Selam arkadaşlar,
Araba kullanma konusunu ben daha yeni sordum.. Benim araban manuel.. Bana dedi ki bunun söylenen süresi 3 hafta ama sen kendini iyi hissedersen daha önce de kullanabilirsin...
Yani kişiye göre değişiyor. benim 8 gün oldu.. henüz vites değiştirecek kadar güç verebileceğimi sanmıyorum kollarıma.. özellikle geri vites:)
ben ev işi yapamiyorum ama yemek falan yapmaya başladım...
Sevgiler
Merhaba canım
Sende haklısın tabi ama bu insanlarla uğraşmak zor herkes kolayca herkes hakkında konuşabiliyo çok yanlış ve çok çirkin bana göre umarım bu tip insanlarla karşılaşmadan huzurla üzülmeden geçirirsin iyileşme sürecini herşey gönlünce olsun dilerim..
sevgiler a.s.
Wahshe-Samyeli2009-SpringB-ruby80 ve Leyla 1984 hepinize teşekkürler kızlar..sakın yeni memişlerini
zin keyfine kapılıp forumu bırakmayın olurmu ben ameliyat olayım sonra serbestsiniz şaka bir yana kendimi yanlız hissetmemek güzel bir duygu çünki ailemle bile paylaşamadım bunca yıl iyiki bu forumu bulmuşum diyorum SEVGİLER
Selam Ruby,
bişey soracagim.. belki daha önce de sormusumdur ama o kadar cok mesaj okudum ki kafam karfisti..
sana 370cc takilmisti degil mi..onceden nasildi goguslerin A'miydi.. simdi 1 ay oldu olcusu ne oldu biraz yumusaynca...C oldu mu? bana 330 takildi... ve bana naci bey B4 veya kucuk C olacak dedi.. ama sanki ancak B olacak gibi geliyor simdi..
Daha mi buyuk yaptirsaydim ne:)
sevgiler
arkadaşlar ben 250 cc civarı düşünüyordum ama sizin ölçülerin yanında bu komik kaldı ben 1.75 boyundayım hafif balık etliyim aslında zayıf bile sayılabilirim..ölçü konusunda nasıl karar vericem bir yandan bunca yılı memeye hasret geçirdin yaptır en dolgunundan diyorum diğer yandan çok dikkat çekmesin ayıp olur olan var olmayan var diyorum en iyisi ben doktora bırakayım sürpriz olsun bana
samyelicim,senin adına ben de heyecenlandım inan.inşallah herşey çok iyi gider ve istediğin sonuca ulaşırsın,sen olumlu şeyler yaşarsan ben de naci beyle görüşüp ameliyat olabilirim,biliyosun bizim durumlarımız benzer,hadi bakalım heyecanla ve merakla senin sonucunu bekliyorum. şimdiden geçmiş olsun....ayyy heveslendim vallahi yaz da geliyor ne de olsa..
Canım teşekkür ederim çok sabırsızım yarın ameliyatım sabah 08.30 da 7'de hastanede olacağız
ınşallah bir sorun çıkmaz herşey istediğim gibi olur
Senin adına çok sevindim tadını çıkar hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?