tşkler ruby
biliyor ama 85 e yakın olacak demişti ama sanmıyorumbüyük hayal lırıklıgına ugramış gibiyim
arkadaslar
subfasyal yöntemi ile sanırım fazla büyük olmuyormuş ...offf borc harc denkleştirdim inş küçük olmas
Merhaba, birsüredir sizleri okuyorum cok samimi bir ortam gercekten. Bende cenemi yaptirmak istiyorum geride oldugu icin.
Yalniz cene yada burunla beraber cene Naci beyde yaptiraniniz varmi arkadaslar ? Sonuclari paylasirsaniz cok mutlu olurum.
chococholate yardım meleği gibisin :) maşallah :)
sende naci bey hangi yöntemi hangi protezi kullandı cnm . buralaradan takip ettiğim kadar diğer doktorlar gibi naci beyin özellikle tercih ettiği bir yöntem yok , hastasına en uygun olanını secmeye calısıyor değil mi . ?
ayy iyiki burdasın yaaa arkadasım.. tşk ederim sana.... evet kesin subfasyal
canım benım yaa hatırlıyorum o geceyi gerçekten çok stresliydin Şeniz elimde olsa hastaneye falan gelmek isterdim destek olmayı çok istemiştim o dönem ama çok şükür başarıyla atlattın kaydirigubbakcemile5
bütün arkadaşlarımın yazdıklarını okudum ve her birinize tek tek teşekkür ederim kızlar..inşallah iyi haberlerle döneceğim.çok heyecanlı değilim ama gece uyuyamamaktan korkuyorum..yarın ameliyatı olan öbür arkadaşa da şimdiden geçmiş olsun diliyorum...ve choco özellikle dün yazdıklarını düşündükçe sana hak verdim...biraz daha rahat olacağım ve oluruna bırakacağım inşallah...hepinizi öpüyorum arkadaşlar..dua edin neolur
teşekkür ederim. gerçekten çok heycanlıyım.sitesine girdim. hastaların resimlerini göstermiyolar. yasakmış. naci beye burun ameliyatı olanlar, fotoğraflarını koyabilirse, bu beni çokçok daha rahatlaıcak.yerimseniben
chocochokolate sagol canim cevabin icin,
Naci beye resimlerimi gönderdim burun ve cene diye ama burun estetigine ihtiyacim hic olmadigini söyledi :) kac doktor geri cevirir bilmiyorum. Ama cene implanti ile cok iyi sonuc alacagimizi söyledi. bende cevap olarak burun ucu icin ufakta olsa gerek yokmu,gülünce hosuma gitmiyo falan ve yurt disindan gelecegimle ilgili birkac soru sordum 3 gündür cevap yok kizdimi negözüm emailde cevap bekliyorum...
ewt cnm rubycimin söyledği gibi benm profilimde fotolarım var istersen tam halini de yollarım sana mail adresini atarsan özelden.cnm sen de araştırmış okumuşsundur ama burn ameliyatlarıbnda ideal hasta hedefinin 'daha iyi' olması gerektiğini bilen hastadır.yanii öyle çok yüksek bir beklentiyle ameliyata girmemen gerek.çünkü burun riskli bir ameliyat.bu risk nasıl bir risk?tabii ki iyi bir doktorda ameliyat olduun taktirde sağlık açısından bi risk teşkil etmez ama nekadar iyi yapılmış bir amelyat ta olsa biyerden bi çıkıntı verebilir,bi kusur oluşabilir burunda.onun içn mükemmlei bekleyerek ameliyat olmamalısın.işte kemiğim gitsin,önden büyük durmasın,yandna ucu aşağı bakmasın diceksin ve doktoruna güvenip allaha dua edip ameliyata girceksin :))) allahın yarattığı güel burunlar da bile çıkıntı veya asimetri varken bir doktorun %100 muntazam bir sonuç çıkarması zor olsa gerek di mi
bu arada hasta fotolarını da görüşmeye gitiğinde gösteriyor doktorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?