• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ruby'cim ve samyeli'cim,içten cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum,cesaretim artıyor sayenizde.kızlar ben ameliyata gidene kadar sizin başınızı ağrıtacağım sanırım... kusuruma bakmayın olur mu? Sizler adına da herşey yolunda olduğu için çok mutlu oldum.Güzel güzel ciciler alın kendinize. İkinizi de kocaman öpüyorum,sevgiler

Canım herzman destek veririz ruby'cim sağolsun oda bana cok destek oldu
sakın vazgeçme kafaya koyduysan yaptır gıtsın alkisalkisalkis

sevgili ruby80 sen nekadar süre önce olmuştun ameliyatını acaba?yazıları takip ediyorum ama şuanda geri dönüp okuyamadım :utangac: izlerin ne durumda?ben de bu hafta ameliyat oluyorum naci beye.ben de yıllardır hayalini kurduğum göğüslere kavuşcam.hazır anestezi almışken burnumu da yaptırcam.çok heyecanlıyım tabi haliyle..nezaman kendini rahat hissettin acaba kol hareketleri açısından? mesela nekadar sürede tempolu yürüyüş yapabilirim sence?çünkü yaz geliyo fazla kilolardan da kurtulmak lazım,ee yatarak ta biraz zor o iş değil mi? :)

Merhaba canım,ben 4nisanda olmuştum ameliyatımı,izlerim henüz belli fakat ince çizgi halindeler yani çok abartı bi görüntüsü yok naci beyin söylediğine göre 1 sene içinde kaybolcak,jel verdi 3ay onu sürücem ama tabi birazda cilt tipine bağlıymış,sezeryan izim hiç kalmadı mesela 4 sene oldu..ben 2.haftadan itibaren kendimi iyi hissettim ama hep söylediğimi yine söylicem ameliyattan sonra 6.günümde arkadaşlarımla buluştum ortama uyum sağlayabildim kimse hiçbişe anlamadı naci bey zaten söylüyo ilk haftadan itibaren neler yaşayabilceni ama senin şimdi burunda var en güzel rahat hissedicen zamanı naci bey daha iyi bilir canım ben meme için söylersem 2.hafta diyorum yerimseniben ben tempolu yürüyüşe 2hafta önce başladım ameliyat olalı 6hafta oldu sanırım naci beye sormuştum problem olmaz demişti yürüyüş için..malum kilo olayı benide azcık zorluyo bide naci beyin söylediği vucudunu nekadar orantılı tutarsan memeler o derece büyük duruyo çok doğru bu kilo fazla olursa özellikle mide ve karın bölegesi memeler yok olur gider belli etmez kendini ben böle düşünüyorum o yüzden diyet ve spora ameliyat için ara vermiştim şimdi 4 elle sarıldım iyileştikten sonra kaydirigubbakcemile3 sana şimdiden bol şans diliyorum canım inşallah herşey istediğinden güzel olur..güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle a.s.

ruby canım ben bırşey daha soracağım sporcu sutyenınden sonra ıstediğin çamaşırları kullanabılıyorsun değilmi telli v.s

Canım bende çok tşk ederim inşallah gülegüle sağlıkla giyeriz :nazar: birbirimize destek olamamız çok güzel ve önemli oldugunu düşünüyorum bunun için herzaman varım,gerçekten insan çok ihtiyaç hissediyo çevresinde bu tecrübeleri yaşamış arkadaşları,cesaret vermek ve almak lazım kaydirigubbakcemile5 Soruna gelince canım ben sporcu sütyeninden sonra naci bey dikiş yerlerini acıtmaması için telli falan olmasın demişti ama benim acıtmadı 1-2 model denemiştim aldım onları telsizde aldım,geçen kontrole gittiğimde üstümdeydi telli dediğim sütyenim naci bey acıtmıyosa sorun olmaz dedi rahatım bi problem olmadı,sende denersin duruma göre alırsın,inşallah davete giderken sporcu sütyeninden kurtulmuş olursun,yada bir geceliğine farklı bi sütyen giysen bişey olmaz belkıde istiyosan danışırsın naci beye ,yada hiç sütyen takma ben bikaç kere takmadım çok rahat oluyo ya :roflol:

