• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

şaka cnm yaaa. sen de dünden hazımrışsın,gözlüğü takmışsın hemen :)) ama ben bi espri yapmıştım orda 'yakında burda gün yaparız biz' diye.onun üstüne böyle bir buluşma olunca naci bey 'kısır yapın bari 'demiş :roflol: ben de yapmazmıyımmmm :1hug:

şaka cnm yaaa. sen de dünden hazımrışsın,gözlüğü takmışsın hemen :)) ama ben bi espri yapmıştım orda 'yakında burda gün yaparız biz' diye.onun üstüne böyle bir buluşma olunca naci bey 'kısır yapın bari 'demiş :roflol: ben de yapmazmıyımmmm :1hug:

tühhh gözlüğü boşuna taktık desene kaydirigubbakcemile3 büyük buluşma günü olcak ozaman zaten ordan daha iyi bir buluşma mekanı düşünemıyorum hepimizin önce endişeyle gittiği daha sonra rahatlamış ve mutlu olarak tekrar tekrar gittiği yegane mekan harika ortak anılar vs daha nolsuuunn kaydirigubbakcemile3

kızlar çok alemsiniz valla ama yazılarınızı okudukça hepinizi daha çok tanımak istiyorum ..eğer benimde kontrolüm ozamanlara denk geliyorsa bende katılırım aranıza.ama kliniğin hepimizi alması zor gibi bir düğün salonumu kiralasak acaba arada kurtlarımızı da dökeriz...neyse bu arada giz-m arkadaşımız geçmiş olsun dileklerini yazmış çok teşekkür ederim canım..Manabir arkadaşımda yazılarımdan korkmuş biraz ama neyseki rubycim ve choco cum müdahele etmişler olaya..ben gerçekten acı çektim ama değermiydi dersen manabircim eveet değerdi kadını kadın yapan bence göğüsleri..o yüzden biraz acıya katlanılır canım..bu arada sormuşsun benim dual plan oldu canım 330 cc takıldı damla protez...şu an koltuk altlarıma ve yukarıya doğru biraz şişler ama yinede güzeller kızlar böyle dimdik tam hayallerimdeki gibi..ama hala bakıma muhtaç haldeyim..tek başıma hareket edemiyorum ....choco kalem ve ruby sizlere bir şeyler sorucam doktor bir ilaç verdi CLARİTİNE die naci bey günde iki kez yazmış ama eczacı eşime günde bir alsın demiş ..sizler bu ilacı kullandıysanız nasıl kullandınız..birde bugün 3. günüm acaba nezaman ağrısız sızısız yataktan kalkabilirim yada dışarı çıkabilirim dersiniz.son olarak bunlar nezaman yumuşamaya başlar acaba ..ha birde ben kaç beden sütyen takarım acaba naci bey eğer beni kandırmadıysa sporcu sütyenim 90 bedenmiş..neyse kızlar bu mesajımla sanırım choco nun rekorunu egale etmiş oluyorum biraz uzun oldu.hepinizi öpüyorum

bu arada kısaca choco yazıyorum die inşallah bozulmazsın arkadaşım adın çok uzun aklımda tutamıyorum ne olur kızma bana..lise mezunu kadından bu kadar oluyor işte

kızlar çok alemsiniz valla ama yazılarınızı okudukça hepinizi daha çok tanımak istiyorum ..eğer benimde kontrolüm ozamanlara denk geliyorsa bende katılırım aranıza.ama kliniğin hepimizi alması zor gibi bir düğün salonumu kiralasak acaba arada kurtlarımızı da dökeriz...neyse bu arada giz-m arkadaşımız geçmiş olsun dileklerini yazmış çok teşekkür ederim canım..Manabir arkadaşımda yazılarımdan korkmuş biraz ama neyseki rubycim ve choco cum müdahele etmişler olaya..ben gerçekten acı çektim ama değermiydi dersen manabircim eveet değerdi kadını kadın yapan bence göğüsleri..o yüzden biraz acıya katlanılır canım..bu arada sormuşsun benim dual plan oldu canım 330 cc takıldı damla protez...şu an koltuk altlarıma ve yukarıya doğru biraz şişler ama yinede güzeller kızlar böyle dimdik tam hayallerimdeki gibi..ama hala bakıma muhtaç haldeyim..tek başıma hareket edemiyorum ....choco kalem ve ruby sizlere bir şeyler sorucam doktor bir ilaç verdi CLARİTİNE die naci bey günde iki kez yazmış ama eczacı eşime günde bir alsın demiş ..sizler bu ilacı kullandıysanız nasıl kullandınız..birde bugün 3. günüm acaba nezaman ağrısız sızısız yataktan kalkabilirim yada dışarı çıkabilirim dersiniz.son olarak bunlar nezaman yumuşamaya başlar acaba ..ha birde ben kaç beden sütyen takarım acaba naci bey eğer beni kandırmadıysa sporcu sütyenim 90 bedenmiş..neyse kızlar bu mesajımla sanırım choco nun rekorunu egale etmiş oluyorum biraz uzun oldu.hepinizi öpüyorum

ooo öykücüm,hoşgeldin canım,çok ama çok geçmiş olsun,ağrıların hergün biraz daha azalacak 4.veya 5.günden itibaren bir rahatlama olduğunu sen de farkedeceksin.Canım naci bey claritine adlı ilacı günde 2 kez almamı söylemişti ve ben de günde 2 kez almıştım,benim için herhangi bir problem olmadı,sana diren konulmadı sanırım değil mi,benim direnler yüzünden ağrı hissetmiştim,yoksa gögüslerimde katlanamayacağım bir ağrı olmadı,yatıp kalkarken zorlanmıştım ve 10. gün işime başlamıştım hiç bişey olmamış gibi.hadi bakalım öykücüm buluşmaya seni de bekliyoruz,bir an önce iyileş.

