• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

merhaba herkese,bugün kontrolüm vardı,ameliyat olalı 42 gün oldu ve naci bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi,istediğim herşeyi yapabilirmişim,hoş ben 10.günden itibaren maalesef koşullar gereği ağır işler yapsam da,bu yüzden kendime zarar verdim diye çok korktum,ama neyse ki bişey olmamış.Gögüsler artık yerine oturmuş ve yumuşaklıkları gayet iyiymiş,chocholateciğimin dediği gibi öykücüğümü sordum,naci beye,gayet başarılı bir ameliyatmış ve 330 cc konulmuş,arkadaşlar,umarım her isteyen benim yaşadığım kadar mutlu olur,gerçekten insanın psikoljisini büyük ölçüde etkiliyormuş bu durum.neyse ki geçti gitti,benden şimdilik bu kadar,kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım tadını çıkart bu mutluluğun maşallhh :nazar:a.s.

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım tadını çıkart bu mutluluğun maşallhh :nazar:a.s.

merak etme ruby'cim herkese 5 eylüle randevu verecekler,hatta Naci bey sana da 5 eylüle verelim sen de gel dedi,ben de inşallah işimle ilgili bir sorun çıkmazsa geliyorum.Randevu almak isteyen arkadaşlar bizler özeliz, değil mi? merak etmeyin ,5 eylül ile ilgili sıkıntı yok yani...yupppi ,naci bey kısır filan da getirisiniz diyo artık ,bilemiyorum,aranızda becerikli ve anne olanlara duyurulur

arkadaşlar bu hiloterm makinası dediğiniz şey de nedir?

canım bu hiloterm makinesi denilen şey gögüs veya burun ameliyatı sonrası,uygun başlıkları kullanılarak,ameliyat bölgesine yerleştiriliyor ve sizin o bölgenize belirli sıcaklık değerleri arasında soğuk hava veriliyor,bu durum,burun ameliyatları sonrasında göze sürekli buz uygulamasına gerek kalmasını engelliyor,ağrıyı,acıyı,şişliğe ve morluğa iyi geliyor,benim gögüs ameliyatı sonrasında gece 11 e kadar o makine takılıydı,naci bey gece kontrol için geldiğinde çıkarttı,gerçekten ağrıyı ve acıyı azlatıcı etkisi de söz konusu.

merak etme ruby'cim herkese 5 eylüle randevu verecekler,hatta Naci bey sana da 5 eylüle verelim sen de gel dedi,ben de inşallah işimle ilgili bir sorun çıkmazsa geliyorum.Randevu almak isteyen arkadaşlar bizler özeliz, değil mi? merak etmeyin ,5 eylül ile ilgili sıkıntı yok yani...yupppi ,naci bey kısır filan da getirisiniz diyo artık ,bilemiyorum,aranızda becerikli ve anne olanlara duyurulur

haha benim fikre geldik yavaş yavaş desenize :roflol: ben anne diilim ama becerikliyim maşallahım var elimden de her iş gelir yaparım herşeyi kaydirigubbakcemile3

canım ya sana hem kadınlar kulubü hemde naci bey bir plaket falan versin valla harikasın arkadaşım süper hız süper bilgiler kaydirigubbakcemile3 randevunu aldın demek bende o tarihe almaya çalışırım olmadı gelirim nolcak zaten naci beyide çok özledim bi görmüş olurum hihoyyyt sen liposactionu benden önce olcaksın ben nisan gibi falan olmaya karar verdim şimdi diyet ve spor porgramı uyguluyorum az bi fazlalık var böyle çıkmıyım şimdi naci beyin karşısına bi forma girimde rötüş olarakta lipodan faydalanıcam inşallah koydum kafama eşimde izin verdi sorun yok yani opuyorumnanaktan önceden bi naci beyede konuyu açıcam bakalım bana uygunmu artısını eksisini konuşuruz zamanı geldiğinde :icecream: öykünün haberinede çok sevindim şimdi dinleniyodur inşallah ağrısı falan fazla olmaz atlattı çok şükür hihoyyyt

