• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

evet cnm zühtü hocaya oldum şimdi yanından geliyorum herşey yolundaymış biraz şişkinliklerim var bi iki hafta sonra tekrar gidicem masaj verecek sanırım.. illaki koltukaltı diyorsan bişey diyemem ama zühtü demir i kesinlikle öneririm benim öncesinden sıfır dokum olmasına rağmen cok doğal duruyor bu yeni halleriyle bile

PETUNYA benimde sıfır doku nerdeyse, sana kaç takıldı boy kilo nedir senin

ben 1,75 kilo 58. bir dr giysi üstünden denetmişti hepsini ben 400 ü beğenmiştim. ama 300 ve katları 400 e kadar çok küçük oldu yoksa bana mı öyle gelmiştir. omuzlarımda geniş benim voleybolcular gibi sporcu bir vücudum ama zayıf ve inceyim umarım biraz hayalinde canlanmıştır. Sence bana mı öyle geldi yoksa 400 büyük mü olur, tecrübelerinle ne dersin

ben 1,75 kilo 58. bir dr giysi üstünden denetmişti hepsini ben 400 ü beğenmiştim. ama 300 ve katları 400 e kadar çok küçük oldu yoksa bana mı öyle gelmiştir. omuzlarımda geniş benim voleybolcular gibi sporcu bir vücudum ama zayıf ve inceyim umarım biraz hayalinde canlanmıştır. Sence bana mı öyle geldi yoksa 400 büyük mü olur, tecrübelerinle ne dersin

valla cnm 400 büyük gibi geldi bana ama derin kabul ederse senin de söylediğin gibi omuzlarında genişse olabilir ama 375 ,350 civarında bişeyde olabilir sen alabileceğin en büyük silikonu koymasını söyle doktoruna emin ol çok güzel olacaktır

yaa :(((( ya ben nasıl karar verecem yaaa 395 bile küçük oldu bana (gülse birsel gibi, onunda boyuna kilosuna göre küçük) ben olunca dolsun istiyorum. neyse dediğin gibi galiba dokrla karar vermek, ya bende zühtü beyde karar kılsam mı ne. kesi yerin kaç santim canım bi ölçsen :)

yaa :(((( ya ben nasıl karar verecem yaaa 395 bile küçük oldu bana (gülse birsel gibi, onunda boyuna kilosuna göre küçük) ben olunca dolsun istiyorum. neyse dediğin gibi galiba dokrla karar vermek, ya bende zühtü beyde karar kılsam mı ne. kesi yerin kaç santim canım bi ölçsen :)

iz konusunu cok kafana takma öyle çok göze batacak kesi yerleri açmıyor zaten göğüs katlantısında oldugu için belli olmuyor

cnım boyumuz senle aynı ama kılolarımız degıl..derın kabul ederse 375-400 ıyı bence..benımde sıfır gogus dokusuydu ve anca doyurdu benımde omuzllarım senın dedıgın gıbı genıs ve doktorum bana 325 ı denemıs begenmemıs amelıyattta 375 e 350 yaptı..benım dual plan protezın ust kısmı kasın altında dıger kısmı kasın ustunde.375-400 ıyı bence benım voleybolcu bı arkadasım zayıf ve omuzları genıs olan meme dokusunun ustune 350 cc yaptırdı cok hos oldu..
ıyı arastırmadan amelıyat ollma ve ozellıkle koltukaltı olacaksanda cok ıyı arastır doktorunu..

Merhaba canım, benim boyum 1.63 kilomda 53. Bana 350 cc takıldı. Ama senin boyun uzun, Gizeml dediği gibi 375-400 sana iyi olur sanırım. Sen istediğin boyutu dr unla konuş, o sana en uygunu takacaktır cnm;)

benim boyum 173 kilom 50 ama omuzlarim genistir.dr.275 en fazla olabilecek demisti ama ben en buyugu olsun die israr ettim bana 325cc high profile takildi suan cok buyukler..dolu dolu c cup takarim.doktorun size takmak istedigi protez cinsi nedir?mesela modarete plus var high profile var..bunlarda goruntuyu degistirebiliyor..400cc high profile gercekten buyuk bir protez..