Merhaba canım,ben 4nisanda olmuştum ameliyatımı,izlerim henüz belli fakat ince çizgi halindeler yani çok abartı bi görüntüsü yok naci beyin söylediğine göre 1 sene içinde kaybolcak,jel verdi 3ay onu sürücem ama tabi birazda cilt tipine bağlıymış,sezeryan izim hiç kalmadı mesela 4 sene oldu..ben 2.haftadan itibaren kendimi iyi hissettim ama hep söylediğimi yine söylicem ameliyattan sonra 6.günümde arkadaşlarımla buluştum ortama uyum sağlayabildim kimse hiçbişe anlamadı naci bey zaten söylüyo ilk haftadan itibaren neler yaşayabilceni ama senin şimdi burunda var en güzel rahat hissedicen zamanı naci bey daha iyi bilir canım ben meme için söylersem 2.hafta diyorum yerimseniben ben tempolu yürüyüşe 2hafta önce başladım ameliyat olalı 6hafta oldu sanırım naci beye sormuştum problem olmaz demişti yürüyüş için..malum kilo olayı benide azcık zorluyo bide naci beyin söylediği vucudunu nekadar orantılı tutarsan memeler o derece büyük duruyo çok doğru bu kilo fazla olursa özellikle mide ve karın bölegesi memeler yok olur gider belli etmez kendini ben böle düşünüyorum o yüzden diyet ve spora ameliyat için ara vermiştim şimdi 4 elle sarıldım iyileştikten sonra kaydirigubbakcemile3 sana şimdiden bol şans diliyorum canım inşallah herşey istediğinden güzel olur..güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle a.s.

rubycim çok teşekkür ederim tecrübelerin için.okadar imrendim ki şimdi sen böyle sütyen aldım diye anlatınca.inşallah bian önce sorunsuz bir şekilde ilk haftayı atlatırım ben de senin gibi.kilo konusunda söylediklerine kesinlikle katılıyorum.kilo nekadar dengeli olursa göğüsler de vücutta okadar iyi duruyo bence de.fazla kilolu olunca hem göğüsler de sanki fazlalıkmış gibi kötü görünüyo.peki senin şekil olarak oturmuşmuydu şuanda? bir ayda büyük oranda oturuyo sanırım değil mi?şu ameliyatımı bir olayım sonra yine tecrübelerinden yararlanırım ihtiyaç duyunca.senin gibi yeni operasyon geçirmiş birinin yardımcı olması çok güzel,desteklerin için sağol :içelim:

bir de benim için önemli olan bir soru daha var.ameliyattan çıktıktan sonra göğüsler sütyenli mi oluyor sütyensiz mi?bu konuda değişik şeyler söylenmiş.tam olarak üzerinizde neler oluyor ilk uyandığınızda ve odanıza çıktığınızda? sporcu sütyenini daha sonra gidip kendiniz mi alıp giyiyorsunuz yoksa doktor giydirmiş mi oluyor?bir de ziyaretinize hasdtaneye biri gelecek olsa göğüslerideki durumu anlar mı?

bir de benim için önemli olan bir soru daha var.ameliyattan çıktıktan sonra göğüsler sütyenli mi oluyor sütyensiz mi?bu konuda değişik şeyler söylenmiş.tam olarak üzerinizde neler oluyor ilk uyandığınızda ve odanıza çıktığınızda? sporcu sütyenini daha sonra gidip kendiniz mi alıp giyiyorsunuz yoksa doktor giydirmiş mi oluyor?bir de ziyaretinize hasdtaneye biri gelecek olsa göğüslerideki durumu anlar mı?

