• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Herseyin iyi gecmesine cok sevindim Samyeli... Emin ol 4 ay sonra sanki hic olmamis hep seninmis gibi hissedeceksin. Sutyeni ben tam bir ay taktim. Spor sutyeni kullandi, ondan sonrada. Balensiz sutyen demisti dr'um. Balenli sutyenlere tam 4. ayda gectim. Sutyenden ben hic rahatsiz olmadim.O yuzden bilemiyorum.
agrilar zamanla geciyor.Uzun sure kollarini kullanirken fazla spor yapmis gibi hafif kas agrilarin olacak.
Sislikler bir ayda geciyor. 3 ay icindede asagi iniyorlar. Kac numara oldu bilmiyorum seninkiler ama sporcu sutyeni ile balenli sutyen cuplari farkli onu cozdum mesela ben ilk sutyen alirken.
Neyse cok gecmis olsun. Guzel memelerinle guzel gunler diliyorum sana...

Teşekkur ederim Sharman
Şuan çok sertler bıraz ağrım var normal hayatıma dönmeyı beklıyorum sabırsızlıkla
En zoruda gece uyumak nerdeyse her saat başı uyanıyorum
ben normade zaten sırt ustu yatamayan bırıydım ondan çok dertlıyımÇok üzgünüm çoook
Acaba yan yatmaya nezman başlarım?

kızlar ben de kararımı verebildim en sonunda..
bu yaz kesinlikle ve kesinlikle ameliyat oluyorum, artık dönüşü yok ,araştırmaktan yoruldum,son 5 senedir araştırıyorum, yani düşünün benim ne boyutta pimpirik ve korkak olduğumu.. Temmuz gibi yıllık iznimi ayarlayıp, ameliyatımı olacağım. karar verebilmek bile insanı çok rahatlatıyormuş. samyelicim sana ayrıca teşekkür ediyorum, çünkü benim kararımı netleştirebilmemde senin ameliyatının olumlu sonuçlanması çok ama çok etkili oldu.. kumarım muayene sonrasında, ameliyatı çok ileri tarihe vermezler..kızlar ben ameliyat olana kadar desteğinize ihtiyaç duyacağım ,emin olabilirsiniz.
beni yalnız bırakmayın olur mu?

Karar vermene sevındım canım
Elımden geldiğince destek olurum tabı
Kafana takılanları hıç çekınmeden sorabılırsın

Selam kızlar :)
Dün Naci bey'e kontrole gittim. Ameliyatın üzerinden tam 1 ay geçti. Göğüslerim %90 normal halini almış durumdaymış. Artık istediğim sütyeni giyebileceğimi, hatta canım istemezse sütyen giymeyebileceğimi söyledi Naci bey. Sigara içmeme ragmen iyileşme çok iyi gidiyormuş ama bunu sakın yanlış anlamayın, siz sigara içmeyin ben sadece şanslıymışım...:)
Krem sürmeye birkaç ay daha devam edeceğiz, temmuzda bir kez daha kontrole gideceğim.
Kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam :) Göğüslerinden memnun olmayanlar bence hiç düşünmeden çalsın Naci bey'in kapısını... Benim gibi yeniden doğacağınızdan şüpheniz olmasın :)

Dün Naci bey'e kontrole gittim. Ameliyatın üzerinden tam 1 ay geçti. Göğüslerim %90 normal halini almış durumdaymış. Artık istediğim sütyeni giyebileceğimi, hatta canım istemezse sütyen giymeyebileceğimi söyledi Naci bey. Sigara içmeme ragmen iyileşme çok iyi gidiyormuş ama bunu sakın yanlış anlamayın, siz sigara içmeyin ben sadece şanslıymışım...:)
Krem sürmeye birkaç ay daha devam edeceğiz, temmuzda bir kez daha kontrole gideceğim.
Kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam :) Göğüslerinden memnun olmayanlar bence hiç düşünmeden çalsın Naci bey'in kapısını... Benim gibi yeniden doğacağınızdan şüpheniz olmasın :)