cnm ozman ben kesin senden önce olcam evet ama ben de sana tecrübem dahlinde ışık tutarım böyle de güzel olur.busefer belki ziyaretime gelir durumu yerinde inceleme fırsatı bulursun kaydirigubbakcemile3
ama cnm yine de nisan çok geç olabilir diye düşünüyorum,sen daha önce toparlamaya çalış o fazlalıkları.çünkü arkadaşım yaptırdı mayıs sonunda ve hala etek falan giyemiyor,hiç denize de girmedi.kanüllerin açtığı deliklerdeki dikiiş izleri geçmek bilmedi yaz boyu benneyaptımki ve simetrik olduğu için neden açıldığı çok belli oluyor o deliklerin :1no2: nerden baksan 4 ay önceden falan yaptır bence yaz başlamadan ya da yazsonunu bekle yerimseniben

cnm ozman ben kesin senden önce olcam evet ama ben de sana tecrübem dahlinde ışık tutarım böyle de güzel olur.busefer belki ziyaretime gelir durumu yerinde inceleme fırsatı bulursun kaydirigubbakcemile3
ama cnm yine de nisan çok geç olabilir diye düşünüyorum,sen daha önce toparlamaya çalış o fazlalıkları.çünkü arkadaşım yaptırdı mayıs sonunda ve hala etek falan giyemiyor,hiç denize de girmedi.kanüllerin açtığı deliklerdeki dikiiş izleri geçmek bilmedi yaz boyu benneyaptımki ve simetrik olduğu için neden açıldığı çok belli oluyor o deliklerin :1no2: nerden baksan 4 ay önceden falan yaptır bence yaz başlamadan ya da yazsonunu bekle yerimseniben

AAAaaaaa bak ben onu hiç düşünmediiim :1shok: ozaman ben kendimi aralık en geç ocak die ayarlıyım hızlandırım programımıkafamçokkarıştı haklısın tabi izler falan kalır yaz bide yok yok olmaz :1no2: iyiki hatırlattın canım benim Şeniz ziyaretine gelirim tabi sende benimkine gelirsin kaydirigubbakcemile3 ne güzel olur moral veririz birbirimize naci beyi çok seviyorum hep operasyon geçiresim geliyo insanda korku falan kalmıyo ya nasıl bi iştir bu şaşırıyorum :roflol:

AAAaaaaa bak ben onu hiç düşünmediiim :1shok: ozaman ben kendimi aralık en geç ocak die ayarlıyım hızlandırım programımıkafamçokkarıştı haklısın tabi izler falan kalır yaz bide yok yok olmaz :1no2: iyiki hatırlattın canım benim Şeniz ziyaretine gelirim tabi sende benimkine gelirsin kaydirigubbakcemile3 ne güzel olur moral veririz birbirimize naci beyi çok seviyorum hep operasyon geçiresim geliyo insanda korku falan kalmıyo ya nasıl bi iştir bu şaşırıyorum :roflol:

ewt cnm engeç ocak olsun bence de.6 ay var hazirana çok ideal olur.hem zaten okadar uzun sürede verirsin fazlalıkları nolcak yerimseniben ben de biraz fazlalıklarımı veriyim de çıkıyı karşısına demiştim ve bikaç kilo daha verdim de gittim.şimdi biraz daha verdim sanırım,busefer de sen çok zayıfsın dermiş naci bey kormuyorum vala kaydirigubbakcemile3 ama benm fazlalıklarımı verdim dediğim zaten fazla bir fazlalık olmadıı için çok ta belli olmuyor.çok fazla fazlalık kelimesinin olduğu bir yazı oldu :utangac:

