• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

mrb.geçmiş olsun canım inş istediğin gibi olmuştur.peki burun ameliyatını ne kadara oldun sen naci beye?

teşekkür ederim.ben iki ameliyatı beraber olduğum için ayrı ayrı fiyat vermedi.ama ikisi birlikte göztepe hastanesinde 7 milyar.bu arada burnum şimdiden güzel,bugün açıldı alçım.fazla şişliğim yok umrım çok şişmez de böle kalır.ucu fazla kalkık çünkü ilk açıldığında alçı hep böle olurmuş,zamanla inermiş.çok küçük değil ama şekilli bi burun yapmış.ama daha da önemlisi ben daha önce deviasyon ameliyatı olmuştum ve sonradan tekrar eğrilmişti kemiğim,nefes problemim vardı yani.onları da halletti ve şuanda nesef almam muhteşem rahat.mucize gibi harikalar yaratmış naci bey inanamadım.umarım böle kalır iileşir..:lepi:

teşekkür ederim.ben iki ameliyatı beraber olduğum için ayrı ayrı fiyat vermedi.ama ikisi birlikte göztepe hastanesinde 7 milyar.bu arada burnum şimdiden güzel,bugün açıldı alçım.fazla şişliğim yok umrım çok şişmez de böle kalır.ucu fazla kalkık çünkü ilk açıldığında alçı hep böle olurmuş,zamanla inermiş.çok küçük değil ama şekilli bi burun yapmış.ama daha da önemlisi ben daha önce deviasyon ameliyatı olmuştum ve sonradan tekrar eğrilmişti kemiğim,nefes problemim vardı yani.onları da halletti ve şuanda nesef almam muhteşem rahat.mucize gibi harikalar yaratmış naci bey inanamadım.umarım böle kalır iileşir..:lepi:

Geçmiş olsun canım benim,mutlu olduğuna çok sevindim güle güle kullan burnunu,memişlerini ikimizinde ölçüleri aynı oldu çok memnun kalcaksın bak gör öptüm hihoyyythihoyyyt

Geçmiş olsun canım benim,mutlu olduğuna çok sevindim güle güle kullan burnunu,memişlerini ikimizinde ölçüleri aynı oldu çok memnun kalcaksın bak gör öptüm hihoyyythihoyyyt

çok teşekkür ederim cnm.ameliyat sürecinde en büyük desteğim ruby80 oldu arkadaşlar.bana yardımlarından dolayı burdan ona teşekkür ediyorum.bu forum bu açıdan çok faydalı,ben de benden sonrakilere yardım ve destek için elimnden geleni yapmaya hazırım.:1hug:

çok teşekkür ederim cnm.ameliyat sürecinde en büyük desteğim ruby80 oldu arkadaşlar.bana yardımlarından dolayı burdan ona teşekkür ediyorum.bu forum bu açıdan çok faydalı,ben de benden sonrakilere yardım ve destek için elimnden geleni yapmaya hazırım.:1hug:

Rica ederim canım herşeyin yolunda gitmesine ve mutlu olmana gerçekten çok sevindim a.s.:nazar:

merhaba chococholate geçmiş olsun cnm.nasılsın ağrıların hafifledimi göğüs ameliyatın hangi yöntemle yapıldı kas altımı kas üstümü bende 3 hafta önce ameliyat oldum 345 cc takıldı dual plane yöntemiyle

merhaba chococholate geçmiş olsun cnm.nasılsın ağrıların hafifledimi göğüs ameliyatın hangi yöntemle yapıldı kas altımı kas üstümü bende 3 hafta önce ameliyat oldum 345 cc takıldı dual plane yöntemiyle

