:) evet patatese hazır ol ama kısa süreli bir şişlik oluyor. söylediğin maske ile zaten bu kısa süreli şişlik de azaltılıyor.
liliput80 bu maskeden biraz bahsedermisin yaaa,burnumundaki şişin inmesine belki yardımı olur,gerçi daha 11.gün ama.....
hiiiç acımıyoooooooooooo hissetmiyosun bileeeeeeee a.s
aa burnun düştüü derse inanma sakın a.s
:) evet patatese hazır ol ama kısa süreli bir şişlik oluyor. söylediğin maske ile zaten bu kısa süreli şişlik de azaltılıyor.hep söylediğim gibi naci beyin farkların birisi de hastasının hayata çok ama çok çabuk dönmesi.o yüzden bir önceki mesajımda arkadaşımın 5. günde uçakla amerikaya döndüğünü belirttim.estetik olmuş biri olarak hayatıma çabucak devam etmenin önemini biliyorum.bu hepimiz için çok önemli...
ellerine sağlık sevgili doktorum :)
SpringB cevapladığın için teşekkürler canım peki 330 nasıl durdu kulağa çok büyükmüş gibi geliyor birde şeklinden memnunmusun ben ayrık falan olurlar die korkuyorum naci beyden resim göstermesini istedim ama göstermedi ben onun yaptığı memeleri hiç görmedim ama tecrübesinede güveniyorum her kesimden çok hastası var birde seni yoruyorum ama ameliyat sonrası da öncesi gibi ilgileniyormu acaba kendisi cevapların benim için çok önemli sanada çok geçmiş
olsun canım
Merhabalar
Bugün naci beye kontrole gittim,çok şükür herşey yolunda artık ameliyattan buyana taktıgım sütyeni çıkartabilicemi söyledi,araba kullanabilirmişim kısacası eski yaşantıma tamaiyle dönebilirmişim çok mutlu oldum,dikiş izlerim çok güzel durumda 3ay daha kullanıcam verdiği jeli..sonuçtan çok ama çok memnunum naci beyede söyledim gerçektende ellerine sağlık,çok başarılı ve çok tatlı bi insan kendimi bikere daha çok şanslı hissettim:sm_cool: Çıkışta bi güzel dolaştım bağdat caddesini kendime hayatım hep özenipte alamadığım model sütyenlerden aldım dolgusuz dantelli harika oldu tamamiyle doldurdu içini kendimi çok iyi hissettim,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah naci beyi doktor olarak seçen bütün bayanları kutluyorum hepimiz çok şanslıyızz çok şükür diyorum öptüm sevigler herkeseea.s.
lilipot bu dediğin maske ameliyattan snr takılan diilmi?o gerçekten çok iyi geldi morarma ve şişme açısından.Senin burnun nasıl oldu memnunmusn şeklinden ve ne kadar oldu acaba ameliyat olalı?
Merhaba canım
Sana tavsiyem bukadar ayrıntılı herşeyi düşünüp kafana takma,şimdiden neler düşnüüyosun bırak kim ne sölicekse sölesin sen doktoruna güven hele ki bu naci bey ise sonuna kadar güven derim ben hiç şüphen olmasın mutlaka harikalar yaratıcaktır senin ameliyatındada..herşey gönlünce olsun inşallah allah yardımcın olsun rahat ol hiçbişeyi takma kaydirigubbakcemile5a.s.
bana meme ameliyatı için hastaneye gittiğimde ameliyat öncesi neler yaşayacağımı yazabilecek olan varmı ha zırlık nasıl yapılıyor yanımda neler götürmem gerekli ben eşim ve iki çocuğum birlikte kalacağız ve biraz endişeliyim odalar küçük die duydum doğrumu acaba ...çocuklarım telef olur diye korkuyorum ama başka çarem yok birde ameliyattan ilk ağrıylamı uyanılıyor ne hissediyorsunuz ilk ayağa kalktığınızda çok ağırlık hissediyormusunuz..naci bey memeleri bandajlamıyor die duydum sadece sütyen giydiriyormuş doğrumu çok soru sordum biliyorum ama sanki herşeyi öğrenirsem daha az korkarım gibi geliyor LÜTFEN LÜTFEN birileri cevaplasın
senin için çok sevindim canım...alkisalkisalkis.inşallah 2-3 hafta sonra ben de bunları yazarım ... benim de şimdilik herşy yolunda....bi de şu şişlik geçerse süper olacak....
sevgiler
Sagol canim ama napiim elimde degil ki..benim arkadasim daha lisedeyken yaptirmis ti polonyada burnunu ve okullar acildiginda ilk gün okuldaki herkes onu konusmustu bizden alt sinifta olan cocuklar bile..tabi bunlar üzüyor insani.:sm_confused:
bana meme ameliyatı için hastaneye gittiğimde ameliyat öncesi neler yaşayacağımı yazabilecek olan varmı ha zırlık nasıl yapılıyor yanımda neler götürmem gerekli ben eşim ve iki çocuğum birlikte kalacağız ve biraz endişeliyim odalar küçük die duydum doğrumu acaba ...çocuklarım telef olur diye korkuyorum ama başka çarem yok birde ameliyattan ilk ağrıylamı uyanılıyor ne hissediyorsunuz ilk ayağa kalktığınızda çok ağırlık hissediyormusunuz..naci bey memeleri bandajlamıyor die duydum sadece sütyen giydiriyormuş doğrumu çok soru sordum biliyorum ama sanki herşeyi öğrenirsem daha az korkarım gibi geliyor LÜTFEN LÜTFEN birileri cevaplasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?