öykücüm ve plyozac arkadaşım inşallah çok çok iyilerdir. ameliyatlarının sonuçlarını çok merak ediyorum . dünden beri aklımdalar. güzel sonuçlarla aramıza dönerler inşallah. ben de salı günü randevu aldım. şimdi bir sürü soru hazırlamam lazım. kağıdı da yanımda götüreceğim. hiçbir ayrıntıyı unutmak istemiyorum. herşeyi sormak istiyorum.

bütün arkadaşlarıma merhabalar..nihayet oldu bitti arkadaşlar.darısı bütün isteyenlerin başına..ama hiçte hayal ettiğim gibi kolay bir ameliyat değilmiş..ben canıma çok gaddarımdır..ama bu sefer ölüyorum zannettim..sabah 9.30 da aldılar beni 12 gibi aşağı odama indirmişler..beni ameliyat masasından sedyeye alırlarken derin bir acı ile uyandım ..sanki bütün kaburgalarım kırılmıştı..nefes bile alamıyordum hatta ayak parmaklarımı bile oynatamıyordum...akşama kadar bir sürü ilaç ve ağrı kesiciyle geçti..gece tam rahatladım derken bu seferde bulantı baş dönmesi başladı..ama bu kadar acının yanında uyandığım ilk andan itibaren mutluydum kızlar..bunca senenin hayalini gerçekleştirdim ben..kendimle gurur duydum valla..bu arada biraz detay vereyim size..ameliyatım özel göztepe hastanesinde oldu.bir daha olsam gözüm kapalı oraya giderim.hemşireler işlerini çok ii biliyorlar...hasta bakıcılar çok güleryüğzlü çok temiz ve ferah bir hastane...bu kadar ilgi naci beyin hastasıyım diyemi bilmiyorum ama çok güzel baktılar bana...330 cc damla protez kondu bana..şu an çok şişler.özellikle koltuk altlarıma doğru çok şiştim.ve sağ göğsümü hissediyorum ama solu hissetmiyorum..bu normalmi acaba..ve bu sporcu sütyenini icat edeni allah bildiği gibi yapsın inşallah...çin işkencesi gibi birşey..kendim yatıp kalkamıyorum..bana kızım bakıyor..eşim 2 günde tükendi..oda hasta yatıyor eve doktor aldık..çok yorulmuş dedi doktor..çok ta canı tatlıdır..ben onun için nelere katlandım oysa...bu arada KALEM ciğimin selamını getirdi naci bey çok şaşırdım..arkadaşlar biraz dinleneyim size sorucaklarım var tek tek isim yazmıyayım ama siz kendinizi biliyorsunuz hepinizi öpüyorum arkadaşlar...ve ameliyat olmak isteyen herkese kesinlikle naci bey diyorum sevgiler

öykücümm hoşgeldinü,geçmiş olsun cnm,yazını okumak çok güzel yerimseniben
cnm iki göğüs arasında her türlü farklılık çok normal.ağrı,sızı,görüntü,geç iileşme..herşey olabilir biraz sabır.bunun dışında 3 gün kendin yatıp kalkamayabilirsin evet bu da çok normal ama hep şunu hatırla 3gün byunca '4.gün ii olacaksın' a.s .kızına da aferinnnnnn negüzel annesine bakıyor :teselli: hadi atlattın sayılır sen de a.s.

