Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

cnm bugün pazar ya ondan belki kapalıdır.klinikte de kimse olmayabilir yarın sorarsın olmadı rkenden arayıp.ama panik olcak bişe yoktur bak hepimiz günde 2 kullanmışız deidğim gibi yan etkisi uyku olduğu için günde 1 diodur...

aa evet bugun pazar klınk kapalı naci beyin cebi yokmu kartını almıştım ben onda yazıyo olmayan varsa verebilirim gerçi heralde herkeste vardır mutlaka kaydirigubbakcemile3

kızlar valla sizleri seviyorum 112 acil yardım gibisiniz ...şu an daha iyiyim biraz panik yaptım herhalde.kalemcim aynen senin tarif ettiğin gibiyim canım.sanki hiç düzelmiyeceğim gibi geliyor..koltuk altlarım çok şiş.eşim dalga geçiyor benimle..göğüs gibi değil maket gibi duruyorsun diyor..bunlar memeye benziyecekmi diyor.sinir ben onun için nelere katlanıyorum..gerçekten her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar..hepinizi öpüyorum

hepsi geçicek canım,ben de ilaçlardan sanırım sürekli bir uyuma hali vardı.ilaçlar bitene kadar bu uyuşukluk hali devam eder,meraklanma.bak ne güzel atlattın gitti işte.sen 1 ay sonra baktığında bile ne kadar güzelleştiğini gözlerinle göreceksin,hele ki isteyip de yanına bile yaklaşamadığın kıyafetleri denemeye başladığında,süper keyifleneceksin,biraz daha sabır sadece bir hafta daha.ondan sonra gel keyfim gel,birşey olursa biz buralardayız,opuyorumnanaktan

cnm cok iyisin ya.. gerçekten. ben kendim biraz çekingen bir tip oldugumdan zahmet vermis olmamak için geri çeviririm böyle bi teklifi normalde.. ama bu forumu takip ettikçe ilk günlerin cidden zorlu geçtigi kanisina vardim.. kimbilir zamani gelince 112 niyetine sana basvurursam geri çevirme ama beni hehe :) buralardaysan bulurum seni ben, iyice iyilestikten sonra ugramamazlik etmek yok ama bizleri bilgisiz birakma :umursamaz:

birde cnm senin ailenin hala haberi yok mu ameliyattan? söylemeyi düsnmüyormusun? kaydirigubbakcemile3

ben aslinda nisan gibi düsünmüstüm ameliyati.. fakat yaz tatiline dogru hiç bir sorun yasamak istemiyorum ve herseyin normale dönmüs olmasi daha güzel olur onun için aralik sonu/ ocak basi daha iyi olur sanki..

birde kizlar, ozellikle ameliyatinin uzerinden biraz zaman gecmis olanlara sormak istiyorum, kiyafet bedeni cok fazla oynuyor mu? mesela su anda benim bedenim 34... olasi bir ameliyattan sonra en fazla 36 olur sanirim yoksa daha mi buyuk beden giyinmek gerekir? simdi her yeni kiyafet almak istedigimde dusunurum artik biraz daha bekleyip sonra mi alsam, ya olmazsa diye.. sizlerin kiyafet bedeninde ne kadarlik oynama oldu?

cnm rica ederim,seve seve de yardımcı olurum elimden gelen bişey olduğunda merak etme sen o kısmını yerimseniben
ailem hala bilmiyo ve hiç bilmicek cnm evet.zaten diorum ya 4. gün eve geldim kimse bişe anlamadı.bikiniyle görmediği sürece bence kimse bişey anlamaz hehe lülülülülülü
yani nekadar yazdan uzak bi zamanda olursan okadar iyi senin için.okadar oturmuş olur çünkü yaza göğüslerin.benmki mesela yapısından dolayı geç oturcak,geç ymuşucak dolayısıyla bu yazı boş geçtik kaydirigubbakcemile3 seneye fırtına gibi escem
-tatlicadiarzu-
cnm kıyafette hiçbi değişiklik olmuyo ki beden olarak.inanılmaz gelebilir ama durum böyle.balenli bir sütyen giydiğimde nekadrsa şimdi sporcuyla ve balensizle öyle duruyo şuanda.

