Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Selam canım,

bugüne kadar süperdim valla bugün herhalde nazar degidrdim kendime... birden bir agri basladi.. ara ara sanki bicak saplaniyor gibi... Bi de cok hassaslasti gogus derim... sutyene veya tshirte degdikce igne batiyor gibi oluyor.. bugun naci beyi arayacaktim nerdeyse..sonra bekleyeyim gecmezse yarin ararim dedim... Umarim gecicci biseydir...

Ben de en son pzartesi gitmistim.. hersey yolunda demisti naci bey... 3 haftaya kadar bu sutyeni kullan dedi..sonra serbestmis.. kremimi de verdi...

Şu agri da gecerse super olacak....

Senin durumuna gelmek için can atiyorum... sertlik bende hala var tabii. bi de tam inmedi daha.. ama zaman hızlı geciyor...

Sevgiler

Selam samyeli..umarım yarın herşey süper gecer... kendini iyi hisseder hissetmez bizi de haberdar et...

sevgiler..

Merhaba canım

Biraz daha sabır,dediğin gibi zaman hızlı geçiyo bianda bütün şikayetlerin ortadan kaybolcak,bende kendi kendime diyodum nezaman oturarak uyumaktan kurtulcam yada bu gerginlik hissi hiç geçmicek gibi falan insan hiçbiri geçmicek sanıyo ama bigün bi uyanıyosun hepsi dahada bi azalmış,inşallah seninde öyle olcak eminim, sonra hiç hatırlamıyosun bu şikayetleri yerimseniben herşey gönlünce olsun canım görüşmek üzere sevgiler ...a.s.

samyelicim umarım herşey istediğin gibi olur..
sen cesaretini toplayıp olabildin şu ameliyatı,bir de ben toparlayabilsem

samyelicim umarım herşey istediğin gibi olur..
sen cesaretini toplayıp olabildin şu ameliyatı,bir de ben toparlayabilsem

Merhaba Kızlar
Nihayet ameliyat oldum ameliyatım çok iyi geçmiş sonuç şuan şişliklere rağmen mukemmel görünüyor
Dun ilk günüm olmasın rağmen şiddetli bir ağrım olmadı yataktan kalkerken zorlanıyorum kollarımı kullanamıyorum ama herşey yolunda şuan bıraz ağrım var ama dayanılmayack bir ağrı değil
Bu arada 290 cc konulmuş ve göğüs aram ınanılmaz kapanmış Nacı bey çok başarı düşünen herkese Naci bey'i tavsiye ederım
gelişmelerdan sizi bilgilendiririm
Desteğiniz için hepınızı tekrar teşekkür ederim

samyelicim,canım inan çok mutlu oldum senin adına...
sayende cesaretim artıyor, bu yaz ben de çözeceğim bu sorunu.
seni çok yoracağım ama ameliyat sonrası rahat uyanabildin mi,ameliyatla ilgili biraz bilgi verebilir misin
ama dikkat et kendine,kendini çok fazla yorma
çok ama çok geçmiş olsun

kızlar size bi sorum olacak...simdiye kadar bicok doktor arastırdım burun ameliyatı için hatta kararverdiklerimde oldu .ama sonra sizin yazdıklarınızla kafam karıstı herkes naci beyden cok memnun bende bunun üzerine naci beye mail attım resim gönderdim hiç bi cevap yok bir hafta gecti sizler nasıl ulasıyosunuz ona..böyle giderse ondanda VAZGECİCEM ZATEN COOOOOOOOOOOOOK KORKUYORUM

