- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.807
- 158
Size o kadar msj atma dendi,ama dinlemediniz.Adam bariz sizle oynuyor,sıkılıp geldiği her seferinde cevap aldığı "basit" biri olmayın lütfen.Ozlenecek,sevilecek adam değil,karakter yoksunu biri siz ona değil onun hissettirdiklerine alışmışsiniz yapmayın.Eminim arada yine dönüp tekrar başlar ,size yapılanı unutursunuz.Boylece hayatınızı kendi elinizle mahvedersiniz.........Mesaj attı o gün ve bende cevap verdim. Günler oldu hala cevap vermedi mesajıma. Yani konuşmak istemiyorsa neden yazıyor, ne yapacağımı şaşırıdm artık
Yazmayin artik hicbirsey cunku icinden gotuy*e guler. O karakterde biri cunkuMesaj attı o gün ve cevap verdim bende 1 gün oldu mesajıma cevap vermedi. İçimdekileri söyleyip engellememek için sor tutuyorum kendimi
Cevabı basit değil mi ? Sizi yokluyor hala yolunu mu gözlüyorsunuz,yedekte misiniz diye. Yapacağınız şey basit her yerden engelleyin gitsin.Mesaj attı o gün ve bende cevap verdim. Günler oldu hala cevap vermedi mesajıma. Yani konuşmak istemiyorsa neden yazıyor, ne yapacağımı şaşırıdm artık
Dün yazdığım mesaja şimdi cevap vermiş görüldü attım sohbeti sildimCevabı basit değil mi ? Sizi yokluyor hala yolunu mu gözlüyorsunuz,yedekte misiniz diye. Yapacağınız şey basit her yerden engelleyin gitsin.
Cevap verdiniz mi ? Benim de Amerika'ya gidecek olan hatta yabancı kadınla evlenecek olan ama gidemeyen birisi vardı vizesi ret yiyince çok peşimde koştu ama aradığı kişiye ulaşamadı ... Bir süre sonra kafada bitiyor inanın şimdi çok ağır gelir ama bitince bir ohh diyorsunuz :)')Mesaj atmış ne yapayım
Nasılsın demişti bende hastanedeydim o sırada yazdım ve hasta olduğumu bildiği halde 1 gün sonra cevap yazdı geçmiş olsun neyin var diye bende görüldü attım yazmadım 2 gündür ondan da ses yokCevap verdiniz mi ? Benim de Amerika'ya gidecek olan hatta yabancı kadınla evlenecek olan ama gidemeyen birisi vardı vizesi ret yiyince çok peşimde koştu ama aradığı kişiye ulaşamadı ... Bir süre sonra kafada bitiyor inanın şimdi çok ağır gelir ama bitince bir ohh diyorsunuz :)')
Özelden konusalim m isterseniz benim de şu an başka birisi ile kafam karışıkNasılsın demişti bende hastanedeydim o sırada yazdım ve hasta olduğumu bildiği halde 1 gün sonra cevap yazdı geçmiş olsun neyin var diye bende görüldü attım yazmadım 2 gündür ondan da ses yok
Senden ayrıldıktan 1 gün sonra kız bulmuş birisini nasıl özleyebiliyorsun aklım almıyor...Erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrıldık. Bana yurt dışına gideceğim iş için oraya taşınacağım dedi. Devam edersek üzülürsün dedi. Medeni bir şekilde bitirdik. Ayrıldıktan sonra doğum günümü bile kutladı. Nasıl olduğumu vs sordu. 1 gün sonra bir kızla fotoğraf attı kahve içerken. Kızdan daha önce de şüphelenmiştim. Bunun üzerine takibi bıraktım onu da çıkarttım takipten. 1 ay oldu takibi bırakalı. Ben takibi bıraktıktan sonra instagram profilini değiştirdi ve instagramı çok sık kullanıyor ben takip ederken hafta da 1 atıyordu story şu an genelde her gün atıyor. O kızla da daha sonra hiç bir şey atmadı. Çok özlüyorum onu takibi bırakmasaydım keşke diyorum en azından arada sırada konuşuyorduk şu an hiç iletişim yok
Ben de eski nişanlımı çok özledim , ama maalesef….. diyecek söz yok umarım Allah size sabır verir. Başkasını sevdirir. Bu arada tamamen bahane etmiş . Bari sizden gizleseydi resmî üzülmeyin diyeBırakmıştım zaten 1 ay oldu ama çok özlüyorum
Özlüyordum ama soğudum artık hiç bir şeyi haketmiyor geçte olsa farkında vardımSenden ayrıldıktan 1 gün sonra kız bulmuş birisini nasıl özleyebiliyorsun aklım almıyor...
O öyle şeyleri umursamaz ki benle sevgiliyken mesaj atıyordum mesaja cevap vermeyip story atıyordu göreceğimi bildiği haldeBen de eski nişanlımı çok özledim , ama maalesef….. diyecek söz yok umarım Allah size sabır verir. Başkasını sevdirir. Bu arada tamamen bahane etmiş . Bari sizden gizleseydi resmî üzülmeyin diye
Bu adam aslan erkeği galibaO öyle şeyleri umursamaz ki benle sevgiliyken mesaj atıyordum mesaja cevap vermeyip story atıyordu göreceğimi bildiği halde
Bir söz vardır ve çok severim Tam da böylesi durumlar için; '' Ne hissettiğini unut ve neyi hak ettiğini hatırla''
Sizi yokluyor hiç cevap yazmayın, size m saj yazıyor siz cevap verince susuyor, yapmayın yazmayın lütfen bunu hak etmiyorsunuz, sizi hak eden güzel birninsan en kısa zamanda hayatıniza gelsin inşallahNasılsın demişti bende hastanedeydim o sırada yazdım ve hasta olduğumu bildiği halde 1 gün sonra cevap yazdı geçmiş olsun neyin var diye bende görüldü attım yazmadım 2 gündür ondan da ses yok
Kova burcuBu adam aslan erkeği galiba
Aynen öyle. Aynısını o yazsaydı hastayım deseydi ben arardım merak edip, günlerdir yazmıyorum yazmadı bileSizi yokluyor hiç cevap yazmayın, size m saj yazıyor siz cevap verince susuyor, yapmayın yazmayın lütfen bunu hak etmiyorsunuz, sizi hak eden güzel birninsan en kısa zamanda hayatıniza gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?