ya CHOCO - RUBY-ve KALEM bakıyorum devamlı buralardasınız..özellikle sen choco online destek hattı gibisin canım..birazda benimle ilgilen neolur...bu sporcu sütyeni özellikle de dikişlerimi çok sıkıyor..bir şey olurmu acaba korkuyorum biraz..birde ben hala dik duramıyorum ve koltuk altlarım okadar şişki boksörler gibiyim..bu sütyeni daha ne kadar kullanıcaz acaba..sakın biz hala kullanıyoruz demeyin...ölürüm valla.kaçıncı günden sonra göğüsler biraz olsun inmeye başlar acaba..siz 3.gün bütün günü yatarakmı geçirdiniz..benim hala gerçekten çok ağrım var ama hareket etmeye çalıştığımda tabii..sırtım beni öldürüyor...sizden rica ediyorum lütfen beni yanlız bırakmayın kızlar..sizler benden çok öndesiniz. son olarak öksüremiyorum bile çok acıyor heryerim sanırım buda normaldir hepiniz öpüldünüz

öykücüm,öksüremeyeceksin,gülemeyeceksin ben gülerken ağlamaya başlamıştım.Canım sporcu sütyeni beni de çok kötü yapmıştı ,10 gün ancak dayanabildim,önündeki fermuarını açabilirsin rahatlatır biraz

canım yaşadıklarının hepsi normal,herhangi bir olağan dışılık yok merak etme. ben 1 hafta yattım,çünkü yatmak veya kalkmak tam eziyetti benim için. Sürekli yatmaktan belin ağrıyacak.ben gecenin üçünde ağlayarak uyanıyordum,anneme diyordum beni kaldırırmısın diye,annem kaldırıyordu ama belimin ağrısı da diğer ağrılar gibiydi,hatta belime ne oldu diye söyleniyordum. Ben şehir dışında olduğum için ilk kontrolüme gidemedim dahi. 11.günde kontrole gittim,naci beye sporcu sütyeninin çok acıttığını söyledim o da ameliyat sonrası sütyenleri varmış,mark and spencer'ın onu al dedi,o gün bugünndür onları kullanıyorum,sporcu sütyenini bir daha takmadım,tabi naci beyden izin alarak

yatma kısmına gelince,ben ilk 2 gün yatmadım doğru dürüst ve kendimi korumadığım iiçin 2. günün akşamı acıdan ölüyorum sandım,belki kendimi zorlamasaydım böyle olmayacaktı.sonrasında ise bir daha kalkamadım,ya kalkıyordum, yarım saat oturur pozisyonda duruyordum ama çok yoruluyordum ve canım yanıyordu, o yüzden yatmak istiyordum sürekli.Yemek yemek bile istemedim,ama hepsi 5.6. günden saonra azaldı,haftasına bişeyciğin kalmayacak merak etme canım,biz buralardayızopuyorumnanaktan

Öykücüm, diğer şekerlerin yerini tutamam ama şişlikler dördüncü günden sonra inecek galiba.. öyle yazmıştı kızlar. korkma canım inerler. bak ben de bu salı naci beyle görüşmeye gideceğim. çok tuhaf geliyor. bazen bu sitenin bile gerçek olmadığını düşünüyorum. sanal bir ortam ya. ama hepiniz .gerçeksiniz bunu biliyorum. garip bir duygu işte. anlatamıyorum. yaptığım şey bazen saçma geliyor. ama doğru yoldayım bunu biliyorum. ve olay bittikten sonra da hiç pişiman olmayacağım. kalem arkadaşım birşey soracağım. doktorlar sitesinden yıllar ameliyat olanların yazısını bulamadım ben. bana tekrar yazarmısın canım zahmet olmazsa. bir de kızlar ameliyat olduktan ne kadar bir zaman sonra yumuşamaya başlayacak memeler. yani biri dokununca sertlik hissi ne zaman geçmeye başlayacak.

kelemcim düzgün yazamamışım. yıllar önce ameliyat olan yağmurluk diye bir arkadaş var demiştin . onun yazılarını oku demiştin ama ben bulamadım.

