• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

tşkler ruby
biliyor ama 85 e yakın olacak demişti ama sanmıyorum :( büyük hayal lırıklıgına ugramış gibiyim :(

cnm o hiç belli olmaz yaa.bana hala 70 beden bile oluyor :)) sonuçta biraz sıksın diye düşüncektir doktorun ve ortalama 80 iyi gelir diye düşünmüştür.doktorların mantığı sağlığına uygun olacak şekilde vücuduğun kaldıracağı en büyük bedeni yapmak.yanii heleki senin büüyk istediğini bilidği halde olabileceğin küçüğüne kaçcağını sanmam doktorunun.bol şans sana üzülme hiç,hem fazla büyk ii deildir hep sölemişimdir yerimseniben geçmiş olsun şimdiden... a.s.

arkadaslar
subfasyal yöntemi ile sanırım fazla büyük olmuyormuş ...offf borc harc denkleştirdim inş küçük olmas

kesin subfasyal mi dedi ki doktorun? fazla büyk olmaz ama hem doğal hem de daha az acılı olur.onun da avantajları var.3ün 5in lafını etme doktorunla aranla küçk olmayacaktır eminim kaydirigubbakcemile3

Merhaba, birsüredir sizleri okuyorum cok samimi bir ortam gercekten. Bende cenemi yaptirmak istiyorum geride oldugu icin.
Yalniz cene yada burunla beraber cene Naci beyde yaptiraniniz varmi arkadaslar ? Sonuclari paylasirsaniz cok mutlu olurum.

cnm naci beyin uygulamayı sevidği ve sık uyguladığını bildiğim bir ameliyat türü profiloplasty denilen yöntem kaydirigubbakcemile3
hem çeneye yağ enjeksiyonu ile biraz öne doğru büyütme hem de burun estetiği içeriyor bu operasyon.eğer senin çenendeki küçüklük için yeterli olacaksa sana da bu yöntemi kullanacaktır ve kemiklerinle oynamaya hiç gerek kalmayacaktır çenedeki.umarım seni tatmin edici sonuç verir de sen de bu yöntemi kullanırsın yerimseniben

chococholate yardım meleği gibisin :) maşallah :)
sende naci bey hangi yöntemi hangi protezi kullandı cnm . buralaradan takip ettiğim kadar diğer doktorlar gibi naci beyin özellikle tercih ettiği bir yöntem yok , hastasına en uygun olanını secmeye calısıyor değil mi . ?

beni sizler yarattınız diyerek biraz şımarmak istiyorum ozman kaydirigubbakcemile2 birazcık faydalı olabiliyosam tecrübelerimle ne mutlu bana arkadaşlar çünkü hala bişey sormak içn mesaj attığımda cevap alamadığım okadar çok oluyor ki.onları görerek ben böyle olmıcam diyorum ve yardım için sıvıyorum kolları çünkü ben çok sıkıntılı bir ameliyat süreci yaşadım.tamamen tek başıma kalktım herşeyin altından :gitme: herneyse..
bende dual plane ile alttan kesi 370cc protez oldu cnm.özellikle tercih ettiği bir yöntem yok evet.en doğal en muntazam sonucu verecek yöntemi kullanıyor.mesela çok çok enterean durumnlar dışında kasüstü ve yuvarlak kullanmıyor.büyüklükte de dediğim gibi hastanın vücududnun kaldırabileceği,yanlardan taşmıcak şekilde,sağlığını da tehdit etmicek şekilde koyabildiğinin en büyüğünü koyuyor.pekçok kişinin şikayet ettiğinin aksine ben küçük istiyordum ve bana büyük koydu mesela.ama hiç karşmadım ve çok memnunum hayatımdan.bu konuda yaklaşık büyük mü küçük mü isteidğinizi anlatın doktorunuza ama çok fazla da karışmanızı tavsiye etmem...

