canım arkadaşlarım. sizler olmasaydınız ben kesinlikle bu ameliyata karar veremezdim. bu siteyi ilk defa gördüğümde sanal bir ortam olmasından dolayı çok soğuk gelmişti .hatta bazen hiç inandırıcı gelmiyordu. ama şimdi biliyrorum ki hepiniz gerçeksiniz. ve sizi tanımıyorum ama çok tatlısınız bınu anlayabiliyorum. çok yardımseversiniz . ben de ameliyatımdan sonra bu şşekilde yardımcı olmak istiyorum. çünkü herşey sizin sayenizde. kalemcim 5 eylülde gelemeyebilirim ama sizi görmeyi ben de istiyorum. bu sefer olmazsa başka zaman olur. sizler hepiniz istanbuldamısınız. ben tekirdağdayım.
ameliyattan sonra da otobüsle nasıl dönevceğimcanım . çok teşekkür edrim teklifin için. siz öyle yazışırken ben de içimden gişdebilirmiyim acaba diye düşünüyordum. sen çağırdın sağol canım. sanıyorum ben salı günü görüşmeye gidince dayanamayıp acilinden ameliyat günüü için randevu bile alabilirinm. artık uzasın istemiyorum. gerçi hiç bir doktora gitmedim. sadece naci çelik e gitmiş olacağım. en azından bir de aylin hanıma da giderim diyordum ama inanın zor geliyor.naci çelikten elektirik alamazsam giderim ona. ama sanmıyorum. kızlar, amelliyata gitmeden önce sporcu sütyenini alıp mı geleceğiz. başka ne almamız lazım yanımıza. ameliyat sonrası sütden falan demiş naci bey. sporcu südyeni her yerde varmıdır. tekirdağda var mı bilmiyorum belki de yoktur. hepinizi öpüyorummm. öykücüm nasılsın. ağrıların umarım geçecek. memişlerin de yumuşayacak. çok çok güzel olacaksın. eşin de beğenecek. şimdilik maket falan diyormuş ama takma kafaya . bir süre sonra bu dediğini o da unutur canım . öptümmmm
canım arkadaşlarım. sizler olmasaydınız ben kesinlikle bu ameliyata karar veremezdim. bu siteyi ilk defa gördüğümde sanal bir ortam olmasından dolayı çok soğuk gelmişti .hatta bazen hiç inandırıcı gelmiyordu. ama şimdi biliyrorum ki hepiniz gerçeksiniz. ve sizi tanımıyorum ama çok tatlısınız bınu anlayabiliyorum. çok yardımseversiniz . ben de ameliyatımdan sonra bu şşekilde yardımcı olmak istiyorum. çünkü herşey sizin sayenizde. kalemcim 5 eylülde gelemeyebilirim ama sizi görmeyi ben de istiyorum. bu sefer olmazsa başka zaman olur. sizler hepiniz istanbuldamısınız. ben tekirdağdayım.
ameliyattan sonra da otobüsle nasıl dönevceğimcanım . çok teşekkür edrim teklifin için. siz öyle yazışırken ben de içimden gişdebilirmiyim acaba diye düşünüyordum. sen çağırdın sağol canım. sanıyorum ben salı günü görüşmeye gidince dayanamayıp acilinden ameliyat günüü için randevu bile alabilirinm. artık uzasın istemiyorum. gerçi hiç bir doktora gitmedim. sadece naci çelik e gitmiş olacağım. en azından bir de aylin hanıma da giderim diyordum ama inanın zor geliyor.naci çelikten elektirik alamazsam giderim ona. ama sanmıyorum. kızlar, amelliyata gitmeden önce sporcu sütyenini alıp mı geleceğiz. başka ne almamız lazım yanımıza. ameliyat sonrası sütden falan demiş naci bey. sporcu südyeni her yerde varmıdır. tekirdağda var mı bilmiyorum belki de yoktur. hepinizi öpüyorummm. öykücüm nasılsın. ağrıların umarım geçecek. memişlerin de yumuşayacak. çok çok güzel olacaksın. eşin de beğenecek. şimdilik maket falan diyormuş ama takma kafaya . bir süre sonra bu dediğini o da unutur canım . öptümmmm
yarın sabah randevu alcam bende kızlar bugun aradım ama pazar oldugu sonradan aklıma geldi şakkıdıkaydirigubbakcemile3 inşallah banada yer kalmıştır :icecream:
KALEM ve MANABİR ciğim desteğinize teşekkürler canlar...manabir yazdığın hiçte doğru değil..burada hepimiz birbirimizi tanımadan va bir karşılık beklemeden birbirimize destek vermeye çalışıyoruz..senin benim ruby nin choconun kalemin ve diğer arkadaşların birbirimizden bir farkımız yok ki canım..bak sende beni hiç tanımadığın halde bana moral vermek için yazıyorsun...sende diğer şekerler gibi tatlısın canımcım...KALEM cim inan çıldırıyorum her yerim sanki kazık gibi oldu.ağrımayan yerim yok sol göğsüm çok daha sert ve yukarıda inşallah bir sorun çıkmaz..
