• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

anestezi ile ilgili hangi tetkikler yapılıyor peki

birkaç soru soruyo alerjin varmı vs..sonra sırtını falan dinlio bide sakinleştirici iğne yapıcanı söylüyo rahatlatıcı bi iğne baya rahatlatıyo tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3 çok güleryüzlü bi adam anestezi doktoru ataşehir şifanın

Kızlar ameliyattan çıkınca kendi giysilerimiyiz giydiriyorlar değil mi?

ben uyandıgımda ameliyat önlüğü vardı üstümde,sabah kalktıgımda üstümü giydim ameliyat önlüğü baya rahat bişe çıt çıtlı zaten naci bey kontrole geliyo rahatca muayene edebiliyo giysiyi dert etme kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar benim ameliyat 22 mayıs sabahı kısmetse ama endişelendim şimdi size itiraf ediyim ben daha önce international hospitalden ameliyat günü almıştım orada ameliyat öncesi tetkikler çok daha detaylıydı kalp ekosu akciğer rontgeni detaylı kan tahlilleri yapılmış en son anestezi uzmanı muayene etmişti ama son anda çıkan bir aksilik yüzünden olamamıştım...ataşehir şifada ameliyat olanlar bunlar yapılmadımı diosunuz ...ben korkarım ya birşeyler yazın neolur

arkadaşlar benim ameliyat 22 mayıs sabahı kısmetse ama endişelendim şimdi size itiraf ediyim ben daha önce international hospitalden ameliyat günü almıştım orada ameliyat öncesi tetkikler çok daha detaylıydı kalp ekosu akciğer rontgeni detaylı kan tahlilleri yapılmış en son anestezi uzmanı muayene etmişti ama son anda çıkan bir aksilik yüzünden olamamıştım...ataşehir şifada ameliyat olanlar bunlar yapılmadımı diosunuz ...ben korkarım ya birşeyler yazın neolur[/QUO

kan alındı,anstezi doktoru muayene etti kalp ekosu,akciğer vs yapılmadı bence bukadar ayrıntıya girme hem stres verici hemde caydırıcı biraz akışına bırak herşeyi sonuçta naci bey hastalarını riske atıcak kadar bilinçsiz biri değil bunda hepimiz hemfikirizdir diye düşünüyorum 2.si şifa hastaneside kalitasini kanıtlamış ve her branşında güven sağlamış isim yapmış bi hastane sonuçta 1 saatlık bir ameliyat allah korusun beyin ameliyatı değil ki rahat olmanı tavsiye ederim benden önce ve benden sonra birsürü insan orada operasyon geçirdi ve geçirecekler herkese aynı tetkikler yapılıyo ve herkesin canı kıymetli ama bazı durumlarda akışına bırakmak lazım sinirini kafanı yormana değmez doktoruna güven gerisini allah bırak derim ben canım yerimseniben

selam öykü 76 benim yazdiklarimi oku benden fazla acikliyan olmadi.
ruby80 bu aralar nasilsin alisabildinmi yeni memislerine ? agri felan kalmamistir ! yan yata biliyormusun yoksa daha tam degilmi ?

SELAMLAR

Öykü bende eşim ve oğlum ile birlikte kaldım ama bizim odamız çok büyüktü bizden başka 2 kişi daha kalabilirdi :) Hastaneye gittiğinde seni odana yerleştirecek görevli arkadaşa büyük oda istediğini söyle belki yardımcı olabilir.
Ameliyata giderken yanıma kıyafet dışında hiçbişi almamıştım. Zaten gerek de kalmadı. Sadece kan tahlillerim yapıldı extradan rontgen vs çekilmedi.
Hiç korkacak bişi yok ben son derecee rahattım. Naci bey ameliyattan sonra memelerin uçları açıkta olacak şekilde bandaj yapmıştı ve meme altlarımda yukarı doğru destekleyecek içi gazlı bez ile dolgulu bandaj vardı ve amelyat sütyeni takmıştı.
Hiç ağrım olmadı sadece ilk gece şişlikten dolayı göğüslerin patlayacakmış gibi hissediyordum ama bu ağrı değil kesinlikle.
Moralini yüksek tut çok memnun kalacaksın :) Şimdiden geçmiş olsun

arkadaşlar benim ameliyat 22 mayıs sabahı kısmetse ama endişelendim şimdi size itiraf ediyim ben daha önce international hospitalden ameliyat günü almıştım orada ameliyat öncesi tetkikler çok daha detaylıydı kalp ekosu akciğer rontgeni detaylı kan tahlilleri yapılmış en son anestezi uzmanı muayene etmişti ama son anda çıkan bir aksilik yüzünden olamamıştım...ataşehir şifada ameliyat olanlar bunlar yapılmadımı diosunuz ...ben korkarım ya birşeyler yazın neolur

Selam,

Kızma ama ben bu kadar çok tahlil ve rontgen, eko vs olaylarını biraz da maddi sebeplere bağlıyorum... Hastaneler her yaptıkları işlem için para alıyor sonucta... eminim international hospital daha pahalıdır...

sonuçta anestezi uzmanı kalbini be kacigerlerini dinliyor... bir problem hissetse eminim bu tahlilleri ister... Ruby'nin dediği gibi bukadar detay düşünmeyip doktora güvenmek gerekiyor..