teşekkür ederim cnm.ağrılarım şuanda hiç yok.dün zaten kontrole gittim ve doktor herşeytin çok harika olduğunu,göğsümün tamamen yayılıp şeklini tam alabileceğini söyledi.şuanda bi problem yok mutluyum =)) benim yöntemim de dual plan.370 cc.boyum 1.60,kilom 51 gibi.ilk duyduğumda 370cc koyduğunu çok büüyk olcağını ve beni çok zorlıcanı düşünmüştüm.dotoruma sordum neden 370cc diye,öyle uygun gördüm,vücuduna öyle uydu dedi.benimle aynı gün benden hemen sonra aemliyat olan bi arkadaşımız vardı karşı odada ona da 255 cc koymuştu,ve onu örnek verdi.ona da koyamadım dah büyük mesela ve senin vücut hatalrın kıvrımlı sana çok yakışcak merak etme dedi.ayrıca onunla aynı durcak dedi.zaten kendisi de beklemiyodu 370cc yi.daha ameliyathanede 280-300 arası ikna etmeye çalışıodu beni.300 olsun 300 olsun die pazarlık edioduk,bi çıktım 370 cc =)) fakat şimdi aynaya baktıkça doktoruma dua ediyorum.bence boyutu süper olcak,hiç büyük deil.naci beye çok güvendim,karışmadım fazla ve inşallah tam istediğim gibi olcak herşey..kaydirigubbakcemile2
sen kime ameliyat oldun ve şuanda ne durumdalar?ağrıalrın tamamen geçtimi,kollarını istediğin sporu yapacak kadar kullanabiliyomusun?ve şekil olarak nasıllar?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.ben 5 gün önce burun ve göğüs ameliyatlarımı birlikte oldum naci çelik'e.burada şmdiye kadarki tüm teübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.naci bey için burada ve diğer internet sitelerinde okuduklarım sayesinde karar verdim ama esas etken çizmiş olduğu burunu yüzüme çok yakıştırmış olmamdı.önceki ameliyat fotoğraflarını da gördüm ve göğüs içn de burun için de çok beğendim.bir güzel tarafı da eski hastaların fotoğrafalrını gösterirken kesinlikle direk olarak seçilmiş en güzel sonuçları göstermemesi.aşama aşama karşılaşacağınız herşey fotoğraflarda da gösteriyo.1.ay 3.ay,. ay gbi..böylelikle ameliyat sonrası kendinize sıkıntı yapmıyosunuz.
ameliyat tecrübesine gelince..ben özel göztepe hastanesinde oldum ameliyatımı.hemşireler ilgili,herşey yolundaydı fena bir hastane deil ama tabi biraz küçük.ben ameiyata yalnız başıma gittim,yalnız girdim ve çıktığımda da yalnızdım.gece kalmaya bir ark.ım geldi sadece.onun içinn ilk gittiğimde hastaneye kendimi biraz kötü hissettim ama daha sonra naci bey geldi.çizimleri yaparken bana moral verdi bi yandan.okadar güven veren sıcak bir insan ki kendimi yalnız hissetmedim.bana bunalrın hepi geçici sıkıntılar biliosun dimi dediğini hatırladım geçtiimiz 5 gün boyunca hep.sonra ameliyataneye götürüldüm,narkozdan önce naci bey yanağımı sıktı merak etme dedi =)) uyandığımda herey bitmişti ameliyathanedeydim,naci bey ve diğer doktorlar başımda ve tabii öksürüyorum.gzümü aar açmaz elimi bi burnuma attım,bi göğsme..önce göğüslermi yapmamışl sandım ve küçük olmuş dedim hahaha ve bunalrın hepsini hatırlıyorum .güldü bana =)) 370 cc takmış olduğunu odama çıkıp kutuları görünce anladım.odama ilk çıktığımda bisüre zangır zangır titredim.ve korkunç bi duygu kapladı içimi.nefes alamıyodum.kocaman kocaman şeleri içime tıkıştırmışlar...inanlmaz biduyguydu ve çok yoğun yaşadım.ağrı yok ama aşırı gergn göğüsler ve nefes alamama hali..yanımda kimse yok,hemşireye diorum gitmeyn yanımda kalın..herkese nefes alamıyorum diyorum kimse beni sallamıyo =)) ha biri deseki bu çok normal,ben de sakin olmaya çalışcam.nese sonra naci bey nerde dedim ameliyata girdi dediler.ooh dedim içimden hala burda..sonra sakinleştim ve yattım ölece zorlanarak nefes alarak.hazır olmanız gereken tek konu bu bence.normal harketsiz dururken ağrı falan yok ama felaket biş sıkışıklık hali..sonra naci bey geldi ilk kontrole,çok kndimde deildim baktı gitti..sonra gece geldi baya konuştuk.bi de sabah geldi anlattı yapmam gerekenleri.ve bugün burnum için ekrar yanına gidicem,alçılarım açılcak.umarım güzel olmuştur.bunların dıında ilk 3 gün sağlam sıkıntı çekiosunuz.hiç öle tozzpembe düşünmeyn.zaten naci bey de dio 3-4 gün ağrılı olur diye ama ben ağrıya hazırdım da bu sıkıntı ağrıdan dolayı deil.neseki atlattım o ilk günleri.5 günüm olmasına ramen gayet ii hissediorum.sadece kol hareketlerim kısıtlı ve o sıkışıklık hali göğüsler biraz ymuşayıp inene kadar devam edecek gibi.sonuçlar hakkında tabiki henüz birşey söyleyemem ama naci beye ameliyat olmak rahat,güvenli ve güzel bi duygu.umarım sonuçları da güzel olur.ben glişmeleri yine yazarım size.sorusu olan bana yazabilir herkese geçmiş olsun...