bütün arkadaşlarıma merhabalar..nihayet oldu bitti arkadaşlar.darısı bütün isteyenlerin başına..ama hiçte hayal ettiğim gibi kolay bir ameliyat değilmiş..ben canıma çok gaddarımdır..ama bu sefer ölüyorum zannettim..sabah 9.30 da aldılar beni 12 gibi aşağı odama indirmişler..beni ameliyat masasından sedyeye alırlarken derin bir acı ile uyandım ..sanki bütün kaburgalarım kırılmıştı..nefes bile alamıyordum hatta ayak parmaklarımı bile oynatamıyordum...akşama kadar bir sürü ilaç ve ağrı kesiciyle geçti..gece tam rahatladım derken bu seferde bulantı baş dönmesi başladı..ama bu kadar acının yanında uyandığım ilk andan itibaren mutluydum kızlar..bunca senenin hayalini gerçekleştirdim ben..kendimle gurur duydum valla..bu arada biraz detay vereyim size..ameliyatım özel göztepe hastanesinde oldu.bir daha olsam gözüm kapalı oraya giderim.hemşireler işlerini çok ii biliyorlar...hasta bakıcılar çok güleryüğzlü çok temiz ve ferah bir hastane...bu kadar ilgi naci beyin hastasıyım diyemi bilmiyorum ama çok güzel baktılar bana...330 cc damla protez kondu bana..şu an çok şişler.özellikle koltuk altlarıma doğru çok şiştim.ve sağ göğsümü hissediyorum ama solu hissetmiyorum..bu normalmi acaba..ve bu sporcu sütyenini icat edeni allah bildiği gibi yapsın inşallah...çin işkencesi gibi birşey..kendim yatıp kalkamıyorum..bana kızım bakıyor..eşim 2 günde tükendi..oda hasta yatıyor eve doktor aldık..çok yorulmuş dedi doktor..çok ta canı tatlıdır..ben onun için nelere katlandım oysa...bu arada KALEM ciğimin selamını getirdi naci bey çok şaşırdım..arkadaşlar biraz dinleneyim size sorucaklarım var tek tek isim yazmıyayım ama siz kendinizi biliyorsunuz hepinizi öpüyorum arkadaşlar...ve ameliyat olmak isteyen herkese kesinlikle naci bey diyorum sevgiler

canım çooook ama çoook geçmiş olsun,naci beyde dün benim kontrolüm vardı.benim de herşey çok yolunda şükürler olsun ki..bak canım ne güzel oldu bitti,bu arada seni en iyi bizler anlayabiliriz,ben daha önce kendi kendime beni anlayan kimse yokken diye düşünüp dururken,buradaki arkadaşlık farklı bir hale geldi,herkes birbirine sonsuz şekilde yardım etmeye çalışıyor. Senin bu ameliyatı ne kadar çok istediğini hepimiz çok iyi biliyoruz,sen 22 mayısta ameliyatını olmaya karar verdiğinde ooh öykücüm istediğine kavuşacak demiştim,ben daha o zaman tarihimi bile almamıştım,iptal etmek zorunda kaldığında da senin hissettiğin üzüntüyü içimde hissetmiştim,çünkü ben geçen sene ameliyatımı iptal etmek zorunda kalmıştım,ama ben öyle kötü bir ruh halindeyken bile sağolsun naci bey rahatlatmayı başarmıştı. Naci bey hem çok yetenekli bir doktor,hem de çok ama çok iyi bir insan.opuyorumnanaktan Canım ,soruların olduğunda hepimiz buradayız,elimizden geldiğince yardım ederiz.Ben ameliyattan uyandıktan sonra kendime geldiğimde canım chococholateciğimin mesajını görmüştüm ve hemen canım arkadaşımı aramıştım,daha önce hiçç görüşmesek dahi tanıdığın,ama yılardır görmediğin bir dostun sesi gibiydi sesi. Böyle zamanlarda öyle güzel destek oluyor ki seni anlayan,seninle aynı sıkıntıları yaşayan birilerinin olduğunu bilmek .Canım inan 1 haftaya kadar herşey yoluna girecek,dirayetli ol ki bir an önce kendini toparlayabilesin.3gün biraz ağrıların olacak ama baş edilemeyecek gibi olmayacak ağrıların 4.günden itibaren biraz biraz hafifleyecek,haftasına çok daha rahat olacaksın.herşey çok güzel olacak inan buna,kendini iyi hissedince ara sıra bize haber ver ,merak edriz bizz seniopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun gözün aydınn hihoyyyt herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..şimdi biraz sabır ve gayret dönemi başladı 1 hafta içinde bütün sıkıntın sona ericek hiç endişen olmasın,sporcu sütyeni biraz işkence yaşatıyo ama yinede kurtulmuş olmanın dahada önemlisi başarmış olmanın üstüne çıkamıyo iyileştikten sonraki güzelliğini düşünerek bütün geçici sıkıntıların üstesinden gelicene eminim canım,şimdi güzelce dinlen tadını çıkart inanki ağrısı bile güzel naci beyin ellerine sağlıkyerimseniben öpüyorum öykücüma.s.