ayy iyiki burdasın yaaa arkadasım.. tşk ederim sana.... evet kesin subfasyal

pl2ozac'cığım ben subfacial oldum ameliyatımı ve bir tarafa 290,diğer tarafa 255 cc konuldu,ameliyat süreci dual plane göre daha rahat diyorlar,ilk hafta biraz sıkıntı oluyor. Subfacial her hastaya uygulanmıyor,hangi hastaya hangi teknik uygunsa o uygulanıyor,benim 20.günden itibaren yumuşaklıkları gayet iyiydi,şu an 41.günüm ve yumuşaklıkları ve doğallıkları konusunda bir sıkıntım yok. Subfacial yöntemde kas zarı 1mm 'lik bir zar olduğu için doktorlar kas altı kadar rahat davranımoyorlar,protez büyüklüğü seçiminde.Sağlığı riske atmadan doğal bir güzelliğe sahip olmak ve mutlu olmak önemli,sen kime ameliyat oluyorsun yarın,yarın için hadi bakalım kalbimiz öykücüm ve seninle olacak bol şans

chocochokolate sagol canim cevabin icin,
Naci beye resimlerimi gönderdim burun ve cene diye ama burun estetigine ihtiyacim hic olmadigini söyledi :) kac doktor geri cevirir bilmiyorum. Ama cene implanti ile cok iyi sonuc alacagimizi söyledi. bende cevap olarak burun ucu icin ufakta olsa gerek yokmu,gülünce hosuma gitmiyo falan ve yurt disindan gelecegimle ilgili birkac soru sordum 3 gündür cevap yok kizdimi ne :( gözüm emailde cevap bekliyorum...

Kızlar bende burun ve karın germe omayı düşünüyorum.emre bey e karın germe olamıyacagım için (kbb doktoru oldugndan)ıkı amelıyatımıda aynı doktora olmak istiyorum..buyüzden naci beye olucagım sanırım.
Emre beyde gerçekten candan ve uzman doktordur..
Nacı beyıde onurbeyın yanında ayrıca uzmanlaşmış ıyı egıtımlı bır doktordur..
özgecmış ve egıtımlerını okuyalım..karar vermekte kolaylaşırsınız...sizlerle zaman içinde paylaşıcagım inşallah.

ben biraz abarttım galiba zaten minyon tipliyim cıtı pıtı bişeyim :) senelerdir okadar cok istiyordumki sanki hiçbişi yatmicek gibi gelio bana :)
umarım herşey yolunda gider ...sanki yarın ameliyat olacak ben degilmişim gibi bi hal var üstümde Son andamı paniklicem napcam bilmem

bütün arkadaşlarımın yazdıklarını okudum ve her birinize tek tek teşekkür ederim kızlar..inşallah iyi haberlerle döneceğim.çok heyecanlı değilim ama gece uyuyamamaktan korkuyorum..yarın ameliyatı olan öbür arkadaşa da şimdiden geçmiş olsun diliyorum...ve choco özellikle dün yazdıklarını düşündükçe sana hak verdim...biraz daha rahat olacağım ve oluruna bırakacağım inşallah...hepinizi öpüyorum arkadaşlar..dua edin neolur

canım benım yaa hatırlıyorum o geceyi gerçekten çok stresliydin Şeniz elimde olsa hastaneye falan gelmek isterdim destek olmayı çok istemiştim o dönem ama çok şükür başarıyla atlattın kaydirigubbakcemile5

ewt cnm korkum yoktu ama oldukça stresliydi puuufff mafoldumben ama geçti nese ki.
ozamnlar foruma sadece bir iki soru sormaya giriyordum.sadece okumakla yetiniyordum onun dışnda ve sen sorularımı cevapladın destek oldun bana.zaten bitek senle mesajlaşmıştım cnm benim :1hug: gelmiş kadar oldun sen unutmam o mesajlaşmamızı hiç :gitme:

bütün arkadaşlarımın yazdıklarını okudum ve her birinize tek tek teşekkür ederim kızlar..inşallah iyi haberlerle döneceğim.çok heyecanlı değilim ama gece uyuyamamaktan korkuyorum..yarın ameliyatı olan öbür arkadaşa da şimdiden geçmiş olsun diliyorum...ve choco özellikle dün yazdıklarını düşündükçe sana hak verdim...biraz daha rahat olacağım ve oluruna bırakacağım inşallah...hepinizi öpüyorum arkadaşlar..dua edin neolur

kalbimiz seninle öykücüm,herşey çok güzel olacak inan. Güzellik uykusuna yatacaksın ve kalkacaksın o kadar. Bir hafta sonrasında normal hayatına döneceksin,benim gibi mız mız birisi bile paşa paşa 10.günde işe başladım,ilk başladığım gün koli bile taşıdım.1 hafta artık çocukların ve eşin sana biraz daha yardımcı olurlar,sen yeter ki mutlu ol,herşey kendi içerisnde bir bakmışsın ki sisteme girmiş olacak,ben ameliyat öncesi gece rahat rahat uyudum,öykü ameliyat olduğun gün acı çekeceğin şeklinde kendini endeksleme.anestezi ve verilen ağrı kesiciler yüzünden ilk gün kendini gayet iyi hissedeceksin,hadi bakalım bol şans,kalbimiz ve dualarımız seninle

