• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

cok sagol canim insallah bende herseyi güzel atlatirim sonra buraya güzel haberler yazarim :icecream:
sanirim bende atasehir e karar vericem..gerci oralari hic bilmiorum artik almanyadan gelip ameliyat olup istanbulu gezemeden (eger 1 haftayi otelde yatip dinlenmek zorunda kalirsam) geri dönecegim. ama bandaj falan cok kötü durursa dursun ben yinede gezerim allah izin verirse..istanbula son geldigimde o kadar cok kiz gördümki beyoglunda hic kimsenin umrunda degil kimse ameliyat olanlarin arkasindan dönüp bile bakmiyorlar hani okadar alismislar...ben almanyda kücük bi sehirde yasiyorum herkes bibirini taniyacak kadar kücük..umarim benide burdakiler konusmazlar yoksa üzülürüm :a015:

Merhaba canım
Sana tavsiyem bukadar ayrıntılı herşeyi düşünüp kafana takma,şimdiden neler düşnüüyosun bırak kim ne sölicekse sölesin sen doktoruna güven hele ki bu naci bey ise sonuna kadar güven derim ben hiç şüphen olmasın mutlaka harikalar yaratıcaktır senin ameliyatındada..herşey gönlünce olsun inşallah allah yardımcın olsun rahat ol hiçbişeyi takma kaydirigubbakcemile5a.s.

Selam kızlar,

göğüs amelşyatı sonrasında 4. günümü de tamamladım... göğüslerim hala şiş.. hatta sağ taraf birazd aha şiş.. ve biraz daha ağrılı.. ama genel olarak iyyim.. ağrılarım azaldı.. naci bey 4. gunden sonra işe başlarsın demişti.. gerçekten de yarın başlayabilecek durumdayım...Ama cumaya kadar izinliyim..
yarın ilk kontrolüme gideceğim...bakalım neler diyece naci bey.... bir de şu şişlikler inse.. aynada kendime bakıp gülüyorum.. çok yukarda çünkü göğüslerim...

bende ataşehir şifada oldum ve memnun kaldım.. herkese tavsiye ederim...

bu arda ben anesteziden baya kötü uyanmışım... biraz çırpınmışım ve dudağımı çok kötü ısırmışım(ndense,) resmen parçalanmış dudağım.. naci be kanı zor durdurduk dedi.. nassıl kastıysam artık kendimi girerken:)

bir de uyanıp odaya geldikten sonra baya bir sure konuştuklarımı hiç hatırlamıyorum.. eşim ve arkadaşım böyle böyle dedin diyor inanın hiç ama hiç hatırlamıyorum... garip bişey bu anestezi..

neyse yarın kontrol sonuçlarını yazarım..
sevgiler

Selam kızlar,

göğüs amelşyatı sonrasında 4. günümü de tamamladım... göğüslerim hala şiş.. hatta sağ taraf birazd aha şiş.. ve biraz daha ağrılı.. ama genel olarak iyyim.. ağrılarım azaldı.. naci bey 4. gunden sonra işe başlarsın demişti.. gerçekten de yarın başlayabilecek durumdayım...Ama cumaya kadar izinliyim..
yarın ilk kontrolüme gideceğim...bakalım neler diyece naci bey.... bir de şu şişlikler inse.. aynada kendime bakıp gülüyorum.. çok yukarda çünkü göğüslerim...

bende ataşehir şifada oldum ve memnun kaldım.. herkese tavsiye ederim...

bu arda ben anesteziden baya kötü uyanmışım... biraz çırpınmışım ve dudağımı çok kötü ısırmışım(ndense,) resmen parçalanmış dudağım.. naci be kanı zor durdurduk dedi.. nassıl kastıysam artık kendimi girerken:)

bir de uyanıp odaya geldikten sonra baya bir sure konuştuklarımı hiç hatırlamıyorum.. eşim ve arkadaşım böyle böyle dedin diyor inanın hiç ama hiç hatırlamıyorum... garip bişey bu anestezi..

neyse yarın kontrol sonuçlarını yazarım..
sevgiler

Benimde ameliyatımın üstünden 23 gün geçti artık memelerim oldukça yumuşadı,masaj yapıyorum şişlik kalmadı çok güzel şekillendi ilk zamanlar benimde şişlikten ikiside tepede duruyodu kaydirigubbakcemile3 zamanla toparlanıyo..Anestezi gerçekten çok farklı bişey bana odada bi iğne yaptılar rahatlatıcı anında uyudum hiçbişey hatırlamıyorum çok tatlı bi uyku geldi uyuyarak gittim geldim kaydirigubbakcemile3 şuda bi gerçekki olumlu sonuçları gördükçe çekilen heyecana,ağrıya sızıya değdiğini düşünüyorum hepimiz güle güle sağlıkla kullanalım inşallah..benimde kontrolüm yarın naci beye ,inşallah olumlu gelişiyodur herşey yerimseniben

sevgilera.s.

