arkadaslardan biri 80 b sporcu sütyeni istedi doktor demis, sütyeni ameliyat öncesi kendiniz mi alip götürüyorsunuz? birde göztepe hastanesi ile atasehir arasindaki fark tam olarak ne ki? çünkü fiyat araligi bana göre küçümsenmicek düzeyde.. hele ki çift ameliyat olacak olan var ise, 2000 tl fark ediyo.. baya önemli bi miktar bence.. göztepenin nesi eksikte atasehir bu kradar tercih ediliyor acaba?
chocolate in yazilari gerçekten cok faydali.. saolsun cok detayci bi arkadasimiz kendisi, sayesinde aklimda olan fakat sormadan yanit buldugum seyler bile oldu bu forumu takip sirasinda :) chocolatecim senin ikinci burun ameliyatinmiydi? öyle bi yazi okumustum sanki yanilmiyorsam.. eger öyle ise, birinci ameliyatini neden basarisiz buldun, yani tam olarak sorunun neydi? ve kime olmustun ameliyatini yazabilirmisin cnm.. bende baris cakir'a burun ameliyati olmustum geçtigimiz nisan ayinda.. oda çok iyi siccakkanli ve isinin ehli bir doktor, fakat kendisi daha cok dogalliktan yana ve bu yüzden burunun boyutuyla fazla oynamiyor genellikle dogal durmasi icin.. su anda burnumu yandan begeniyorum güzel duruyo ama önden sanki hala yüzüme göre büyükmus gibi hissediyorumve ucu top gibi, kaba geliyor bana hafif kalkik olmasi daha gzl olabilirdi.. resimlerini gordum senin burnun muazzam guzel olmus cnm kalkikliginin ayari fln super!! ikinci ameliyatlarda fiyat indirimi oluyor mu? ve ne kadar süre araligi olmasi lazim ilk ameliyatla arasinda bir bilgin var mi cnm?
birde ameliyattan sonra en iyisi hastanede 3 gün kalmak demissin.. peki hastanede konaklama ücreti hakkinda bir bilgin var mi cnm? ben kismetse yilbasinda gelmeyi dusunuyorum istanbula.. fakat bazi endiselerim var, yalniz olacagimdan.. goztepe hastanesi hakkindada en ufak bir bilgim yok, yeteri kadar ilgileniyorlar mi? guvenli bir hastane mi ki? sorunsuz bi kac gün kalinabilirnimi ki
cnm ben onu o dönemki psikolojiyi ifade etmek amaçlı söyledim.3 gün hastanede kalma gibi bir durum yok yanii :)) bir gece kalıyosun sonra sen kalcam desen de taburcu ediyolar.göğüs ameliyatında yatak rahatlığı çok önemli olduğu için öyle bir ifade kullandım.ya 3 gün kalcaksın ya da eve hastane yatağı alcaksın demiştim :))
göztepe hastanesi bence gayet güzel.küçük ama iyi bir hastane.hemşireleri falan tecrübeli.benim bir tanıdığım bendne 1.5 ay önce acıbademde olmuştu ameliyatını ve hemşireler hiçişbe bilmio dmeişti mesela.tecrübesizler falan demişti.önemli olan personelin eğitimi tecrübesi yanii.anestezisti falan da iyiydi gayet.bence ataşehiri görmedim ama konfor farkı vardır sadece.ben ameliyat olduğumda hiloterm makinası ataşrhirdeydi ve o yüzden ataşehiri tercih ederdim ama şuanda göztepede diye biliyorum o makina ve göztepenin de fiyatı artmış dmeişti burda arkadaşlar.bunu da naci beyle konuşabilirsin.
merhaba cnm.seninle özelden mesajlaşmıştık biz deil mi?mail atmıştım sana sanırım..
benim birinci burun ameliyatım tamamen alakasız bir deviasyon operasyonuydu :)) dolayısıyla kbb cı bir doktora olmuştum.o ameliyatım da başarılıydı sorun yoktu ama sonradan deviasyonum tekrarladı.yanii aslında ikisi bağımsız ama ameliyat tecrübesi olarak yazıyorum buraya onda da ağrım hiç olmamıştı,onda da anesteziden hemen uyanmıştım falan diye...
