• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Valla 2 çocuktan sonra hala büyütmeye çalışıyorsan daha ne istiyorsunki :)
Ben dikleştirdim 20 gün oldu hala dikiş izleri belli ve memelerim tam şeklini almadığı halde kocam bayılıyor...
Ben ameliyatımdan 1 hafta sonra bütün ev işlerimi yapabildim. Hiç ağrım olmadı. Sanırım kişiye göre değişiyor ama eminim bir aksilik olmazsa en geç 2 hafta sonra sende normal hayatına dönersin.

Merhaba Kızlar ben geç kaldım baya kaynatmışsınız bakıyorum
Ben bugun ameliyatım için anestesi doktoru ile görüştüm muayne oldum
anestesi doktoru göğüs hastalıkları doktoruna ynlendirdi solunum testı yapıldı akcığer filmine gerek kalmadı benım zaten 1 ay once çekılmiş akciğer filmimde vardı
Fakat benim olayım sizinkınden bıraz farklı bende Pektus Ekskavatum denılıyor yanılmıyorsam
Gögus kafesımde iki göğüs arasında hafif içeri giriklik var Naci bey ameliyattan önce anestesi doktorunun görmek istediğini söyledi o nedenle bugun muayne için gittim

Öykü bu arada ameliyattan sonra araç kullanmayı ben Naci bey'e sormuştum otomatıkse 3-4gn yeterlı olduğunu soyledı manuelde 5-6 gun olsun :))

Selam arkadaşlar,

Araba kullanma konusunu ben daha yeni sordum.. Benim araban manuel.. Bana dedi ki bunun söylenen süresi 3 hafta ama sen kendini iyi hissedersen daha önce de kullanabilirsin...

Yani kişiye göre değişiyor. benim 8 gün oldu.. henüz vites değiştirecek kadar güç verebileceğimi sanmıyorum kollarıma.. özellikle geri vites:)

ben ev işi yapamiyorum ama yemek falan yapmaya başladım...

Sevgiler

Selam arkadaşlar,

Araba kullanma konusunu ben daha yeni sordum.. Benim araban manuel.. Bana dedi ki bunun söylenen süresi 3 hafta ama sen kendini iyi hissedersen daha önce de kullanabilirsin...

Yani kişiye göre değişiyor. benim 8 gün oldu.. henüz vites değiştirecek kadar güç verebileceğimi sanmıyorum kollarıma.. özellikle geri vites:)

ben ev işi yapamiyorum ama yemek falan yapmaya başladım...

Sevgiler

Hızlıyımdır ben kaydirigubbakcemile3

ev işi falan 2.haftadan sonra rahat yapılıyo ama ben yinede süpürge yada ağır bişe kaldırma tarzında herhangi bi iş yapmadım ve elimden geldiğincede dikkat edicem 25gün oldu ama dikkatli olmak lazım nolur nolmaz:bbo: araba otomatik olunca rahat oldu benim ama manuel nasıl bi durum olur bilemicem yinede zorlanmıcandan eminim bide sizlere tavsiyem banyodan sonra cildimde çok gerilme oluyo ilk günlere göre az ama halen devam ediyo böyle bi kuruluk naci beye sordum en son gittiğimde bebe yağı vs gibi şeyler sürsem olurmu die sakıncası yok dedi,bebe yağı sürüyorum dikiş yerlerime değirmeden hem masaj oluyo çok rahatlattı tavsiye ederim anlattıgım tarzda bi ciltte bi kuruluk hisseden varsa belkide sadece bana has bişeydir bilemicem ama yinede paylaşmak istedim öptüm herkesi

sevgiler..a.s.

Wahshe-Samyeli2009-SpringB-ruby80 ve Leyla 1984 hepinize teşekkürler kızlar..sakın yeni memişlerini
zin keyfine kapılıp forumu bırakmayın olurmu ben ameliyat olayım sonra serbestsiniz şaka bir yana kendimi yanlız hissetmemek güzel bir duygu çünki ailemle bile paylaşamadım bunca yıl iyiki bu forumu bulmuşum diyorum SEVGıLER

Merhaba canım
Sende haklısın tabi ama bu insanlarla uğraşmak zor herkes kolayca herkes hakkında konuşabiliyo çok yanlış ve çok çirkin bana göre umarım bu tip insanlarla karşılaşmadan huzurla üzülmeden geçirirsin iyileşme sürecini herşey gönlünce olsun dilerim..

sevgiler a.s.