Selam ruby...
ne güzel snin yumuşamış benimkiler valla aş gib... bi de sende hisssizlik, uyuşukluk oldu mu?_ benimkilerin özellikle çları uyuşuk gibi.. hani local anestezi yapılır ya diş çekilirken falan onun gibi.. ama naci bey daha ben uyuşuk demeden olabilir demişti o yüzden endişelenmiyorum...

23 gün çok iyi bir süre inşallah benim de 23 günde yumuşar.. şu and ao kadar sert ki masaj bile yapılacak gibi değil.. sen ne zaman başladın masaja...

bir de dikişlerin nasıl oldu.. bantlar çıktı mı?izler nasıl... ay ne çok soru sordum...

son bir soru daha senin de kzın vardı..kızını kucağına alabiliyor musun artık.... bana sanki bir daha hic alamayacak mışım gibi geliyor....
sevgiler

Selam ruby...
ne güzel snin yumuşamış benimkiler valla aş gib... bi de sende hisssizlik, uyuşukluk oldu mu?_ benimkilerin özellikle çları uyuşuk gibi.. hani local anestezi yapılır ya diş çekilirken falan onun gibi.. ama naci bey daha ben uyuşuk demeden olabilir demişti o yüzden endişelenmiyorum...

23 gün çok iyi bir süre inşallah benim de 23 günde yumuşar.. şu and ao kadar sert ki masaj bile yapılacak gibi değil.. sen ne zaman başladın masaja...

bir de dikişlerin nasıl oldu.. bantlar çıktı mı?izler nasıl... ay ne çok soru sordum...

son bir soru daha senin de kzın vardı..kızını kucağına alabiliyor musun artık.... bana sanki bir daha hic alamayacak mışım gibi geliyor....
sevgiler

merhaba canım
Benimde hala uyuşuk ikisininde alt tarafları yanları uyuşuk üst kısımları hissediyo şuan ,naci bey geçici dedi bu uyuşukluklar için..ben masaja 1 hafta tamamlanınca başladım sanırım sanada öyle sölicektir naci bey,bantlarım çoktan çıktı iz giderici bi jel verdi onu sürüyorum 2 haftadır sabah akşam gayet güzel görünüyo bana 2 ince çizgi var aşırı bir belirginlik yok diyebilirim..kızımı henüz kucagıma almadım ama wc için falan çok mecbur kalırsam yardım ediyorum biraz fazla yük vermeden kollarıma,zamanla yumuşadıkça hareket kısıtlamasıda geçiyo kendiliğinden endişelenme şuan çok gergin ve şiş tabi benimde öyleydi,inşallah 2.haftan falan daha rahat geçicek diye tahmin ediyorum,sormak istediklerin olursa yaz lütfen cevaplarım
sevgilera.s.

merhaba canım
Benimde hala uyuşuk ikisininde alt tarafları yanları uyuşuk üst kısımları hissediyo şuan ,naci bey geçici dedi bu uyuşukluklar için..ben masaja 1 hafta tamamlanınca başladım sanırım sanada öyle sölicektir naci bey,bantlarım çoktan çıktı iz giderici bi jel verdi onu sürüyorum 2 haftadır sabah akşam gayet güzel görünüyo bana 2 ince çizgi var aşırı bir belirginlik yok diyebilirim..kızımı henüz kucagıma almadım ama wc için falan çok mecbur kalırsam yardım ediyorum biraz fazla yük vermeden kollarıma,zamanla yumuşadıkça hareket kısıtlamasıda geçiyo kendiliğinden endişelenme şuan çok gergin ve şiş tabi benimde öyleydi,inşallah 2.haftan falan daha rahat geçicek diye tahmin ediyorum,sormak istediklerin olursa yaz lütfen cevaplarım
sevgilera.s.

