alkisalkisalkis
teşekkürler canım :asigim:
teşekkürler canım :asigim:
alkisalkisalkis
hehe değşik olmuş ama :)) 5.30 canım.hepimizi aynı saate vercekler,biz kapatcaz o günü sonra da parti vercez sositososito :teytey: :dance:
hehe değşik olmuş ama :)) 5.30 canım.hepimizi aynı saate vercekler,biz kapatcaz o günü sonra da parti vercez sositososito :teytey: :dance:
şaka cnm yaaa. sen de dünden hazımrışsın,gözlüğü takmışsın hemen :)) ama ben bi espri yapmıştım orda 'yakında burda gün yaparız biz' diye.onun üstüne böyle bir buluşma olunca naci bey 'kısır yapın bari 'demiş :roflol: ben de yapmazmıyımmmm :1hug:
kızlar çok alemsiniz valla ama yazılarınızı okudukça hepinizi daha çok tanımak istiyorum ..eğer benimde kontrolüm ozamanlara denk geliyorsa bende katılırım aranıza.ama kliniğin hepimizi alması zor gibi bir düğün salonumu kiralasak acaba arada kurtlarımızı da dökeriz...neyse bu arada giz-m arkadaşımız geçmiş olsun dileklerini yazmış çok teşekkür ederim canım..Manabir arkadaşımda yazılarımdan korkmuş biraz ama neyseki rubycim ve choco cum müdahele etmişler olaya..ben gerçekten acı çektim ama değermiydi dersen manabircim eveet değerdi kadını kadın yapan bence göğüsleri..o yüzden biraz acıya katlanılır canım..bu arada sormuşsun benim dual plan oldu canım 330 cc takıldı damla protez...şu an koltuk altlarıma ve yukarıya doğru biraz şişler ama yinede güzeller kızlar böyle dimdik tam hayallerimdeki gibi..ama hala bakıma muhtaç haldeyim..tek başıma hareket edemiyorum ....choco kalem ve ruby sizlere bir şeyler sorucam doktor bir ilaç verdi CLARİTİNE die naci bey günde iki kez yazmış ama eczacı eşime günde bir alsın demiş ..sizler bu ilacı kullandıysanız nasıl kullandınız..birde bugün 3. günüm acaba nezaman ağrısız sızısız yataktan kalkabilirim yada dışarı çıkabilirim dersiniz.son olarak bunlar nezaman yumuşamaya başlar acaba ..ha birde ben kaç beden sütyen takarım acaba naci bey eğer beni kandırmadıysa sporcu sütyenim 90 bedenmiş..neyse kızlar bu mesajımla sanırım choco nun rekorunu egale etmiş oluyorum biraz uzun oldu.hepinizi öpüyorum
bu arada kısaca choco yazıyorum die inşallah bozulmazsın arkadaşım adın çok uzun aklımda tutamıyorum ne olur kızma bana..lise mezunu kadından bu kadar oluyor işte
öykü çok geçmiş olsn canm:)sende hayalini gerçkleştirdin sonunda.
bu arada bende 5 eylüle aldım randevumu:)))saat 5.45te.naci bey bizleere 5 eylül delileri dior:)))
arkadaşlar sizi seviyorum ya doktorumdan önce yetişip sorularımı cevaplıyorsunuz.ilacı aldım şimdi prospektüsünde günde 1 diyor ama naci bey dediyse vardır bir bildiği.bu arada bugün naci beye ulaşamıyorum bugün acaba size ulaşasınız die özel bir nımara verdimi amelşyattan sonra..kızlar bu ilaç bana dokundu ya kendimi kötü hissediyorum herşey karışıyor sanki ..nasıl ulaşırım ben doktora çok mu paniğim yoksa..
arkadaşlar sizi seviyorum ya doktorumdan önce yetişip sorularımı cevaplıyorsunuz.ilacı aldım şimdi prospektüsünde günde 1 diyor ama naci bey dediyse vardır bir bildiği.bu arada bugün naci beye ulaşamıyorum bugün acaba size ulaşasınız die özel bir nımara verdimi amelşyattan sonra..kızlar bu ilaç bana dokundu ya kendimi kötü hissediyorum herşey karışıyor sanki ..nasıl ulaşırım ben doktora çok mu paniğim yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?