kelemcim düzgün yazamamışım. yıllar önce ameliyat olan yağmurluk diye bir arkadaş var demiştin . onun yazılarını oku demiştin ama ben bulamadım.

canım tavsiye ediyorum diye bir site var orada,eski tarihlerde ameliyat olan hastalarının yorumlaarını bulabilirsin.yağmurluk 2,5 sene önce ameliyat olmuştu.önceki sayfalarda bak,onun yazılarını görebilirsin. Yumuşaklık meselesine gelince ameliyat tekniğine ve kişinin bünyesine göre değişiyo,bana subfacial yapıldı ve benimkiler yumuşadı bile ama chocholateciğimin hem kas altı hem de daha büyük protez konulduğu için biraz daha geç yumuşayacak,kişinin yapısı ile de alakalı bir durum bu. Biz hepimiz gerçekleriz ve ben 5 yıl boyunca araştırmalarım sonucunda naci beyi buldum ve iyi ki buldum diyorum,insanın kendini yalnız hissetmemesi,bu yollardan geçen birilerinin olduğunu bilmesi güven veriyo bu ameliyatı olabilmek için. Biliyo musun ben tarihi aldığımda ilk ailemden önce ruby'ciğime haber vermiştim ve ameliyat gününe kadar canım chochholateciğim ve ruby'cim hep desteklerdi,biz 5 eylülde buluşuyoruz istersen sen de gelopuyorumnanaktan

KALEM ve MANABıR ciğim desteğinize teşekkürler canlar...manabir yazdığın hiçte doğru değil..burada hepimiz birbirimizi tanımadan va bir karşılık beklemeden birbirimize destek vermeye çalışıyoruz..senin benim ruby nin choconun kalemin ve diğer arkadaşların birbirimizden bir farkımız yok ki canım..bak sende beni hiç tanımadığın halde bana moral vermek için yazıyorsun...sende diğer şekerler gibi tatlısın canımcım...KALEM cim inan çıldırıyorum her yerim sanki kazık gibi oldu.ağrımayan yerim yok sol göğsüm çok daha sert ve yukarıda inşallah bir sorun çıkmaz..

yok yok bir sorun çıkmayacak,ben baya paniklemiştim senin gibi,sağ tarafım çok fenaydı ,tek taraf niyeyse biraz daha ağrılı oluyor.hepsi geçecek birkaç güne kadar ,unutup gideceksin bile. ben hacı yatmaz dönmüştüm,yatarken kendimi kasıyodum,şimdi acıdı,az sonra acıyacak diye,şimdi düşünüyorum da çok komik. Bir de kendini strese sokmamaya çalış,strese sokunca benim daha fazla canım acımıştı.Biraz masaj yapsın eşin sırtına ,hafif hafif prmak uçlarıyla,benim de belim sızlıyodu resmen.Geçicek hepsi sık dişini bir kaç gün daha,şu an daha 3.gün,kontrolün ne zaman

öykücüm ben zaten online destek hattım sayesinde ünüme kavulştum kaydirigubbakcemile3 sana da ameliyatın önceki günü tlf.unumu göndermek istedim ama özel mesaj linkin kapalı cnm.ben ayzdıktan sora da sen bida girmedim yani geç kalmıştım.istersen bana sen mailini mesaj at ben sana yollıyım.gece gündüz nezman istersen mesaj atıp arayabilirsin beni.merak etme burdayız hepimiz,şuanda güzel sözlere çok ihtiyacın olduğunun farkındayım.
canım ilk 3 gün değişik duygular yaşıosun ama 4. gün gerçekten inanılmaz bir şekilde ii hissediceksin.ben rubycime mesaj atmıştım nezamn geçcek die o da bana 6. gün ark.laıyla buluştuğunu sölemişti.okadr inanılmaz gelio ki ilk 3 gün normal oturabilmek,nefes alabilmek.ağrı diil ama sıkıntı oluyo göğüsler yukarda,gergin...ama 4. gün akşam ben full kız dolu bi evin balkonunda kahkahalarla geyik yapıor,kendim oturup kalkıyor,istedğimi yapıyordum.ben gerçekten özellikle 4. gün itibariyle hiç sıkıntı çekmedim,sen de olumlu düşün inallah yarın ayaklanırsın cnm yerimseniben
o ilk şiş hali (boksör gibi olan) de yarın geçer yavaştan.1.hafta bittiğinde baya iyi olur görüntü ve rahatlık olarak merak etme.. mailini mesaj at cnm bana mutlaka...

