çikolatacığım bizleri burada unutmadığın için çok teşekkür ediyorum . herkeze birşeyler yazmışsın. bana da ayrıca yazmışsın canım . beni çok mutlu ettin. . kalemcim senin de işlerin yoğunlaşacakmış. umarım ben ameliyat olduğum zaman işlerin biraz hafifler. sana da ihtiyacım olacak canım. öykücüm sen de beni yalnız bırakmazsın dimi.:))kalemcim ruby senin sorunu cevaplamış yukarıda galiba görmemiş olabilirsin canım . biraz gerilere bak. ruby acımadığı sürece normal balenli sütyen takmış. naci bey izin vermiş . yine bakarsın yukarılara. hepinize hayırlı ramazanlar.benim ameliyat ramazana denk geldi. umarım bir terslik olmaz .biraz endişeliyim ama ramazanın sonunu bekleyemeyeceğim artık. çok sabırsızlanıyorum.
manabirciğim,ameliyatının ramazan da olmasının bana göre bir sakıncası olmaz,öyle olsaydı büyük veya acil ameliyatı olanlar daha temkinli yaklaşırlardı. Ameliyat öncesi süreçte ne kadar rahat olursan anestezi sonrasında daha rahat uyanıyorsun. Ben ameliyat günümü aldığımda kızlara da söylediğim gibi kalbim titriyordu,sonra işlerim o kadar yoğunlaştı ki ameliyatı düşünemedim bile. ameliyattan 2 gün önce naci beyle görüştüğümde gayet sakinleşmiştim,sonra da ameliyat günü hala kendime inanamıyorum diyordum, normalde çok ama çok heyecanlı bir tipimdir.o gün çok rahattım,çünkü naci beye çok fazla güveniyordum,ona duyduğum güven duygusu bana herşeyin yolunda gideceğini hissetmemi sağlamıştı. Hemşireler beni ameliyata hazırlarken bile sadece uyamak istedim,biraz güçsüz kalmışım sanırım,kanı aldıktan sonra daha da rahatladım ve uyumaya başladım ki sedyeyle görevliler geldi," hadi bakalım ,zaman geldi dediler",o anda birazcık korktum, o da doğal sanırım, sedyedeyken hemşire kolumdan bişey enjekte etti,bir baktım ameliyathandeyim,sonra sanki beni zorla uyandırıyorlar gibi, "anestezi doktoru ,sizi uyutuyoruz dedi ve sonrasında ,ameliyatınız bitti sesiyle uyandım,heepsi bu kadardı yani.korkacak ,panikleyecek birşey yok zaten,hem naci bey de o gün yeterince esprili oluyor ve insanı rahatlatıyor. sen ameliyat tarihini al,ben bir şekilde foruma girerim,hiç bişey yapamasam öğlen arasında veya akşam saatlerinde orda olurum.seeen hiiç merak etme,bizler buradayız ve senin heyecanını en iyi bizler anlarız. hadi bakalım bol şans şimdiden,naci bey gibi bir doktorumuz olduğu için hepimiz çok şanslıyız, onun estetik algısına bırak kendini,gerisini boşver opuyorumnanaktan