arkadaşlar hepinize merhaba cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize...umarım siz haklısınızdır ve her şey bir gün düzelir ama çok zor gözüküyor yaşadığımız şeyler ailece hepimizi yıktı ama hep aklımda tuttuğum bir söz vardır GECENİN EN KARANLIK SAATİ ŞAFAKTAN HEMEN ÖNCEKİ SAATT
İR.......umarım bizim içinde böyle olur ..bugün inanamıyorum ama beni naci bey cep telefonumdan aradı sesini duyunca şok oldum bana benim için yapabileceği bir şey olup olmadığını sordu onunla konuşurken tüylerim diken diken oldu valla...ben ömrümde böyle bir doktor ne gördüm nede duydum...anlatılanlar yazılanlar hepsi doğruymuş....bence bu sitenin bir numarası naci bey....inşallah bir gün ona ameliyat olabilirim....herkese sevgiler
canım inşallah herşey istediğin gibi olur feraha kavuşursun özel msj yazılamıyo sana sanırım..naci bey gerçekten hastalarıyla çok ilgili ve herşeyden önce çok sıcakkanlı bi insan başka doktor olsa banane der,arayıp ilgilenmesi gerçekten çok harika valla bravo bir kere daha takdir ettim...