cnm mail atarsın o da sorularına cevap verir ama tabii yüzyüze görüşmek dah afaydalı olacağı için kısa ve öz yazabilir bilemiyorum ben direk randevu alıp gitmiştim ilk görüşmede.ama yutrdışından gelen hastalar için havaalanından aldırmaya ve otel rezervasyonuna kadar ayarlandığı bir paketi var diye biliyorum naci beyin.istersen arayıp yardımcılarından da bilgi alabilirsin.kredi kartına da taksit vade farkı ile uygulanıyor.
ben tek başıma gittim ewt ama inan mecbur olduğum için yaptım bunuüpek tavsiye etmiyorum.kahvaltımı yapmama karşı odadaki arkadaşın ablası yardıma gelmişti saolsun.giyinmemede ordaki hasta bakıcı teyzecim yardımcı olmuştu :)) çok hoş olmuyor yanii.ben gelirim senin refakatçin olarak hiç merak etme seeeeen opuyorumnanaktan

hadi yaa, tirstim simdii :) ama yinede büyük ihtimal yalniz gelicem olursa.. ben annemlerden habersiz olmayi dusunuyorum ameliyati cunku hayatta izin vermezler.. burun ameliyati icinde zar zor ikna etmistim ayni zorluklari tekrar yasamak istemiyorum acikcasi.. ama bu yazin endisenlendirdi simdi beni.. ameliyat sonrasi hic mi hareket edemiyosun? kac gun suruyor ki bu.. uuff hemen olup bitseydi ne guzel olurdu :sinifsinif:

birde kizlar sizler bu ameliyatlar sayesinde tanistiniz mi ya? ne gzl valla.. keske bende istanbulda olsaydim, seni anlayan ayni seyleri yasayan insanlarla sorunlarini paylasmak daha rahat oluyor..

öykü geçmis olsun.. agri cekmis olman uzucu ama eminim biraz zaman geçtikten sonra hatirlamicaksin bile agrilarini..

Son düzenleme:
Öykücüm ben de seni sabırsızlıkla bekliyordum. yazını görünce çok sevindim. fakat çok ağrı çekmişsin. korkuttun valla beni. . dayanılmayacak türden değildir inşallah. dual plan mı kas altı mı oldun canım sen?. korktum biraz. . ama olsun. bir kere karar verdim artık. acısına da katlanacağız ne yapalım. senin adına çok çok sevindim. bu işkence bitti artık . şimdi muylu olma zamanı.. tadını çıkar. ağrılarının bile. . yat dinlen . tatil gibi düşün. ben de bir hafta işe gitmeyeceğim. ameliyattan sonra. ama çok korktum ya . dayanılmayacak gibi değildir inşallah öykücüm ağrılar. ..bu arada bir arkadaş daha vardı. o da ameliyuat olacaktı pl2zoc . ne yaptı acaba. . ?onun da ameliyatı vardı diye biliyorum ben yanlış mı anlamışım yoksa. ...

