• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Bende şiifada oldum ve gerçekten çok memnun kaldım.Özellikle anestezi uzmanı çok şeker bir adam.Güleryüzlü,sevecen..En son bana zeynep seni uçuruyorum dedi ve uçtum gersini hatırlamıorum:)) Bu arada burnum 1 hafta olmasına rağmen bayağı indi.Bandajlar bollaştı:)Yrn dikişim alıncak çok korkuorum acırmı diee:(

SpringB cevapladığın için teşekkürler canım peki 330 nasıl durdu kulağa çok büyükmüş gibi geliyor birde şeklinden memnunmusun ben ayrık falan olurlar die korkuyorum naci beyden resim göstermesini istedim ama göstermedi ben onun yaptığı memeleri hiç görmedim ama tecrübesinede güveniyorum her kesimden çok hastası var birde seni yoruyorum ama ameliyat sonrası da öncesi gibi ilgileniyormu acaba kendisi cevapların benim için çok önemli sanada çok geçmiş
olsun canım

:) evet patatese hazır ol ama kısa süreli bir şişlik oluyor. söylediğin maske ile zaten bu kısa süreli şişlik de azaltılıyor.hep söylediğim gibi naci beyin farkların birisi de hastasının hayata çok ama çok çabuk dönmesi.o yüzden bir önceki mesajımda arkadaşımın 5. günde uçakla amerikaya döndüğünü belirttim.estetik olmuş biri olarak hayatıma çabucak devam etmenin önemini biliyorum.bu hepimiz için çok önemli...
ellerine sağlık sevgili doktorum :)

liliput80 kullanıcısından alıntı
zeynos kesinlikle yanlışın var. çünkü Naci bey amerikadan gelen bir arkadaşıma burun ameliyati yaptı ameliyat gununden tam 5 gün sonra arkadaşım uçakla New York'a geri döndü. biz çok şaşırmıştık ama burun ameliyatlarında değil sinüs ameliyatlarında hastanın 15 gün kadar uçağa binmesini istemiyorlarmış. Yani istersen sen şu anda uçağa binebilirsin. ben bundan eminim

liliput arkadaşının bandajı açıldıktan snraki burnundaki şişlik nasıldı?Naci bey dio ztn patatese hazır ol die:) o patates ne zaman gider acaba

:) evet patatese hazır ol ama kısa süreli bir şişlik oluyor. söylediğin maske ile zaten bu kısa süreli şişlik de azaltılıyor.hep söylediğim gibi naci beyin farkların birisi de hastasının hayata çok ama çok çabuk dönmesi.o yüzden bir önceki mesajımda arkadaşımın 5. günde uçakla amerikaya döndüğünü belirttim.estetik olmuş biri olarak hayatıma çabucak devam etmenin önemini biliyorum.bu hepimiz için çok önemli...

lilipot bu dediğin maske ameliyattan snr takılan diilmi?o gerçekten çok iyi geldi morarma ve şişme açısından.Senin burnun nasıl oldu memnunmusn şeklinden ve ne kadar oldu acaba ameliyat olalı?

SpringB cevapladığın için teşekkürler canım peki 330 nasıl durdu kulağa çok büyükmüş gibi geliyor birde şeklinden memnunmusun ben ayrık falan olurlar die korkuyorum naci beyden resim göstermesini istedim ama göstermedi ben onun yaptığı memeleri hiç görmedim ama tecrübesinede güveniyorum her kesimden çok hastası var birde seni yoruyorum ama ameliyat sonrası da öncesi gibi ilgileniyormu acaba kendisi cevapların benim için çok önemli sanada çok geçmiş
olsun canım

valla ben kac cc olacağına hiç karışmadım... benim A idi... Ben C olsun dedim Naci bey sana C büyük olur B+ yapalım dedi.. şimdi daha şiş ve inmedi, yani biraz yukarda duruyor.. ama tam şeklini alınca B+ veye ufak bir C olacak sanırım...

benm biraz ayrık.. cunku gogus yapim oyle.. bunu birlestiremeyiz dedi naci bey.. ortasi bos gogus dokusu yok dedi... yani biraz ayrik olacak...

