Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

canım inşallah herşey istediğin gibi olur feraha kavuşursun özel msj yazılamıyo sana sanırım..naci bey gerçekten hastalarıyla çok ilgili ve herşeyden önce çok sıcakkanlı bi insan başka doktor olsa banane der,arayıp ilgilenmesi gerçekten çok harika valla bravo bir kere daha takdir ettim...

Canım ağrım kalmadı sızlama şeklınde ani hareketlerde kendini hatırlatıyor
ama tabı gıyınıp soyunurken falan henuz özgur olmadım
Bırde bugun benım bır göğüsümde uyuşukluk oldu baya tedırgın oldum umarım geçer
gerçi benim daha çok yeni amelıyatı olallı daha 1hafta oldu
Sende böyle bir durum oldu mu?

Daha çok yeni tabi senin ,sana şöyle diyim uyuşukluk derken iki göğsümün altında hissizlik var dikiş yerlerinde,bide sol göğsümün yan tarafı biraz hissiz naci beye sormuştum geçici oldugunu söyledi,zaten beni rahatsız eden bi durum deil zamanla geçicek sende endişelenme ama yinede rahatsız ederse naci beye sölersin canım

Normal o zaman sağol canım
Peki izlerin ne durumda senın?

kızlar umarım hepinizin iyileşme süreci sorunsuz ve rahat bir şekilde geçiyordur. bir şey sorucam ,naci beyle görüştükten kaç gün sonraya ameliyat randevusu veriyorlar,ben görüşttükten birkaç gün sonra ameliyat olmak istiyorum,çünkü beklersem korkudan vazgeçebilirim..

Merhaba canım
Ben ilk görüşmeye gittiğimde tarihi kendim belirtmiştim kendiside uygun oldugunu söyleyip kararlaştırmıştık,sen istediğin zamanı sölersin eğer naci beye de uygunsa hemen yapar ameliyatını diye düşünüyorum,karşılıklı karar verirsiniz bu ararda hiç korkma gerçi sölemesi kolay diceksin kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten öyle bende korkarak karar verdim herkes gibi, fakat sonradan hiçte korktugum kadar olmadıgını gördüm naci bey çok iyi bir seçim asla vazgeçme ,umarım senin içinde öyle olur herşey gönlünce olsun iyi şanslar a.s.

ruby'cim bilgilerin için çok teşekkür ediyorum,ayrıca desteğin için de. Ben ancak Temmuz gibi yıllık iznimi ayarlayabiliyorum maalesef. Tam sıcakların bastırdığı bir zaman,ama, napalım,hayırlısıyla olsun bitsin de... Bu sene ameliyat için ailem de çok kararlı ,ben vazgeçsem de onlar vazgeçmeyecek sanırım, yani kısacası bu yaz bu ameliyatı kesin olacağım... ayyy benim kadar korkak birisi var mı acaba çok merak ediyorum,ben ameliyat olursam,inanın herkes ameliyat olabilir. kızlar beni yalnız bırakmayın olur mu,gerçekten sizlerden çok fazla cesaret alıyorum..kendinize iyi bakın

Rica ederim canım bu dönemde desteğin nekadar önem taşıdığını çok iyi bilenlerdenim,bende aynı senin gibiydim, insan herzaman yüreklendirilmek istiyo haklı olarak herzaman destek olarak yanındayım emin ol yerimseniben korkuna yenilip asla vazgeçme bende çok korkak yapılı birisiyim hatta dişciye bile gitmeden uykuları kaçan bir insanım kaydirigubbakcemile3 düşün ben başardım mutlaka sende başaracaksın,tabi bu başarımda naci beyinde büyük katkısı var sende onu tercih ettiğin için kendini çok şanslı hissetmelisin..görüşmek üzere öptüm a.s.

merhaba kızlar.ben yeni üye oldum.ben de bayadır araştırma yapıyorum göğüs büyütme konusuyla ilgili.naci bey de karar kıldım buradaki yorumlar sayesinde.birşey sormak istiyorum.acaba hastaneden çıktıktan 3 gün sonra evde masa başında çalışılabilir mi?bir de 3 gün kadar sonra evdekiler ya da yakınlarınız dışardan bakarak ameliyat olduğunuzu anlayabilir mi?ha bi de ameliyattan çıkınca borular oluyomuş ve göğüsler açıkta oluyo diyen arkadaşlar vardı.göğüsler açık olmuyo heralde di mi?o borular da kaçıncı gün çıkıyo ve yine dıaşrdan görünüyo mu?