Çok sağol canım,
bizim böyle çok yakın tarihlerde olunca çok soracak şey oluyor... son bir soru fisfisfis acaba masaj yapaken canın yanıyor mu ya da ikişler zarar göecek diye endişeleniyor musun?

ben buyuk kizima kucuk bir ameliyat gecirdim dedim ama tam aciklamadim.. kucuge de kollarim agriyor o yuzden seni kucagima alamiyourm dedim.. bol bol optum... ikisi de anlayisla karsiladi... ama 4 gundur kocacim cok yoruldu.. annemi cagirsam iyi olacakmis... o da cok uzakta o yuzden cagiramamistim..
neyse bir sekilde atlattik..

sevgielr

Çok sağol canım,
bizim böyle çok yakın tarihlerde olunca çok soracak şey oluyor... son bir soru fisfisfis acaba masaj yapaken canın yanıyor mu ya da ikişler zarar göecek diye endişeleniyor musun?

ben buyuk kizima kucuk bir ameliyat gecirdim dedim ama tam aciklamadim.. kucuge de kollarim agriyor o yuzden seni kucagima alamiyourm dedim.. bol bol optum... ikisi de anlayisla karsiladi... ama 4 gundur kocacim cok yoruldu.. annemi cagirsam iyi olacakmis... o da cok uzakta o yuzden cagiramamistim..

sevgielr

Masaj hiç açıtmıyo,dikişler açısındanda bi endişen olmasın benim artık ağrım sızım yok sadece hani adet öncesi memelerde bi hassasiyet biraz acı olur ya öyle benim şuan masaj yaparkende hafif acıyo ama bunun yanında rahatlatıyo memelerini avuç içine alıp dairesel bi şeklide biraz bastırarak döndürüyosun umarım anlatabilmişimdir kaydirigubbakcemile3 mutlaka naci bey göstericektir zaten..duştayken daha rahat oluyo sabunlu falan olunca kaygan daha rahat bana böyle tavsiye ettiler naci bey ve muaynanesinde çalışan diğer bayanlar..ben kızıma söyledim annem ilgilendi onunla biz hastanedeyken eve döndüğümdede hoşuna gitti baya çok yakıştı annecim diyo ama sarılamıyorum acır diye çekiniyorum hala kaydirigubbakcemile3 benim eşimde çok yoruldu ağır bişey hala kaldırmaya çekiniyorum biraz getir götür işleri eşime kaldı ama napalım olsun okadar da her güzel şeyin bi ozrlugu olucak illaki :dance: işte böyle canım soruların olursa bekliyorum öptma.s.

Çok sağol canım,

sevgielr

Masaj hiç açıtmıyo,dikişler açısındanda bi endişen olmasın benim artık ağrım sızım yok sadece hani adet öncesi memelerde bi hassasiyet biraz acı olur ya öyle benim şuan masaj yaparkende hafif acıyo ama bunun yanında rahatlatıyo memelerini avuç içine alıp dairesel bi şeklide biraz bastırarak döndürüyosun umarım anlatabilmişimdir kaydirigubbakcemile3 mutlaka naci bey göstericektir zaten..duştayken daha rahat oluyo sabunlu falan olunca kaygan daha rahat bana böyle tavsiye ettiler naci bey ve muaynanesinde çalışan diğer bayanlar..ben kızıma söyledim annem ilgilendi onunla biz hastanedeyken eve döndüğümdede hoşuna gitti baya çok yakıştı annecim diyo ama sarılamıyorum acır diye çekiniyorum hala kaydirigubbakcemile3 benim eşimde çok yoruldu ağır bişey hala kaldırmaya çekiniyorum biraz getir götür işleri eşime kaldı ama napalım olsun okadar da her güzel şeyin bi ozrlugu olucak illaki :dance: işte böyle canım soruların olursa bekliyorum öptma.s.

Ahhh ahhh.. şimdi ağrıyo sızlıyo diyosunuz ya bikaç ay sonra ameliyat olduğunuzu bile unutacaksınızkaydirigubbakcemile3

Ahhh ahhh.. şimdi ağrıyo sızlıyo diyosunuz ya bikaç ay sonra ameliyat olduğunuzu bile unutacaksınızkaydirigubbakcemile3

İnşallaaah hihoyyyt gerçi şimdiden böyle doğmuş gibi hissediyorum hiç yabancılık çekmedim çok mutluyum iyiki yaptırmışım çok doğru bi karar verdim bravo bana ve cesaret eden bütün herkeseealkisalkisalkis

İnşallaaah hihoyyyt gerçi şimdiden böyle doğmuş gibi hissediyorum hiç yabancılık çekmedim çok mutluyum iyiki yaptırmışım çok doğru bi karar verdim bravo bana ve cesaret eden bütün herkeseealkisalkisalkis

Valla ben de kendimi tebrik ediyorum... İyi cesaret etmişim... :hooray: Anneme söylemeiştim şimdi kesin beni vazgeçirir diye.. ameliyattan sonra aradım şok oldu..sürekli nasıl cesaret ettin deyip durdu...

