Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

merhaba cnm.seninle özelden mesajlaşmıştık biz deil mi?mail atmıştım sana sanırım..
benim birinci burun ameliyatım tamamen alakasız bir deviasyon operasyonuydu :)) dolayısıyla kbb cı bir doktora olmuştum.o ameliyatım da başarılıydı sorun yoktu ama sonradan deviasyonum tekrarladı.yanii aslında ikisi bağımsız ama ameliyat tecrübesi olarak yazıyorum buraya onda da ağrım hiç olmamıştı,onda da anesteziden hemen uyanmıştım falan diye...
cnm barış çakırın yaptığı burunlar bence çok başarılı.ben de naci çelik olmasaydı burun ameliyatımı barış çakıra ya da emre ilhana olmayı düşünebilrdim...naci bey de çok fazla küçültmekten yana değil aslında ama tabi hastanın isteğine de bağlı bu biraz bi de yüz şekline bağlı.ama ucu konusnda benm de dikkatimi eçkti barış çakır genelde ucu topik burunlar yapıyor naci beyin tarzı daha sivri angelina jolie,cansu dere gibi :)))
burnumu beğenmene sevindim.inşallah sorun çıkmazsa ileri zamanlarda da şekil olarak benim tam istediğim tarzda oldu zaten.ikinci ameliyatta indirim oluyordur elbette.zaten iki ameliyatı birarada olunca 2000 tl indirimi var direk herkese.ama aradan zamn geçen 2. bir ameliyat için doktorla ayrıca konuman gerekir fiyatı,ozaman bilmiyorum indirim nasıl oluyor.zamn olarak 6 ay-1sene arasında zamn geçmesi gerekiyor diyor doktorlar iki burun ameliyatı arasında ama 1 senden fazla zaman olmuş ikinci ameliyatını olmak isteyen fakat burun derisi uygun olmadığı için doktorun henüz hazır deilsin dediği bir hasta duymuştum mesela.yanii kişiye bağlı bişey.nekadar ödem olduğuna derinin tepkisine göre falan değişiyor sanırım...

cnm ben onu o dönemki psikolojiyi ifade etmek amaçlı söyledim.3 gün hastanede kalma gibi bir durum yok yanii :)) bir gece kalıyosun sonra sen kalcam desen de taburcu ediyolar.göğüs ameliyatında yatak rahatlığı çok önemli olduğu için öyle bir ifade kullandım.ya 3 gün kalcaksın ya da eve hastane yatağı alcaksın demiştim :))
göztepe hastanesi bence gayet güzel.küçük ama iyi bir hastane.hemşireleri falan tecrübeli.benim bir tanıdığım bendne 1.5 ay önce acıbademde olmuştu ameliyatını ve hemşireler hiçişbe bilmio dmeişti mesela.tecrübesizler falan demişti.önemli olan personelin eğitimi tecrübesi yanii.anestezisti falan da iyiydi gayet.bence ataşehiri görmedim ama konfor farkı vardır sadece.ben ameliyat olduğumda hiloterm makinası ataşrhirdeydi ve o yüzden ataşehiri tercih ederdim ama şuanda göztepede diye biliyorum o makina ve göztepenin de fiyatı artmış dmeişti burda arkadaşlar.bunu da naci beyle konuşabilirsin.

bu arada öykücüm ün ameliyatı iyi geçmiş kalemciğimin bugün kontrolü vardı ve çıkınca beni aradı herşey yolunda demek için.öyküyü sormuş o da naci beye.başarılıymış ameliyatı ve 330 cc knulmuş kaydirigubbakcemile5 en kısa zmanda burada bizimle tecrübesini paylaşması dileğiyle... a.s.

hehe evet espri olsun diye yazdigini farketmistim ama acaba mi dedim belki öle bir olanak vardir.. tüh uygun otel aricaz desene :) ama naci bey bu konuda yardimci oluyordur heralde? ben en iyisi bugün gün boyunca aklima takilanlari not edip aksam kendisine bi mail atayim.. ancak o zaman tam olarak gidicek kafamdaki soru isaretleri snrm.. maillere detayli bi sekilde yanit veriyor mu kendisi? yoksa randevu almamiz icin tel no su mu veriyor.. geçmiste mail attigim doktorlarin geneli böyle yapti da..

birde kafama takilan o kadar parayi kisa sürede nasil toparliyacagim.. acaba kredi kartina taksit fln mümkün mü? fakat ben yurtdisindan oldugum için olur mu bilemiyorum..

