Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

peki ya 3 ameliyatı kombine etme konusnda fikri olan?? ama liposuction fazla olmıcak.tek bölgeden az ölçüde olcak.burun ve göğüsle beraber.ve liposuction olan arkadaşalar acaba nezaman normal hayata dönebiliyorlar,sonuçtan nekadar memnunlar?sadece bölgesel şikayetim var benim,kilom çok normal.nekadar mutlu olabilirim sonuçtan acaba?? çok fazla soru soruyorum sanırım ama tecrübeden daha kıymetli bilgi ve araştırma yöntemi yok

valla ben meme b. +lipo yla 4. gün işime dönmüştüm. buna burun eklersek heralde süre 1 haftayı bulur..:1rolleyes:

selam arkadaşlar ,

burun estetiği olan arkadaşlara bir sorum olacak ameliyat sonrası ilk 1 aylık dönemde şişlikler nedeni ile burnunuzda asimetri oluştumu bu şişliklerin büyük bir kısmını ne kadar sürede geçti , yardım lütfennnn

geçmiş olsun canım,rahat olmaya çalış sonuçta burnun ameliyatsızda olsa mutlaka acırdı bencede bişe olmamıştır sakınan göze çöp batar nasılda doğru ya fisfisfis

çok saol ruby ama iim çok şükür bişeyim yok.Ne zor bişey anlatamam acısı hele anlatılmaz:1shok:

diane evet bnm tam bi ay oldu ve sağ tarafım daha şiş.Bu zaman içinde geçicek bişey çnk burnun oturması tam olarak 1 sene sürüo ama 1 ayda %90 ı oturur

peki naci çelik e liposuction olan arkadaşlar memnunlar mı acaba?özellikle bel bölgesi olan varsa bana yaşadıklarını anlatırsa çok rahatlıycam.karar veremiyorum bir türlü.tek seferde onu da halletmek iyi olurdu diye aklımı çeliyo..

Ben bel değil ama basen,popo ve bacak lipo yaptırdım. hayatımın en doğru kararıdır Naci Çelik... 2 sene önce ONEP te yaptırmıştım. Hatta o dönem yeni bir liposuction cihazı gelmişti vaser diye onunla olmuştum ameliyatı. Bu cihazla hem ameliyat daha kısa sürüyo, hem ameliyat sonrası ödemler ve morluklar eski yönteme göre çok daha az oluyo, hem de sonuç klasik yönteme göre çok çok daha iyi oluyor.. yani ben çok memnunum. ameliyattan sonra şişliklerim ve hafif morarmalarım oldu. Ama beni çok rahatsız eden bir ameliyat sonrası süreç yaşamadım. 4 gün sonra işimin başındaydım. 3 hafta sonra ödemler bayağı azalmıştı. Hatta ameliyattan birkaç ay sonra 4-5 kilo aldım ama eskiden 64 kiloyla giremediğim pantalonlarım 67 kilo iken rahatlıkla oluyodu. Çünkü yağların toplandığı basenlerim asla eskisi kadar tombik olmadısositososito

Bu arada geçen gün Naci bey i aradım koltukaltı terlemelerim için ne yapabiliriz diye. Bir sürü yöntem duyuyorum yok botox diyen var, yok koltukaltı ter bezlerini kesmek gerekir diyen. Neyse zaten Naci bey dışında kimseye el sürdürmem ben. Şimdi bu lipo da kullandığı vaser liposuction cihazını kendisi almış birkaç güne gelecekmiş ve bu aletin özel bir parçası varmış bu terleme için kullanılabilecek. Cihaz gelsin onunla ufak bir müdahale yaparız hallederiz terleme işini dedi alkisalkisalkis Malum yaz geldi ve ben nefret ediyorum koltukaltındaki ter izlerinden ıyyykk kötükedihüso
Bu işlemi yaptırınca da sonuçlarını paylaşırım sizle kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
diane evet bnm tam bi ay oldu ve sağ tarafım daha şiş.Bu zaman içinde geçicek bişey çnk burnun oturması tam olarak 1 sene sürüo ama 1 ayda %90 ı oturur

