cok sagol canim insallah bende herseyi güzel atlatirim sonra buraya güzel haberler yazarim :icecream:
sanirim bende atasehir e karar vericem..gerci oralari hic bilmiorum artik almanyadan gelip ameliyat olup istanbulu gezemeden (eger 1 haftayi otelde yatip dinlenmek zorunda kalirsam) geri dönecegim. ama bandaj falan cok kötü durursa dursun ben yinede gezerim allah izin verirse..istanbula son geldigimde o kadar cok kiz gördümki beyoglunda hic kimsenin umrunda degil kimse ameliyat olanlarin arkasindan dönüp bile bakmiyorlar hani okadar alismislar...ben almanyda kücük bi sehirde yasiyorum herkes bibirini taniyacak kadar kücük..umarim benide burdakiler konusmazlar yoksa üzülürüm :a015:
Merhaba canım
Sana tavsiyem bukadar ayrıntılı herşeyi düşünüp kafana takma,şimdiden neler düşnüüyosun bırak kim ne sölicekse sölesin sen doktoruna güven hele ki bu naci bey ise sonuna kadar güven derim ben hiç şüphen olmasın mutlaka harikalar yaratıcaktır senin ameliyatındada..herşey gönlünce olsun inşallah allah yardımcın olsun rahat ol hiçbişeyi takma kaydirigubbakcemile5a.s.