öyküye de geçmisler olsun :) en kisa sürede onun da tecrübelerini okumak nasip olur insallah... okudukca insana cesaret geliyor ya.. cidden faydali

evet cnm ozelden bi kaç kez soru sormustum.. ama baktim forumda da gayet aktif bi sekilde online destek hattina devam ediyorsun bende bu sayfadan sorayim aklima takilanlari dedim :lepi:

cok saol cvplarin için.. ozellikle bu ameliyatlari gidipte tek basina olmus olman beni ayrica cesaretlendirdi.. cunku bende yalniz olucam buyuk ihtimal, imkansiz diye bi kavram yokmus demekki, yeterki insan istesin

cnm mail atarsın o da sorularına cevap verir ama tabii yüzyüze görüşmek dah afaydalı olacağı için kısa ve öz yazabilir bilemiyorum ben direk randevu alıp gitmiştim ilk görüşmede.ama yutrdışından gelen hastalar için havaalanından aldırmaya ve otel rezervasyonuna kadar ayarlandığı bir paketi var diye biliyorum naci beyin.istersen arayıp yardımcılarından da bilgi alabilirsin.kredi kartına da taksit vade farkı ile uygulanıyor.
ben tek başıma gittim ewt ama inan mecbur olduğum için yaptım bunuüpek tavsiye etmiyorum.kahvaltımı yapmama karşı odadaki arkadaşın ablası yardıma gelmişti saolsun.giyinmemede ordaki hasta bakıcı teyzecim yardımcı olmuştu :)) çok hoş olmuyor yanii.ben gelirim senin refakatçin olarak hiç merak etme seeeeen opuyorumnanaktan

Arkadaşlar bu sporcu sütyeni nasıl birşey acaba. yani tşörtümüzün altından nasıl bir görüntü verecek. gögüsleri çok bastıran sıkan birşey mi? yani yazın ince tşört giyoruz ya. altından acayip gözüküyor mu? eğer gözükürse kışın olmayı düşünürüm ben. kalın kıyafetten anlaşılmaz çünkü. yok eğer normal duracaksa o zaman kışı beklemeyim ben de. Bir de ameliyat olacağımız zaman adet gününde olmanın ya da öncesi, sonrası farkediyor mu?

cnm ayıptır söylemesi benm meme uçlarım biraz büyük olduğu için ve yapısal olarak oturmadığı için ben sevmiyordum ve onu belli etmicek bluzler giydim sporcu kullandığım sürede.bi de askıları da kalın olduğu için zaten istediğin gibi giyinemiyorsun ama idare ediyorsun işte :))ama zaten 1 haftası evde geçio çok uzun birsüre gibi gelmedi bana
bazı doktorlar regl döneminde ameliyat etmiyor,bazıları da sen rahatsız olmazsan sorun yok diyor .bunu doktora sormalısın.eğer ağrılı oluyorsa zor olabilir ama kafamçokkarıştı

cikolatacığım .:))) ya güzelim. beni mazur görürsen eğer, sana çikolata demek istiyorum. ismini yazamıyorum bir türlü canım ya . ne olur beni mazur gör . bu südyen kaç ay giyilecek üç ay mı? amma da uzun muş. tşörtten çirkin durmayacaksa basık falan gibi. sıkıntısı problem değil katlanırız.

Bir de arkadaşlar. şunu çok merak ediyorum.. göğsüm çok çok küçük olduğu içinçok hafif hissediyorum kendim. . yani sıfır ağırlık var bedenimde. şimdi bu silikonlar takılınca bir tuhaflık hisstemiyecekmiyiz. ağrlık olmayacak mı? ben memesiz tabiri caizse okadar alıştım ki .tüy gibi hafifim.çok rahat aslında tabi görüntü kötü ama rahatlığına diyecek yok. ağılık yapmaz dimi arkadaşalr. nasıl kolay alışırmıyız bu fazlalığa.

selam
ben muayeneye gittiğimde sordum naci bey'e göğüs ameliyatında adet dönemi olmasını tercih etmiyoruz dedi bana,çün ki bazılarının göğsü o dönemde 1 bedene kadar büyüyebiliyormuş bu da protez ölçüsünde doktoru yanıltabilirmiş,ama burun estetiğinde herhangi bir sakınca yokmuş adetli olup olmamanın

nasıl raht edersen cnm sorun yok :)) 3 ay değil,3 hafta cnm.tshirtten kötü görümüyo çünkü zaten memeler dimdik oluyo ve sert durdukları için görüntüde problem olmuyo,balenli sütyenle aynı düşün.