teşekkür ederim. gerçekten çok heycanlıyım.sitesine girdim. hastaların resimlerini göstermiyolar. yasakmış. naci beye burun ameliyatı olanlar, fotoğraflarını koyabilirse, bu beni çokçok daha rahatlaıcak.yerimseniben

ewt cnm rubycimin söyledği gibi benm profilimde fotolarım var istersen tam halini de yollarım sana mail adresini atarsan özelden.cnm sen de araştırmış okumuşsundur ama burn ameliyatlarıbnda ideal hasta hedefinin 'daha iyi' olması gerektiğini bilen hastadır.yanii öyle çok yüksek bir beklentiyle ameliyata girmemen gerek.çünkü burun riskli bir ameliyat.bu risk nasıl bir risk?tabii ki iyi bir doktorda ameliyat olduun taktirde sağlık açısından bi risk teşkil etmez ama nekadar iyi yapılmış bir amelyat ta olsa biyerden bi çıkıntı verebilir,bi kusur oluşabilir burunda.onun içn mükemmlei bekleyerek ameliyat olmamalısın.işte kemiğim gitsin,önden büyük durmasın,yandna ucu aşağı bakmasın diceksin ve doktoruna güvenip allaha dua edip ameliyata girceksin :))) allahın yarattığı güel burunlar da bile çıkıntı veya asimetri varken bir doktorun %100 muntazam bir sonuç çıkarması zor olsa gerek di mi :utangac:
bu arada hasta fotolarını da görüşmeye gitiğinde gösteriyor doktorlar...

chocochocolate..... burun resimlerine baktım. çok mükemmel olmuş canım yerimseniben
hani bi de. burun ucunu hokkalaştırıyolar ya, öyle bişi de yaptırsan. oha'larıma oha katılırdı =)

chocochokolate sagol canim cevabin icin,
Naci beye resimlerimi gönderdim burun ve cene diye ama burun estetigine ihtiyacim hic olmadigini söyledi :) kac doktor geri cevirir bilmiyorum. Ama cene implanti ile cok iyi sonuc alacagimizi söyledi. bende cevap olarak burun ucu icin ufakta olsa gerek yokmu,gülünce hosuma gitmiyo falan ve yurt disindan gelecegimle ilgili birkac soru sordum 3 gündür cevap yok kizdimi ne :( gözüm emailde cevap bekliyorum...

arkadaşlar bu ne hız?anlaşıp ta bugün hapberaber baskına mı geldiniz?ben bile yetişemiyorum bugün vala kaydirigubbakcemile3
cnm arada görmüyo mailerini bi ara sorun vardı mailinde,bilg.cı gelmişti ama hala devam edio olabilir çünkü ben de bir mail atmıştım ve cevap alamadım fisfisfis bilemiyorum istersen bidaha sor.kızcağnı sanmıyorum.kızcağında genelde tlf. açarak bizzat kızmayı tercih eder kendisi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ewt cnm rubycimin söyledği gibi benm profilimde fotolarım var istersen tam halini de yollarım sana mail adresini atarsan özelden.cnm sen de araştırmış okumuşsundur ama burn ameliyatlarıbnda ideal hasta hedefinin 'daha iyi' olması gerektiğini bilen hastadır.yanii öyle çok yüksek bir beklentiyle ameliyata girmemen gerek.çünkü burun riskli bir ameliyat.bu risk nasıl bir risk?tabii ki iyi bir doktorda ameliyat olduun taktirde sağlık açısından bi risk teşkil etmez ama nekadar iyi yapılmış bir amelyat ta olsa biyerden bi çıkıntı verebilir,bi kusur oluşabilir burunda.onun içn mükemmlei bekleyerek ameliyat olmamalısın.işte kemiğim gitsin,önden büyük durmasın,yandna ucu aşağı bakmasın diceksin ve doktoruna güvenip allaha dua edip ameliyata girceksin :))) allahın yarattığı güel burunlar da bile çıkıntı veya asimetri varken bir doktorun %100 muntazam bir sonuç çıkarması zor olsa gerek di mi :utangac:
bu arada hasta fotolarını da görüşmeye gitiğinde gösteriyor doktorlar...

eveeeet.. tam halini merak ediyorum =)
mail adresimi atarm cnm :1closedeyes:

Back