Ben bel değil ama basen,popo ve bacak lipo yaptırdım. hayatımın en doğru kararıdır Naci Çelik... 2 sene önce ONEP te yaptırmıştım. Hatta o dönem yeni bir liposuction cihazı gelmişti vaser diye onunla olmuştum ameliyatı. Bu cihazla hem ameliyat daha kısa sürüyo, hem ameliyat sonrası ödemler ve morluklar eski yönteme göre çok daha az oluyo, hem de sonuç klasik yönteme göre çok çok daha iyi oluyor.. yani ben çok memnunum. ameliyattan sonra şişliklerim ve hafif morarmalarım oldu. Ama beni çok rahatsız eden bir ameliyat sonrası süreç yaşamadım. 4 gün sonra işimin başındaydım. 3 hafta sonra ödemler bayağı azalmıştı. Hatta ameliyattan birkaç ay sonra 4-5 kilo aldım ama eskiden 64 kiloyla giremediğim pantalonlarım 67 kilo iken rahatlıkla oluyodu. Çünkü yağların toplandığı basenlerim asla eskisi kadar tombik olmadısositososito
Bu arada geçen gün Naci bey i aradım koltukaltı terlemelerim için ne yapabiliriz diye. Bir sürü yöntem duyuyorum yok botox diyen var, yok koltukaltı ter bezlerini kesmek gerekir diyen. Neyse zaten Naci bey dışında kimseye el sürdürmem ben. Şimdi bu lipo da kullandığı vaser liposuction cihazını kendisi almış birkaç güne gelecekmiş ve bu aletin özel bir parçası varmış bu terleme için kullanılabilecek. Cihaz gelsin onunla ufak bir müdahale yaparız hallederiz terleme işini dedi alkisalkisalkis Malum yaz geldi ve ben nefret ediyorum koltukaltındaki ter izlerinden ıyyykk kötükedihüso
Bu işlemi yaptırınca da sonuçlarını paylaşırım sizle kaydirigubbakcemile2