canım arkadaşlarım. sizler olmasaydınız ben kesinlikle bu ameliyata karar veremezdim. bu siteyi ilk defa gördüğümde sanal bir ortam olmasından dolayı çok soğuk gelmişti .hatta bazen hiç inandırıcı gelmiyordu. ama şimdi biliyrorum ki hepiniz gerçeksiniz. ve sizi tanımıyorum ama çok tatlısınız bınu anlayabiliyorum. çok yardımseversiniz . ben de ameliyatımdan sonra bu şşekilde yardımcı olmak istiyorum. çünkü herşey sizin sayenizde. kalemcim 5 eylülde gelemeyebilirim ama sizi görmeyi ben de istiyorum. bu sefer olmazsa başka zaman olur. sizler hepiniz istanbuldamısınız. ben tekirdağdayım.
ameliyattan sonra da otobüsle nasıl dönevceğimcanım . çok teşekkür edrim teklifin için. siz öyle yazışırken ben de içimden gişdebilirmiyim acaba diye düşünüyordum. sen çağırdın sağol canım. sanıyorum ben salı günü görüşmeye gidince dayanamayıp acilinden ameliyat günüü için randevu bile alabilirinm. artık uzasın istemiyorum. gerçi hiç bir doktora gitmedim. sadece naci çelik e gitmiş olacağım. en azından bir de aylin hanıma da giderim diyordum ama inanın zor geliyor.naci çelikten elektirik alamazsam giderim ona. ama sanmıyorum. kızlar, amelliyata gitmeden önce sporcu sütyenini alıp mı geleceğiz. başka ne almamız lazım yanımıza. ameliyat sonrası sütden falan demiş naci bey. sporcu südyeni her yerde varmıdır. tekirdağda var mı bilmiyorum belki de yoktur. hepinizi öpüyorummm. öykücüm nasılsın. ağrıların umarım geçecek. memişlerin de yumuşayacak. çok çok güzel olacaksın. eşin de beğenecek. şimdilik maket falan diyormuş ama takma kafaya . bir süre sonra bu dediğini o da unutur canım . öptümmmm
cnm ayıp olmuş sana yaaa kusura bakma teklif etmemişiz kaydirigubbakcemile3
ama ben daha araştırma aşamasında olan kişileri çok fazla etkilemek istemiyorum o açıdan sen önce kararını ver diye düşündüm.şimdi bu dayanışma ortamını falan boşver bizim işimiz bitmiş makaraya sarmışız kaydirigubbakcemile3 sen kafanı netleştirmeye bak hehe yerimseniben