• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

arkadaşlar hepinize merhaba..Bugün naci beyle görüşmem vardı.Kısaca anlatayım sizlere..Aslında nedendir bilmiyorum aklımda pek birşey kalmadı..Ameliyatın dual plan teknikle ve göğüs altı kesisiyle olucak.Büyüklük olarak 300 civarı dedi naci bey.Damla protez koyucağını söyledi.3 boyutlu resimlerim çekildi ve çalışma yapıldı...sanki ameliyat olmuşum gibi resimlerimi gördüm..sanki göğüslerimin arası fazla ayrık gibi geldi bana bunu naci beye sorduğumda bunun vücut yapımla alakalı olduğunu söyledi..ama yinede güzeldi.tam olarak büyüklüğüne ameliyatta karar vericek doktor ...kaldırabileceğim kadar büyük olacağını söyledi bana..bu arada damlanın daha çabuk sarktığını duyduğumu söyledim hafiften kızdı sanki.böyle birşey yokmuş..hastane konusunda da değişiklik yaptı naci bey..beni göztepe hastanesine aldı çünki hiloterm makinası oradaymış.oranın fiyatıda artmış buarada.6 milyar yani eski parayla tabii.aklıma gelenler bunlar ...Ya neolur bana cevap yazın.ben göğüslerim dimdik olsun istiyorum damla bunu sağlarmı acaba..sizlerin görüntüleri nasıl şimdilik aklıma gelenler bunlar hepinize sevgiler
heyy heyy öykücüm,pek bir panik gördüm seniopuyorumnanaktan. Öncelikle sakin ol,şurda 1 gün kaldı ameliyata,bugün ameliyatla ilgili hiçbirşey düşünmemeye çalış.Sen damlaymış,yuvarlakmış,dual planmış,subfacialmış,bırak onların hepsine doktor karar versin. Doktorlar bu konu üzerinde yıllarca eğitim alıyorlar,6 sene tıp ve bunun üzerine en az 5,5 sene plastik cerrahi eğitimi.Bizim bu konular hakkında ne kadar bilgimiz var ki.Naci bey'in estetik algısına güven canım,eğer damlanın daha fazla sarkma gibi bir eğilimi olsaydı,naci bey bu kadar çok hastasına damla uygulamazdı.Bir de Naci Bey'in öncelikli hedefi hastasının mutluluğu,ameliyat sonrasında mutsuz bir ifade görmek onu da mutsuz edecektir.Eski halimin resmi olsaydı da gönderebilseydim sana . Naci bey'in ne kadar müthiş işler çıkardığını görebilirdin böylece. Damla ile de gögüslerin dik ve dolgun olacak, merak etme.Herşey çok ama çok güzel olacak,sen sadece Naci Beye güven,onun estetik algısı senin mutlu olmanı sağlayacaktır. Yarın olup bitecek,bir gözlerini açacaksın,artık yeni bir görüntü ve yeni bir sen,herşey gönlünce olsun,bizler buralardayız,yardım için. Benim de yarın kontrolüm var ama sen ameliyatta olacaksın ,görmek isterdim seni,en azından ameliyata gitmeden moral vermek isterdim,sevgilerimleopuyorumnanaktan

öykü76 demek sen de artık ameliyat oluyosun :) gözün aydın canım o kadar beklemenin ardındna , darısı başıma inşallah .

ya ben hiç dual plan sonucu görmedim, nette denk gelirseniz bana linki atabilir misiniz cok merak edıyorum :(

arkadaşlar hepinize merhaba..Bugün naci beyle görüşmem vardı.Kısaca anlatayım sizlere..Aslında nedendir bilmiyorum aklımda pek birşey kalmadı..Ameliyatın dual plan teknikle ve göğüs altı kesisiyle olucak.Büyüklük olarak 300 civarı dedi naci bey.Damla protez koyucağını söyledi.3 boyutlu resimlerim çekildi ve çalışma yapıldı...sanki ameliyat olmuşum gibi resimlerimi gördüm..sanki göğüslerimin arası fazla ayrık gibi geldi bana bunu naci beye sorduğumda bunun vücut yapımla alakalı olduğunu söyledi..ama yinede güzeldi.tam olarak büyüklüğüne ameliyatta karar vericek doktor ...kaldırabileceğim kadar büyük olacağını söyledi bana..bu arada damlanın daha çabuk sarktığını duyduğumu söyledim hafiften kızdı sanki.böyle birşey yokmuş..hastane konusunda da değişiklik yaptı naci bey..beni göztepe hastanesine aldı çünki hiloterm makinası oradaymış.oranın fiyatıda artmış buarada.6 milyar yani eski parayla tabii.aklıma gelenler bunlar ...Ya neolur bana cevap yazın.ben göğüslerim dimdik olsun istiyorum damla bunu sağlarmı acaba..sizlerin görüntüleri nasıl şimdilik aklıma gelenler bunlar hepinize sevgiler

