Öykücüm sabırlı olmaya devam et 1.haftanın sonunda bütün şikayetlerin bianda ortadan kalkacak kendin bile buna şaşırcaksın hihoyyyt yumuşamasınıda biraz zamana bırak benım artık 4 ay oldu baya yumuşadı ama adet dönemlerinde çok hassas oluyolar eskiden küçük olduklarından dolayı bukadar hassaslıklarını hissetmıyodum dahada bi büyüyolar sanki kaydirigubbakcemile3 korkma sakın şimdi bunu yazdım diye :roflol: canım benım ya valla bi iyileş aynanın karşısından ayrılamıcaksın eşinin dalga geçmesinede bakma öyle güzel normale döncekki bu sefer kıskancak kaydirigubbakcemile3 sıkıldıkca yaz bende genelde buralardayım canım a.s.
Ruby gerçekten çok feci durumdayım canım bana moral veren tek şey sizlerin yazdıkları..sol göğsüm çok ağrıyor sağ göğsümün dikiş yerlerinden içeri doğru derin bir acı var yanıyor sanki naci bey duş al dedi bu sabah eşimin yardımıyla duş aldım sağ göğsümün dren yerindeki bant ıslanıp çıktı inşallah bir şey olmaz...sabrım tükeniyor daha dik bile duramıyorum ne olur bir şeyler yazın kızlar