Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bugün pazar ya ondan belki kapalıdır.klinikte de kimse olmayabilir yarın sorarsın olmadı rkenden arayıp.ama panik olcak bişe yoktur bak hepimiz günde 2 kullanmışız deidğim gibi yan etkisi uyku olduğu için günde 1 diodur...
kızlar valla sizleri seviyorum 112 acil yardım gibisiniz ...şu an daha iyiyim biraz panik yaptım herhalde.kalemcim aynen senin tarif ettiğin gibiyim canım.sanki hiç düzelmiyeceğim gibi geliyor..koltuk altlarım çok şiş.eşim dalga geçiyor benimle..göğüs gibi değil maket gibi duruyorsun diyor..bunlar memeye benziyecekmi diyor.sinir ben onun için nelere katlanıyorum..gerçekten her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar..hepinizi öpüyorum
cnm ben de kimseye söylemeden olduğum için tektim.başka problemler de yaşadım o dönem biraz mecburiyetten yalnız girdim çıktım yani anlıcağın.yani acısı sıkıntısı deil inan ki priskolojik boyutu sıkıntı veriyor.bi ameliyata giriosun ailenden habersiz ve bu ağır bi yük geldi bana. sadece bunun sıkıntısını yaşadım.ama söylediğim gibi eğer istersen ben gelirim sana yardıma istanbuldayım ben.bunu çooook içten teklif ediyorum çünkü ben ameliyatıma bi ark.ımın evinden çıkıp kuzu kuzu yürüyerek gittim tek başıma kendi ayaklarımla ve kendi başıma çıktım ve bunu kimseyi bulamadığım için yaptım.burdan bana yardımcı olan birisi gelirim yardıma dese hayır demicektim,öyle bir haldeydim.ama tabii saolsun naci bey sayesinde kimseye de ihtiyaç duymadım açıkçası.onun için gerçekten ihtiyacı olanın yanında her türlü olmaya da hazırım.
cnm biz ameliyatlar sayesinde tanıştık ama seninle nekadar tanışıyosak diğerleriyle de okadar tanışıyoruz kaydirigubbakcemile3 yani burdkai herkes birbirini forumdan tanıyor.sadece ben KALEM ciğimle aynı güne kontrol ayarladım bikere ve o şekilde yüzyüze de tanıştık ve şimdi 5 eylülde heeepberaber yüzyüze görüşmeye hazırlanıyoruz inşallah herkes randevu alabilirse klinikte parti vercez -tatlicadiarzu:
cnm cok iyisin ya.. gerçekten. ben kendim biraz çekingen bir tip oldugumdan zahmet vermis olmamak için geri çeviririm böyle bi teklifi normalde.. ama bu forumu takip ettikçe ilk günlerin cidden zorlu geçtigi kanisina vardim.. kimbilir zamani gelince 112 niyetine sana basvurursam geri çevirme ama beni hehe :) buralardaysan bulurum seni ben, iyice iyilestikten sonra ugramamazlik etmek yok ama bizleri bilgisiz birakma :umursamaz:
birde cnm senin ailenin hala haberi yok mu ameliyattan? söylemeyi düsnmüyormusun? kaydirigubbakcemile3
ben aslinda nisan gibi düsünmüstüm ameliyati.. fakat yaz tatiline dogru hiç bir sorun yasamak istemiyorum ve herseyin normale dönmüs olmasi daha güzel olur onun için aralik sonu/ ocak basi daha iyi olur sanki..
birde kizlar, ozellikle ameliyatinin uzerinden biraz zaman gecmis olanlara sormak istiyorum, kiyafet bedeni cok fazla oynuyor mu? mesela su anda benim bedenim 34... olasi bir ameliyattan sonra en fazla 36 olur sanirim yoksa daha mi buyuk beden giyinmek gerekir? simdi her yeni kiyafet almak istedigimde dusunurum artik biraz daha bekleyip sonra mi alsam, ya olmazsa diye.. sizlerin kiyafet bedeninde ne kadarlik oynama oldu?
