• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Kızlar bende burun ve karın germe omayı düşünüyorum.emre bey e karın germe olamıyacagım için (kbb doktoru oldugndan)ıkı amelıyatımıda aynı doktora olmak istiyorum..buyüzden naci beye olucagım sanırım.
Emre beyde gerçekten candan ve uzman doktordur..
Nacı beyıde onurbeyın yanında ayrıca uzmanlaşmış ıyı egıtımlı bır doktordur..
özgecmış ve egıtımlerını okuyalım..karar vermekte kolaylaşırsınız...sizlerle zaman içinde paylaşıcagım inşallah.

seviglil teomak seni takip ediyorum cnm ve senin ameliyatını olduğun gün klinikte bi horoz falan keselim diyorum :roflol: umarım enkısa zmanada doktoruna karar verebilirsin çünkü bu süereç yorucu bir süreç ve sen takip ettiğim kadarıyla bütün doktorları bi karar verip vazçgeçerek elden geçirdin :)) ama naci çelik seni pişman etmez hiç inşallah.bana kalırsa çok doğru bir adrestesin,umarım son durağın olur...bizimle paylaş a.s.

bütün arkadaşlarımın yazdıklarını okudum ve her birinize tek tek teşekkür ederim kızlar..inşallah iyi haberlerle döneceğim.çok heyecanlı değilim ama gece uyuyamamaktan korkuyorum..yarın ameliyatı olan öbür arkadaşa da şimdiden geçmiş olsun diliyorum...ve choco özellikle dün yazdıklarını düşündükçe sana hak verdim...biraz daha rahat olacağım ve oluruna bırakacağım inşallah...hepinizi öpüyorum arkadaşlar..dua edin neolur

tüüüüüüüüüm dualarımız seninle cnm.özelden tlf. numaramı atcam sana.olur da bişeye ihtiyacın olursa ya da sıkıntın olur aramak istersin bişe sormak istersin vs..herzmana mesaj atabilirsin,arayabilrsin cnm.online destek hattı sağlarım süper kaydirigubbakcemile3 çooook geçmiş olsun şimdiden. a.s.

chocochocolate..... burun resimlerine baktım. çok mükemmel olmuş canım yerimseniben
hani bi de. burun ucunu hokkalaştırıyolar ya, öyle bişi de yaptırsan. oha'larıma oha katılırdı =)

teşekkür ederim cnm ama ameliattan sonra ucu hokka olcak die korkuyosun bisüre.hemen herkesin anlamaması için öyle olmaması gerekiyor bence.yine de baya kalkık ama benmki yaa ben mi yanlış düşnüyorum fisfisfis

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ne hız?anlaşıp ta bugün hapberaber baskına mı geldiniz?ben bile yetişemiyorum bugün vala kaydirigubbakcemile3
cnm arada görmüyo mailerini bi ara sorun vardı mailinde,bilg.cı gelmişti ama hala devam edio olabilir çünkü ben de bir mail atmıştım ve cevap alamadım kafamçokkarıştı bilemiyorum istersen bidaha sor.kızcağnı sanmıyorum.kızcağında genelde tlf. açarak bizzat kızmayı tercih eder kendisi kaydirigubbakcemile3

Dur teker teker gelelim üstüne :)
ya ilk mailime hemen cevap verdi 10 dakika icinde pazartesi günü.Sali günüde dtayli aciklama yapti. Telefon numaramda yokki kizmak icin arasin :P
bugün ayni emaili tekrar attim ulasmamistir diye.

canım benim eşim cok yufka yürekli aglamama dayanamıo :d ama nekadar cok istedigimi biliyordu ..ikna etmek için ugrasmadım ki o üzülüyordu yaptıramadıgı için:( cnm beniimmm o Sadece ben istedigim için Aşkım benim için sorun degil ben seni böyle seviyorum dio ama gel bana sor :)

chococholate , anatomik protez miydi? sert olur dıyenler var , 3. tip oldugu için , senin yumuşaklık durumun nasıl şu an canım . memnun musun her şeyinden .