zeynosum cevabın için teşekkürler ,
benimde 3 hafta oldu ve elimden ayna düşmüyor bu dönem geçecek ama bekleme süresi off dedirtiyor :sm_confused: insin şu şişler

yaGmurluk teşekkür ederim cevabın için.yine de ben cesaret edemicem bu olaya sanıyorum.çünkü çok değşik bişey,sanki bir bilinmeyen gibi.ben diet ve spor denicem öncelikle bakalım..CADIARZU

kızlar bişey sormak istiyorum, ameliyat olanlara öncelikle geçmiş olsun. Gögüs ameliyatı olanlara sorum.. ameliyattan 7 gün sonra işe başlanabilir mi sizce,kimsenin anlamasını istemiyorum. Hareket sınırlılığı ne kadar süre sonra ortadan kalkıyor? Bir de anestezi sonrası,insan kendisine kolaylıkla gelebiliyor mu ... Umarım herkesin keyfi yerindedir. İznimi ayarladığım gibi Naci Bey'i arayacağım,umarım görüşme sonrası çok ileri bir tarihe ameliyat randevusu vermezler. samyeli ve ruby'cim nerelerdesiniz,umarım bir problem yoktur iyileşme süreciyle ilgili:1hug:

Merhaba canım
Ben geçen perşembe naci beye kontrole gittim çok şükür artık tamamıyle iyileşmişim,herşey yolundaymış göğüslerim artık tam oturmuş boyutları yaz sonu görüşücez dedi hihoyyyt sorularına gelince,ben ameliyattan sonra daha öncede sölemiştim 6.günü falandı arkadaşlarımla buluştuk hatta taksıye 6-7 kişi bindik başka bi arkadaşa gittik hiçkimse hiçbişe anlamadı,omzum tutuldu montumu çıkartmama yardımcı oluverin falan demiştim kaydirigubbakcemile3 rahatça geçirmiştim o günümü yemek falan rahat yedim içtim yani kollarını kullanabılıyosun ama ağır falan kaldırmıcaksın tabi bide darbe almamaya çalış kaydirigubbakcemile3 iyileşme süreci kişiden kişiye değişir ama naci bey bana ilk haftan ağrılı olcak demişti gerçektende öle oldu gece uyumak falan zor olmuştu oturarak uyumuştum bi süre,2.haftadan sonra toparlanmıştım..anesteziden önce sakinleştirici iğneyi şiddetle tavsiye ediyorum hiçbişe anlamıyosun gerginlik bianda bitiyo uyuyosun hemen odada,sonrada ben odama geldiğimde ayılmıştım ama çok ağır uyku hali vardı üstümde bi süre daha öyle oldu yarım saat içinde tamamıyle kendimdeydim zorlanmadım yani kendimdeydim ama uyumak istedim biraz öyle hatırlıyorum..inşallah planladığın gibi gelişir herşey yine soruların olursa yaz canım yardımcı olmaya çalışırım..
öptüm sevgilera.s.