arkadaşlar ben önce protez rakamlarından bahsedilince 200 ler 300 ler 400 e kadar çok büyük şeylerden bahsediliyor zannederdim, dr hepsini getirdi şu 200- şu 250--375 vs vs diye gösterince şok oldum ben bunları büyük bişi zannediyordum şimdi görmeyenler bilemez 400 de o kadar büyük değil dediği gibi profilleri var birde onlarıda dikkatte alıp karar vermeliyim, belki 395 falan olabilir oda psilolojik olarak 300 lerde kalmak için :)) bakalım yaptırınca fotoları yayınlarım inşallh

cnım boyumuz senle aynı ama kılolarımız degıl..derın kabul ederse 375-400 ıyı bence..benımde sıfır gogus dokusuydu ve anca doyurdu benımde omuzllarım senın dedıgın gıbı genıs ve doktorum bana 325 ı denemıs begenmemıs amelıyattta 375 e 350 yaptı..benım dual plan protezın ust kısmı kasın altında dıger kısmı kasın ustunde.375-400 ıyı bence benım voleybolcu bı arkadasım zayıf ve omuzları genıs olan meme dokusunun ustune 350 cc yaptırdı cok hos oldu..
ıyı arastırmadan amelıyat ollma ve ozellıkle koltukaltı olacaksanda cok ıyı arastır doktorunu..

gizemlicim seninle aynı fikirdeyim 400 375-400 arası kaldırır ancak beni küçük olacaksa bi anlamı yok tabi ölçülere göre orantılı olan almalı. birde evet kesi yerine takmış durumdayım ben hep madem gögüs olacak bir de izle uğraşmayım diyorum ama ne bileyim karar vermedim. koltukaltı gizli kalıyor gene. dr araştırıcam tek o kaldı artık ne kısmetse

canım benim boyumda 1.75 kilom 65 ve sen bana cok yakınsın sanırım bende omuzlarım geniş ve zamanında voleybolda oynadığımdan aynı benim gibisin anladığım bana 300 cc taktı zühtü bey ama şuanda olsam 400 kesin taktırmıştım daha büyük olsun istiyor insan ve benim şuan cup 85 b -c arasında kesinlikle bu boya ve sırta göre cok rahat 400 olur ama tabi demekle olmazda içinin alması lazım sen doktoruna 400 de olursa o takar olmazsa ufaltarak dener artık benim az cok gögüs dokum vardı ondan birazda şuanda cok normal ve doğal duruyor bide iz demişsin onu hiç takma hem ufak acıyor hemde 1.5 sene oldu benim o kadar silikki görmek zor

canım benim boyumda 1.75 kilom 65 ve sen bana cok yakınsın sanırım bende omuzlarım geniş ve zamanında voleybolda oynadığımdan aynı benim gibisin anladığım bana 300 cc taktı zühtü bey ama şuanda olsam 400 kesin taktırmıştım daha büyük olsun istiyor insan ve benim şuan cup 85 b -c arasında kesinlikle bu boya ve sırta göre cok rahat 400 olur ama tabi demekle olmazda içinin alması lazım sen doktoruna 400 de olursa o takar olmazsa ufaltarak dener artık benim az cok gögüs dokum vardı ondan birazda şuanda cok normal ve doğal duruyor bide iz demişsin onu hiç takma hem ufak acıyor hemde 1.5 sene oldu benim o kadar silikki görmek zor

ank32 kesinlikle aynı fikirdeyim gizemll ve senin bana benzer tecrübeleriniz bana çok fikir verdi. çünkü 400 lere kadar ben mi abartıyorum acaba diye düşünmüştüm ama (gerçekten bu 300 ve katları küçükmüş) değilmiş:)) zühtü hocaya çok kanım kaynamıştı ama iz dedim işte ama bu gidişle ben ona yaptırıcam gibi diren bile koymuyormuş adam kesi yeri çok küçük açıyo diyorlar bir de iyi akayda yapıyomuş istersen medicanada da yaparım demişti, ay yaz bitsin kesin gidicem artık öbür yazada dolgulu sütyen bikini takmak istemiyorum. kızlar tecrübelerinize çokk teşekkürler

Bence karar vermeden önce sadece göğüslerinize değil vücudunuzun geneline odaklanın arkadaşlar, hani boy aynasından mutlaka bakın. Ben ilk iki ay istediğimden küçük oldu diyerek dolaştım (200 cc idi) ama şimdi inanın boy aynasına baktığmda destekli sütyenin bile çok abartı olduğunu düşünüp penye sütyenle değiştiriyorum. Çünkü gerçekten irite edici duruyor. Yani eğer amacınız dikkat çekmekse büyük yaptırabilirsiniz ama eğer doğal dursun diyorsanız, sırf para verdim diye en büyüğünü yaptırmak gerçekten çok itici duruyor, açıkçası "ben silikon yaptırdım" diye bağıran göğüsler şahsıma benim tercihim değildi, doktoruma sadece bunu söylemiştim, şu an görüntümden memnunum. Sadece fikrimi belirtmek istedim.