Arkadaşlar size tavsiyem kimsenin ameliyat hikayesinden etkilenmeyin tabi ağrı olması çekilen sıkıntıların paylaşımı vs olumsuz etkiliyo bunda size hakveriyorum elbette ama unutmayın ki herkesin bünyesinin ağrı eşiği farklı olabılıyo,naci bey zaten ameliyatın öncesini ve sonrasındaki ilk hafta başınıza gelebilcek her türlü durumdan sizi ayrıntısıyla haberdar ediyo görüşmelerinizde,bu tarz sıkıntılar sizde olabılırde olmayabilirde..benim naci beyi tanımama vesile olan arkadaşım ameliyattan sonra baya zor toparlandı ağrısı acısı bitmedi onu görünce bende telaşlandım ama sonra dedim kendi kendime olumlu düşünmeliyim belkıde bende hiçbişe olmıcak..gerçektende ameliyattan sonra 6.gün falandı arkadaşlarımla önceden belirlenmiş bi görüşme planımız vardı ona bile katılabıldım..demek istedigim olumlu düşünün ki olumlu olsun herşey pozitif düşünce kaydirigubbakcemile3 gerçekten işe yarıyo siz kararınızdan asla vazgeçmeyin inanın çekilen geçici sıkıntıya deyiyo öptüm hepinizi a.s.

hadi yaa, tirstim simdii :) ama yinede büyük ihtimal yalniz gelicem olursa.. ben annemlerden habersiz olmayi dusunuyorum ameliyati cunku hayatta izin vermezler.. burun ameliyati icinde zar zor ikna etmistim ayni zorluklari tekrar yasamak istemiyorum acikcasi.. ama bu yazin endisenlendirdi simdi beni.. ameliyat sonrasi hic mi hareket edemiyosun? kac gun suruyor ki bu.. uuff hemen olup bitseydi ne guzel olurdu :sinifsinif:

birde kizlar sizler bu ameliyatlar sayesinde tanistiniz mi ya? ne gzl valla.. keske bende istanbulda olsaydim, seni anlayan ayni seyleri yasayan insanlarla sorunlarini paylasmak daha rahat oluyor..

öykü geçmis olsun.. agri cekmis olman uzucu ama eminim biraz zaman geçtikten sonra hatirlamicaksin bile agrilarini..

cnm ben de kimseye söylemeden olduğum için tektim.başka problemler de yaşadım o dönem biraz mecburiyetten yalnız girdim çıktım yani anlıcağın.yani acısı sıkıntısı deil inan ki priskolojik boyutu sıkıntı veriyor.bi ameliyata giriosun ailenden habersiz ve bu ağır bi yük geldi bana. sadece bunun sıkıntısını yaşadım.ama söylediğim gibi eğer istersen ben gelirim sana yardıma istanbuldayım ben.bunu çooook içten teklif ediyorum çünkü ben ameliyatıma bi ark.ımın evinden çıkıp kuzu kuzu yürüyerek gittim tek başıma kendi ayaklarımla ve kendi başıma çıktım ve bunu kimseyi bulamadığım için yaptım.burdan bana yardımcı olan birisi gelirim yardıma dese hayır demicektim,öyle bir haldeydim.ama tabii saolsun naci bey sayesinde kimseye de ihtiyaç duymadım açıkçası.onun için gerçekten ihtiyacı olanın yanında her türlü olmaya da hazırım.
cnm biz ameliyatlar sayesinde tanıştık ama seninle nekadar tanışıyosak diğerleriyle de okadar tanışıyoruz kaydirigubbakcemile3 yani burdkai herkes birbirini forumdan tanıyor.sadece ben KALEM ciğimle aynı güne kontrol ayarladım bikere ve o şekilde yüzyüze de tanıştık ve şimdi 5 eylülde heeepberaber yüzyüze görüşmeye hazırlanıyoruz inşallah herkes randevu alabilirse klinikte parti vercez -tatlicadiarzu-

