heyy heyy öykücüm,pek bir panik gördüm seniopuyorumnanaktan. Öncelikle sakin ol,şurda 1 gün kaldı ameliyata,bugün ameliyatla ilgili hiçbirşey düşünmemeye çalış.Sen damlaymış,yuvarlakmış,dual planmış,subfacialmış,bırak onların hepsine doktor karar versin. Doktorlar bu konu üzerinde yıllarca eğitim alıyorlar,6 sene tıp ve bunun üzerine en az 5,5 sene plastik cerrahi eğitimi.Bizim bu konular hakkında ne kadar bilgimiz var ki.Naci bey'in estetik algısına güven canım,eğer damlanın daha fazla sarkma gibi bir eğilimi olsaydı,naci bey bu kadar çok hastasına damla uygulamazdı.Bir de Naci Bey'in öncelikli hedefi hastasının mutluluğu,ameliyat sonrasında mutsuz bir ifade görmek onu da mutsuz edecektir.Eski halimin resmi olsaydı da gönderebilseydim sana . Naci bey'in ne kadar müthiş işler çıkardığını görebilirdin böylece. Damla ile de gögüslerin dik ve dolgun olacak, merak etme.Herşey çok ama çok güzel olacak,sen sadece Naci Beye güven,onun estetik algısı senin mutlu olmanı sağlayacaktır. Yarın olup bitecek,bir gözlerini açacaksın,artık yeni bir görüntü ve yeni bir sen,herşey gönlünce olsun,bizler buralardayız,yardım için. Benim de yarın kontrolüm var ama sen ameliyatta olacaksın ,görmek isterdim seni,en azından ameliyata gitmeden moral vermek isterdim,sevgilerimleopuyorumnanaktanarkadaşlar hepinize merhaba..Bugün naci beyle görüşmem vardı.Kısaca anlatayım sizlere..Aslında nedendir bilmiyorum aklımda pek birşey kalmadı..Ameliyatın dual plan teknikle ve göğüs altı kesisiyle olucak.Büyüklük olarak 300 civarı dedi naci bey.Damla protez koyucağını söyledi.3 boyutlu resimlerim çekildi ve çalışma yapıldı...sanki ameliyat olmuşum gibi resimlerimi gördüm..sanki göğüslerimin arası fazla ayrık gibi geldi bana bunu naci beye sorduğumda bunun vücut yapımla alakalı olduğunu söyledi..ama yinede güzeldi.tam olarak büyüklüğüne ameliyatta karar vericek doktor ...kaldırabileceğim kadar büyük olacağını söyledi bana..bu arada damlanın daha çabuk sarktığını duyduğumu söyledim hafiften kızdı sanki.böyle birşey yokmuş..hastane konusunda da değişiklik yaptı naci bey..beni göztepe hastanesine aldı çünki hiloterm makinası oradaymış.oranın fiyatıda artmış buarada.6 milyar yani eski parayla tabii.aklıma gelenler bunlar ...Ya neolur bana cevap yazın.ben göğüslerim dimdik olsun istiyorum damla bunu sağlarmı acaba..sizlerin görüntüleri nasıl şimdilik aklıma gelenler bunlar hepinize sevgiler