chococholate , anatomik protez miydi? sert olur dıyenler var , 3. tip oldugu için , senin yumuşaklık durumun nasıl şu an canım . memnun musun her şeyinden .

cnm anatomik ewt low profil 370cc. luanda şekil olarak gayet iyi ama daha tam olarak deriden toparlayıp katı falan oluşup ta üstteki bombeliği de tamamen düzelmedi.benmki biraz büyük olduğu için benm yapımla da alakalı olarak geç oturcak ve geç yumuşucakmış ama ilk zamanına göre baya bir yumuşadı artık şeklini de baya aldı.tam oturması 1sene diyor naci bey. puffff :bbo:
ben senin ne demek isteidğini tam anlayamadım sanırım cnm. sert olan ne anatomik mi? 3. tip olduğu için demişsin,onu da anlamadım açar mısın?

Son düzenleme:
pl20zac ve öykü76 adlı arkadaşlarım kalbim sizinle. sonuçalrınınzı heyecanla bekleyeceğim. umarım çok çok mutlu olacaksınız sonunda.bu dönemi de atlatacaksınız inşallah . allahın izniyle. kalbim sizinle. oohh iyi ki de yaptırmışım diyeceksiniz diye düşünüyorum. ben de haftaya görüşmeye gideceğim. .çok heyecanlıyım. ve çok istiyorum. artık kafama takıldı bir kere. evdekilere de söyledim. geri adım atamam. daha önce bu kadar takmıyormuşum demek ki. ya da bastırıyormuşum. demek ki artık zamanı gelmiş. 2009 a kısmetmiş. herşeyin bir vakti var. ömrümün geri kalan kısmında belki daha mutlu olurum. belki kendime güvenim daha çok gelir. bunu kendimiz için yapıyoruz. kimse bizi bizden daha iyi anlayamaz. bir on onbeş yıl sonra pişman olurmuyuz bilmiyorum ama. o zamman da tıp ilerliyor. yapılır birşeyler herhalde. ben şuanda mutlu olamk istiyorum. daha fazla ilerisini düşünemeyeceğim.iyi haberlerinizi bekliyoruz ..

arkadaşlar bu ve yoğun bi trafiktir böyle bugün...giremediğim zamanları okumak için oturdum blg başıma ama bugün zaten başlı başına yoğunlaşmıştı walla eskilere bakamadan bugün yetti bana :)

sevgili öykü daha önce de belittiğim gibi herşey istediğin gibi, sorunsuz ve harika olacak inşallah...aslında buna eminim çünkü gerçekten naci bey gerçekten çok ama çok iyi bir doktor....şimdiden çok çok geçmiş olsun diyorum.iyi haberlerini bekliyoruz...tüm iyi dileklerim seninle...

ve kararsız olan ya da kafası karışık olan tüm arkadaşlara önce bir randevu alın nacibey ile görüşün diyorum...bu görüşme sonrasında %99 tüm sorularınız cevaplanmış olacak...1001 soruyla ve çorba gibi bir kafayla kendisine gitmiş ve görüşme sonrasında 2 ameliyat için randevu almış biri olarak söylüyorum bunu.en kısa zamanda resimlerimi de koyacağım...çok mutluyum...:)

herkese çok sevgilerrrrrrrrrrrr

cnm anatomik ewt low profil 370cc. luanda şekil olarak gayet iyi ama daha tam olarak deriden toparlayıp katı falan oluşup ta üstteki bombeliği de tamamen düzelmedi.benmki biraz büyük olduğu için benm yapımla da alakalı olarak geç oturcak ve geç yumuşucakmış ama ilk zamanına göre baya bir yumuşadı artık şeklini de baya aldı.tam oturması 1sene diyor naci bey. puffff :bbo:
ben senin ne demek isteidğini tam anlayamadım sanırım cnm. sert olan ne anatomik mi? 3. tip olduğu için demişsin,onu da anlamadım açar mısın?