merhaba herkese,bugün kontrolüm vardı,ameliyat olalı 42 gün oldu ve naci bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi,istediğim herşeyi yapabilirmişim,hoş ben 10.günden itibaren maalesef koşullar gereği ağır işler yapsam da,bu yüzden kendime zarar verdim diye çok korktum,ama neyse ki bişey olmamış.Gögüsler artık yerine oturmuş ve yumuşaklıkları gayet iyiymiş,chocholateciğimin dediği gibi öykücüğümü sordum,naci beye,gayet başarılı bir ameliyatmış ve 330 cc konulmuş,arkadaşlar,umarım her isteyen benim yaşadığım kadar mutlu olur,gerçekten insanın psikoljisini büyük ölçüde etkiliyormuş bu durum.neyse ki geçti gitti,benden şimdilik bu kadar,kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

Cevap geldiii :) Ceneye implant, kenar konturede yag enjeksiyonu diyor doktor bey. Gelmeden iki hafta önce haber edersin dedi. Ay fiyat hakkinda bir bilgim yok sorsam ayip olmaz dimi emailde. Asagi yukari bilmek icin en azindan ? birde yurt disindan gelen hastalar icin paketler varmis ,mecbur sorucam ozaman dimi

arkadaşlar naci çelik ballı lokma tatlısından daha şeker bir adamdır yafhuuu hiçibşeyi sormaktan çekinmeyiiiiin sırnaşık şey
bir de manabircim snein sorunun birini atlamışım.benm de dümdüzdü nerdeyse göğüslerim yani ağırlık olarak heralde 10ar dan 20 gr falan ederlerdi :roflol: ama hiçbir ağırlık yapmıyor bedene zorlayacak.cc kadar gr ağırlığı var protezlerin.yanii mesela benim 370cc herbiri,bu demek oluyor ki 750 gr falan eder ama beni etkileyen en ufak bir ağırlığı yok.zaten olması gereken ama önceden olmayan sonradan takviyeyle sağlanan bi ağırlık işte :)))

Son düzenleme:
bu arada eski takım (samyeli,ruby,charmente,caroli,pnr,öykü ve niceleri) ben de kontrol için 5 eylüle randevumu aldım.ben aslında size süpriz yapacaktım 1 eylülde liposuction ımı yaptırıp onun da ilk kontrolüne gelcektim o gün kaydirigubbakcemile3 ama sonradan acele etmemin gerek olmadığına karar verdim.kafam netleşsin iyice,hem sıcaklar geçsin naci beyin tvsiyesi bu yöndeydi hem de 1 eylülde olmak için borç alcaktım ona da gerek kalmasın diye biraz daha beklemeye karar verdim.5 eylülde naci beyle beraber karar veriririz ve size söylerim ben de sonucu.
rubycim aynı gün olalım mı hastanede beraber oluruz cnaımız sıkılmaz :roflol: kaydirigubbakcemile5 ama ben gece kalmayı düşünmüyorum o yüzden ben sabah 9da olurum,sen benden sonra olursun şimdiden anlaşalım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım ya sana hem kadınlar kulubü hemde naci bey bir plaket falan versin valla harikasın arkadaşım süper hız süper bilgiler kaydirigubbakcemile3 randevunu aldın demek bende o tarihe almaya çalışırım olmadı gelirim nolcak zaten naci beyide çok özledim bi görmüş olurum hihoyyyt sen liposactionu benden önce olcaksın ben nisan gibi falan olmaya karar verdim şimdi diyet ve spor porgramı uyguluyorum az bi fazlalık var böyle çıkmıyım şimdi naci beyin karşısına bi forma girimde rötüş olarakta lipodan faydalanıcam inşallah koydum kafama eşimde izin verdi sorun yok yani opuyorumnanaktan önceden bi naci beyede konuyu açıcam bakalım bana uygunmu artısını eksisini konuşuruz zamanı geldiğinde :icecream: öykünün haberinede çok sevindim şimdi dinleniyodur inşallah ağrısı falan fazla olmaz atlattı çok şükür hihoyyyt

canım benimde göğüslerim hiç yoktu şimdi 370cc var kaydirigubbakcemile3hihoyyythiç ağırlık yok sanki böyle doğmuş gibiyim okadar doğal ve rahat hissediyosunki inşallah bi yaptır bak görceksin sende sonuç harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…