Kardeşim sacma salak davranmasa bu kadar alttan almazdim. Zaten tripli soguk bana banane bu adamin dediginden dedim gectim. Yoksa o adam agzinin payini coktan hak etti bana gore.İyi toparlamissin ben tutamayabilirdim. ( Haklı da olsa kardeşim ve kardeşimi istemeye geldiği gün bana limada bulunuyor ) çünkü aşırı saçma bir tablo. Kardeşimiz istenmeyen gelin gibi üstelik gelinin kız kardeşine iyi bulmussunuz demek affedersin ama g.t ister.
Ha çok üzgünüm ama kardeşin de layigini bulmuş sana böyle davranıyorsa istenmeyen gelin olması da seni niye ilgilendirsin aman de geç.
O yüzden artık sanane istediğini buldu tamam herkes evinde mutlu olsun. Allah onu da pişman etmesin kimse ayrılmak için bu yola girmiyor sen de kocisinle takıl valla artık kangrenli parmağı keseceksin. Savaştı hastalikti doğal affetti kim vurduya yaşıyoruz zaten bir baktın higk diye gittik hiç tatlı canını üzmeden devamkeeeeeKardeşim sacma salak davranmasa bu kadar alttan almazdim. Zaten tripli soguk bana banane bu adamin dediginden dedim gectim. Yoksa o adam agzinin payini coktan hak etti bana gore.
Ya bana göre her şey tamam zaten. Kız kardesim ve yanindaki adam tuhaf bir şekilde tripli. Nisan sonrasi kız kardesim x arkadasiyla benim ve esimin dedikodumuzu yapmis.ben x e hizmetci gibi daranamaz misim ( ben o kızla hiç konusmadim karismadim merhabamiz bile olmadi) Ben kız kardesimi rezil etmisim basarmisim herkes beni konusuyormus benden nefret ediyormus. Benim gibi bu ablasi yokmus. Hiçbir rezillik olmadi kimseyewbisey demedim yani olmayan bisey bunlar. Kız kardesimle tartistik ve asla gorusmem artik. Ama bunu o istedi yani ne nisanina karistim ne hayatina neden bunlari uydurup tartisip gorusmemek istedi. Maalesef kardesimi kaybetmis oldum ama hicbirsey yapmadimO yüzden artık sanane istediğini buldu tamam herkes evinde mutlu olsun. Allah onu da pişman etmesin kimse ayrılmak için bu yola girmiyor sen de kocisinle takıl valla artık kangrenli parmağı keseceksin. Savaştı hastalikti doğal affetti kim vurduya yaşıyoruz zaten bir baktın higk diye gittik hiç tatlı canını üzmeden devamkeeeee
Allah'tan aynı meslek diye diye başkasını bulmuş, zira kardeşinizde eşini elinizden almak için herşeyi yapabilecek potansiyel varmış.Ergenliginde olmemi filan çok isterdi. Fazla kiskancti ama yetiskinlikte normallesmisti. Şimdi yine ne oldu ben anlamadim
Cocugun babası nişanda yanimiza geldi beni sordu sonra esimin meslegini nasıl yani iki bacı iki ayni meslek tesaduf mu dedi eşim de tesaduf ben tanimiyorum oglunuzu dedi. Adam durdu çok ilginc diğer kız kardes e de aynı meslekten bulur bunlar dedi ben biz bilmiyoruz hayirlisi dedim ciktim.
Çocuk beni ilk kez görmesine karsin pasif agresif tavirlar icindeydi. Tepkisiz kaldim bu haline ne anlatiysa artik bilmiyorum
kız kardeşinizde değişen bir şey yok, normalleşmemiş sadece üstünü örtmeyi öğrenmiş bence. mesafeli davranmanızda fayda var.Ergenliginde olmemi filan çok isterdi. Fazla kiskancti ama yetiskinlikte normallesmisti. Şimdi yine ne oldu ben anlamadim
instagram ve zor meslek dediğine göre tabii ki Yakışıklı Güvenlik :)Zor denk gelen bir meslek mi?
instagram ve zor meslek dediğine göre tabii ki Yakışıklı Güvenlik :)
(adam evli galiba dalga geçiyorum)
Ama pilotların çok kazandığı her zaman biliniyordu. Bence daha yazılım tarzı bir şeyPilotluk mantıklı geliyor.
Aaa evet konu sahibinden öğrendikleri yurtdışı bağlantılı meslek.Ama pilotların çok kazandığı her zaman biliniyordu. Bence daha yazılım tarzı bir şey
Şu olay çok çirkin ne hakla bu şekilde konuşabilir?Cocugun babası nişanda yanimiza geldi beni sordu sonra esimin meslegini nasıl yani iki bacı iki ayni meslek tesaduf mu dedi eşim de tesaduf ben tanimiyorum oglunuzu dedi. Adam durdu çok ilginc diğer kız kardes e de aynı meslekten bulur bunlar dedi ben biz bilmiyoruz hayirlisi dedim ciktim.
Çocuk beni ilk kez görmesine karsin pasif agresif tavirlar icindeydi. Tepkisiz kaldim bu haline ne anlatiysa artik bilmiyorum
Dedektif falan mı acaba sjdydjfj bu kadar gizli hangi meslek var ki? Benim bildiğim mit mensupları, dedektifler,özel tim bir de savcılar mesleklerini genelde saklarAaa evet konu sahibinden öğrendikleri yurtdışı bağlantılı meslek.
Prestijli ve parası iyi olmalı. Instagramdan bulabileceği kadar da belirleyici özellikleri olmalı.
Yazılım olabilir doğru başka bir şey gelmedi aklıma.yazılımcıyı da instagramdan nasıl bulur bilemedim.
Aynı meslekten adamlarla gezip tozduğu şimdikinin kulağına gitmiş, o da sizi harcamış, ben öyle anladım.Aklini kacirdigina ben de eminim ama ne planlayarak benim ve esimin dedikodusunu yaptigini anlayamadim. Ben hiç sorun etmedim kiminle evlenirsen evlen dedim. Ama neden hem yanindaki cocuk hem kendi çok soguktu. Hiç tanimiyorum adami belliki biseyler anlatip en basta sorun cikarmak istedi neyi planladi onu merak ediyorum.