rica ederim canım inşallah bi atlat daha keyifli olcak paylaşımların endişeler bitmiş olcak yerimseniben benim artık göğüslerim tam ölçüsüne oturmuş durumda naci beyle en son görüştüğümde bunu söyledi yaz sonu görüşcez dedi,bana 370cc takıldı yani 85c oldu eski göğüslerim A bile deildi sanırım baya bi ufaktı hatırlamak bile istemıorum benneyaptımki 1 ay içinde şişlikler falan düzeliyo,benim ameliyattan sonra üstümde ameliyat önlüğüm vardı birde sporcu sütyeni giydirilmişti ama önden fermuarlı oldugu için açıktı yani sadece kollarımdna geçirmişler göğüslerimin altında bandaj vardı yani açıktaydı göğüslerim,bana birkaç saat soğuk kompleks yapıldı burun ameliyatından sonra yapılan bi makına var soğutucu morarmalar için onun göğüs için olanı uygulandı morarma olmasın diye heralde sanada yapılır hem burun hem göğüse,sporcu sütyeni sanırım silikonun kutusundan çıktı ben gidip almadım hastanede giydirilmişti dediğim gibi,iyice ayıldıktan sonra wcye kaldırmışlardı ozaman sporcu sütyeninin fermuarını kapattılar önden giymiş oldum öyle kalkmıştım ayağı bide bende direnler vardı bazı arkadaşlarda diren olmamış burdaki paylaşımlarda okumuştum bu konuda bi bilgim yok,sanırım naci bey uygun görüyosa uyguluyo bilemicem akşam kontrole geldiğinde çıkartmıştı direnleri..Hastaneye ziyarete gelen olursa göğüslerin kapalı olcak yani giyimli olcaksın anlaşılmaz heralde ama bilemıyorumki ağrı durumun nasıl olur orasını bilemıcem :1no2:a.s.

slm
nacı çeklik 'e burnunu yptrnlrdan resm görblme şansm vrmı bnd yptrmk istiyorum ama endişelerim var yardımcı olursanız çok sevinirim

slm
nacı çeklik 'e burnunu yptrnlrdan resm görblme şansm vrmı bnd yptrmk istiyorum ama endişelerim var yardımcı olursanız çok sevinirim

canim ben gecen hafta cumartesi burun ameliyati oldum naci bey e..hersey cok sükür iyi gecti hic endiselenmeye gerek yok...suan burnum daha sis oldugu icin burnumun resmini buraya koyamiyoru. agrim sizim olmadi hic ameliyattan sonra.morluklarim oldu ama bir hafta icinde gecti yani kokulacak birsey yok. ben sadece internetten arastirarak naci bey e karar kildim ve ameliyat oldum. bence fazla düsünme ve korkma.:1hug:

canim ben gecen hafta cumartesi burun ameliyati oldum naci bey e..hersey cok sükür iyi gecti hic endiselenmeye gerek yok...suan burnum daha sis oldugu icin burnumun resmini buraya koyamiyoru. agrim sizim olmadi hic ameliyattan sonra.morluklarim oldu ama bir hafta icinde gecti yani kokulacak birsey yok. ben sadece internetten arastirarak naci bey e karar kildim ve ameliyat oldum. bence fazla düsünme ve korkma.:1hug:

Geçmiş olsun canım ,gülegüle kullan yeni burnunu yerimseniben doktor seçiminde çok iyi bir karar vermişsin seni tebrik etmek istedim alkisalkisalkis sevgiler a.s.

Geçmiş olsun canım ,gülegüle kullan yeni burnunu yerimseniben doktor seçiminde çok iyi bir karar vermişsin seni tebrik etmek istedim alkisalkisalkis sevgiler a.s.

cok tesekkür ederim :) burnum daha shish umarim en kisa zamanda iner ...benimle birlikte ayni gün kibristan bi arkadasim da oldu...ama onu daha burda göremedim. :(

slm

Arkadaşlar Naci çelik hakkında ben buaraya bir kaç şey yazmak istiyorum aylarca kendime dr aradım ve inanın gitmediğim dr araştırmadığım okumadığım forum kalmamıştır burun ameliyatım benim için çok önemliydi çok kaygılarım ve korkularım vardı normalde forumları taip eden biri değilim ama adam okadar emeğinin karşılığını verdi ve ben yeni burnumla okadar mutluyumki onun için ne yapabiirim diye düşündüm hediye para vs. dışında yani vakit ayırıp hakkında guzel şeyler yazmaktır sanırım en iyisi mukemmel bi dr.mus ve benim burnum gerçekten çok guzel oldu tüm suratım değişti 1 haftada normal hayatıma dondumm eğer burun estetiği yaptırmayı düşünüyosanız kesinlikle tavsiye ediyrm mrk edenler fln varsa resimlerimide gönderebilirim kaydirigubbakcemile2