cok sagol canim insallah öyle olur diye umuyorum cunku ben isten cikacagimi sandim kriz nedeniyle herseyi planladim ve iki gün önce bana senin gitmeni istemiyoruz burda kalmani istiyoruz ve bunun icin her imkani zorlicak dediler..simdi ben 16 mayis ta naci bey e ameliyat olucagim ve ayin 26 sinda yine is yerinde olmam lazim off ya millet beni konusur artik :( ve en korktugum da onlar benim is yerinde kalmam icin ugras göstericekler ve eger ben tam o vakte kadar iyilesemezsem cok kötü olur kimin icin ugrasiyoruz da bu kisi hep hasta derler :( cok zor bi dönemdeyim. bu psikoloji yi en kolay nasil atlatirim baska insanlara nasil anlatirim bu durumu sizin bi fikriniz varmi?
arkamdan kötü konusurlarsa mor mor ise gelmis diye burnunu yaptirmis diye benim psikolojim bozulur artik :(

Wahshe-Samyeli2009-SpringB-ruby80 ve Leyla 1984 hepinize teşekkürler kızlar..sakın yeni memişlerini
zin keyfine kapılıp forumu bırakmayın olurmu ben ameliyat olayım sonra serbestsiniz şaka bir yana kendimi yanlız hissetmemek güzel bir duygu çünki ailemle bile paylaşamadım bunca yıl iyiki bu forumu bulmuşum diyorum SEVGİLER

Canım rica ederim,ameliyat öncesi aynı bende senin gibiydim insan tabiki çevresinde bu tecrübeyi yaşamış insanlar arıyo o dönem benim içinde bu forumu bulmak harika olmuştu bende senin sayende beni bilgilendiren bütün arkadaşlara teşekkür ederiyorum,ben herzaman burdayım memişlerimin keyfine doyulcak gibi değil ama bırakamam artık burayı kaydirigubbakcemile3 herzaman her soruya açığım bilgim dahilinde elimden geldiğince cevaplarım hiç şüphen olmasın herşey gönlünce ve çoook kolay olsun inşallah ve öylede olucak naci beyi öve öve bitiremem ben :1rolleyes: görüşmek üzere öptüma.s.

Selam Ruby,
bişey soracagim.. belki daha önce de sormusumdur ama o kadar cok mesaj okudum ki kafam karfisti..

sana 370cc takilmisti degil mi..onceden nasildi goguslerin A'miydi.. simdi 1 ay oldu olcusu ne oldu biraz yumusaynca...C oldu mu? bana 330 takildi... ve bana naci bey B4 veya kucuk C olacak dedi.. ama sanki ancak B olacak gibi geliyor simdi..

Daha mi buyuk yaptirsaydim ne:)

sevgiler

Selam Ruby,
bişey soracagim.. belki daha önce de sormusumdur ama o kadar cok mesaj okudum ki kafam karfisti..

sana 370cc takilmisti degil mi..onceden nasildi goguslerin A'miydi.. simdi 1 ay oldu olcusu ne oldu biraz yumusaynca...C oldu mu? bana 330 takildi... ve bana naci bey B4 veya kucuk C olacak dedi.. ama sanki ancak B olacak gibi geliyor simdi..

Daha mi buyuk yaptirsaydim ne:)

sevgiler

Selam
Benim eskiden A cupu bile doldurmıcak gibiydi bana ilk görüşmede nabi bey B+ neya maksimum C olur dedi,bende vucuduma uygun olabilcek en büyüğünü istiyorum diye söylemiştim sonraki görüşmemizde büyük en doğrusu diye hem fikir olduk karşılıklı ameliyat esnasında 350cc uygulamış ama istediğim gibi durmadıgını düşünmüş kendide beğenmemiş sonra 370 cc tam istediğim gibi oldugunu düşünmüş ve gerçektende öyle oldu ben hep büyük istedim şişlikler indiğinde acaba biraz dahamı büyük olsaydı demek istemediğmii söyledim kendisine enine boyuna konuşmuştum o da 370cc de karar kılmış iyide oldu gerçekten şimdi benim tam olarak dolgusuz sırf kumaş olan sütyenlerden diyim 85C tam dolduruyo,şişlikler indi artık oldukça dolgun duruyo...Ben biraz balık etli biriyim yani ufak tefek bi kadın değilim o yüzden yaptırdıgıma değsin istedim büyük olsun diye diretmemin ilk sebebi bu zaten naci beyde böyle düşünüyodu bu konuda tam olarak anlaştık ,naci bey mutlaka senin vucut yapına görüntüne en uygun olanı uygulamıştır endişen olmasın..
sevgiler canım a.s.

