arkadaslardan biri 80 b sporcu sütyeni istedi doktor demis, sütyeni ameliyat öncesi kendiniz mi alip götürüyorsunuz? birde göztepe hastanesi ile atasehir arasindaki fark tam olarak ne ki? çünkü fiyat araligi bana göre küçümsenmicek düzeyde.. hele ki çift ameliyat olacak olan var ise, 2000 tl fark ediyo.. baya önemli bi miktar bence.. göztepenin nesi eksikte atasehir bu kradar tercih ediliyor acaba?
chocolate in yazilari gerçekten cok faydali.. saolsun cok detayci bi arkadasimiz kendisi, sayesinde aklimda olan fakat sormadan yanit buldugum seyler bile oldu bu forumu takip sirasinda :) chocolatecim senin ikinci burun ameliyatinmiydi? öyle bi yazi okumustum sanki yanilmiyorsam.. eger öyle ise, birinci ameliyatini neden basarisiz buldun, yani tam olarak sorunun neydi? ve kime olmustun ameliyatini yazabilirmisin cnm.. bende baris cakir'a burun ameliyati olmustum geçtigimiz nisan ayinda.. oda çok iyi siccakkanli ve isinin ehli bir doktor, fakat kendisi daha cok dogalliktan yana ve bu yüzden burunun boyutuyla fazla oynamiyor genellikle dogal durmasi icin.. su anda burnumu yandan begeniyorum güzel duruyo ama önden sanki hala yüzüme göre büyükmus gibi hissediyorum ve ucu top gibi, kaba geliyor bana hafif kalkik olmasi daha gzl olabilirdi.. resimlerini gordum senin burnun muazzam guzel olmus cnm kalkikliginin ayari fln super!! ikinci ameliyatlarda fiyat indirimi oluyor mu? ve ne kadar süre araligi olmasi lazim ilk ameliyatla arasinda bir bilgin var mi cnm?
merhaba cnm.seninle özelden mesajlaşmıştık biz deil mi?mail atmıştım sana sanırım..
benim birinci burun ameliyatım tamamen alakasız bir deviasyon operasyonuydu :)) dolayısıyla kbb cı bir doktora olmuştum.o ameliyatım da başarılıydı sorun yoktu ama sonradan deviasyonum tekrarladı.yanii aslında ikisi bağımsız ama ameliyat tecrübesi olarak yazıyorum buraya onda da ağrım hiç olmamıştı,onda da anesteziden hemen uyanmıştım falan diye...
cnm barış çakırın yaptığı burunlar bence çok başarılı.ben de naci çelik olmasaydı burun ameliyatımı barış çakıra ya da emre ilhana olmayı düşünebilrdim...naci bey de çok fazla küçültmekten yana değil aslında ama tabi hastanın isteğine de bağlı bu biraz bi de yüz şekline bağlı.ama ucu konusnda benm de dikkatimi eçkti barış çakır genelde ucu topik burunlar yapıyor naci beyin tarzı daha sivri angelina jolie,cansu dere gibi :)))
burnumu beğenmene sevindim.inşallah sorun çıkmazsa ileri zamanlarda da şekil olarak benim tam istediğim tarzda oldu zaten.ikinci ameliyatta indirim oluyordur elbette.zaten iki ameliyatı birarada olunca 2000 tl indirimi var direk herkese.ama aradan zamn geçen 2. bir ameliyat için doktorla ayrıca konuman gerekir fiyatı,ozaman bilmiyorum indirim nasıl oluyor.zamn olarak 6 ay-1sene arasında zamn geçmesi gerekiyor diyor doktorlar iki burun ameliyatı arasında ama 1 senden fazla zaman olmuş ikinci ameliyatını olmak isteyen fakat burun derisi uygun olmadığı için doktorun henüz hazır deilsin dediği bir hasta duymuştum mesela.yanii kişiye bağlı bişey.nekadar ödem olduğuna derinin tepkisine göre falan değişiyor sanırım...