Kesinlikle sonra da gayet güzel ilgileniyor merak etme... ameliyattan heme n sonra yanıma gelmis ama ben anesteziden tam ayilmamisim hic hatirlamiyorum ne konustuk.. ben aksamustu 6:30 da ciktim ameliyattan.. gece 1 gibi tekrar geldi baktı... sonra sabah tekrar geldi ve taburcu etti... cok esprili ve seker insani rahatlatiyor..

dun de kontrole gittim yine cok rahatlatici ve ilgiliydi... bu konuda endisen olmasin...

her seyi sorabilirsin hic cekinme... 1 hafta once seninle ayni durumdaydim sonucta...

sevgiler

Merhabalar
Bugün naci beye kontrole gittim,çok şükür herşey yolunda artık ameliyattan buyana taktıgım sütyeni çıkartabilicemi söyledi,araba kullanabilirmişim kısacası eski yaşantıma tamaiyle dönebilirmişim çok mutlu oldum,dikiş izlerim çok güzel durumda 3ay daha kullanıcam verdiği jeli..sonuçtan çok ama çok memnunum naci beyede söyledim gerçektende ellerine sağlık,çok başarılı ve çok tatlı bi insan kendimi bikere daha çok şanslı hissettim:sm_cool: Çıkışta bi güzel dolaştım bağdat caddesini kendime hayatım hep özenipte alamadığım model sütyenlerden aldım dolgusuz dantelli harika oldu tamamiyle doldurdu içini kendimi çok iyi hissettim,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah naci beyi doktor olarak seçen bütün bayanları kutluyorum hepimiz çok şanslıyızz çok şükür diyorum öptüm sevigler herkeseea.s.

Merhabalar
Bugün naci beye kontrole gittim,çok şükür herşey yolunda artık ameliyattan buyana taktıgım sütyeni çıkartabilicemi söyledi,araba kullanabilirmişim kısacası eski yaşantıma tamaiyle dönebilirmişim çok mutlu oldum,dikiş izlerim çok güzel durumda 3ay daha kullanıcam verdiği jeli..sonuçtan çok ama çok memnunum naci beyede söyledim gerçektende ellerine sağlık,çok başarılı ve çok tatlı bi insan kendimi bikere daha çok şanslı hissettim:sm_cool: Çıkışta bi güzel dolaştım bağdat caddesini kendime hayatım hep özenipte alamadığım model sütyenlerden aldım dolgusuz dantelli harika oldu tamamiyle doldurdu içini kendimi çok iyi hissettim,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah naci beyi doktor olarak seçen bütün bayanları kutluyorum hepimiz çok şanslıyızz çok şükür diyorum öptüm sevigler herkeseea.s.

senin için çok sevindim canım...alkisalkisalkis.inşallah 2-3 hafta sonra ben de bunları yazarım ... benim de şimdilik herşy yolunda....bi de şu şişlik geçerse süper olacak....
sevgiler

lilipot bu dediğin maske ameliyattan snr takılan diilmi?o gerçekten çok iyi geldi morarma ve şişme açısından.Senin burnun nasıl oldu memnunmusn şeklinden ve ne kadar oldu acaba ameliyat olalı?

evet canım o maskeden sözediyorum.benim ameliyat olduğum zaman yoktu maalesef :( ama ameliyat olan bir arkadaşım girdi ataşehir şifada o da çok memnun kaldı. benim yaklaşık 1.5 yıl olacak burun ve doku olmuştum ben.memnuniyet ne kelime öyle güzel oldu ki burnum ve öyle alıştım ki, eski halimi gerçekten resimler olmasa hatırlamıyorum ve herkes de unutuyor etrafındaki.

Merhaba canım
Sana tavsiyem bukadar ayrıntılı herşeyi düşünüp kafana takma,şimdiden neler düşnüüyosun bırak kim ne sölicekse sölesin sen doktoruna güven hele ki bu naci bey ise sonuna kadar güven derim ben hiç şüphen olmasın mutlaka harikalar yaratıcaktır senin ameliyatındada..herşey gönlünce olsun inşallah allah yardımcın olsun rahat ol hiçbişeyi takma kaydirigubbakcemile5a.s.

