arkadaşlar benim ameliyat 22 mayıs sabahı kısmetse ama endişelendim şimdi size itiraf ediyim ben daha önce international hospitalden ameliyat günü almıştım orada ameliyat öncesi tetkikler çok daha detaylıydı kalp ekosu akciğer rontgeni detaylı kan tahlilleri yapılmış en son anestezi uzmanı muayene etmişti ama son anda çıkan bir aksilik yüzünden olamamıştım...ataşehir şifada ameliyat olanlar bunlar yapılmadımı diosunuz ...ben korkarım ya birşeyler yazın neolur[/QUO
kan alındı,anstezi doktoru muayene etti kalp ekosu,akciğer vs yapılmadı bence bukadar ayrıntıya girme hem stres verici hemde caydırıcı biraz akışına bırak herşeyi sonuçta naci bey hastalarını riske atıcak kadar bilinçsiz biri değil bunda hepimiz hemfikirizdir diye düşünüyorum 2.si şifa hastaneside kalitasini kanıtlamış ve her branşında güven sağlamış isim yapmış bi hastane sonuçta 1 saatlık bir ameliyat allah korusun beyin ameliyatı değil ki rahat olmanı tavsiye ederim benden önce ve benden sonra birsürü insan orada operasyon geçirdi ve geçirecekler herkese aynı tetkikler yapılıyo ve herkesin canı kıymetli ama bazı durumlarda akışına bırakmak lazım sinirini kafanı yormana değmez doktoruna güven gerisini allah bırak derim ben canım yerimseniben