Bence karar vermeden önce sadece göğüslerinize değil vücudunuzun geneline odaklanın arkadaşlar, hani boy aynasından mutlaka bakın. Ben ilk iki ay istediğimden küçük oldu diyerek dolaştım (200 cc idi) ama şimdi inanın boy aynasına baktığmda destekli sütyenin bile çok abartı olduğunu düşünüp penye sütyenle değiştiriyorum. Çünkü gerçekten irite edici duruyor. Yani eğer amacınız dikkat çekmekse büyük yaptırabilirsiniz ama eğer doğal dursun diyorsanız, sırf para verdim diye en büyüğünü yaptırmak gerçekten çok itici duruyor, açıkçası "ben silikon yaptırdım" diye bağıran göğüsler şahsıma benim tercihim değildi, doktoruma sadece bunu söylemiştim, şu an görüntümden memnunum. Sadece fikrimi belirtmek istedim.

hayır hayır öyle ''madem para verdim olmuşken büyük olsun'' demiyorum ayrıca hiç dikkat çeksin istemem çünkü fazla dekolteli gezmeme izinde çıkmaz bende istemem. dr da denedik dedim ya öyle çok büyük değiller yani. benim boy 175. topuklu falan çok uzun kemik yapım iri ama zayıfım (ece gürsele benzetirler, fikir olsun diye söylüyorum) zamanında bende voleybol oynadım çünkü. Fikrin için teşekkürler 375 ten aşağı olamayacağı kesin yukarı için elbette doktorla karar veririz ben yalnızca rakamların insanın zihninde yarattığı büyüklük çağrışımının gerçeklerini görünce değiştiğiyle alakalıydı, birde 200 demişsiniz boy ve kiloyu merak ettim :) teşekkürker

a 1.75 e o büyüklük normal evet. benim kilo 50 boy 160. Oldukça minyonum. O yüzden doktorumu çok methedemeyeceğim ama iyiki bildiğini okumuş diyebiliyorum:)) Çünkü dediğim gibi içi boş cup sütyenleri bile takamıyorum çok iri duruyor. Kolay gelsin :)

yaa yukarıdaki mesajı göremeyince bir daha yazdım onu da silemeyince boş kalmasın diye yerine yazıyorum görüntü kirliliği için özür:))

Son düzenleme:
ank32 kesinlikle aynı fikirdeyim gizemll ve senin bana benzer tecrübeleriniz bana çok fikir verdi. çünkü 400 lere kadar ben mi abartıyorum acaba diye düşünmüştüm ama (gerçekten bu 300 ve katları küçükmüş) değilmiş:)) zühtü hocaya çok kanım kaynamıştı ama iz dedim işte ama bu gidişle ben ona yaptırıcam gibi diren bile koymuyormuş adam kesi yeri çok küçük açıyo diyorlar bir de iyi akayda yapıyomuş istersen medicanada da yaparım demişti, ay yaz bitsin kesin gidicem artık öbür yazada dolgulu sütyen bikini takmak istemiyorum. kızlar tecrübelerinize çokk teşekkürler

hadi bakalım fıstık senide aramızda görcez yeni cicişlerle inş hayırlısı olsun artık

Teşekkürler, umarım herşeyin iyisi olur herkes için.

Gizemlicim son 15 mesajım kaldı özel için. Mesajı aldım demek istediğinide anladım :) aynı fikirdeyim şekerim özelden yazrım sana. Teşekkür ederim

kızlar ne olur bana yardım edinnnnnn.zühtü beyle ve birkaç doktorla konustum.zühtü bey içime daha cok siniyor.sizlere sormak istediğim bazı şeyler var cevapşarsanız memnun olurum.
-kan tahlillerini kaç gün önceden, nerede yaptırıyorsunuz ,ekstra ücret veriliyormu( sehir dısından gelceğim için soruyorum.birde akayda tahlil için ücret 100 tl isteniyormus)
- o sporcu sütyenini ameliyattan sonramı alıcaz? (sormayı unuttum)
-ameliyat sırasında çıplak mı oluyoruz :44: sonrasında giymek için ne tavsiye edersiniz?
-ağrı kesici ilaç listesi felan vermişti zühtü bey karar verirseniz herhangi biryerden alabilirsiniz diye ameliyat sonrası zühtü bey neden yazmıyor?
- 161 boyum 50 kilom.doktor beye 325 olabilir yapınız musait dedi azcık dokumda varmıs ben diyorum ki olmusken 350 olsa abartıyormuyum? :78:
umarım görürsünüz ve bana yazarsınız para işini halledersem haaftaya gün alıcam şimdiden mideme ağrı giriyor.....

Back