cnm bu protezler 3 tip oluyormuş . cosevih midir nedir şimdi tam adını hatırlayamıyorum yanlış yazmışımdır bu yüzden . anatomik olan bunların 3. tipiymiş , yani bıçakla ekmek dilimler gibi dilimlsen de katı kalan . bu yüzden 1. tip e göre yani yuvarlağa göre daha sert oluyor diyorlardı forumda onu demek istemiştim .

cnm bu protezler 3 tip oluyormuş . cosevih midir nedir şimdi tam adını hatırlayamıyorum yanlış yazmışımdır bu yüzden . anatomik olan bunların 3. tipiymiş , yani bıçakla ekmek dilimler gibi dilimlsen de katı kalan . bu yüzden 1. tip e göre yani yuvarlağa göre daha sert oluyor diyorlardı forumda onu demek istemiştim .

cnm şimdi doktorların pekçoğu bu koheziv protezleri kullanıyor.ben araştırmalarım sırasında hiç bunu kullanmayan doktorla görüşmedim çünkü iyi dktoralrda bunu kullanmayan yoktu.yuvarlak ve damla arasında neden sertlik farkı olsun onu anlamadım.yalnız ben 2 sene kadar önce amelyat olmuş birinin göğüslerini gördüm ve elledim,inanamayacağınız kadar da yumuşaktı.alakası olduğunu sanmıyorum yuvarlak ve damla olmasıyla fisfisfis

arkadaslardan biri 80 b sporcu sütyeni istedi doktor demis, sütyeni ameliyat öncesi kendiniz mi alip götürüyorsunuz? birde göztepe hastanesi ile atasehir arasindaki fark tam olarak ne ki? çünkü fiyat araligi bana göre küçümsenmicek düzeyde.. hele ki çift ameliyat olacak olan var ise, 2000 tl fark ediyo.. baya önemli bi miktar bence.. göztepenin nesi eksikte atasehir bu kradar tercih ediliyor acaba?

chocolate in yazilari gerçekten cok faydali.. saolsun cok detayci bi arkadasimiz kendisi, sayesinde aklimda olan fakat sormadan yanit buldugum seyler bile oldu bu forumu takip sirasinda :) chocolatecim senin ikinci burun ameliyatinmiydi? öyle bi yazi okumustum sanki yanilmiyorsam.. eger öyle ise, birinci ameliyatini neden basarisiz buldun, yani tam olarak sorunun neydi? ve kime olmustun ameliyatini yazabilirmisin cnm.. bende baris cakir'a burun ameliyati olmustum geçtigimiz nisan ayinda.. oda çok iyi siccakkanli ve isinin ehli bir doktor, fakat kendisi daha cok dogalliktan yana ve bu yüzden burunun boyutuyla fazla oynamiyor genellikle dogal durmasi icin.. su anda burnumu yandan begeniyorum güzel duruyo ama önden sanki hala yüzüme göre büyükmus gibi hissediyorum :( ve ucu top gibi, kaba geliyor bana hafif kalkik olmasi daha gzl olabilirdi.. resimlerini gordum senin burnun muazzam guzel olmus cnm kalkikliginin ayari fln super!! ikinci ameliyatlarda fiyat indirimi oluyor mu? ve ne kadar süre araligi olmasi lazim ilk ameliyatla arasinda bir bilgin var mi cnm?

birde ameliyattan sonra en iyisi hastanede 3 gün kalmak demissin.. peki hastanede konaklama ücreti hakkinda bir bilgin var mi cnm? ben kismetse yilbasinda gelmeyi dusunuyorum istanbula.. fakat bazi endiselerim var, yalniz olacagimdan.. goztepe hastanesi hakkindada en ufak bir bilgim yok, yeteri kadar ilgileniyorlar mi? guvenli bir hastane mi ki? sorunsuz bi kac gün kalinabilirnimi ki

Back