Kızlar bende burun ve karın germe omayı düşünüyorum.emre bey e karın germe olamıyacagım için (kbb doktoru oldugndan)ıkı amelıyatımıda aynı doktora olmak istiyorum..buyüzden naci beye olucagım sanırım.
Emre beyde gerçekten candan ve uzman doktordur..
Nacı beyıde onurbeyın yanında ayrıca uzmanlaşmış ıyı egıtımlı bır doktordur..
özgecmış ve egıtımlerını okuyalım..karar vermekte kolaylaşırsınız...sizlerle zaman içinde paylaşıcagım inşallah.
bütün arkadaşlarımın yazdıklarını okudum ve her birinize tek tek teşekkür ederim kızlar..inşallah iyi haberlerle döneceğim.çok heyecanlı değilim ama gece uyuyamamaktan korkuyorum..yarın ameliyatı olan öbür arkadaşa da şimdiden geçmiş olsun diliyorum...ve choco özellikle dün yazdıklarını düşündükçe sana hak verdim...biraz daha rahat olacağım ve oluruna bırakacağım inşallah...hepinizi öpüyorum arkadaşlar..dua edin neolur
chocochocolate..... burun resimlerine baktım. çok mükemmel olmuş canım yerimseniben
hani bi de. burun ucunu hokkalaştırıyolar ya, öyle bişi de yaptırsan. oha'larıma oha katılırdı =)
teşekkür ederim cnm ama ameliattan sonra ucu hokka olak die korkuyosun bisüre.hemen herkesin anlamaması için öyle olmaması gerekiyor bence.yine de baya kalkık ama benmki yaa ben mi yanlış düşnüyorum fisfisfis
arkadaşlar bu ne hız?anlaşıp ta bugün hapberaber baskına mı geldiniz?ben bile yetişemiyorum bugün vala kaydirigubbakcemile3
cnm arada görmüyo mailerini bi ara sorun vardı mailinde,bilg.cı gelmişti ama hala devam edio olabilir çünkü ben de bir mail atmıştım ve cevap alamadım kafamçokkarıştı bilemiyorum istersen bidaha sor.kızcağnı sanmıyorum.kızcağında genelde tlf. açarak bizzat kızmayı tercih eder kendisi kaydirigubbakcemile3
Dur teker teker gelelim üstüne :)
ya ilk mailime hemen cevap verdi 10 dakika icinde pazartesi günü.Sali günüde dtayli aciklama yapti. Telefon numaramda yokki kizmak icin arasin
bugün ayni emaili tekrar attim ulasmamistir diye.
chococholate , anatomik protez miydi? sert olur dıyenler var , 3. tip oldugu için , senin yumuşaklık durumun nasıl şu an canım . memnun musun her şeyinden .
cnm anatomik ewt low profil 370cc. luanda şekil olarak gayet iyi ama daha tam olarak deriden toparlayıp katı falan oluşup ta üstteki bombeliği de tamamen düzelmedi.benmki biraz büyük olduğu için benm yapımla da alakalı olarak geç oturcak ve geç yumuşucakmış ama ilk zamanına göre baya bir yumuşadı artık şeklini de baya aldı.tam oturması 1sene diyor naci bey. puffff :bbo:
ben senin ne demek isteidğini tam anlayamadım sanırım cnm. sert olan ne anatomik mi? 3. tip olduğu için demişsin,onu da anlamadım açar mısın?
cnm bu protezler 3 tip oluyormuş . cosevih midir nedir şimdi tam adını hatırlayamıyorum yanlış yazmışımdır bu yüzden . anatomik olan bunların 3. tipiymiş , yani bıçakla ekmek dilimler gibi dilimlsen de katı kalan . bu yüzden 1. tip e göre yani yuvarlağa göre daha sert oluyor diyorlardı forumda onu demek istemiştim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?