Valla ben daha iyi ki yaptırmışım diyemiyorum... 5 gün oldu... en zorlu zamanları.. 1ay sonra inşallah ben de iyi ki yaptırmışım diyeceğim.

buradaki herkese desteği için teşekkürler....

Valla ben de kendimi tebrik ediyorum... İyi cesaret etmişim... :hooray: Anneme söylemeiştim şimdi kesin beni vazgeçirir diye.. ameliyattan sonra aradım şok oldu..sürekli nasıl cesaret ettin deyip durdu...

Valla ben daha iyi ki yaptırmışım diyemiyorum... 5 gün oldu... en zorlu zamanları.. 1ay sonra inşallah ben de iyi ki yaptırmışım diyeceğim.

buradaki herkese desteği için teşekkürler....

Kızlar sıra bende guzel şeyle duymaya ıhtıyacım var
zaman yaklaştıkça korkular dahada artıyor :çok üzgünüm:

Kızlar sıra bende guzel şeyle duymaya ıhtıyacım var
zaman yaklaştıkça korkular dahada artıyor :çok üzgünüm:

Selam Samyeli...
inan bana ben de cok korkuyordum...korkacak bisey yok aslinda... ameliyat zaten goz acip kapayna kadar geciyor... sonra ilk gun agrim bile olmadii.. eve gelince biraz oldu ama agridan cok gerilme ve rahatsizlik demek daha dogru.. bir de tabi hareket kısıtı var.. kollarda vede yatıp kalkarken... onu disinda aslinda benim beklediğimden kolay oldu.

Şimdi ise yumuşayıp biraz inmesini bekliyorum... sabır yani...

umarım senin de herşey yi geçer...

bu arada bugün kontrole gittim herşey yolundaymış :teytey: :dance:

Teşekkür ederim SpringB

herşeyın yolunda olmasına sevindim umarım bundan sonrasıda ıyı geçer

zaman yaklaştıkça gerçekten stres oluyor ınsan

Sen şuan amelıyat izini görebiliyormusun nasıl görünüyor? yoksa bandajlı mı?

kızlaaaaaaaaar
ancak oturdum bilgisayar başınaaa,
burdan doktorum naci çeliğin ellerinden öpüyoruuuuuuuummmmmm,onu seviyoruuuuuuuuummmmm alkisalkisalkis
bugün 18.günüm maşallahım varrrrrrr sositososito
gerçi dr um 8 hafta dolunca güzel oldu ya da olmadı deyin diyormuşş ama ben sefdim munumu yaaa :)
kimseyi teşvik etmek istemiyorum ama şunu söylemem lazım ağrı acı sızı SIFIR!
gerçekten sorunları olan burnu hayatına kabus olan nefes almadan yaşamaya çalışan varsa hiç durmasın hiç morarmadan acı çekmeden ameliyat oldum maşallah yaaa.
seni bulduğum için kendimi tebrik ediyorum sevgili dr um :teytey:
ellerin dert görmesin inşaallaaaaaaaaaah:lepi:

ameliyat olan herkese de geçmiş olsun..darısı başımıza :)

Merhaba canım

En başta silikonun kanserle hiçbir alakası olmadığı kanıtlandı,ben yaptırmadan önce araştırdım çevremde doktorlar var sordum herşey bi yana böyle bir ihtimalin sana olup olmıcanı düşünerek yaşamak daha stres verici değilmi ? sonuçta silikon yaptırandada olabiliri yaptırmayandada tamamiyle kader kısmet işi allah korusun tabiki..Birde silikonu uygularken meme dokularına hiç dokunulmuyo sadece altına yerleştiriliyo benim aile dostumuz olan ultrason.momografı uygulayan doktor bir arkadaşım var herzaman ona düzenli kontrollere giderim bilinçli yaşamak adına,onun birçok silikonlu hastası var ve rahatca muayenesini yapabiliyo çünkü meme dokusunda değişen hiçbişe yok görüntüsünde,yani iyi yada kötü ne varsa meydana çıkıyo görülebiliyo bu doktorumun kendi ifadesi bence için rahat olsun kararından vazgeçme dünyada 80 milyon kişi silikonlu ve hergün bu sayıya yenileri ekleniyo,neden hiçbir riski olamdıgı kanıtlandıgı halde bu korkuyla yaşamayı ve en önemlisi kendini daha güzel hissetmeyi geri çeviriyosun ? ben bidaha düşün derim tabi en son karar senindir ben sadece bilgilerimi paylaşak istedim herşey gönlünce olsun şimdiden geçmiş olsun arkadaşım a.s.

