Onu çok özledim nasıl unutacağım

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
26
Erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrıldık. Bana yurt dışına gideceğim iş için oraya taşınacağım dedi. Devam edersek üzülürsün dedi. Medeni bir şekilde bitirdik. Ayrıldıktan sonra doğum günümü bile kutladı. Nasıl olduğumu vs sordu. 1 gün sonra bir kızla fotoğraf attı kahve içerken. Kızdan daha önce de şüphelenmiştim. Bunun üzerine takibi bıraktım onu da çıkarttım takipten. 1 ay oldu takibi bırakalı. Ben takibi bıraktıktan sonra instagram profilini değiştirdi ve instagramı çok sık kullanıyor ben takip ederken hafta da 1 atıyordu story şu an genelde her gün atıyor. O kızla da daha sonra hiç bir şey atmadı. Çok özlüyorum onu takibi bırakmasaydım keşke diyorum en azından arada sırada konuşuyorduk şu an hiç iletişim yok

Profiline girdikçe onu unutamayacaksınız. O yola sizinle devam etmek istememiş. Sizi istemeyeni siz isteyecek misiniz ? Ayrılık sebebi bile hiç inandırıcı gelmedi. Kuzenimin eşi 4 sene başka bir ülkede çalıştı,4 sene uzaktan yürüttüler tatillerde görüştüler, sonra evlendiler kuzenimide aldı yanına eşi. Profiline bakmayın engelleyin. Yoksa bir gün biyografisinde tarih,baş harf ne bileyim ilişkisi olduğuna dair bi emoji vs. ya da bi fotoğraf görürsünüz daha beter üzülürsünüz. Şu an her türlü özlem,acı,hüzün gibi duygularınızı dibine kadar yaşayın, sonra da kendinize yepyeni bir sayfa açın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sorumluluk alıp ciddiyet istememiş bahane uydurup tüymüş. Elbet zordur duygularımız var insanız üzülebiliriz. Kimse bir ilişkiye ayrılmak icin başlamaz umutlarla, hayallerle başlıyoruz kadınız duygularımız var.
Aslında bu hissettiğiniz hayal kırıklığı..
hayırlısını , doğru kişiyi dileyin hayattan.
Doğru kişiyi dileyin dilerim karşınıza bir an önce doğru insan çıkar

Çivi çiviyi söker valla acilen yeni birileriyle sohbet etmeye zaman geçirmeye başla bak görürsün nasıl çok da tınnn olacak... yani bilmiyorum belki bende işe yarıyordu evlenmeden önce uç uça eklerdim oğlanları ey gidi...

Eski konularinizi okuyup,
neden ayrıldığınizi hatirlayin,
O zaman tekrar bir soğuma gelir, unutursunuz

O uzuluyor mu sizi hayatindan cikardigi icin ? Yoo . Siz neden üzülesiniz ?

Daha yasiniz genc, kendinize deger verin, bu sekilde davranir ve hissederseniz bir sonraki iliskilerinizde de bunu hissederler ve kapi paspasi gibi davranirlar size

Çok teşekkür ederim. Haklısınız evet kendime engel olmaya çalışacağım.

Yeni biriyleriyle konuşmayı denedim ama hiç bir şey hissedemiyorum onlarla konuşunca bile aklıma o geliyor devam edemiyorum.

O uzuluyor mu sizi hayatindan cikardigi icin ? Yoo . Siz neden üzülesiniz ?

Daha yasiniz genc, kendinize deger verin, bu sekilde davranir ve hissederseniz bir sonraki iliskilerinizde de bunu hissederler ve kapi paspasi gibi davranirlar size
Hayır gayet hayatını yaşıyor geziyor tozuyor

Yeni birisini bulduğunda bunu unutacaksın, onunla görüşmemek seni arasa bile yüz vermemen en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…