Kızlar merhaba, daha önceki sayfalara baktım ama bulamadım. Naci Bey'in ilk muayene ücreti ne kadar? Bilgilendiriseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar.ben 5 gün önce burun ve göğüs ameliyatlarımı birlikte oldum naci çelik'e.burada şmdiye kadarki tüm teübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.naci bey için burada ve diğer internet sitelerinde okuduklarım sayesinde karar verdim ama esas etken çizmiş olduğu burunu yüzüme çok yakıştırmış olmamdı.önceki ameliyat fotoğraflarını da gördüm ve göğüs içn de burun için de çok beğendim.bir güzel tarafı da eski hastaların fotoğrafalrını gösterirken kesinlikle direk olarak seçilmiş en güzel sonuçları göstermemesi.aşama aşama karşılaşacağınız herşey fotoğraflarda da gösteriyo.1.ay 3.ay,. ay gbi..böylelikle ameliyat sonrası kendinize sıkıntı yapmıyosunuz.
ameliyat tecrübesine gelince..ben özel göztepe hastanesinde oldum ameliyatımı.hemşireler ilgili,herşey yolundaydı fena bir hastane deil ama tabi biraz küçük.ben ameiyata yalnız başıma gittim,yalnız girdim ve çıktığımda da yalnızdım.gece kalmaya bir ark.ım geldi sadece.onun içinn ilk gittiğimde hastaneye kendimi biraz kötü hissettim ama daha sonra naci bey geldi.çizimleri yaparken bana moral verdi bi yandan.okadar güven veren sıcak bir insan ki kendimi yalnız hissetmedim.bana bunalrın hepi geçici sıkıntılar biliosun dimi dediğini hatırladım geçtiimiz 5 gün boyunca hep.sonra ameliyataneye götürüldüm,narkozdan önce naci bey yanağımı sıktı merak etme dedi =)) uyandığımda herey bitmişti ameliyathanedeydim,naci bey ve diğer doktorlar başımda ve tabii öksürüyorum.gzümü aar açmaz elimi bi burnuma attım,bi göğsme..önce göğüslermi yapmamışl sandım ve küçük olmuş dedim hahaha ve bunalrın hepsini hatırlıyorum .güldü bana =)) 370 cc takmış olduğunu odama çıkıp kutuları görünce anladım.odama ilk çıktığımda bisüre zangır zangır titredim.ve korkunç bi duygu kapladı içimi.nefes alamıyodum.kocaman kocaman şeleri içime tıkıştırmışlar...inanlmaz biduyguydu ve çok yoğun yaşadım.ağrı yok ama aşırı gergn göğüsler ve nefes alamama hali..yanımda kimse yok,hemşireye diorum gitmeyn yanımda kalın..herkese nefes alamıyorum diyorum kimse beni sallamıyo =)) ha biri deseki bu çok normal,ben de sakin olmaya çalışcam.nese sonra naci bey nerde dedim ameliyata girdi dediler.ooh dedim içimden hala burda..sonra sakinleştim ve yattım ölece zorlanarak nefes alarak.hazır olmanız gereken tek konu bu bence.normal harketsiz dururken ağrı falan yok ama felaket biş sıkışıklık hali..sonra naci bey geldi ilk kontrole,çok kndimde deildim baktı gitti..sonra gece geldi baya konuştuk.bi de sabah geldi anlattı yapmam gerekenleri.ve bugün burnum için ekrar yanına gidicem,alçılarım açılcak.umarım güzel olmuştur.bunların dıında ilk 3 gün sağlam sıkıntı çekiosunuz.hiç öle tozzpembe düşünmeyn.zaten naci bey de dio 3-4 gün ağrılı olur diye ama ben ağrıya hazırdım da bu sıkıntı ağrıdan dolayı deil.neseki atlattım o ilk günleri.5 günüm olmasına ramen gayet ii hissediorum.sadece kol hareketlerim kısıtlı ve o sıkışıklık hali göğüsler biraz ymuşayıp inene kadar devam edecek gibi.sonuçlar hakkında tabiki henüz birşey söyleyemem ama naci beye ameliyat olmak rahat,güvenli ve güzel bi duygu.umarım sonuçları da güzel olur.ben glişmeleri yine yazarım size.sorusu olan bana yazabilir herkese geçmiş olsun...

Back