Öncelikle hoşgeldin :)
Kararından dolayı seni tebrik ediyorum,bende naci beye göğüs büyütme ameliyatı oldum 1 ay'ı geçti yaptıralı çok memnunum,hastaneden çıktıktan sonra masa başında çalışabilirsin kollarını sadece yukarı kaldırmak biraz zor oluyo ilk günler ben eve döner dönmez burda tecrübemi paylaşmıştım rahatca yazı yazabildim yani,dışardan bilmeyen hiçkimse anlayamaz en azında benim söylemediğim kişiler hiç bişey anlamadı 4.günü falandı sanırım dışarı çıktım dolaşmaya 6.günü arkadaşlarımla buluştum kimse farketmedi :) bahsettiğin borular sanırım direnler onlar ameliyat olduktan sonra akşamı naci bey kontrole geliyo ozaman çıkartıyolar bana böyle olmuştu yani ameliyat oldugun aynı gün çıkıyo birkaç saat sonra,bandaj olarakta göğüslerimin altında bantlar vardı göğüslerim açıktaydı sporcu sütyeni oluyo zaten bisüre kullanman gereken naci beyle görüştüğünde sana ayrıntılı anlatıcaktır hepsini şimdiden bol şans soruların olursa beklerim görüşmek üzerea.s.

arkadaşlar merhaba
ben burun ameliyatı olalı 1 ay oldu we herşey süper,sanki bn böle doğmuşum gibi:) ama bgn burnuma telefon çarptı ve çok acıdı bnde çok korkuorum bişey olurmu diee naci beyi aradım hiçbişey olmaz dedi ama psikolojik olarak bittim ya olduysaa

geçmiş olsun canım,rahat olmaya çalış sonuçta burnun ameliyatsızda olsa mutlaka acırdı bencede bişe olmamıştır sakınan göze çöp batar nasılda doğru ya fisfisfis

Selam canım,

Göğüs büyütme de diren konmuyo ki canım. En azından naci bey bana koymamıştı.Eğer ağrı eşiğin çok düşük değilse 4 gün sonra işe de gidebilirsin. :Tabi ani hareketlerden kaçınırsan.

cevaplarınız için teşekkür ederim.doktorla görüştüğümde bana diren koymanın iyi olduğunu söylemişti ama hangi doktordu bunu söyleyen hatırlamıyorum.kapsül oluşumuna iyi geldğini söylemişti.peki göğüs büyütme burun ve liposuction bir arada olunabilir mi?liposuction sadece bir bölgeden ve az ölçüde olmak kaydıyla??:bbo:

selam,

ben yaklaşık 1 ay önce naci beye ameliat oldum.. bana dren koymadı ama benden sonra bir arkadaşım oldu...ona koydu... sanırım ameliyat durumuna be kişiye göre değişebiliyor dren durumu.. bence bunu doktorla konuşman gerekli....

bu arada arkadaşlar... ben artık çok rahatladım... hiç ağrı sızı vs kalmadı.. sadece hala sertler. ilk gune göre çok yumuşadılar ama nomal göğüs formuna da gelmediler...

ama bugün bikii denedim valla süperdi... henüz almadım ama denemk bile keyifliydi...

sevgiler...

gözün aydın canım rahatlamana çok sevindim,insan rahatladıktan sonra insan çektiği ağrıyı sızıyı unutuveriyo hele bikini,sütyen denmeye başlayınca sanki böyle doğmuş gibi hissediliyo en azından bana böyle oldu kaydirigubbakcemile3 buarada benim ameliyatımda bana diren konuldu akşam naci bey kontrole geldiğinde çıkartmışlardı,herkese göre değişiyo olabilir bencede en doğrusunu doktor söyler..
sevgiler herkese a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…