QUOTE=KALEM1981;6722366]samyelicim,canım inan çok mutlu oldum senin adına...
sayende cesaretim artıyor, bu yaz ben de çözeceğim bu sorunu.
seni çok yoracağım ama ameliyat sonrası rahat uyanabildin mi,ameliyatla ilgili biraz bilgi verebilir misin
ama dikkat et kendine,kendini çok fazla yorma
çok ama çok geçmiş olsun[/QUOTE]
to
Teşekkür ederim cnm elimden geldiğince yardım ederim tabı
Dun sabah saat 7'de hastanedeydım kan falan aldındı amelıyat oncesı hazırlıklar yapıldı daha sonra Nacı bey geldi çizim yaptı göğsümde ve amelıyata alındım amelıyat oncesı bır iğne yapıyorlar o çok rahatlatıyor amelıyatla ılgılı sadace hazırlık aşamasına bıraz şahıt oldum sonra zaten uçuşa geçiriyorlar:))hıç. bırşey hatırlamıyorsun amelıyatım 1.5 saat surmuş odaya gelmem falan sanırım 2 saat surmuş
Antestesı sonrası ben rahat kendıme geldım çok az kustum ama sonrasında çok ıyıydım gçğüslerımde baskıyla uyandım ama dediğim gibi benim çok şiddetlı bır ağrım olmadı dayanamayacağım gıbı değil bugun dune gore bıraz daha fazla ağrım var ama kollarımı çok fala kullanamıyorum kıyafetlerımı tek başıma gıyemıyorum oturduğum yerde zor kalkıyorum bunlara hazırlıklı olmakta fayda var
Gece bız baya kalabalıktık 2ye kadar arkadaşlarımla odada oturduk çerezler kahve falları falan çok eğlencelıydı uyurkenb bır ağrı kesıcı ığne yapıldı rahat uyudum bugunde taburcu oldum evde dınlenıyorum :teytey:
Darısı butun yaptıracak arkadaşların başına dıyorumm

to
Teşekkür ederim cnm elimden geldiğince yardım ederim tabı
Dun sabah saat 7'de hastanedeydım kan falan aldındı amelıyat oncesı hazırlıklar yapıldı daha sonra Nacı bey geldi çizim yaptı göğsümde ve amelıyata alındım amelıyat oncesı bır iğne yapıyorlar o çok rahatlatıyor amelıyatla ılgılı sadace hazırlık aşamasına bıraz şahıt oldum sonra zaten uçuşa geçiriyorlar:))hıç. bırşey hatırlamıyorsun amelıyatım 1.5 saat surmuş odaya gelmem falan sanırım 2 saat surmuş
Antestesı sonrası ben rahat kendıme geldım çok az kustum ama sonrasında çok ıyıydım gçğüslerımde baskıyla uyandım ama dediğim gibi benim çok şiddetlı bır ağrım olmadı dayanamayacağım gıbı değil bugun dune gore bıraz daha fazla ağrım var ama kollarımı çok fala kullanamıyorum kıyafetlerımı tek başıma gıyemıyorum oturduğum yerde zor kalkıyorum bunlara hazırlıklı olmakta fayda var
Gece bız baya kalabalıktık 2ye kadar arkadaşlarımla odada oturduk çerezler kahve falları falan çok eğlencelıydı uyurkenb bır ağrı kesıcı ığne yapıldı rahat uyudum bugunde taburcu oldum evde dınlenıyorum :teytey:
Darısı butun yaptıracak arkadaşların başına dıyorumm[/QUOTE]

Canım gözün aydııınnn aramıza hoşgeldin :roflol:
Çok sevindim ağrın olması çok normal sen sonrasını düşün istediğin sütyeni alcaksın kaydirigubbakcemile3 unutup gidiyosun,bol bol dinlen tadını çıkart inşallah çok geçmiş olsun görüşmek üzere fırsatın olursa gelişmelerden haberdar edersin öptüm sevgiler a.s.

samyeli sana çok çok geçmiş olsun canım senin ameliyatın benim için ayrıca önemliydi çünki sırada ben varım nasipse 13 gün kaldı benimde ama nedense korkmuyorum sadece mutluluk hissediyorum inşallah sonlara doğruda böyle olurum. gün gün gelişmeleri neolur yaz hatta her dakika yazsan bile ben bıkmadan okurum sevgiler....

Teşekkür ederim Kızlar
öykü76 darısı başına diyorum ameliyattan hiç kokrma düşünmemeye çalış zaten birşey hissetmiyorsun
Benim ilk güne göre dun ve bugun bıraz ağrım var ilaçlarımı kullanıyorum
Göğüslerim ınanılmaz sert ve gergin yatmakta zorlanıyorum yatış şeklımden dolayıda sırtlarım çok ağrıyor Naci bey yatağa bağlı kalmamamı gezmemi söyledi
Bu sabah bana bakan arkadaşlarımla brlıke kahvaltıya gıttık sağolsunlar benı hıç yanlız bırakmadılar her akşam bır suru kişi sohbet makara şeklınde geçiyor ağrıya odaklanmamaya çalışıyorum.
Kahvaltıdan sonra yarım saat kadar emırgan sahılınde yuruduk
şuan durum böyle kızlar umarım pzartesıye kadar toparlanırım pzartesı iş başı yapacağım
gelişmeleri size yazarım