öykücüm damla kesinlikle istrdiğin dimdik sonucu verecektir ama unutma zamana ihtiyacın olacak ameliyattan sonra.1 sene diyor naci bey oturması. ya kendi ameliyatım aklıma geldi.gece ruby cime mesaj atmıştım ben yarın ameliyat oluyorum diye :gitme: ay negarip bir duyguydu.merak etme herşey çabucak oluverip bitiyor,mutluluk sana çok yakın artık sositososito

herkese merhabalarrr.....çok uzun zaman oldu yazamadım.annem bir rahatsızlık geçirdi.şimd iyi ama zor günler geçirdik.ben de bu dönemde vakit bulamadım yazmaya.....2 gün sonra ameliyatlarımın tam 1 ayı doluyor....herşey yolunda ve kendimi süper hissediyorum....kendimi toparladığım anda resimlerimi koyacağım buraya ama dediğim gibi annemin rahatsızlığı bizi etkiledi.şimdi hep beraber bir tatil planlıyoruz bakalım...
tabi önce doktoruma kontrole gideceğim...

bu arada sevgili öykü ben naci beye hem burun hem de meme ameliyatı oldum ve ona gitmeden önce bir sürü dr dolaştım.ama naci beye görüşmeye gittiğim gün içime sindi herşey.ve şimdi çok ama çok mutluyum....senin de güzel haberlerini bekliyoruzzz

sevgilerrrrr

herkese merhabalarrr.....çok uzun zaman oldu yazamadım.annem bir rahatsızlık geçirdi.şimd iyi ama zor günler geçirdik.ben de bu dönemde vakit bulamadım yazmaya.....2 gün sonra ameliyatlarımın tam 1 ayı doluyor....herşey yolunda ve kendimi süper hissediyorum....kendimi toparladığım anda resimlerimi koyacağım buraya ama dediğim gibi annemin rahatsızlığı bizi etkiledi.şimdi hep beraber bir tatil planlıyoruz bakalım...
tabi önce doktoruma kontrole gideceğim...

bu arada sevgili öykü ben naci beye hem burun hem de meme ameliyatı oldum ve ona gitmeden önce bir sürü dr dolaştım.ama naci beye görüşmeye gittiğim gün içime sindi herşey.ve şimdi çok ama çok mutluyum....senin de güzel haberlerini bekliyoruzzz

sevgilerrrrr

cnm ben de snei merak ediyordum.çok geçmiş olsun,çok üzüldüm ama atlatmış olmanıza da çok sevindim :gitme:
herşeyin başı sağlık,sözkonusu sağlık olunca herşey bomboş geliyor allah tekrarını yaşatmasın..
memnun olmana çok sevindim.çok merak ediyorum burnunu da yerimseniben sen tatiline git,gel iyice atlat sıkıntılarını sonra bekleriz haberlerini.öpüyorum seni a.s.

ya bu adama meme küçülttüren yok mudur?

hımmmm... cnm snein içn küçük bi araştırma yaptım :P ' meme küçültme ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım' başlığına gir,orda yukarda arama kısmı var.oraya naci çelik yaz.bu operasyonu olanların mesajları çıkıyo orda,onlarla irtibata geçebilirsin. bir de tavsiyediyorum.com da yazılanları oku istersen orda da vardı.görüşmeye gittiğinde de naci bey sana fotoğraflarını gösterecektir...

Son düzenleme:
chococlotteciğim.otogardan erenköye yani naci beye .en kısa nasıl gidebilirim. biraz bilgi verebilirmisin... ben pek bilmiyorum. çok uzak değil mi erenköy. otogardan?

ewt baya uzak.otogar dediğin yer neresi harem mi cnm yoksa avrupa yakası mı?öncelikle bunu bilmem gerek :) ikincisi de otobüs firmasının daha merkezi biryere servisi var mı onu öğrenirsen daha kolaylaşmış olur işimiz.sen bu bilgileri ver ben sana en kestirme gidişi hemen söylerim :))

Merhaba, birsüredir sizleri okuyorum cok samimi bir ortam gercekten. Bende cenemi yaptirmak istiyorum geride oldugu icin.
Yalniz cene yada burunla beraber cene Naci beyde yaptiraniniz varmi arkadaslar ? Sonuclari paylasirsaniz cok mutlu olurum.

ben daha yeni üye oldum bu forma. ama konuşmalarınız gerçekten çok iyi.
ben burun estetiği ameliyatı olucam. naci çelik'e yaptırtmak istiyorum ama ya istediğim şekli elde edemessem diye korkuyorum. beni bilgilendirirseniz sevinirim. :Saruboceq:

öykücüm damla kesinlikle istrdiğin dimdik sonucu verecektir ama unutma zamana ihtiyacın olacak ameliyattan sonra.1 sene diyor naci bey oturması. ya kendi ameliyatım aklıma geldi.gece ruby cime mesaj atmıştım ben yarın ameliyat oluyorum diye :gitme: ay negarip bir duyguydu.merak etme herşey çabucak oluverip bitiyor,mutluluk sana çok yakın artık sositososito

canım benım yaa hatırlıyorum o geceyi gerçekten çok stresliydin Şeniz elimde olsa hastaneye falan gelmek isterdim destek olmayı çok istemiştim o dönem ama çok şükür başarıyla atlattın kaydirigubbakcemile5

chococholate yardım meleği gibisin :) maşallah :)
sende naci bey hangi yöntemi hangi protezi kullandı cnm . buralaradan takip ettiğim kadar diğer doktorlar gibi naci beyin özellikle tercih ettiği bir yöntem yok , hastasına en uygun olanını secmeye calısıyor değil mi . ?