Teşekkür ederim SpringB

herşeyın yolunda olmasına sevindim umarım bundan sonrasıda ıyı geçer

zaman yaklaştıkça gerçekten stres oluyor ınsan

Sen şuan amelıyat izini görebiliyormusun nasıl görünüyor? yoksa bandajlı mı?

Selam canım,

evet izleri ilk kez dün gördüm... dün çıkardı bantları naci bey... serçe parmağım kadar kırmızı çizgi şeklinde.... zamanla rengi solacakmış.. ama şimdi göğüslerim tem inmediği, şiş olduğu ve izler kırmızı olduğu halde çok görünmüyor özellikle eğilip bakmazsan..

stress olmamaya çalış..... biliyorum cok zor.. ama ben amelyata cok stresli girdim sonra cok kotu uyanmisim anesteziden... dudagimi oyle isirmisim ki gogsumden cok acidi 3-4 gun.. nerdeyse dikis atacakmis naci :bbo: .. halbuki ne varsa o kadar stress olacak... sakin gir sakin çık inşallah...

sevgiler

kızlaaaaaaaaar
ancak oturdum bilgisayar başınaaa,
burdan doktorum naci çeliğin ellerinden öpüyoruuuuuuuummmmmm,onu seviyoruuuuuuuuummmmm alkisalkisalkis
bugün 18.günüm maşallahım varrrrrrr sositososito
gerçi dr um 8 hafta dolunca güzel oldu ya da olmadı deyin diyormuşş ama ben sefdim munumu yaaa :)
kimseyi teşvik etmek istemiyorum ama şunu söylemem lazım ağrı acı sızı SIFIR!
gerçekten sorunları olan burnu hayatına kabus olan nefes almadan yaşamaya çalışan varsa hiç durmasın hiç morarmadan acı çekmeden ameliyat oldum maşallah yaaa.
seni bulduğum için kendimi tebrik ediyorum sevgili dr um :teytey:
ellerin dert görmesin inşaallaaaaaaaaaah:lepi:

merhaba kıslar ,
bende 1 hafta sonra naci bey e burun ameliyatı oluyorum zuzuincecanan inşallah sürecin devamında da aynı memnuniyetin devam eder tabi bizler içinde iyi sonuçlar çıkar , heyecan yapmaya başladım feci halde ve ilk kabusumu da gördüm şu dönem epey bir geriyormuş mirmirmirmir

ameliyat olan arkadaşlar resimlerini paylaşabilirlermi acaba içimize su serpilse sırnaşık şey

arkadaşlar naci beyle meme estetiği için görüştük bana dual plan denilen yöntemle protez koyacağını söyledi biraz korkuyorum sizlerin hangi teknikle olduğunuzu yazabilirmisiniz....birde ataşehir şifa nasıl bir hastane yani güvenilirmi acaba anestezi beni biraz korkutuyorda

arkadaşlar naci beyle meme estetiği için görüştük bana dual plan denilen yöntemle protez koyacağını söyledi biraz korkuyorum sizlerin hangi teknikle olduğunuzu yazabilirmisiniz....birde ataşehir şifa nasıl bir hastane yani güvenilirmi acaba anestezi beni biraz korkutuyorda

Selam,
ben 6 gün önce ameliat oldum.. bana kas altı 330 cc koyuldu... ama NAci beye neden kas altı diye sormadım. o öyle uygun gördü...

Ataşehir şfayı kesinlikle tavsiye ederim... ben orda oldum.. daha önce de kızım orda geniz eti ameliyatı olmuştu.. ayn anestezi uzmanı vardı... he açıdan güzl bir hastane, sakin, temiz, ilgi desen o da bolca var... yani bence tercih edebilrisin...

umarım herşey gönlünce olur a.s...

ya bi de bu anestezi kısmı var ,
ben hiiiiiiiç bişey hatırlamıyorum hastane yatağından ameliyata götürdükleri sedyeye geçtim odadan çıktığımı bile hatırlamıyorum !!
çok kolay uyudum çok kolay uyandım ..
awake die bi film var ameliyat olacaklar izlemesin yasakkelime
anestezi almasına rağmen bilinci açık kalan bi hastanın kalp nakli ameliyatını anlatıyo çoook ürkütücüüü:1ninca:

Son düzenleme:
Back