Sagol canim ama napiim elimde degil ki..benim arkadasim daha lisedeyken yaptirmis ti polonyada burnunu ve okullar acildiginda ilk gün okuldaki herkes onu konusmustu bizden alt sinifta olan cocuklar bile..tabi bunlar üzüyor insani.:sm_confused:

liliput80 resim koymayı düşünmüyormusun ,ameliyat ollmadan önce naci bey in yaptığı güzel burunları görmek moral olur diye düşünüyorum

bana meme ameliyatı için hastaneye gittiğimde ameliyat öncesi neler yaşayacağımı yazabilecek olan varmı ha zırlık nasıl yapılıyor yanımda neler götürmem gerekli ben eşim ve iki çocuğum birlikte kalacağız ve biraz endişeliyim odalar küçük die duydum doğrumu acaba ...çocuklarım telef olur diye korkuyorum ama başka çarem yok birde ameliyattan ilk ağrıylamı uyanılıyor ne hissediyorsunuz ilk ayağa kalktığınızda çok ağırlık hissediyormusunuz..naci bey memeleri bandajlamıyor die duydum sadece sütyen giydiriyormuş doğrumu çok soru sordum biliyorum ama sanki herşeyi öğrenirsem daha az korkarım gibi geliyor LÜTFEN LÜTFEN birileri cevaplasın

bana meme ameliyatı için hastaneye gittiğimde ameliyat öncesi neler yaşayacağımı yazabilecek olan varmı ha zırlık nasıl yapılıyor yanımda neler götürmem gerekli ben eşim ve iki çocuğum birlikte kalacağız ve biraz endişeliyim odalar küçük die duydum doğrumu acaba ...çocuklarım telef olur diye korkuyorum ama başka çarem yok birde ameliyattan ilk ağrıylamı uyanılıyor ne hissediyorsunuz ilk ayağa kalktığınızda çok ağırlık hissediyormusunuz..naci bey memeleri bandajlamıyor die duydum sadece sütyen giydiriyormuş doğrumu çok soru sordum biliyorum ama sanki herşeyi öğrenirsem daha az korkarım gibi geliyor LÜTFEN LÜTFEN birileri cevaplasın

selam canım.. çok endişelenme...hazırlıkta bisey yok.. ameliat giysisni giydirip bir de damar yolu açıyorlar sonra da ordan kan alyorlar..
sonra naci bey gelipçizim yapıyor... hepsibu... aa bi de anestezi uzmanı gelip tanışıyor...

yanında terlik al.. bir de mutlaka önden açık rahat bir penye al...hatta 2 cunku terliyrsun...
evet bandaj yok.. ameliyattan ciktigimda sutyen uzerimdeydi... agri da hic yoktu..

sevgiler

senin için çok sevindim canım...alkisalkisalkis.inşallah 2-3 hafta sonra ben de bunları yazarım ... benim de şimdilik herşy yolunda....bi de şu şişlik geçerse süper olacak....
sevgiler

Sağol canım..emin ol seninde şişliklerin 2.haftadan itibaren normale dönücek ondan sonrası kolay zaten hareket sınırın kalkıyo dahada bi rahatlıyosun herşey yolunda ve gönlünce ilerler inşallah öptüm sevgilera.s.

Sagol canim ama napiim elimde degil ki..benim arkadasim daha lisedeyken yaptirmis ti polonyada burnunu ve okullar acildiginda ilk gün okuldaki herkes onu konusmustu bizden alt sinifta olan cocuklar bile..tabi bunlar üzüyor insani.:sm_confused:

Merhaba canım
Sende haklısın tabi ama bu insanlarla uğraşmak zor herkes kolayca herkes hakkında konuşabiliyo çok yanlış ve çok çirkin bana göre umarım bu tip insanlarla karşılaşmadan huzurla üzülmeden geçirirsin iyileşme sürecini herşey gönlünce olsun dilerim..

sevgiler a.s.

Selam canım
Ameliyat öncesi odana yerleşiyosun ardından ameliyat önlüğünü giymen gerekiyo damar yolu açılıyo anestezi doktoru gelip bikaç soru soruyo muayene ediyo eğer ameliyatın ataşehir şifada olacaksa refakatçi için bir koltuk var açılıyo tek kişilik yatmak için ama sonuçta 1 gece kalıcaksın o yüzden çocukların için endişelenme odalar geniş sıkıntılı değil en azından ben sevmiştim konumunu,ameliyattan sonra uyandığımda biraz ağrıyı hissetmiştim ama hiç rahatsız etmedi yani dayanılmıcak bi ağrı yaşamadım,ayağa kalktığımdada herhangi bi sıkıntı yaşamadım sütyen oluyo zaten,bandajda yoktu sadece memelerin altında bant şeklinde bi bandaj vardı onun dışında komple kapalı değildi memelrim...hiç korkma bende çok korkuyodum bu gerginlik herkeste oluyo maalesef kaçınılmaz bi süreç ama naci bey sakınleştiriyo ona güven gerisini merak etme herşey gönlünce olsun canım sevgilera.s.

Back