cnm barış çakırın yaptığı burunlar bence çok başarılı.ben de naci çelik olmasaydı burun ameliyatımı barış çakıra ya da emre ilhana olmayı düşünebilrdim...naci bey de çok fazla küçültmekten yana değil aslında ama tabi hastanın isteğine de bağlı bu biraz bi de yüz şekline bağlı.ama ucu konusnda benm de dikkatimi eçkti barış çakır genelde ucu topik burunlar yapıyor naci beyin tarzı daha sivri angelina jolie,cansu dere gibi :)))
burnumu beğenmene sevindim.inşallah sorun çıkmazsa ileri zamanlarda da şekil olarak benim tam istediğim tarzda oldu zaten.ikinci ameliyatta indirim oluyordur elbette.zaten iki ameliyatı birarada olunca 2000 tl indirimi var direk herkese.ama aradan zamn geçen 2. bir ameliyat için doktorla ayrıca konuman gerekir fiyatı,ozaman bilmiyorum indirim nasıl oluyor.zamn olarak 6 ay-1sene arasında zamn geçmesi gerekiyor diyor doktorlar iki burun ameliyatı arasında ama 1 senden fazla zaman olmuş ikinci ameliyatını olmak isteyen fakat burun derisi uygun olmadığı için doktorun henüz hazır deilsin dediği bir hasta duymuştum mesela.yanii kişiye bağlı bişey.nekadar ödem olduğuna derinin tepkisine göre falan değişiyor sanırım...
evet cnm ozelden bi kaç kez soru sormustum.. ama baktim forumda da gayet aktif bi sekilde online destek hattina devam ediyorsun bende bu sayfadan sorayim aklima takilanlari dedim :lepi:
cok saol cvplarin için.. ozellikle bu ameliyatlari gidipte tek basina olmus olman beni ayrica cesaretlendirdi.. cunku bende yalniz olucam buyuk ihtimal, imkansiz diye bi kavram yokmus demekki, yeterki insan istesin
Arkadaşlar bu sporcu sütyeni nasıl birşey acaba. yani tşörtümüzün altından nasıl bir görüntü verecek. gögüsleri çok bastıran sıkan birşey mi? yani yazın ince tşört giyoruz ya. altından acayip gözüküyor mu? eğer gözükürse kışın olmayı düşünürüm ben. kalın kıyafetten anlaşılmaz çünkü. yok eğer normal duracaksa o zaman kışı beklemeyim ben de. Bir de ameliyat olacağımız zaman adet gününde olmanın ya da öncesi, sonrası farkediyor mu?
Arkadaşlar bu sporcu sütyeni nasıl birşey acaba. yani tşörtümüzün altından nasıl bir görüntü verecek. gögüsleri çok bastıran sıkan birşey mi? yani yazın ince tşört giyoruz ya. altından acayip gözüküyor mu? eğer gözükürse kışın olmayı düşünürüm ben. kalın kıyafetten anlaşılmaz çünkü. yok eğer normal duracaksa o zaman kışı beklemeyim ben de. Bir de ameliyat olacağımız zaman adet gününde olmanın ya da öncesi, sonrası farkediyor mu?
cikolatacığım .:))) ya güzelim. beni mazur görürsen eğer, sana çikolata demek istiyorum. ismini yazamıyorum bir türlü canım ya . ne olur beni mazur gör . bu südyen kaç ay giyilecek üç ay mı? amma da uzun muş. tşörtten çirkin durmayacaksa basık falan gibi. sıkıntısı problem değil katlanırız.
Cevap geldiii :) Ceneye implant, kenar konturede yag enjeksiyonu diyor doktor bey. Gelmeden iki hafta önce haber edersin dedi. Ay fiyat hakkinda bir bilgim yok sorsam ayip olmaz dimi emailde. Asagi yukari bilmek icin en azindan ? birde yurt disindan gelen hastalar icin paketler varmis ,mecbur sorucam ozaman dimi
bu arada eski takım (samyeli,ruby,charmente,caroli,pnr,öykü ve niceleri) ben de kontrol için 5 eylüle randevumu aldım.ben aslında size süpriz yapacaktım 1 eylülde liposuction ımı yaptırıp onun da ilk kontrolüne gelcektim o gün kaydirigubbakcemile3 ama sonradan acele etmemin gerek olmadığına karar verdim.kafam netleşsin iyice,hem sıcaklar geçsin naci beyin tvsiyesi bu yöndeydi hem de 1 eylülde olmak için borç alcaktım ona da gerek kalmasın diye biraz daha beklemeye karar verdim.5 eylülde naci beyle beraber karar veriririz ve size söylerim ben de sonucu.
rubycim aynı gün olalım mı hastanede beraber oluruz cnaımız sıkılmaz :roflol: kaydirigubbakcemile5 ama ben gece kalmayı düşünmüyorum o yüzden ben sabah 9da olurum,sen benden sonra olursun şimdiden anlaşalım kaydirigubbakcemile3
Bir de arkadaşlar. şunu çok merak ediyorum.. göğsüm çok çok küçük olduğu içinçok hafif hissediyorum kendim. . yani sıfır ağırlık var bedenimde. şimdi bu silikonlar takılınca bir tuhaflık hisstemiyecekmiyiz. ağrlık olmayacak mı? ben memesiz tabiri caizse okadar alıştım ki .tüy gibi hafifim.çok rahat aslında tabi görüntü kötü ama rahatlığına diyecek yok. ağılık yapmaz dimi arkadaşalr. nasıl kolay alışırmıyız bu fazlalığa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?