmüş kaplumbağa gibi yatmaktan bunaldım çünki yatakta kollarımdan destek alıpta kendimi düzeltmek imkansız...daha saçlarımı bile toplayamıyorum canım...evin i
işlerini hergün 4 saat gelen yardımcı kadın yapıyor..eğer bir haftaya düzelmezsem iflas bayrağını çekicem canım....sanada hayırlı ramazanlar öptüm
tekrar merhaba kızlaaar.yaa kızlar çok hızlısınız,2 günden fazla ara vermemek lazım ki yine de herkese cevap vermem imkansız -tatlicadiarzu-
öykücüm naci bey sana 5 eylülde gelmiceğini söyleyerek şaka yaptı heralde di mi yanii o gelmicekse kim kontrol etcek bizi hehe mirmirmirmir
bir de canım masajlarını aksatma öyle nazlanarak çünkü onlar zamnla acının azalmasını sağlıcak.sabah akşam ve duşta yapmalısın mutlaka aksatmadan.kollarını kaldıramaman da şimdilik normal 2. hafta itibariyle daha rahat olcaksın o konuda.ben de 3. haftada rahatlığımı tam olrak hissetmiştim.3. haftada spor,sırtüstü yatma,kolları istediğim gibi kullanma,ağırlık kaldırma.. herşeyi yapabiliyordum.manabircim sen de keman için 2. haftada rahat olursun diye düşünüyorum merak etme hiç.sana 2 hafta tatil yeter de artar bile yani bence yerimseniben
leylek82cim sana da çok üzüldüm,umarım önemli bişey yoktur.benm de sağ göğsümde çok hafif bir morarma olmuştu ilk günden itibaren vardı ve 2 haftada falan geçmişti sanırım.seninki biraz daha farklı görünüyoonun için paniklemeden takipçisi olmanı tavsiye ederim yerimseniben bizi de habrsiz bırakma durumundan.
bunun dışında cevap yazmam gerekn çoook şey olmuş arada aslında ama fazla zaman bulamıyorum maalesef :1no2: dönüşümde daha sıkı bir takipçi olcam kızlar şimdilik rubycim le kalemcim zaten yoklumu aratmıyolar kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepnizi.sevgiler... opuyorumnanaktan
kızlar merhaba. bende bayaadır araştırma içindeyim. epeydir forumda doktorlar hakkında yazılanları okuyorum. ılk başka aklımda onlarca isim vardı. tabi haklarında bilgim yoktu. şimdi eleye eleye doktor sayısını beşe düşürmeyi başardım. şimdi sizlerden bu doktorların mail adreslerini isteyeceğim. bir soru listesi hazırlayıp hepsine aynı maili göndermeyi düşünüyorum. sonrada yüzyüze görüşmeye gideceğim.
artık kocamın yanında soyunurken utanmaktak bıkmış biri olarak sizden bana da yardımcı olmanızı rica ediyorum. mail adreslerini istediğim doktorlar, 1-tuğrul turan 2-yakup avşar 3-naci çelik 4-aylin karanlık 5-mustafa tercan. sevgilerle
merhaba canım
Öncelikle seçiminde etkili olmak istemem ama ben naci çeliğe ameliyatımı oldum ve artık utanmadan çekinmeden her giydiğim yakışıyo,çok memnunum çok harika bi doktor..gerçekten bi bayan için meme çok önemli,inşallah sende bu mutluluğa erişirsin..
www.pragoklinik.com buda internet sitesi belki incelemek istersin ortamı vs.. soruların olursa cvplarım mutlaka sevgiler..a.s.
kızlar merhaba. bende bayaadır araştırma içindeyim. epeydir forumda doktorlar hakkında yazılanları okuyorum. İlk başka aklımda onlarca isim vardı. tabi haklarında bilgim yoktu. şimdi eleye eleye doktor sayısını beşe düşürmeyi başardım. şimdi sizlerden bu doktorların mail adreslerini isteyeceğim. bir soru listesi hazırlayıp hepsine aynı maili göndermeyi düşünüyorum. sonrada yüzyüze görüşmeye gideceğim.
artık kocamın yanında soyunurken utanmaktak bıkmış biri olarak sizden bana da yardımcı olmanızı rica ediyorum. mail adreslerini istediğim doktorlar, 1-tuğrul turan 2-yakup avşar 3-naci çelik 4-aylin karanlık 5-mustafa tercan. sevgilerle
seylancığım araştırmalarında başarılar diliyorum.naci çelik'in kliniği erenköyde,bağdat caddesinde,prago adlı bir klinik.mail adresi ise drnacicelik@gmail.com,nacicelik@prago.com,şeklinde şimdiden kolay gelsin diliyorum,umarım istediğin sonuca ulaşırsın