canım arkadaşlarım. sizler olmasaydınız ben kesinlikle bu ameliyata karar veremezdim. bu siteyi ilk defa gördüğümde sanal bir ortam olmasından dolayı çok soğuk gelmişti .hatta bazen hiç inandırıcı gelmiyordu. ama şimdi biliyrorum ki hepiniz gerçeksiniz. ve sizi tanımıyorum ama çok tatlısınız bınu anlayabiliyorum. çok yardımseversiniz . ben de ameliyatımdan sonra bu şşekilde yardımcı olmak istiyorum. çünkü herşey sizin sayenizde. kalemcim 5 eylülde gelemeyebilirim ama sizi görmeyi ben de istiyorum. bu sefer olmazsa başka zaman olur. sizler hepiniz istanbuldamısınız. ben tekirdağdayım.
ameliyattan sonra da otobüsle nasıl dönevceğimcanım . çok teşekkür edrim teklifin için. siz öyle yazışırken ben de içimden gişdebilirmiyim acaba diye düşünüyordum. sen çağırdın sağol canım. sanıyorum ben salı günü görüşmeye gidince dayanamayıp acilinden ameliyat günüü için randevu bile alabilirinm. artık uzasın istemiyorum. gerçi hiç bir doktora gitmedim. sadece naci çelik e gitmiş olacağım. en azından bir de aylin hanıma da giderim diyordum ama inanın zor geliyor.naci çelikten elektirik alamazsam giderim ona. ama sanmıyorum. kızlar, amelliyata gitmeden önce sporcu sütyenini alıp mı geleceğiz. başka ne almamız lazım yanımıza. ameliyat sonrası sütden falan demiş naci bey. sporcu südyeni her yerde varmıdır. tekirdağda var mı bilmiyorum belki de yoktur. hepinizi öpüyorummm. öykücüm nasılsın. ağrıların umarım geçecek. memişlerin de yumuşayacak. çok çok güzel olacaksın. eşin de beğenecek. şimdilik maket falan diyormuş ama takma kafaya . bir süre sonra bu dediğini o da unutur canım . öptümmmm

arkadaşlarım bir yerde , pürtüklü yüzeyde protezin kapsül oluşum ihtimalini azalttığını okudum. bunun doğruluğu konusunda bilginiz var mı? sizinkiler düz mü pürtüklü mü?naci bey ne düşünüyor acaba bu konuda merak ettim şimdi.

canım,ben istanbulda değilim,ben de şehir dışındayım ve ameliyat sonrasında hastaneden otogara gidiş trafik yüzünden zorlayıcı olmuştu,hastaneden 10 da çıkıp 14.30 da evimde olabilmiştim,ben hep söylediğim gibi ilk 2 gün hiç bişeyin farkında değildim,hastanede anestezi etkisi ve ağrı kesiciler dolayısıyla,2. günün akşamında ağrılarım baya bir arttı. Şehir dışında olmanın çektiğin yol dolayısla dezavantajı oluyor ve naci beyin 3. günde çağırdığı kontrolüme gidememiştim,pazartesiden itibaren de naci bey kongredeydi ve ben çok korkmuştum,ne yapacağım diye. Ama naci beye telefonla ulaşıp,sormak istediklerimi soruyordum. Yani şehir dışından gelen bir tek sen olmayacaksın canım, o yüzden Tekirdağdan geliyor olmanı gözünde büyütme öyle,otobüste mışıl mışıl uyuyarak gidersin. Naci bey pürtüklü yüzey kullanıyor,kapsül kontraktürü oluşmaması için. Zaten görüşmeye gittiğinde seni yeterince aydınlatacaktır,sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…