Selam Kızlaaaarrr :)
Sonunda gelebildim,çok şükür sitenin problemi halledilmiş çok sevindim gerçekten özlemişim :)
Şöyle bi göz attımda herkes çok formunda :) yaz geliyo hepimiz güzelleşelim SpringB nasıl oldun görüşmeyeli? Umarım herşey yolundadır,Samyeli2009 seninde az kaldı canım inşallah herşey gönlünce olsun,bana gelince benim artık tamamiyle iyileşti,istediğim sütyeni kullanabiliyorum normal hayatıma döndüm..Allah isteyen herkese nasip etsin tabi doktorunuz mutlaka naci bey olsun kaydirigubbakcemile3
sevgiler herkesea.s.
Selam canım,
bugüne kadar süperdim valla bugün herhalde nazar degidrdim kendime... birden bir agri basladi.. ara ara sanki bicak saplaniyor gibi... Bi de cok hassaslasti gogus derim... sutyene veya tshirte degdikce igne batiyor gibi oluyor.. bugun naci beyi arayacaktim nerdeyse..sonra bekleyeyim gecmezse yarin ararim dedim... Umarim gecicci biseydir...
Ben de en son pzartesi gitmistim.. hersey yolunda demisti naci bey... 3 haftaya kadar bu sutyeni kullan dedi..sonra serbestmis.. kremimi de verdi...
Şu agri da gecerse super olacak....
Senin durumuna gelmek için can atiyorum... sertlik bende hala var tabii. bi de tam inmedi daha.. ama zaman hızlı geciyor...
Sevgiler