ya ruby'cim sana yer kalmaz olur mu,hiç sensiz olur mu:sinifsinif: 5 eylül delileri diye adımız çıktı ne diyosun,bir sorun çıkmaz merak etme,ama sabahtan ara sen ,lütfen seni de görmeyi çok ama çok istiyoruzopuyorumnanaktan
merhaba kızlar bende bir aksilik olmazsa 5 eylülde gelicem sizlerle tanışmayı çok isterim biliyorsunuz benim ameliyat sonrası çok ağır geçti ve uzun sürdü ama benimle aynı şeyleri yaşayan sizlerle sohbet etmek beni çok rahatlattı.Çok iyiyim ama yüzdüğümün ertesi günü sol göğsümde ağrı oluyor çok şiddetli değil tabiki ama rahatsız edici güneşlenirken yüzüstüde yatıyorum uzun süre acaba ondanmı bilemiyorum Ruby sen hala masaja devam ediyormusun ben eskisi kadar sık yapmıyorum 2.5 ay oldu ameliyat olalı birde bu jel krem sıcaklardan herhalde sürüyorum pek durmuyor terleyince çıkıyor yada sütyene bulaşıyor
seninde geliyo olmana çok sevindim canım inşallah bende gelicem bol bol sohbet ederiz artık kaydirigubbakcemile3 ben artık masaj yapmıyorum jelide sürmüyorum 1aydır sanırım doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama naci beye sorucam fisfisfis sıcaklardan düzgün durmuyodur jel çok akıcı bende sıcaklar başlayınca biraz aksattım zamanlada sürmez oldum benım 4 ay oldu acaba daha sürücekmiyim dedigim gibi sorucam mutlaka naci beye canıma.s.
bu arada bu ağrı acı olayları gündeme geldikçe aklıma geliyor,unutuyorum yazmayı.benim ilk 1 hafta ençok acıyan yerim ne göğsüm ne burnumdu kızlar yaaa ben anesteziden uyanırken sanırım dilimi ısırmışım hep naci beye de sormayı unutuyorum nasıl olduğunu ama fena ısırmışım hala morluğu duruyor hafiften.onun acısını tarif edemem :roflol: yani tek sıkıntım oydu desem yeridir.ama o da bana bir ölçü oldu.kendi kendime dedim ki bu dil nezaman iyileşirse göğüs ve burun da ozaman iyileşcek,ben de kendimi ozaman rahat hissetcem heralde...ama olmadı,memeler ve burun hemen iyileşti dil baya süründürdü kaydirigubbakcemile3
hemen de cevabımı aldım,tamam benden başka uyanıklar da varmış
cnm sen git uyusana sabah erken kalkcaksın,randevu alcaksın sora çocuk uyancak falan... kaydirigubbakcemile3
yaa artık randevu alamayan da gelir zaten bukadar organize olmuşken ay benm randevum yoktu diye gelmeyen olcağını zannetmiyorum ama üşenip gelmeyen olabilir onu bilemem :dilcikar:
keşkeeeeeeeeeeeeeeee sayın Op. Dr. Naci Çelik te o gün bizim saatten sonrasına kimseyi almasa da rahat rahat dedikodu yapsak hepberaberkaydirigubbakcemile3
ay canım benim bende sizleri görmeyi çoook ama çok istiyorum saol Şeniz inşallah sabah uyanır uyanmaz hemen arıcam haber veririm size çok öptüm kalemcim a.s.
topu topu 1,5 gun bakmadım buraya nolmuş böyle ya sohbet almış başını gitmiş:)
öykücüm çok çok geçmiş olsun , eskilerden kalan bi sen bi ben vardım sen de gittin bi ben kaldım sanırım :) darısı başıma diyeyim :)
sıkıntıların da bir iki güne biticek inşallah sonra hiç hatırlamamayacaksın bile, o günleri düşün azcık rahatlamaya çalış cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?