ruby'cim ve samyeli'cim,içten cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum,cesaretim artıyor sayenizde.kızlar ben ameliyata gidene kadar sizin başınızı ağrıtacağım sanırım... kusuruma bakmayın olur mu? Sizler adına da herşey yolunda olduğu için çok mutlu oldum.Güzel güzel ciciler alın kendinize. İkinizi de kocaman öpüyorum,sevgiler
sevgili ruby80 sen nekadar süre önce olmuştun ameliyatını acaba?yazıları takip ediyorum ama şuanda geri dönüp okuyamadımizlerin ne durumda?ben de bu hafta ameliyat oluyorum naci beye.ben de yıllardır hayalini kurduğum göğüslere kavuşcam.hazır anestezi almışken burnumu da yaptırcam.çok heyecanlıyım tabi haliyle..nezaman kendini rahat hissettin acaba kol hareketleri açısından? mesela nekadar sürede tempolu yürüyüş yapabilirim sence?çünkü yaz geliyo fazla kilolardan da kurtulmak lazım,ee yatarak ta biraz zor o iş değil mi? :)
ruby canım ben bırşey daha soracağım sporcu sutyenınden sonra ıstediğin çamaşırları kullanabılıyorsun değilmi telli v.s
Merhaba canım,ben 4nisanda olmuştum ameliyatımı,izlerim henüz belli fakat ince çizgi halindeler yani çok abartı bi görüntüsü yok naci beyin söylediğine göre 1 sene içinde kaybolcak,jel verdi 3ay onu sürücem ama tabi birazda cilt tipine bağlıymış,sezeryan izim hiç kalmadı mesela 4 sene oldu..ben 2.haftadan itibaren kendimi iyi hissettim ama hep söylediğimi yine söylicem ameliyattan sonra 6.günümde arkadaşlarımla buluştum ortama uyum sağlayabildim kimse hiçbişe anlamadı naci bey zaten söylüyo ilk haftadan itibaren neler yaşayabilceni ama senin şimdi burunda var en güzel rahat hissedicen zamanı naci bey daha iyi bilir canım ben meme için söylersem 2.hafta diyorum yerimseniben ben tempolu yürüyüşe 2hafta önce başladım ameliyat olalı 6hafta oldu sanırım naci beye sormuştum problem olmaz demişti yürüyüş için..malum kilo olayı benide azcık zorluyo bide naci beyin söylediği vucudunu nekadar orantılı tutarsan memeler o derece büyük duruyo çok doğru bu kilo fazla olursa özellikle mide ve karın bölegesi memeler yok olur gider belli etmez kendini ben böle düşünüyorum o yüzden diyet ve spora ameliyat için ara vermiştim şimdi 4 elle sarıldım iyileştikten sonra kaydirigubbakcemile3 sana şimdiden bol şans diliyorum canım inşallah herşey istediğinden güzel olur..güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle a.s.
bir de benim için önemli olan bir soru daha var.ameliyattan çıktıktan sonra göğüsler sütyenli mi oluyor sütyensiz mi?bu konuda değişik şeyler söylenmiş.tam olarak üzerinizde neler oluyor ilk uyandığınızda ve odanıza çıktığınızda? sporcu sütyenini daha sonra gidip kendiniz mi alıp giyiyorsunuz yoksa doktor giydirmiş mi oluyor?bir de ziyaretinize hasdtaneye biri gelecek olsa göğüslerideki durumu anlar mı?
slm
nacı çeklik 'e burnunu yptrnlrdan resm görblme şansm vrmı bnd yptrmk istiyorum ama endişelerim var yardımcı olursanız çok sevinirim
canim ben gecen hafta cumartesi burun ameliyati oldum naci bey e..hersey cok sükür iyi gecti hic endiselenmeye gerek yok...suan burnum daha sis oldugu icin burnumun resmini buraya koyamiyoru. agrim sizim olmadi hic ameliyattan sonra.morluklarim oldu ama bir hafta icinde gecti yani kokulacak birsey yok. ben sadece internetten arastirarak naci bey e karar kildim ve ameliyat oldum. bence fazla düsünme ve korkma.:1hug:
Geçmiş olsun canım ,gülegüle kullan yeni burnunu yerimseniben doktor seçiminde çok iyi bir karar vermişsin seni tebrik etmek istedim alkisalkisalkis sevgiler a.s.
slm
nacı çeklik 'e burnunu yptrnlrdan resm görblme şansm vrmı bnd yptrmk istiyorum ama endişelerim var yardımcı olursanız çok sevinirim
naci beye ameliyat olan arkadaşlar ne kadara ameliyat oldunuz?
Kızlar merhaba, daha önceki sayfalara baktım ama bulamadım. Naci Bey'in ilk muayene ücreti ne kadar? Bilgilendiriseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kızlar merhaba, daha önceki sayfalara baktım ama bulamadım. Naci Bey'in ilk muayene ücreti ne kadar? Bilgilendiriseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
hiç kimseden almıyor ki:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?