Ataşehir şifada benim kızım 4 yasindayken ameliyat oldu aynı anestezi uzamni vardi.. 4 sene onceydi bu dedigim... yani 4 senedir bu doktor ordaysa zaten bir sorun olmamistir bu gune kadar... rahat birak kendin

ruby80 bu aralar nasilsin alisabildinmi yeni memislerine ? agri felan kalmamistir ! yan yata biliyormusun yoksa daha tam degilmi ?

SELAMLAR

Selam kizlar,

Benm bugun 8. gunum... 2 gecedir yan yatabiliyorum.. sordum naci beye sen rahat edyorsan yatablirsin dedi...

ama benim bugun sank dunden daha gergin goguslerim... masaja da basladim... acaba gece geriliyor da sabah o yuzden mi daha gergin geliyor.. bakalim aksama nasil olacak...

ve tabi hala semsertler... ok garip geliyor...sizinkiler şeklen daha duzeldi mi...indi mi.. yumusadi mi? bi de yumusayinca daha mi kucuk gorunuyor daha mi buyuk..simdi kac beden sutyen aldiniz?
ay ne cok sordum...

sevgiler

SELAMLAR

Merhaba leylacım

V alla ben hemen adapte oldum yeni memişlerime kaydirigubbakcemile3 ağrı falan kalmadı 2.haftadan itibaren 25 gün falan oldu sanrıım artık çok rahatım yan yatabiliyorum bir problem yok allahama bin şükür hihoyyyt inşallah sende iyisindir görüşmek üzere öptma.s.

Selam kizlar,

Benm bugun 8. gunum... 2 gecedir yan yatabiliyorum.. sordum naci beye sen rahat edyorsan yatablirsin dedi...

ama benim bugun sank dunden daha gergin goguslerim... masaja da basladim... acaba gece geriliyor da sabah o yuzden mi daha gergin geliyor.. bakalim aksama nasil olacak...

ve tabi hala semsertler... ok garip geliyor...sizinkiler şeklen daha duzeldi mi...indi mi.. yumusadi mi? bi de yumusayinca daha mi kucuk gorunuyor daha mi buyuk..simdi kac beden sutyen aldiniz?
ay ne cok sordum...

sevgiler

Maşallah 8 gün oldu bile bak,hızla iyileşiyosun masaj yapınca sanırım memeler uyarılıyo ve harekete geçip dahada bi geriliyo banada oldu o durum hatta naci bey demişti beyin aldanıyomuş erken yada geç adet olan bayanlar olabılıyomuş bide hamile sanıyomuş beyin hormonlar biraz altüst oluyo tabi, bana emzirdiğim dönemdeki gibi aşırı susama sanki süt geliyomuş gibi sızlamalar falan olmuştu naci bey çok doğal demişti anlattığımda şimdi kalmadı hiçbiri beynim anladı artık herhangi bişe olmadıgını kaydirigubbakcemile3 Benim şekil olarak damla görüntüsünü aldı şekillendi,yumuşadı baya, küçük durmuyo benim şimdiki ölçüm 85C oldu geçtiğimiz salı naci beye gittiğimde ölçtü,eskisi nerdeyse A bedeni bile doldurmıcak durumdaydı oldukca fark var artık tam istediğim gibi hihoyyyt şimdilik böyle canım soruların olursa beklerim öptüm kaydirigubbakcemile5

sorduklarıma sabırla cevap vernişsiniz hepinize teşekkürler kızlar ama bende sorular bitmez hala merak ettiğim çok şey var ve aklıma geldikçe sizlere yazmak isterim izin verirseniz tabii..mesela ameliyat olduğunuzu dışarıdan görenler anlıyorlarmı .. birde çok özel olacak ama evlilere bir sorum var eşleriniz görüntüden memnunlarmı yani ben korkuyorum eşim beni yapay bulursa die korkuyorum ...herhalde forum tarihinin en saçmalayan kızı benim 22 gün var ve çok heyecanlıyım daha doğrusu çok mutluyum ya inanamıyorum ben bu günü senelerdir bekliyorum .............