Canım bir şey sorucam sana
Hastaneden çıkarken taktıkları sporcu sütyenını kullanıyorum ben şuan süreklı bunu kullanma mecburıyetım yok değilmı
yarın gideyımde kendıme bır kaç tane yedek alayım dıyorum süreklı bunu kullanıcak halım yok herhalde:)

Canım ben o sporcu sütyenini 15 gün kullandım sadece gece uyurken çok sıkılırsam açmamaı söylemişti naci bey yedek derken belkı naci beyin kullanıma uygun gördüğü tarzda bişe alamazsın sorarsın olmazsa temizliği konusundada zaten elde yıkanıo ben kullanırken sabahtan elde yıkayıp kurutmuştum kuruma esnasındada biraz sütyensiz dolaşmıştım,benim aklıma yedek almak falan hiç gelmemişti kaydirigubbakcemile3 geçici bişe oldugu için 2-3 defa yıkadım kullandım kaydirigubbakcemile3

Cok rahatsız edici brşey ya :1no2:
Bende oturuken falan fermuarını açıyorum dayanamıyorum zaten butun kemıklerım ağrıyor açmadan dayanılmaz sanırım buna

Selam samyeli,
kac gundur giremedim siteye... cok gecmis olsun.. herseyin iyi gitmsine cok sevindim... Artık hepimiz iyilesmeyi bekliyoruz...

ben bugun ilk kez araba kullandım... arabam manuael vitesli...17. gunum... cok da zor olmadi...ama goguslerimdeki hasaslik devam ediyor... kemer degdikce rahatsiz oldum..acimadi da boyle igne batar gibi...

neyse gececek insallh...

tekrar cok gecmis olsun.... sevgiler

Cok rahatsız edici brşey ya :1no2:
Bende oturuken falan fermuarını açıyorum dayanamıyorum zaten butun kemıklerım ağrıyor açmadan dayanılmaz sanırım buna

Evet canım rahatsız ediyo baya,fermuarını açmak benide çok rahatlatırdı azcık sabır kurtuldun sonuçta bundan sonrası kolay inşallh kaydirigubbakcemile5

Herseyin iyi gecmesine cok sevindim Samyeli... Emin ol 4 ay sonra sanki hic olmamis hep seninmis gibi hissedeceksin. Sutyeni ben tam bir ay taktim. Spor sutyeni kullandi, ondan sonrada. Balensiz sutyen demisti dr'um. Balenli sutyenlere tam 4. ayda gectim. Sutyenden ben hic rahatsiz olmadim.O yuzden bilemiyorum.
agrilar zamanla geciyor.Uzun sure kollarini kullanirken fazla spor yapmis gibi hafif kas agrilarin olacak.
Sislikler bir ayda geciyor. 3 ay icindede asagi iniyorlar. Kac numara oldu bilmiyorum seninkiler ama sporcu sutyeni ile balenli sutyen cuplari farkli onu cozdum mesela ben ilk sutyen alirken.
Neyse cok gecmis olsun. Guzel memelerinle guzel gunler diliyorum sana...

kızlar ben de kararımı verebildim en sonunda..
bu yaz kesinlikle ve kesinlikle ameliyat oluyorum, artık dönüşü yok ,araştırmaktan yoruldum,son 5 senedir araştırıyorum, yani düşünün benim ne boyutta pimpirik ve korkak olduğumu.. Temmuz gibi yıllık iznimi ayarlayıp, ameliyatımı olacağım. karar verebilmek bile insanı çok rahatlatıyormuş. samyelicim sana ayrıca teşekkür ediyorum, çünkü benim kararımı netleştirebilmemde senin ameliyatının olumlu sonuçlanması çok ama çok etkili oldu.. kumarım muayene sonrasında, ameliyatı çok ileri tarihe vermezler..kızlar ben ameliyat olana kadar desteğinize ihtiyaç duyacağım ,emin olabilirsiniz.
beni yalnız bırakmayın olur mu?

Kararın hayırlı uğurlu olsun inşallah canım,şimdiden başarmış say kendini karar vermek kararlı olmak çok önemli bi adım,emin ol hiç pişman olmıcaksın umarım herşey gönlünce olur herzaman desteğim seninle canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…