ben daha yeni üye oldum bu forma. ama konuşmalarınız gerçekten çok iyi.
ben burun estetiği ameliyatı olucam. naci çelik'e yaptırtmak istiyorum ama ya istediğim şekli elde edemessem diye korkuyorum. beni bilgilendirirseniz sevinirim. :Saruboceq:

burun estetiği olan arkadaşlar daha geniş bi şekılde seni aydınlatıcaklardır mutlaka ama artık günümüzde ya istedigim sonucu alamazsam die bi durum söz konusu deil diye düşünüyorum heleki naci beyin hastası olarak kendisinden istenilen sonucu alamamak bana dahada uzak geliyo..ama tabiki endişelerinde haklısın gelişen teknoloji sayesinde artık istedigin burunu anlattıgında zaten naci beyde seni gördükten sonra yüzüne yakışacak olan burunu sana üç boyutlu cihazla karşına getiricek ve sonrasında üzerinde tartışacaksınız böylece ameliyat sonrası halini önceden görebilmiş olcaksın..naci beyin internet sitesini bi ziyaret et endişelerin açısından belkı rahatlatıcı etkisi olur canım şimdiden bol şanslar dilerim...a.s.

canım yarın büyük gün bol şans diliyorum inşallah yarın yepyeni bi insan olarak açıcaksın gözünü çok mutlu olcaksın herşey gönlünce olsun dilerim...damla silikonda sarkma vs gibi şeyler olmuyo görüntü olarak oldukça güzel daha asla yapay bi görüntü olmuyo benım 4 ay oldu oldukça dik sarkıcanıda hiç sanmıyorum formu gayet iyi endişen olmasın naci beye güven..a.s.

burun estetiği olan arkadaşlar daha geniş bi şekılde seni aydınlatıcaklardır mutlaka ama artık günümüzde ya istedigim sonucu alamazsam die bi durum söz konusu deil diye düşünüyorum heleki naci beyin hastası olarak kendisinden istenilen sonucu alamamak bana dahada uzak geliyo..ama tabiki endişelerinde haklısın gelişen teknoloji sayesinde artık istedigin burunu anlattıgında zaten naci beyde seni gördükten sonra yüzüne yakışacak olan burunu sana üç boyutlu cihazla karşına getiricek ve sonrasında üzerinde tartışacaksınız böylece ameliyat sonrası halini önceden görebilmiş olcaksın..naci beyin internet sitesini bi ziyaret et endişelerin açısından belkı rahatlatıcı etkisi olur canım şimdiden bol şanslar dilerim...a.s.

teşekkür ederim. gerçekten çok heycanlıyım.sitesine girdim. hastaların resimlerini göstermiyolar. yasakmış. naci beye burun ameliyatı olanlar, fotoğraflarını koyabilirse, bu beni çokçok daha rahatlaıcak.yerimseniben

teşekkür ederim. gerçekten çok heycanlıyım.sitesine girdim. hastaların resimlerini göstermiyolar. yasakmış. naci beye burun ameliyatı olanlar, fotoğraflarını koyabilirse, bu beni çokçok daha rahatlaıcak.yerimseniben

rica ederim canım..evet yasak ama burun ameliyatı için planlama vs..aşamaları anlatan bı çok bilgi var mutlaka okumuşsundur..burda bi çok arkadaş var burun ameliyatı geçiren ve sonuçlar süper chocoholate cimin profiline bak orda fotoları mevcut burnu süperyerimseniben

slm arkadaslar
yarın sabah ameliyatım var:) sabahtan beri hiçbişi yapmadım okuyorum okuyorum cekirdek çitliyorum :)stres yok şimdilik ama kafama bişi takıldı doktorum 80 beden sporcu sütyeni isteyince moralim bozuldu :(:(:( dememkki 80 i asamıcam ben bütün keyfim kaçtı kızlarmafoldumben

slm arkadaslar
yarın sabah ameliyatım var:) sabahtan beri hiçbişi yapmadım okuyorum okuyorum cekirdek çitliyorum :)stres yok şimdilik ama kafama bişi takıldı doktorum 80 beden sporcu sütyeni isteyince moralim bozuldu :(:(:( dememkki 80 i asamıcam ben bütün keyfim kaçtı kızlarmafoldumben

hadi bol şans :) stressiz olman çok güzel inşallah son ana kadar böyle gider doktorun naci bey deil sanırım...80 beden deyip geçme mutlaka şimdiki halınden çok daha farklı olcaktır yada daha büyük istedigini konusmadınızmı doktorunla CADIARZU

Back