Merhaba kızlar
Bende çok iyiyim yumuşamasını bekliyorum ve masajlarıma devam edıyorum
Canım ameliyattan sonra 7.gun ıyı bır süre kımse anlamaz rahat ol
Benim ameliyatım perşembe sabahına denk gelmişti annem bilmediği için ona bursaya toplantıya gıdeceğimi pzar doneceğimi söylemiştim eve donduğümde ise hıç birşey anlamdı:) sırtım tutulmuş soğukta kalmısın falan dedım yatarken zorlanıyordum çünkü
ve 5.gunu şirkete gıttim iş yerinden de anlayan kimse olmadı o yuzden rahat ol
Bende amelıyattan sonra goğüslerım kocaman olucak falan dıye düşünmüştüm aksıne hıc oyle birşey olmadı
1.hafta bırz zor oluyor 2.hafta daha rahat edılıyor ben 3.haftaya gırıcem suan oldukça ıyıyım yan yatmayada başladım ama uzun surelı yattığımda göğsmde ağrı oluyor dıkkat edıyorum ama hayatımı zorlaştıracak bır durum yok
Ameliyat sırasınıda hiç düşünme zaten uyuyorsun uyanıyorsun bıtmış anestezıdende ben rahat uyandım odama getırılıken uyandım kendime gelir gelmez kusucam dedım bıraz kustum sonrasında çok ıyıydım gecede ağrı kesıcılerle ağrını hafıfletıyorlar benım dayanamayacağım bır ağrım olmadı çok şükür
umarım yardımcı olmuşuzdur canım kotu sonuçları düşünme ıyı şeyler düşün ınşallah sende atlatacaksın

Merhaba canım

İyi olmana çok sevindim ,artık gün geçtikçe kendini böyle doğmuş gibi hissediceksin insna bütünleşiyo alışıveriyo bianda bana öyle oldu kaydirigubbakcemile3 darısı isteyen bütün bayanların başına ama doktorunuz kesinlikle naci bey olsun yerimseniben

canım bende senin iyi olmana sevındım darısı ısteyen arkadşların başına
canım senın göğüs ölçün oturdumu yanı şişlik falan varmı?Ben şu sporcu sutyenınden rahatsızım yaz oldugundan solayı doğru duzgun kıyafet gıyemeıyorum askıarı falan gorunıuyor 3.haftaya gırıcem herhalde artık çıkarttırır değilmı?3 hafta dıye hatırlıyorum ama emın değilim
Bu arada bugun alışverişte dayanamadım zekıye gırdım kendıme bır bıkını aldım bıle hihoyyyt

ruby'cim ve samyeli'cim,içten cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum,cesaretim artıyor sayenizde.kızlar ben ameliyata gidene kadar sizin başınızı ağrıtacağım sanırım... kusuruma bakmayın olur mu? Sizler adına da herşey yolunda olduğu için çok mutlu oldum.Güzel güzel ciciler alın kendinize. ıkinizi de kocaman öpüyorum,sevgiler

Bikinini güle güle giy inşallah canımkaydirigubbakcemile5,benimde şimdiden geniş bi sütyen koleksiyonum oldu bile yıllardır özenipte alamadığım bütün modellerden aldım acısını çıkartıyorum artık hihoyyyt benim göğüs ölçüm oturmuş ,bende 3hafta kullanmıştım sporcu sütyenini ,sanırım artık çıkarttırır bidahaki kontrole gittiğinde canım çok öptüm görüşürüüz a.s.

Rica ederiz canım,sen cesaretini kaybetme de bizim başımız ağrımaz :roflol:,sonra çok mutlu olcaksın inşallah..güzel dileklerin için çok tşk bende kocaman öptüm görüşmek üzere a.s.

sevgili ruby80 sen nekadar süre önce olmuştun ameliyatını acaba?yazıları takip ediyorum ama şuanda geri dönüp okuyamadım izlerin ne durumda?ben de bu hafta ameliyat oluyorum naci beye.ben de yıllardır hayalini kurduğum göğüslere kavuşcam.hazır anestezi almışken burnumu da yaptırcam.çok heyecanlıyım tabi haliyle..nezaman kendini rahat hissettin acaba kol hareketleri açısından? mesela nekadar sürede tempolu yürüyüş yapabilirim sence?çünkü yaz geliyo fazla kilolardan da kurtulmak lazım,ee yatarak ta biraz zor o iş değil mi? :)

canım teşekkür ederim sende güle gule gıy
umarım sporcu sutyenıını çıkarttırır cuma gunu bır davetım var cunku nasıl kıyafet sececeğim diye kara kara düşünüyorum:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…