ya CHOCO - RUBY-ve KALEM bakıyorum devamlı buralardasınız..özellikle sen choco online destek hattı gibisin canım..birazda benimle ilgilen neolur...bu sporcu sütyeni özellikle de dikişlerimi çok sıkıyor..bir şey olurmu acaba korkuyorum biraz..birde ben hala dik duramıyorum ve koltuk altlarım okadar şişki boksörler gibiyim..bu sütyeni daha ne kadar kullanıcaz acaba..sakın biz hala kullanıyoruz demeyin...ölürüm valla.kaçıncı günden sonra göğüsler biraz olsun inmeye başlar acaba..siz 3.gün bütün günü yatarakmı geçirdiniz..benim hala gerçekten çok ağrım var ama hareket etmeye çalıştığımda tabii..sırtım beni öldürüyor...sizden rica ediyorum lütfen beni yanlız bırakmayın kızlar..sizler benden çok öndesiniz. son olarak öksüremiyorum bile çok acıyor heryerim sanırım buda normaldir hepiniz öpüldünüz
ya CHOCO - RUBY-ve KALEM bakıyorum devamlı buralardasınız..özellikle sen choco online destek hattı gibisin canım..birazda benimle ilgilen neolur...bu sporcu sütyeni özellikle de dikişlerimi çok sıkıyor..bir şey olurmu acaba korkuyorum biraz..birde ben hala dik duramıyorum ve koltuk altlarım okadar şişki boksörler gibiyim..bu sütyeni daha ne kadar kullanıcaz acaba..sakın biz hala kullanıyoruz demeyin...ölürüm valla.kaçıncı günden sonra göğüsler biraz olsun inmeye başlar acaba..siz 3.gün bütün günü yatarakmı geçirdiniz..benim hala gerçekten çok ağrım var ama hareket etmeye çalıştığımda tabii..sırtım beni öldürüyor...sizden rica ediyorum lütfen beni yanlız bırakmayın kızlar..sizler benden çok öndesiniz. son olarak öksüremiyorum bile çok acıyor heryerim sanırım buda normaldir hepiniz öpüldünüz
canım yaşadıklarının hepsi normal,herhangi bir olağan dışılık yok merak etme. ben 1 hafta yattım,çünkü yatmak veya kalkmak tam eziyetti benim için. Sürekli yatmaktan belin ağrıyacak.ben gecenin üçünde ağlayarak uyanıyordum,anneme diyordum beni kaldırırmısın diye,annem kaldırıyordu ama belimin ağrısı da diğer ağrılar gibiydi,hatta belime ne oldu diye söyleniyordum. Ben şehir dışında olduğum için ilk kontrolüme gidemedim dahi. 11.günde kontrole gittim,naci beye sporcu sütyeninin çok acıttığını söyledim o da ameliyat sonrası sütyenleri varmış,mark and spencer'ın onu al dedi,o gün bugünndür onları kullanıyorum,sporcu sütyenini bir daha takmadım,tabi naci beyden izin alarak
kelemcim düzgün yazamamışım. yıllar önce ameliyat olan yağmurluk diye bir arkadaş var demiştin . onun yazılarını oku demiştin ama ben bulamadım.
KALEM ve MANABİR ciğim desteğinize teşekkürler canlar...manabir yazdığın hiçte doğru değil..burada hepimiz birbirimizi tanımadan va bir karşılık beklemeden birbirimize destek vermeye çalışıyoruz..senin benim ruby nin choconun kalemin ve diğer arkadaşların birbirimizden bir farkımız yok ki canım..bak sende beni hiç tanımadığın halde bana moral vermek için yazıyorsun...sende diğer şekerler gibi tatlısın canımcım...KALEM cim inan çıldırıyorum her yerim sanki kazık gibi oldu.ağrımayan yerim yok sol göğsüm çok daha sert ve yukarıda inşallah bir sorun çıkmaz..
canım arkadaşlarım. sizler olmasaydınız ben kesinlikle bu ameliyata karar veremezdim. bu siteyi ilk defa gördüğümde sanal bir ortam olmasından dolayı çok soğuk gelmişti .hatta bazen hiç inandırıcı gelmiyordu. ama şimdi biliyrorum ki hepiniz gerçeksiniz. ve sizi tanımıyorum ama çok tatlısınız bınu anlayabiliyorum. çok yardımseversiniz . ben de ameliyatımdan sonra bu şşekilde yardımcı olmak istiyorum. çünkü herşey sizin sayenizde. kalemcim 5 eylülde gelemeyebilirim ama sizi görmeyi ben de istiyorum. bu sefer olmazsa başka zaman olur. sizler hepiniz istanbuldamısınız. ben tekirdağdayım.
ameliyattan sonra da otobüsle nasıl dönevceğimcanım . çok teşekkür edrim teklifin için. siz öyle yazışırken ben de içimden gişdebilirmiyim acaba diye düşünüyordum. sen çağırdın sağol canım. sanıyorum ben salı günü görüşmeye gidince dayanamayıp acilinden ameliyat günüü için randevu bile alabilirinm. artık uzasın istemiyorum. gerçi hiç bir doktora gitmedim. sadece naci çelik e gitmiş olacağım. en azından bir de aylin hanıma da giderim diyordum ama inanın zor geliyor.naci çelikten elektirik alamazsam giderim ona. ama sanmıyorum. kızlar, amelliyata gitmeden önce sporcu sütyenini alıp mı geleceğiz. başka ne almamız lazım yanımıza. ameliyat sonrası sütden falan demiş naci bey. sporcu südyeni her yerde varmıdır. tekirdağda var mı bilmiyorum belki de yoktur. hepinizi öpüyorummm. öykücüm nasılsın. ağrıların umarım geçecek. memişlerin de yumuşayacak. çok çok güzel olacaksın. eşin de beğenecek. şimdilik maket falan diyormuş ama takma kafaya . bir süre sonra bu dediğini o da unutur canım . öptümmmm