Geçmiş olsun chocochocolate
zoru başarmışsın tebrık ediyorum bundan sonrasını kolay atlatırsın
özellikle 2,haftadan sonra herşey çok daha iyi oluyor

Geçmiş olsun chocochocolate
zoru başarmışsın tebrık ediyorum bundan sonrasını kolay atlatırsın
özellikle 2,haftadan sonra herşey çok daha iyi oluyor

teşekkür ederim cnm.ewt 2. haftadan sonra ii hissediliomuş.sen nezaman kime hangi yöntemle kaç büyüklükte oldun cnm ameliyatını? şuanda durumun ne şekil ve his olarak?bilgilendirrisen sevinirim...:1hug:

Arkadaşlar herkese selam

Bu bahsettiğiniz dual plan yöntemi nedir? Acaba benim ameliyatımdamı bu yöntemle oldu ben hatırlayamıyorum,belki naci bey bahsetmişti ama ben heyecandan unutmuş olabilrim yöntemi falan kaydirigubbakcemile3 açıklarsanız sevinirim,hatırlarım bende böylece :1rolleyes:

Arkadaşlar herkese selam

Bu bahsettiğiniz dual plan yöntemi nedir? Acaba benim ameliyatımdamı bu yöntemle oldu ben hatırlayamıyorum,belki naci bey bahsetmişti ama ben heyecandan unutmuş olabilrim yöntemi falan kaydirigubbakcemile3 açıklarsanız sevinirim,hatırlarım bende böylece :1rolleyes:

rubycim merhaba.ben seninkini de dual plane ile oldu diye hatırlıyorum hep.muhtemelen öyledir çünkü naci beyin sıklıkla kullandığı bir yöntem.kasaltı ya da kasüstü pek tercih etmiyor.damla ise dual planedir diye düşünüorum.bi de biraz meme dokusu önceden var olan kişilere subfasyal koyabiliyor sanırım...

benim tarihim de 2 temmuz korkudan ölmezsem iyi vallahi
kızlarr siz ne güzel kurtuldunuz bir de ben alatabilsem

cnm hiç korkma metin ol bak ben tek başıma girdim çıktım şakkıdı hiç bişecik olmuyo.ben ilk 3 gün çok sıkıntı çektim ama benm burunla beraberdi.ve burunda da 3 operasyon vardı.et yakma,deviasyon ve estetik.dolayısıyla daha çok tampon vardı ve tamamen tıkalıydı.süğrekli ağzımdan nesef aldım,hem daha çok daraldım hem de boğazım kurudu devamölı öksürmek istedim.öksürmek te ağlamakla sonlanıyodu :1no2:
yani tek göğüs çok daha kolay olacaktır eminimki.hiç merak etme.sadece 3gün çekiceğin sıkıntı, sonra derin bi nefes al süprizzzzz