Kesinlikle sana katılıyorummm,memnun olmayan kesinlikte yaptırsın göğüslerini harika bi duygu istediğin sütyeni,mayoyu ,bikiniyi kısacası ne istiyosa nasıl olsa bu bana olur diyerek almak almasanda denemek falan acaip keyifli oluyo mağazalarda,şimdiden bisürü sütyen aldım hep uzaktan bakıpta özendiğim tarzda , bide sütyensiz dolaşmakta harika bikaç kere takmadan çıktım oh be özgürlük okadar düzgün ve güzelki çok rahat oluyo kaydirigubbakcemile3 dediğim gibi herkese tavsiye ediyorum naci bey harikalar yaratıyoo :sm_cool:

Slm WahShe

Ameliyattan 1 ay sonra göğüslerinin yumuşama durumu nasıl oluyor ?

yumuşadı mı yoksa hala sert mı?

Benim daha çok yeni olduğundan taş gıbı nezaman yumuşamaya başlayacaklar acaba?

Kesinlikle sana katılıyorummm,memnun olmayan kesinlikte yaptırsın göğüslerini harika bi duygu istediğin sütyeni,mayoyu ,bikiniyi kısacası ne istiyosa nasıl olsa bu bana olur diyerek almak almasanda denemek falan acaip keyifli oluyo mağazalarda,şimdiden bisürü sütyen aldım hep uzaktan bakıpta özendiğim tarzda , bide sütyensiz dolaşmakta harika bikaç kere takmadan çıktım oh be özgürlük okadar düzgün ve güzelki çok rahat oluyo kaydirigubbakcemile3 dediğim gibi herkese tavsiye ediyorum naci bey harikalar yaratıyoo :sm_cool:

sütyensiz dolasmak mi? inanamiyorum okadar ozendimki neolur beni bilgilendirin mesajlarinizi bekliyorum ozelime

Darısı benım başıma ozaman
Ruby80 canım senın yumuşama süresi nekadar sürdü şuan nasıl?

Benimde 3 haftada yumuşadılar,aynen bende sanki hep böyleymişim gibi hissediyorum böyle doğmuş gibiyim asla bi yapaylık yok ne görütüde nede dokunduğum zaman tamamiyle böyle yaratılmış gibiyim kaydirigubbakcemile3

DıKKATT !!!!
KIZLAARRR LÜTFEEENNNN!!!

Gözünüzü seveyim Naci Beye burun yaptıran arkadaşlar RESıMLERıNı KOYSUN BURAYA LÜTFEEEENN! Neden hiç resim koymuyorsunuz yaaa valla herkes çok memnun olduğunu söylüyor ama resim koymuyor. BENCıLLıK YAPMAYIN KIZLAR BıZLERı DE DÜŞÜNÜN LÜTFEN, YANı SıZıN AMELıYAT ÖNCESı HALıNıZLE AYNIYIZ, O YÜZDEN LÜTFEN RESıM KOYAR MISINIZ? teşekkür ediyorum..

yaGmurluk, şimdi gördüm kuzeninin resimlerini gerçekten çok güzel ve doğal olmuş(ben kolay beğenmem bak ;)) Ne zaman yaptırdı kuzenin ve resimler ameliyattan ne kadar sonra çekildi. Şimdi durumu nasıl memnun mu? Senin yaptırdığın bir şey var mı varsa neler canım? Sen memnun musun peki? Ben silikon da düşünüyorum çocuktan sonra ama asimetrik olmalarından ve de iz kalmasından korkuyorum. Silikonda nasıl acaba Naci Bey? (tabi onun resimlerini görme şansımız yok ;(()

Bir de ben Onepteyken görüşmüştüm kendisiyle şimdi ayrılmış, acaba o zaman (geçen yaz) söylediği fiyatlardan farklı fiyat mı veriyor. Sonuçta Onepte Onur Erol olduğu için biraz pahalıydı gibi..

arkadaşlar merhaba ben maalesef ameliyat günümü iptal ettim ağlamaktan sekreterle bile konuşamadım bir dahada bukadar bile yaklaşamam...ÇÜNKı SAHıP OLDUĞUM NE VARSA KAYBETTıM hepinize sevgiler yaşadıklarınızın kıymetini bilin

arkadaşlar merhaba ben maalesef ameliyat günümü iptal ettim ağlamaktan sekreterle bile konuşamadım bir dahada bukadar bile yaklaşamam...ÇÜNKİ SAHİP OLDUĞUM NE VARSA KAYBETTİM hepinize sevgiler yaşadıklarınızın kıymetini bilin