bu arada kısaca choco yazıyorum die inşallah bozulmazsın arkadaşım adın çok uzun aklımda tutamıyorum ne olur kızma bana..lise mezunu kadından bu kadar oluyor işte

cnm benm isteidğin gibi söyle tabii ki hem nedemek lise mezunu falan,çok kızdım bu lafına. :olmaz: önemli olan insanın kendini neksdar eğittiği.üniversite sadece insanı hayata hazırladğı kendi ayakları üstüne basmayı öğrettiği için okunmalı,meslek edinmek için diil.o yüzden snein hayatta yaptıkların önemli okuduğun okul diil.nese...
burdan da yine damarım kabardı bi hayat dersi verdim kaydirigubbakcemile3

cnm 4. gün birden ayaklanıosun,bende öyle olmuştu.şuanki seni rahtsız eden ilk şişlikleirn 4 günde iniyor yine ama tam şekli baya uzun sürede oturuyor tabiiki.1. ayda baya oturmuş olur diye düşünüyorum.sporcuda 90 beden baya iiymiş benmki 85ti ve ben şuanda baya memnunum büyüklüklerinden.370 cc benmkiler bu arada.ama herkesin bedeni farklı ve herkeste farklı büyklükte duruyor bu meretler :))

yatıp kalkarken göğüs kaslarını kullanman gerektiği için bisüre daha hamlamış gibi hafif bi ağrı hissetceksin ama dediğim gibi benmn 4. gün herişimi kendim görmeye başlamıştım baya rahattım.

kısacası şimdi tam normal hayatına dönmen için 2 hafta gerekli.2 haftada unutcaksın ameliyat olduğunu.şekil olarak tam oturması,izlerin geçmesi falan da büyük ölçüde 3 ay,tamamen 6ay-1 sene.başka soruların olduğunda sor cnm yine yerimseniben

öykü çok geçmiş olsn canm:)sende hayalini gerçkleştirdin sonunda.

bu arada bende 5 eylüle aldım randevumu:)))saat 5.45te.naci bey bizleere 5 eylül delileri dior:)))

aaa bu arada o ilacı ben de günde 2 kere alıyordum.antihistaminik olan ilaçtı o değil mi? alerjik reaksiyon ortaya çıkmasın diye.ben bakmıştım uyku hali yapıyormuş.belki eczacı senin uyuman gerektiğini bilmediği için günlük yaşantını etkilemesin diye sadece gece kullansın demiştir cnm.sen naci beyin dediğinden şaşma ama çok kafana takılıosa da ara tlf.la sor iki dk da yerimseniben a.s.

öykü çok geçmiş olsn canm:)sende hayalini gerçkleştirdin sonunda.

bu arada bende 5 eylüle aldım randevumu:)))saat 5.45te.naci bey bizleere 5 eylül delileri dior:)))

:roflol: baş deli chocochocolate.herşey benm başmın altından çıkıyor sanırım :utangac:
pınar cım çok sevindim senin de gelmene.kim kaldı başka?
yaa caroli,charmante,samyeli hadiiiii sizden ses çıkmıyor??? :umursamaz:

arkadaşlar sizi seviyorum ya doktorumdan önce yetişip sorularımı cevaplıyorsunuz.ilacı aldım şimdi prospektüsünde günde 1 diyor ama naci bey dediyse vardır bir bildiği.bu arada bugün naci beye ulaşamıyorum bugün acaba size ulaşasınız die özel bir nımara verdimi amelşyattan sonra..kızlar bu ilaç bana dokundu ya kendimi kötü hissediyorum herşey karışıyor sanki ..nasıl ulaşırım ben doktora çok mu paniğim yoksa..

arkadaşlar sizi seviyorum ya doktorumdan önce yetişip sorularımı cevaplıyorsunuz.ilacı aldım şimdi prospektüsünde günde 1 diyor ama naci bey dediyse vardır bir bildiği.bu arada bugün naci beye ulaşamıyorum bugün acaba size ulaşasınız die özel bir nımara verdimi amelşyattan sonra..kızlar bu ilaç bana dokundu ya kendimi kötü hissediyorum herşey karışıyor sanki ..nasıl ulaşırım ben doktora çok mu paniğim yoksa..

canım panik olma, 3 tane ilaç kullanıyorsun ,onun etkisidir sanırım,ben ilaçları kullanırken,kalbim hızlı hızlı çarpıyordu,okadar çabuk yoruluyordum ki yemek yerken bile hemen yiyip uyumak istiyordum,nefesim yetmiyordu sanki bana,bu ilaçlar beni biraz sersem,biraz yorgun yapmıştı, naci bey belki telefonun çekmediği bir yerdedir,sen yeniden dene şansını,içinin rahat etmesi için.biz ne söylesek de naci beyle görüşmen daha çok rahatlatır seni,tekrar ara umarım ulaşabilirsin ve panik olma canım

Öykücüm sakin ol naci beyin cep nosunu mutlaka verirler muayene yerini ara seda hanımı o bahsettigin ilacı bende günde 2 kere kullanmıştım naci bey nasıl yazdıysa öyle uygula bence eczaneyi boşver o önemli bi ilaç alerji riski içindi sanırım bide ben zinnat kullanmıştım antibiyotik bide göğüs ölcünü naci bey söler benımde sporcu sütyenim 90 bendendi sonra sordugumda 370ccnin 85c oldugunu sölemişti ölçüm bu benım artık seninde şişlikler indiginde esas ölcün meydana çıkıcaktır

Back