arkadaşlar ben 250 cc civarı düşünüyordum ama sizin ölçülerin yanında bu komik kaldı ben 1.75 boyundayım hafif balık etliyim aslında zayıf bile sayılabilirim..ölçü konusunda nasıl karar vericem bir yandan bunca yılı memeye hasret geçirdin yaptır en dolgunundan diyorum diğer yandan çok dikkat çekmesin ayıp olur olan var olmayan var diyorum en iyisi ben doktora bırakayım sürpriz olsun bana

arkadaşlar ben 250 cc civarı düşünüyordum ama sizin ölçülerin yanında bu komik kaldı ben 1.75 boyundayım hafif balık etliyim aslında zayıf bile sayılabilirim..ölçü konusunda nasıl karar vericem bir yandan bunca yılı memeye hasret geçirdin yaptır en dolgunundan diyorum diğer yandan çok dikkat çekmesin ayıp olur olan var olmayan var diyorum en iyisi ben doktora bırakayım sürpriz olsun bana

Öykücüm yaptır büyük gitsin bende yıllarca hasret yaşadım büyük memeye hiç abartı durmuyo 370cc ama karar doktorla senin tabi,zaten sen ne dersen de görüntüne en uygun ne ise onu uygun görüyo naci bey en güzeli sen herşeyi ona bırak mutlaka güzel olcakyerimseniben

Slm ruby80&SpringB
Kızlar zaman yaklaştıkça heyecan artıyormuş gerçekten ben çok heyecanlıyım
uykularıma gırmeye başladı artık son üç günüm
Bu ölçü olayından benım kafam karıştı o yüzden Naci bey ile kaç cc konacak konuşmadım kendisine bırakıyorum son gun sanırım tekrar konuşuruz siz daha önceden mı konuşmuştunuz?

Samyeli merak etme ameliyat sonrasi o kadar mutlu olcaksinki ( Tabi agrilar bitip aynada kendine ilk baktiginda) Bu gunleri hatirlamiyacaksin bile. Hersey cok guzel olacak. Pozitif dusun ve dr una guven :))

samyelicim,senin adına ben de heyecenlandım inan.inşallah herşey çok iyi gider ve istediğin sonuca ulaşırsın,sen olumlu şeyler yaşarsan ben de naci beyle görüşüp ameliyat olabilirim,biliyosun bizim durumlarımız benzer,hadi bakalım heyecanla ve merakla senin sonucunu bekliyorum. şimdiden geçmiş olsun....ayyy heveslendim vallahi yaz da geliyor ne de olsa..

samyelicim,senin adına ben de heyecenlandım inan.inşallah herşey çok iyi gider ve istediğin sonuca ulaşırsın,sen olumlu şeyler yaşarsan ben de naci beyle görüşüp ameliyat olabilirim,biliyosun bizim durumlarımız benzer,hadi bakalım heyecanla ve merakla senin sonucunu bekliyorum. şimdiden geçmiş olsun....ayyy heveslendim vallahi yaz da geliyor ne de olsa..

Canım Teşekkür ederim inşallah
durumu yazarım tabii
Bence sende Naci bey'den bir randevu al görüş
Yaz geliyor çünkü yaptıracaksan çokta sıcaklara kalma derım

Selam Kızlaaaarrr :)

Sonunda gelebildim,çok şükür sitenin problemi halledilmiş çok sevindim gerçekten özlemişim :)
Şöyle bi göz attımda herkes çok formunda :) yaz geliyo hepimiz güzelleşelim SpringB nasıl oldun görüşmeyeli? Umarım herşey yolundadır,Samyeli2009 seninde az kaldı canım inşallah herşey gönlünce olsun,bana gelince benim artık tamamiyle iyileşti,istediğim sütyeni kullanabiliyorum normal hayatıma döndüm..Allah isteyen herkese nasip etsin tabi doktorunuz mutlaka naci bey olsun kaydirigubbakcemile3

sevgiler herkesea.s.

Canım teşekkür ederim çok sabırsızım yarın ameliyatım sabah 08.30 da 7'de hastanede olacağız
ınşallah bir sorun çıkmaz herşey istediğim gibi olur
Senin adına çok sevindim tadını çıkar hihoyyyt

Canım teşekkür ederim çok sabırsızım yarın ameliyatım sabah 08.30 da 7'de hastanede olacağız
ınşallah bir sorun çıkmaz herşey istediğim gibi olur
Senin adına çok sevindim tadını çıkar hihoyyyt

Canım saol,inşallah darısı seninde başına allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla:Saruboceq: şimdiden geçmiş olsun a.s.

Back