Öykücüm ben de seni sabırsızlıkla bekliyordum. yazını görünce çok sevindim. fakat çok ağrı çekmişsin. korkuttun valla beni. . dayanılmayacak türden değildir inşallah. dual plan mı kas altı mı oldun canım sen?. korktum biraz. . ama olsun. bir kere karar verdim artık. acısına da katlanacağız ne yapalım. senin adına çok çok sevindim. bu işkence bitti artık . şimdi muylu olma zamanı.. tadını çıkar. ağrılarının bile. . yat dinlen . tatil gibi düşün. ben de bir hafta işe gitmeyeceğim. ameliyattan sonra. ama çok korktum ya . dayanılmayacak gibi değildir inşallah öykücüm ağrılar. ..bu arada bir arkadaş daha vardı. o da ameliyuat olacaktı pl2zoc . ne yaptı acaba. . ?onun da ameliyatı vardı diye biliyorum ben yanlış mı anlamışım yoksa. ...

arkadaşlar benim naci beyle ilk görüşmeye gitmemdeki en büyük etken araştırmalarım sırasında hastalarının çok çabuk ayaklanması ve günlük yaşama dönmesi ve çok ağrı çekmemeleri olmuştu.gerçekten kendi adıma çok az sıknıtı çektim hem de burun ve göğüs birlikte olmama rağmen.ağrı diil çekilen sıkıntı.göğüs kafesindeki tüm boşluğa bişeler sıkıştırılmış hissi ve nefes alırken böle paröa parça alıosunuz.anesteziden dolayı öksürme isteğiniz oluyor ama öksürünce ve gülünce çok canınız yanabiliyor.ve ilk 3 gün çok fazla rahat yatamadığınız için sırt ağrıları,yatma pozisyonu rahatsızlığı çekiosunuz.yani aslında göğüslerinizde sızı şeklinde ağrılar olmuyo durduk yerde.eğer göğüs kaslarınızı kullanmaya kalkarsanız ağrı çekiosunuz.o da aslında çok dayanılmıcak bir ağrı asla deil böle hamlamışsınız gibi bir ağrı ama insan ameliyat olduğu için aman dikişim patlıcak,aman kasım yırtılcak,kanamam olcak diye panikliyor işte.ve herzaman söylüyorum 4. gün naci beyin yanına gittim ve çooook uzak olan evime 2 otobüs değiştirerek tek başıma döndüm,hiçbişe olmamış gibi,sadec burun ameliyatı olmuşum gibi rol kestim ve hiçkimse anlamadı.hatta 5. gün alışverişe markete gittik ve poşetleri bana verdiler,ben de çaktırmıcam ya mecburen taşıdım hepsini 5. günümde daha düşünün!!! canım yanmadı ama korktum biraz ama sonuçta hiçbişey olmadı.2. haftam bitip 3. haftaya geçtiğimde de spor yapıyordum.ooooh sefam olsun şimdi de çoook mutluyum hihoyyyt hep diyorum naci çelik forever :hooray:

Son düzenleme:
Arkadaşlar size tavsiyem kimsenin ameliyat hikayesinden etkilenmeyin tabi ağrı olması çekilen sıkıntıların paylaşımı vs olumsuz etkiliyo bunda size hakveriyorum elbette ama unutmayın ki herkesin bünyesinin ağrı eşiği farklı olabılıyo,naci bey zaten ameliyatın öncesini ve sonrasındaki ilk hafta başınıza gelebilcek her türlü durumdan sizi ayrıntısıyla haberdar ediyo görüşmelerinizde,bu tarz sıkıntılar sizde olabılırde olmayabilirde..benim naci beyi tanımama vesile olan arkadaşım ameliyattan sonra baya zor toparlandı ağrısı acısı bitmedi onu görünce bende telaşlandım ama sonra dedim kendi kendime olumlu düşünmeliyim belkıde bende hiçbişe olmıcak..gerçektende ameliyattan sonra 6.gün falandı arkadaşlarımla önceden belirlenmiş bi görüşme planımız vardı ona bile katılabıldım..demek istedigim olumlu düşünün ki olumlu olsun herşey pozitif düşünce kaydirigubbakcemile3 gerçekten işe yarıyo siz kararınızdan asla vazgeçmeyin inanın çekilen geçici sıkıntıya deyiyo öptüm hepinizi a.s.

alkisalkisalkis

Back