anestezi ile ilgili hangi tetkikler yapılıyor peki
anestezi ile ilgili hangi tetkikler yapılıyor peki
Kızlar ameliyattan çıkınca kendi giysilerimiyiz giydiriyorlar değil mi?
arkadaşlar benim ameliyat 22 mayıs sabahı kısmetse ama endişelendim şimdi size itiraf ediyim ben daha önce international hospitalden ameliyat günü almıştım orada ameliyat öncesi tetkikler çok daha detaylıydı kalp ekosu akciğer rontgeni detaylı kan tahlilleri yapılmış en son anestezi uzmanı muayene etmişti ama son anda çıkan bir aksilik yüzünden olamamıştım...ataşehir şifada ameliyat olanlar bunlar yapılmadımı diosunuz ...ben korkarım ya birşeyler yazın neolur[/QUO
kan alındı,anstezi doktoru muayene etti kalp ekosu,akciğer vs yapılmadı bence bukadar ayrıntıya girme hem stres verici hemde caydırıcı biraz akışına bırak herşeyi sonuçta naci bey hastalarını riske atıcak kadar bilinçsiz biri değil bunda hepimiz hemfikirizdir diye düşünüyorum 2.si şifa hastaneside kalitasini kanıtlamış ve her branşında güven sağlamış isim yapmış bi hastane sonuçta 1 saatlık bir ameliyat allah korusun beyin ameliyatı değil ki rahat olmanı tavsiye ederim benden önce ve benden sonra birsürü insan orada operasyon geçirdi ve geçirecekler herkese aynı tetkikler yapılıyo ve herkesin canı kıymetli ama bazı durumlarda akışına bırakmak lazım sinirini kafanı yormana değmez doktoruna güven gerisini allah bırak derim ben canım yerimseniben
arkadaşlar benim ameliyat 22 mayıs sabahı kısmetse ama endişelendim şimdi size itiraf ediyim ben daha önce international hospitalden ameliyat günü almıştım orada ameliyat öncesi tetkikler çok daha detaylıydı kalp ekosu akciğer rontgeni detaylı kan tahlilleri yapılmış en son anestezi uzmanı muayene etmişti ama son anda çıkan bir aksilik yüzünden olamamıştım...ataşehir şifada ameliyat olanlar bunlar yapılmadımı diosunuz ...ben korkarım ya birşeyler yazın neolur
selam öykü 76 benim yazdiklarimi oku benden fazla acikliyan olmadi.
ruby80 bu aralar nasilsin alisabildinmi yeni memislerine ? agri felan kalmamistir ! yan yata biliyormusun yoksa daha tam degilmi ?
SELAMLAR
selam öykü 76 benim yazdiklarimi oku benden fazla acikliyan olmadi.
ruby80 bu aralar nasilsin alisabildinmi yeni memislerine ? agri felan kalmamistir ! yan yata biliyormusun yoksa daha tam degilmi ?
SELAMLAR
Selam kizlar,
Benm bugun 8. gunum... 2 gecedir yan yatabiliyorum.. sordum naci beye sen rahat edyorsan yatablirsin dedi...
ama benim bugun sank dunden daha gergin goguslerim... masaja da basladim... acaba gece geriliyor da sabah o yuzden mi daha gergin geliyor.. bakalim aksama nasil olacak...
ve tabi hala semsertler... ok garip geliyor...sizinkiler şeklen daha duzeldi mi...indi mi.. yumusadi mi? bi de yumusayinca daha mi kucuk gorunuyor daha mi buyuk..simdi kac beden sutyen aldiniz?
ay ne cok sordum...
sevgiler
sorduklarıma sabırla cevap vernişsiniz hepinize teşekkürler kızlar ama bende sorular bitmez hala merak ettiğim çok şey var ve aklıma geldikçe sizlere yazmak isterim izin verirseniz tabii..mesela ameliyat olduğunuzu dışarıdan görenler anlıyorlarmı .. birde çok özel olacak ama evlilere bir sorum var eşleriniz görüntüden memnunlarmı yani ben korkuyorum eşim beni yapay bulursa die korkuyorum ...herhalde forum tarihinin en saçmalayan kızı benim 22 gün var ve çok heyecanlıyım daha doğrusu çok mutluyum ya inanamıyorum ben bu günü senelerdir bekliyorum .............
sorduklarıma sabırla cevap vernişsiniz hepinize teşekkürler kızlar ama bende sorular bitmez hala merak ettiğim çok şey var ve aklıma geldikçe sizlere yazmak isterim izin verirseniz tabii..mesela ameliyat olduğunuzu dışarıdan görenler anlıyorlarmı .. birde çok özel olacak ama evlilere bir sorum var eşleriniz görüntüden memnunlarmı yani ben korkuyorum eşim beni yapay bulursa die korkuyorum ...herhalde forum tarihinin en saçmalayan kızı benim 22 gün var ve çok heyecanlıyım daha doğrusu çok mutluyum ya inanamıyorum ben bu günü senelerdir bekliyorum .............
sağol ruby80 normal hayatınıza dönebildinizmi peki yani ev işleri falan rahatlıkla yapabiliyormusunuz ben daha yaptırmama 22 gün varken ameliyattan sonraki 22nci günün programını yapıyorum kendime inanamıyorum valla çok heyecanlıyım arkadaşlar idare edin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?