Herseyin iyi gecmesine cok sevindim Samyeli... Emin ol 4 ay sonra sanki hic olmamis hep seninmis gibi hissedeceksin. Sutyeni ben tam bir ay taktim. Spor sutyeni kullandi, ondan sonrada. Balensiz sutyen demisti dr'um. Balenli sutyenlere tam 4. ayda gectim. Sutyenden ben hic rahatsiz olmadim.O yuzden bilemiyorum.
agrilar zamanla geciyor.Uzun sure kollarini kullanirken fazla spor yapmis gibi hafif kas agrilarin olacak.
Sislikler bir ayda geciyor. 3 ay icindede asagi iniyorlar. Kac numara oldu bilmiyorum seninkiler ama sporcu sutyeni ile balenli sutyen cuplari farkli onu cozdum mesela ben ilk sutyen alirken.
Neyse cok gecmis olsun. Guzel memelerinle guzel gunler diliyorum sana...
kızlar ben de kararımı verebildim en sonunda..
bu yaz kesinlikle ve kesinlikle ameliyat oluyorum, artık dönüşü yok ,araştırmaktan yoruldum,son 5 senedir araştırıyorum, yani düşünün benim ne boyutta pimpirik ve korkak olduğumu.. Temmuz gibi yıllık iznimi ayarlayıp, ameliyatımı olacağım. karar verebilmek bile insanı çok rahatlatıyormuş. samyelicim sana ayrıca teşekkür ediyorum, çünkü benim kararımı netleştirebilmemde senin ameliyatının olumlu sonuçlanması çok ama çok etkili oldu.. kumarım muayene sonrasında, ameliyatı çok ileri tarihe vermezler..kızlar ben ameliyat olana kadar desteğinize ihtiyaç duyacağım ,emin olabilirsiniz.
beni yalnız bırakmayın olur mu?
Selam kızlar :)
Dün Naci bey'e kontrole gittim. Ameliyatın üzerinden tam 1 ay geçti. Göğüslerim %90 normal halini almış durumdaymış. Artık istediğim sütyeni giyebileceğimi, hatta canım istemezse sütyen giymeyebileceğimi söyledi Naci bey. Sigara içmeme ragmen iyileşme çok iyi gidiyormuş ama bunu sakın yanlış anlamayın, siz sigara içmeyin ben sadece şanslıymışım...:)
Krem sürmeye birkaç ay daha devam edeceğiz, temmuzda bir kez daha kontrole gideceğim.
Kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam :) Göğüslerinden memnun olmayanlar bence hiç düşünmeden çalsın Naci bey'in kapısını... Benim gibi yeniden doğacağınızdan şüpheniz olmasın :)
Selam kızlar :)
Dün Naci bey'e kontrole gittim. Ameliyatın üzerinden tam 1 ay geçti. Göğüslerim %90 normal halini almış durumdaymış. Artık istediğim sütyeni giyebileceğimi, hatta canım istemezse sütyen giymeyebileceğimi söyledi Naci bey. Sigara içmeme ragmen iyileşme çok iyi gidiyormuş ama bunu sakın yanlış anlamayın, siz sigara içmeyin ben sadece şanslıymışım...:)
Krem sürmeye birkaç ay daha devam edeceğiz, temmuzda bir kez daha kontrole gideceğim.
Kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam :) Göğüslerinden memnun olmayanlar bence hiç düşünmeden çalsın Naci bey'in kapısını... Benim gibi yeniden doğacağınızdan şüpheniz olmasın :)
Kesinlikle sana katılıyorummm,memnun olmayan kesinlikte yaptırsın göğüslerini harika bi duygu istediğin sütyeni,mayoyu ,bikiniyi kısacası ne istiyosa nasıl olsa bu bana olur diyerek almak almasanda denemek falan acaip keyifli oluyo mağazalarda,şimdiden bisürü sütyen aldım hep uzaktan bakıpta özendiğim tarzda , bide sütyensiz dolaşmakta harika bikaç kere takmadan çıktım oh be özgürlük okadar düzgün ve güzelki çok rahat oluyo kaydirigubbakcemile3 dediğim gibi herkese tavsiye ediyorum naci bey harikalar yaratıyoo :sm_cool:
3 hafta sonra yumuşadı benimkiler. Kişiye göre değişir mi bilmiyorum ama ben ameliyat olmamış gibi hissediyorum.
Darısı benım başıma ozaman
Ruby80 canım senın yumuşama süresi nekadar sürdü şuan nasıl?
Benimde 3 haftada yumuşadılar,aynen bende sanki hep böyleymişim gibi hissediyorum böyle doğmuş gibiyim asla bi yapaylık yok ne görütüde nede dokunduğum zaman tamamiyle böyle yaratılmış gibiyim kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba ben maalesef ameliyat günümü iptal ettim ağlamaktan sekreterle bile konuşamadım bir dahada bukadar bile yaklaşamam...ÇÜNKİ SAHİP OLDUĞUM NE VARSA KAYBETTİM hepinize sevgiler yaşadıklarınızın kıymetini bilin
arkadaşlar merhaba ben maalesef ameliyat günümü iptal ettim ağlamaktan sekreterle bile konuşamadım bir dahada bukadar bile yaklaşamam...ÇÜNKİ SAHİP OLDUĞUM NE VARSA KAYBETTİM hepinize sevgiler yaşadıklarınızın kıymetini bilin
yaGmurluk, şimdi gördüm kuzeninin resimlerini gerçekten çok güzel ve doğal olmuş(ben kolay beğenmem bak) Ne zaman yaptırdı kuzenin ve resimler ameliyattan ne kadar sonra çekildi. Şimdi durumu nasıl memnun mu? Senin yaptırdığın bir şey var mı varsa neler canım? Sen memnun musun peki? Ben silikon da düşünüyorum çocuktan sonra ama asimetrik olmalarından ve de iz kalmasından korkuyorum. Silikonda nasıl acaba Naci Bey? (tabi onun resimlerini görme şansımız yok ;(()
Bir de ben Onepteyken görüşmüştüm kendisiyle şimdi ayrılmış, acaba o zaman (geçen yaz) söylediği fiyatlardan farklı fiyat mı veriyor. Sonuçta Onepte Onur Erol olduğu için biraz pahalıydı gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?