Bırakmıştım zaten 1 ay oldu ama çok özlüyorumSurekli iletisim seni hem umutlandiracak hem uzecekti.. tamamen bitirmek daha dogrusu olmus.. tabiii takip etmeyi birakirsan daha kolay olur unutman
Erkek arkadaşımla görüştük 1 hafta önce. Akşam saatleri olduğu için eve dönerken benle durakta beklemesi gerekirken arkadaşım bekliyor acil gitmem lazım söz vermiştim dedi. Ben de yanımda kalmasını istedim bekledi benimle. Evde buluşmuştuk bende artık gelmeyeceğim dedim eve dışarda görüşürüz. Sonra sarılıp ayrıldık. Aynı gün ‘hayat devam ediyor yaptığınız tavırlar sizden başkasına zarar vermeyecek’ diye story atmıştı. O gün hiç yazmadı sonradan ben yazdım spora başladım falan dedi normal konuştuk. 7 gün oldu hiç yazmadı hiç konuşmadık. İnstagrama fotoğraf attım beğendi ama . Ayrı mıyız neyiz neden böyle anlamıyorum o yazmadan da yazmak istemiyorum.
Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorumilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
Erkek arkadaşımla ilgisizlikten dolayı bitirmek istedim. Kabul etmedi ayrılığı. Tekrar görüştük buluştuk her şey güzeldi. Son görüşmeden sonra birden iletişimi kesti. 3 haftadır konuşmadık. Ama instagramda fotoğraf attığımda beğendi hep. Attığım storylere anında bakardı. Yanıtlardı hikayelerimi. Bende bu belirsizlikten sıkıldım ilişki var mı yok mu belli değil şeklide mesaj attım instagramdan mesaja görüldü bile yapmadı açmadı. Sinirlenip whatsaptanda yazdım ona da cevap vermedi. Sildim her yerden. Benim anlamadığım konuşmak istemiyorsa yazsın istemiyorum diye mesajı okumamak yazmamak nedir? Çıkmak isteyeni sanki zorla mı tutuyorum hayatımda hem arada kendini hatırlatıyor yazan o hem yazınca cevap yok bu dengesizliğin nedeni ne
Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
Erkek arkadaşımla ayrıldık. Beni en zor günümde yanlız bırakmıştı. Saygısız bir kaç konuşması oldu. Devam etmek istemedim. Sürekli yazıyor. Benden cevap alamayınca artık arkadaşları bana yazıyor. Benim arkadaşlarıma yazıyor. Çok kötüyüm ruhsal olarak çöktüm artık diyor. Konuştum ama hala peşimde o ve tüm çevresi. Ne yapmam gerekiyor artık
Erkek arkadaşımla 1 ay önce ayrıldık. Bana yurt dışına gideceğim iş için oraya taşınacağım dedi. Devam edersek üzülürsün dedi. Medeni bir şekilde bitirdik. Geçen gün doğum günümü kutladı. Nasıl olduğumu vs sordu. 1 gün sonra bir kızla fotoğraf attı kahve içerken. Kızdan daha önce de şüphelenmiştim stlaklayıp. Sevgililer midir takibi bırakmak istiyorum ama o fotoğrafın üstüne takibi bırakmam saçma mı olur
Çok teşekkür ederim. Haklısınız evet kendime engel olmaya çalışacağım.Profiline girdikçe onu unutamayacaksınız. O yola sizinle devam etmek istememiş. Sizi istemeyeni siz isteyecek misiniz ? Ayrılık sebebi bile hiç inandırıcı gelmedi. Kuzenimin eşi 4 sene başka bir ülkede çalıştı,4 sene uzaktan yürüttüler tatillerde görüştüler, sonra evlendiler kuzenimide aldı yanına eşi. Profiline bakmayın engelleyin. Yoksa bir gün biyografisinde tarih,baş harf ne bileyim ilişkisi olduğuna dair bi emoji vs. ya da bi fotoğraf görürsünüz daha beter üzülürsünüz. Şu an her türlü özlem,acı,hüzün gibi duygularınızı dibine kadar yaşayın, sonra da kendinize yepyeni bir sayfa açın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İlişkisi var mıdır o kızlaBence takibi bırakarak iyi yapmışsın.
Eğer arada duygu ve kırgınlık varsa takibi bırakıp o adamı tamamen çıkartmsk lazım.
Üzülsende geçicek unutucaksın zamanla.
Yeni biriyleriyle konuşmayı denedim ama hiç bir şey hissedemiyorum onlarla konuşunca bile aklıma o geliyor devam edemiyorum.Çivi çiviyi söker valla acilen yeni birileriyle sohbet etmeye zaman geçirmeye başla bak görürsün nasıl çok da tınnn olacak... yani bilmiyorum belki bende işe yarıyordu evlenmeden önce uç uça eklerdim oğlanları ey gidi...
Hayır gayet hayatını yaşıyor geziyor tozuyorO uzuluyor mu sizi hayatindan cikardigi icin ? Yoo . Siz neden üzülesiniz ?
Daha yasiniz genc, kendinize deger verin, bu sekilde davranir ve hissederseniz bir sonraki iliskilerinizde de bunu hissederler ve kapi paspasi gibi davranirlar size
Bilemiyorum olabilir.İlişkisi var mıdır o kızla
Şimdi mesaj attı şaka gibi 1 ay sonra ne yapayımYeni birisini bulduğunda bunu unutacaksın, onunla görüşmemek seni arasa bile yüz vermemen en doğrusu.
Mesaj atmış ne yapayımBilemiyorum olabilir.
Boşver artık ilgilenme
Neden aramış ki? Bence seni merak etti kontrol ediyor. Egosunu tatmin etmesine izin vermeMesaj atmış ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?