Onu rezil etmisim herkes beni konusuyormus basarmisim neyi????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim sacma salak davranmasa bu kadar alttan almazdim. Zaten tripli soguk bana banane bu adamin dediginden dedim gectim. Yoksa o adam agzinin payini coktan hak etti bana gore.

Kardeşim sacma salak davranmasa bu kadar alttan almazdim. Zaten tripli soguk bana banane bu adamin dediginden dedim gectim. Yoksa o adam agzinin payini coktan hak etti bana gore.
O yüzden artık sanane istediğini buldu tamam herkes evinde mutlu olsun. Allah onu da pişman etmesin kimse ayrılmak için bu yola girmiyor sen de kocisinle takıl valla artık kangrenli parmağı keseceksin. Savaştı hastalikti doğal affetti kim vurduya yaşıyoruz zaten bir baktın higk diye gittik hiç tatlı canını üzmeden devamkeeeee

Ya bana göre her şey tamam zaten. Kız kardesim ve yanindaki adam tuhaf bir şekilde tripli. Nisan sonrasi kız kardesim x arkadasiyla benim ve esimin dedikodumuzu yapmis.ben x e hizmetci gibi daranamaz misim ( ben o kızla hiç konusmadim karismadim merhabamiz bile olmadi) Ben kız kardesimi rezil etmisim basarmisim herkes beni konusuyormus benden nefret ediyormus. Benim gibi bu ablasi yokmus. Hiçbir rezillik olmadi kimseyewbisey demedim yani olmayan bisey bunlar. Kız kardesimle tartistik ve asla gorusmem artik. Ama bunu o istedi yani ne nisanina karistim ne hayatina neden bunlari uydurup tartisip gorusmemek istedi. Maalesef kardesimi kaybetmis oldum ama hicbirsey yapmadim

Offf mesleği çok merak ettim yaa. Yurtdışı muhabbeti çok olduğuna göre pilot mu acaba. Evetse göz kırpın ben anlarım gerçekten çok merak ettim
Kız kardeşiniz ciddi ciddi problemli. Hatta anneniz de eşinizle aynı mesleği olan birini kız kardeşinizin aramasını desteklediği için onda da bi tuhaflık sezdim. Fırsat bu fırsat kesin iletişiminizi yaa. Böyle tiplerin dedikodusu, kıskançlığı bitmez insanı kemirirler her fırsatta. Hiç düşünmeyin bile Allah kurtarsın böyle sorunlulardan

ben anlamadım kız kardeşiniz eşinizin yaptıgı işi yapmak isteyip onun iş arkadaşlarını mı ekliyor yoksa eşinizin işiyle aynı işi yapan biriyle ilişki kurmak için mi ekliyor

Ergenliginde olmemi filan çok isterdi. Fazla kiskancti ama yetiskinlikte normallesmisti. Şimdi yine ne oldu ben anlamadim
Allah'tan aynı meslek diye diye başkasını bulmuş, zira kardeşinizde eşini elinizden almak için herşeyi yapabilecek potansiyel varmış.

Zor denk gelen bir meslek mi?

Ay buna benzer gerilim filmleri çok izledim, kız kardeş daha beter şeyler yapabilir
Şaka bi yana meslek nedir ya bu bizden saklanacak bir şey değil diye düşünüyorum

Ama pilotların çok kazandığı her zaman biliniyordu. Bence daha yazılım tarzı bir şey
Aaa evet konu sahibinden öğrendikleri yurtdışı bağlantılı meslek.
Prestijli ve parası iyi olmalı. Instagramdan bulabileceği kadar da belirleyici özellikleri olmalı.
Yazılım olabilir doğru başka bir şey gelmedi aklıma.yazılımcıyı da instagramdan nasıl bulur bilemedim.

Mesleği söyleyin de hepimiz rahatlayalım
Şu olay çok çirkin ne hakla bu şekilde konuşabilir?

Dedektif falan mı acaba sjdydjfj bu kadar gizli hangi meslek var ki? Benim bildiğim mit mensupları, dedektifler,özel tim bir de savcılar mesleklerini genelde saklar

Aynı meslekten adamlarla gezip tozduğu şimdikinin kulağına gitmiş, o da sizi harcamış, ben öyle anladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…