Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ben bi soru sorsam hemencecik olurmu:) naci bey burun için 2.görüşmede bi ücret alıomu..alıosa sonra onu ameliyat masrafından düşüomu öle bişi duydumda dogrumu acaba..??

ben bi soru sorsam hemencecik olurmu:) naci bey burun için 2.görüşmede bi ücret alıomu..alıosa sonra onu ameliyat masrafından düşüomu öle bişi duydumda dogrumu acaba..??

eğer ameliyat kararı veriliyorsa ve 3 boyutlu makinede tasarım yapılıyorsa,ücret alınıyor ama ameliyat ücretinden düşülüyor diye biliyorum

meraba berlinacım :) ben ameliyat olduğumda bu 3 boyutlu tasarım daha gelmemişti o yüzden muayene ücretsizdi.onu yaptırmazsan yine ücretsiz ama 3 byutlu tasarımdan 200 tl ücret alınıyo daha sonra da ameliysttan düşüülüyo diye biliyorum.doğrusunu yine naci bey ve beden sora ameliyat olan arkadaşlar bilir canım yerimseniben

saol canım ben iyiyim senınde iyi olduguna sevindim..ben normal yan dönüp yatmaya sanırım 3.haftada baslamıştım o da tam deil biraz fazla yük verince ağrı yapıodu sonra düzeldi zamanla..ilk hafta oturarak uyumuştum hep hiç dümdüz yatamıyodum..ev işleri falan bende pek yapamamıştım annem yardımcı olmuştu..sonra kendimi artık iyi hissetmeye baslayınca herşeyimle kendim ilgilendim geçti gitti seninde az kaldı canım a.s.

canım çok sağol
inşallah önemli bişe değildir evet
azalmaya başlasın bi yazarım inşallah
teşekkürler

chocuğum canın sen ne ameliyatı olacaksın.. ben de koltuk altının terlememesi için birşeyler duydum. forumda biri soruyordu . dikkatimi çekmişti. acaba bir yıllık için yapılan birşey mi bu. yoksa bir kere yaptırıyosun bir daha gerek kalmayan birşey mi:. bilgisi olan var mı arkadaşlar.

sevgili manabir,
ben yaklaşık 1 ay önce sözetmiştim koltuk altı terlemesinden. hatta ameliyat olmaya karar verdiğimde naci beyle bu konuyu konuşmuştum bana önce burun ameliyatın ve meme ameliyatın bitsin sonra konuşuruz bunları demişti.neyse geçenlerde naci beye gittiğimde sordum.ben koltuk altına botox yapılıyor sadece terleme için sanıyordum.bu geçici bir yöntemmiş yani bir kere yaptırıyorsun 4-5 ay sonra tekrar...tekrar...bana önerdiği vaser cihazı ile ses dalgaları yöntemiyle kısa bir operasyon ve hayat boyu terlemeye son :) ama daha ameliyat olalı 1 ay olduğu için 3-4 ay sonra gelmemi söyledi naci bey...umarım yardımcı olabilmişimdir.
sevgilerrrr herkese

kızlar merhaba. bende bayaadır araştırma içindeyim. epeydir forumda doktorlar hakkında yazılanları okuyorum. ılk başka aklımda onlarca isim vardı. tabi haklarında bilgim yoktu. şimdi eleye eleye doktor sayısını beşe düşürmeyi başardım. şimdi sizlerden bu doktorların mail adreslerini isteyeceğim. bir soru listesi hazırlayıp hepsine aynı maili göndermeyi düşünüyorum. sonrada yüzyüze görüşmeye gideceğim.
artık kocamın yanında soyunurken utanmaktak bıkmış biri olarak sizden bana da yardımcı olmanızı rica ediyorum. mail adreslerini istediğim doktorlar, 1-tuğrul turan 2-yakup avşar 3-naci çelik 4-aylin karanlık 5-mustafa tercan. sevgilerle

merhaba canım
Öncelikle seçiminde etkili olmak istemem ama ben naci çeliğe ameliyatımı oldum ve artık utanmadan çekinmeden her giydiğim yakışıyo,çok memnunum çok harika bi doktor..gerçekten bi bayan için meme çok önemli,inşallah sende bu mutluluğa erişirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler sevgili ruby80. kendine iyi bak.

Son düzenleyen: Moderatör:

seylancığım araştırmalarında başarılar diliyorum.naci çelik'in kliniği erenköyde,bağdat caddesinde,prago adlı bir klinik.mail adresi ise drnacicelik@gmail.com,nacicelik@prago.com,şeklinde şimdiden kolay gelsin diliyorum,umarım istediğin sonuca ulaşırsın

kalem arkadaşım sanada teşekkür ederim. naci çelik bu ameliyatı kaça yapıyor peki? standart bir fiyatı varmı herkese uyguladığı? yoksa kişiye uygulanacak yönteme göre mi fiyat veriyor?

leylek82 arkadaşım sanada cevabın için teşekkür ederim. özel mesajını aldım. senin doktorun tuğrul bey hakkında şunları duymuştum. ameliyattan çıkıp 3 saat sonra kendi arabasını kullanarak evlerine gidenler, ve ertesi gün masa başı işine dönebilenler varmı gerçekten? bunlar doğrumu?

Arkadaşlar dünden beri forum yavaşladımı bana mı öyle geliyor....Tatil modundamısınız yoksa.....KALEM--RUBY--CHOCO--MANABıR--CAROLı veDıĞERLERı KıMSE YOKMU YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…