öykücüm ,umarım çok ciddi bir problem yoktur. bazen bazı şeyleri zamana bırakmak daha doğru olabilir. Senin için şu an çok zor gelebilen bir durum belki senin için doğru yönde bir karar almana yardımcı olabilir. problemin boyutunu bilemiyorum ama hayatta sadece ölümden başka birşeye çözüm yok.Umarım çözümsüz bir sorun içerisinde kalmamışsındır. senin bu ameliyatı ne kadar istediğini biliyorum ,ama, her işte bir hayır vardır. kendine iyi bak

arkadaşlar merhaba ben maalesef ameliyat günümü iptal ettim ağlamaktan sekreterle bile konuşamadım bir dahada bukadar bile yaklaşamam...ÇÜNKİ SAHİP OLDUĞUM NE VARSA KAYBETTİM hepinize sevgiler yaşadıklarınızın kıymetini bilin

Canım umarım ciddi bir problemin yoktur her neyse canını sıkmamaya çalış
Estetik her zaman yaptırılır sıkma canını

Öykücüm hayatta en kıymetli şey sağlık,sağlıklı oldugun sürece herşeyi başarmak mümkün hiçbizaman geç deil,hakkında herşeyin hayırlısı olmasını dilerim bir gün mutlaka istediğini gerçekleştiriceksin allahın izniyle umarım herşey yoluna girer senin için...:çok üzgünüm:

canım umarım çok ciddi birşey değildir..hay allah yaa bak fena oldum..

yaGmurluk, şimdi gördüm kuzeninin resimlerini gerçekten çok güzel ve doğal olmuş(ben kolay beğenmem bak ;)) Ne zaman yaptırdı kuzenin ve resimler ameliyattan ne kadar sonra çekildi. Şimdi durumu nasıl memnun mu? Senin yaptırdığın bir şey var mı varsa neler canım? Sen memnun musun peki? Ben silikon da düşünüyorum çocuktan sonra ama asimetrik olmalarından ve de iz kalmasından korkuyorum. Silikonda nasıl acaba Naci Bey? (tabi onun resimlerini görme şansımız yok ;(()

Bir de ben Onepteyken görüşmüştüm kendisiyle şimdi ayrılmış, acaba o zaman (geçen yaz) söylediği fiyatlardan farklı fiyat mı veriyor. Sonuçta Onepte Onur Erol olduğu için biraz pahalıydı gibi..

ya yanlış hatırlamıyosam 1,5 ayında resimlşer çekilmişti. Şu anda çok çok memnun. Ayrıca Naci bey onep tekinden daha uygun fiyatla yapıyor ameliyatlarını.

ben de 2 sene ince meme büyütme ve liposuction ameliyatı yaptırmıştım. çok memnunum halimden ben de de asimetri ve doğum sonrası sarkıklık vardı. ama şimdi gayet güzeller. basenlerim de lipoyla beraber yok oldu..alkisalkisalkis

arkadaşlar hepinize merhaba cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize...umarım siz haklısınızdır ve her şey bir gün düzelir ama çok zor gözüküyor yaşadığımız şeyler ailece hepimizi yıktı ama hep aklımda tuttuğum bir söz vardır GECENıN EN KARANLIK SAATı ŞAFAKTAN HEMEN ÖNCEKı SAATT
ıR.......umarım bizim içinde böyle olur ..bugün inanamıyorum ama beni naci bey cep telefonumdan aradı sesini duyunca şok oldum bana benim için yapabileceği bir şey olup olmadığını sordu onunla konuşurken tüylerim diken diken oldu valla...ben ömrümde böyle bir doktor ne gördüm nede duydum...anlatılanlar yazılanlar hepsi doğruymuş....bence bu sitenin bir numarası naci bey....inşallah bir gün ona ameliyat olabilirim....herkese sevgiler

Back