ağrılarının geçmesine sevindim chococholale ben senin kadar şanslı değilim 3 hafta oldu ama hala ağrılarım var spor yapmak ne mümkün ev işlerimde bile zorlanıyorum ağrılarım hafiflemişti dün biraz evle uğraştım diye yine coştu bugün arabayı zor kullandım bende anlamadım neden böyle ya kontrollerde görünürde hiç problem yok .Ğögüs büyüklüğün bence iyi zaten naci bey çok iyi bir doktor zaten zamanlada küçülcekler şişlikler indikçe

rubycim merhaba.ben seninkini de dual plane ile oldu diye hatırlıyorum hep.muhtemelen öyledir çünkü naci beyin sıklıkla kullandığı bir yöntem.kasaltı ya da kasüstü pek tercih etmiyor.damla ise dual planedir diye düşünüorum.bi de biraz meme dokusu önceden var olan kişilere subfasyal koyabiliyor sanırım...

Sanırım öyle canım benim damla silikon oldu bunu biliyorum ama yöntemle alakalı pek bişey hatırlayamıyorum kaydirigubbakcemile3 ama dediğin gibi naci bey en sık neyi kullanıyosa banada onu uygulamıştır zaten sonuç süper darısı herkesin başına hihoyyyt saol canım a.s.

merhaba ruby80 öncelikle geçmiş olsun sen ameliyat olalı 2 ay oldu herhalde hiç bazen azda olsa ağrın oluyormu birde doktorun verdiği egzersizlere devam ediyormusun

benim tarihim de 2 temmuz korkudan ölmezsem iyi vallahi
kızlarr siz ne güzel kurtuldunuz bir de ben alatabilsem

Canım hiç heyecan yapma,zaten karar verip gün almış olman bile senin nekadar cesur bi insan olduğunun göstergesi bence..bundan sonrası sadece 1-2 saatlik bişey ondan sonrası ise tam keyif..O ağrılar bile vız gelio insana kurtulmuş olmanın sevinci hepsini bastırıyo inan bana kaydirigubbakcemile3 zaten hepsi geçici..şimdi bekleme süreci biraz gerer aynısı banada olmuştu 1 ay öncesinden gün almıştım 4 nisana kadar beklemek biraz stres yapmıştı haliyle..İnşallah herşey gönlünce olur a.s.

merhaba ruby80 öncelikle geçmiş olsun sen ameliyat olalı 2 ay oldu herhalde hiç bazen azda olsa ağrın oluyormu birde doktorun verdiği egzersizlere devam ediyormusun

Merhaba canım sanada geçmiş olsun,evet benim 2 ay oldu bu süre içerisinde herhangi bir ağrım olmadı rahatım,egzersiz olarak duştayken masaj yapıyorum naci bey sadece duştayken yapmamın yeterli olacagını söyledi,bende o şekilde devam ediyorum..Senin ağrıların olduğunu okudum sordunmu naci beye normal mi diye ?

normal olmadığını söylüyor ama görünürdede hiçbir problem yok diyor acı eşiğiyle ilgili birşey herhalde bugün biraz dışarı çıktım pek rahat değilim yürürken çok çabuk yoruluyorum ve sanki çok ağırlar taşıyamıyorum Bazen egzersizleride yapamıyorum acıdan ne zaman bitecek yoruldum artık

normal olmadığını söylüyor ama görünürdede hiçbir problem yok diyor acı eşiğiyle ilgili birşey herhalde bugün biraz dışarı çıktım pek rahat değilim yürürken çok çabuk yoruluyorum ve sanki çok ağırlar taşıyamıyorum Bazen egzersizleride yapamıyorum acıdan ne zaman bitecek yoruldum artık

Umarım kısa sürede geçer şikayetlerin,bencede acı eşiğiyle alakalıdır bünyeyle ilgili olabilir,bol bol dinlen iyice dikkat et inşallah hepsi ortadan kalkar rahata kavuşursun a.s.

Back