Son düzenleme:
sorduklarıma sabırla cevap vernişsiniz hepinize teşekkürler kızlar ama bende sorular bitmez hala merak ettiğim çok şey var ve aklıma geldikçe sizlere yazmak isterim izin verirseniz tabii..mesela ameliyat olduğunuzu dışarıdan görenler anlıyorlarmı .. birde çok özel olacak ama evlilere bir sorum var eşleriniz görüntüden memnunlarmı yani ben korkuyorum eşim beni yapay bulursa die korkuyorum ...herhalde forum tarihinin en saçmalayan kızı benim 22 gün var ve çok heyecanlıyım daha doğrusu çok mutluyum ya inanamıyorum ben bu günü senelerdir bekliyorum .............

Selam şekerim, merak etme en çok saçmalayan sen değilsin... bu soruların hespini ben de sordum:)
Ben şu ana kadar 3-4 kez dışarı çıktım ve daha işe gitmedim... ama esşimin söylediği dışardan anlaşılmadığı... tabi bunda benim önceden de hep pushup tarzı balenli sütyenler giyiyor olamamın da etkisi var... yani şimdi sporcu sutyeni hali eski balenli halinden az buyuk oldu...
simdlik cok sert ve yukarda oldugundan pek de esim yorum yapamiyor.. ama yumusayinca umarim begenecek.. boyle sert kalirsa begenmez tabii.. ama kalmayacagini umuyorum...

inan bana ben de yillardir bugunu bekledim(34 yasindayim) hep aman cocugum olsun, aman 2. de olsun diye erteledim.. bugunku aklim olsa 25 yasinda yaptiridim...sonucta emzirneye falan da etkisi olmuyor ne beklediysem...

tadını çıkar kaydirigubbakcemile3

Wahshe ben kısmetse büyütmek için uğraşıyorum inşallah sayılı günler sonra bu dert bitecek canım...SpringB cim bende 33 yaşındayım bunca senedir kendimi kamufle etmekle uğraşmaktan yoruldum canım ya inşallah bende sizler gibi benden sonra gelen acemilere tecrübelerimi yazarım sizlerde gün gün gelişmeleri yazın ama neolur merakla bekliyorum

Canım ya valla çok hoşsun :roflol:
Dışardan gören kimse hiçbişe anlamıyo benim bahsetmediğim bikaç arkadaşım var ameliyattan 6gün sora onlarla buluşmuştum hiçbişe anlamadılar,bende yıllardır büyük gösteren sütyenlerden kullanıyodum ne bulduysam içine tıkıyodum genç kızlığımdan beri böyleydi,şimdi 28 yaşındayım kaydirigubbakcemile3 keşke daha önceden yaptırsaymışım ama evlenınce çocuk olsun öle dedim gerçi korkumdandı hep ama iyikide şimdi olmuş hem naci beyle karşılaştım hemde teknoloji çok ilerledi tam zamanında oldu,birde öykücüm çok doğal durduğu için eşinin beğenicenden eminim yumuşayınca diğer memelerden hiçbir farkı kalmıyo benim eskıden nerdeyse hiç yoktu şimdi 370cc var içinde yani 85C oldu gayet doğal duruyo kimse bişe anlamıyo,anlayamazlarda rahat ol ve asla VAZGEÇMEEEE !!!! :sm_cool:

sağol ruby80 normal hayatınıza dönebildinizmi peki yani ev işleri falan rahatlıkla yapabiliyormusunuz ben daha yaptırmama 22 gün varken ameliyattan sonraki 22nci günün programını yapıyorum kendime inanamıyorum valla çok heyecanlıyım arkadaşlar idare edin beni

sağol ruby80 normal hayatınıza dönebildinizmi peki yani ev işleri falan rahatlıkla yapabiliyormusunuz ben daha yaptırmama 22 gün varken ameliyattan sonraki 22nci günün programını yapıyorum kendime inanamıyorum valla çok heyecanlıyım arkadaşlar idare edin beni

sakin ol bi benide telaş sardı :roflol:
ameliyattan sonra ev işini falan unut zaten naci beyde ağır bişey kaldırma falan diyo zaten demesinede gerek yok ğrın acın oluyo dinlenmek en iyisi o dönem ama ben artık her işimi yapıyorum bugun ilk defa araba kullandım hiç acı ağrı olmadı rahat geçti,sende rahat ol herşey güzel olcak inan yerimseniben

ruby80 sen nekadar hızlı bir kadınsın ya buraya bir mesaj yazıyorum kalkıp bir dolanıyorum hooop mesaj gelmiş süper süper valla ben ev işlerine çok takıldım bakalım neler olacak birde araba kullanmak var ben onu tamamen unuttum ama olsun eminim çok mutlu olucam inşallah

Back