Selam Kızlaaaarrr :)
Sonunda gelebildim,çok şükür sitenin problemi halledilmiş çok sevindim gerçekten özlemişim :)
Şöyle bi göz attımda herkes çok formunda :) yaz geliyo hepimiz güzelleşelim SpringB nasıl oldun görüşmeyeli? Umarım herşey yolundadır,Samyeli2009 seninde az kaldı canım inşallah herşey gönlünce olsun,bana gelince benim artık tamamiyle iyileşti,istediğim sütyeni kullanabiliyorum normal hayatıma döndüm..Allah isteyen herkese nasip etsin tabi doktorunuz mutlaka naci bey olsun kaydirigubbakcemile3
sevgiler herkesea.s.
Canım teşekkür ederim çok sabırsızım yarın ameliyatım sabah 08.30 da 7'de hastanede olacağız
ınşallah bir sorun çıkmaz herşey istediğim gibi olur
Senin adına çok sevindim tadını çıkar hihoyyyt
Selam canım,
bugüne kadar süperdim valla bugün herhalde nazar degidrdim kendime... birden bir agri basladi.. ara ara sanki bicak saplaniyor gibi... Bi de cok hassaslasti gogus derim... sutyene veya tshirte degdikce igne batiyor gibi oluyor.. bugun naci beyi arayacaktim nerdeyse..sonra bekleyeyim gecmezse yarin ararim dedim... Umarim gecicci biseydir...
Ben de en son pzartesi gitmistim.. hersey yolunda demisti naci bey... 3 haftaya kadar bu sutyeni kullan dedi..sonra serbestmis.. kremimi de verdi...
Şu agri da gecerse super olacak....
Senin durumuna gelmek için can atiyorum... sertlik bende hala var tabii. bi de tam inmedi daha.. ama zaman hızlı geciyor...
Sevgiler
Canım teşekkür ederim çok sabırsızım yarın ameliyatım sabah 08.30 da 7'de hastanede olacağız
ınşallah bir sorun çıkmaz herşey istediğim gibi olur
Senin adına çok sevindim tadını çıkar hihoyyyt
samyelicim umarım herşey istediğin gibi olur..
sen cesaretini toplayıp olabildin şu ameliyatı,bir de ben toparlayabilsem
Merhaba Kızlar
Nihayet ameliyat oldum ameliyatım çok iyi geçmiş sonuç şuan şişliklere rağmen mukemmel görünüyor
Dun ilk günüm olmasın rağmen şiddetli bir ağrım olmadı yataktan kalkerken zorlanıyorum kollarımı kullanamıyorum ama herşey yolunda şuan bıraz ağrım var ama dayanılmayack bir ağrı değil
Bu arada 290 cc konulmuş ve göğüs aram ınanılmaz kapanmış Nacı bey çok başarı düşünen herkese Naci bey'i tavsiye ederım
gelişmelerdan sizi bilgilendiririm
Desteğiniz için hepınızı tekrar teşekkür ederim
toQUOTE=KALEM1981;6722366]samyelicim,canım inan çok mutlu oldum senin adına...
sayende cesaretim artıyor, bu yaz ben de çözeceğim bu sorunu.
seni çok yoracağım ama ameliyat sonrası rahat uyanabildin mi,ameliyatla ilgili biraz bilgi verebilir misin
ama dikkat et kendine,kendini çok fazla yorma
çok ama çok geçmiş olsun
samyeli sana çok çok geçmiş olsun canım senin ameliyatın benim için ayrıca önemliydi çünki sırada ben varım nasipse 13 gün kaldı benimde ama nedense korkmuyorum sadece mutluluk hissediyorum inşallah sonlara doğruda böyle olurum. gün gün gelişmeleri neolur yaz hatta her dakika yazsan bile ben bıkmadan okurum sevgiler....
to
Canım gözün aydııınnn aramıza hoşgeldin :roflol:
Çok sevindim ağrın olması çok normal sen sonrasını düşün istediğin sütyeni alcaksın kaydirigubbakcemile3 unutup gidiyosun,bol bol dinlen tadını çıkart inşallah çok geçmiş olsun görüşmek üzere fırsatın olursa gelişmelerden haberdar edersin öptüm sevgiler a.s.
Canım bir şey sorucam sana
Hastaneden çıkarken taktıkları sporcu sütyenını kullanıyorum ben şuan süreklı bunu kullanma mecburıyetım yok değilmı
yarın gideyımde kendıme bır kaç tane yedek alayım dıyorum süreklı bunu kullanıcak halım yok herhalde:)
Canım ben o sporcu sütyenini 15 gün kullandım sadece gece uyurken çok sıkılırsam açmamaı söylemişti naci bey yedek derken belkı naci beyin kullanıma uygun gördüğü tarzda bişe alamazsın sorarsın olmazsa temizliği konusundada zaten elde yıkanıo ben kullanırken sabahtan elde yıkayıp kurutmuştum kuruma esnasındada biraz sütyensiz dolaşmıştım,benim aklıma yedek almak falan hiç gelmemişti kaydirigubbakcemile3 geçici bişe oldugu için 2-3 defa yıkadım kullandım kaydirigubbakcemile3
Cok rahatsız edici brşey ya :1no2:
Bende oturuken falan fermuarını açıyorum dayanamıyorum zaten butun kemıklerım ağrıyor açmadan dayanılmaz sanırım buna
Evet canım rahatsız ediyo baya,fermuarını açmak benide çok rahatlatırdı azcık sabır kurtuldun sonuçta bundan sonrası kolay inşallh kaydirigubbakcemile5
kızlar ben de kararımı verebildim en sonunda..
bu yaz kesinlikle ve kesinlikle ameliyat oluyorum, artık dönüşü yok ,araştırmaktan yoruldum,son 5 senedir araştırıyorum, yani düşünün benim ne boyutta pimpirik ve korkak olduğumu.. Temmuz gibi yıllık iznimi ayarlayıp, ameliyatımı olacağım. karar verebilmek bile insanı çok rahatlatıyormuş. samyelicim sana ayrıca teşekkür ediyorum, çünkü benim kararımı netleştirebilmemde senin ameliyatının olumlu sonuçlanması çok ama çok etkili oldu.. kumarım muayene sonrasında, ameliyatı çok ileri tarihe vermezler..kızlar ben ameliyat olana kadar desteğinize ihtiyaç duyacağım ,emin olabilirsiniz.
beni yalnız bırakmayın olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?