Onu çok özledim nasıl unutacağım

Eminim çevrende birileri vardır, biraz flört etmen gerekiyor. Yoksa bunu düşünmekten kendini alı koyamazsın.

Erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrıldık. Bana yurt dışına gideceğim iş için oraya taşınacağım dedi. Devam edersek üzülürsün dedi. Medeni bir şekilde bitirdik. Ayrıldıktan sonra doğum günümü bile kutladı. Nasıl olduğumu vs sordu. 1 gün sonra bir kızla fotoğraf attı kahve içerken. Kızdan daha önce de şüphelenmiştim. Bunun üzerine takibi bıraktım onu da çıkarttım takipten. 1 ay oldu takibi bırakalı. Ben takibi bıraktıktan sonra instagram profilini değiştirdi ve instagramı çok sık kullanıyor ben takip ederken hafta da 1 atıyordu story şu an genelde her gün atıyor. O kızla da daha sonra hiç bir şey atmadı. Çok özlüyorum onu takibi bırakmasaydım keşke diyorum en azından arada sırada konuşuyorduk şu an hiç iletişim yok
Ben biten bir ilişkinin ardından iletişim halinde kalmayı doğru bulmuyorum. En güzelini yapmışsınız. Sürekli instagramda karşınıza çıksa nasıl unuturdunuz ki? Stalk yapmayı da bırakın. Yurt dışına da taşınmamış görünen o ki?

Erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrıldık. Bana yurt dışına gideceğim iş için oraya taşınacağım dedi. Devam edersek üzülürsün dedi. Medeni bir şekilde bitirdik. Ayrıldıktan sonra doğum günümü bile kutladı. Nasıl olduğumu vs sordu. 1 gün sonra bir kızla fotoğraf attı kahve içerken. Kızdan daha önce de şüphelenmiştim. Bunun üzerine takibi bıraktım onu da çıkarttım takipten. 1 ay oldu takibi bırakalı. Ben takibi bıraktıktan sonra instagram profilini değiştirdi ve instagramı çok sık kullanıyor ben takip ederken hafta da 1 atıyordu story şu an genelde her gün atıyor. O kızla da daha sonra hiç bir şey atmadı. Çok özlüyorum onu takibi bırakmasaydım keşke diyorum en azından arada sırada konuşuyorduk şu an hiç iletişim yok
Ne gerek var sizi istemeyen bahane üreten adami takip edeceksiniz ki ne gerek var kendinizi boşuna üzmeye. Haftasında başka kızla resimler çekilip nispet yapar gibi foto paylaşmaya. Ondan daha mı az degersizsiniz bı düşünün bakalım.

Ne gerek var sizi istemeyen bahane üreten adami takip edeceksiniz ki ne gerek var kendinizi boşuna üzmeye. Haftasında başka kızla resimler çekilip nispet yapar gibi foto paylaşmaya. Ondan daha mı az degersizsiniz bı düşünün bakalım.
Mesaj atmış ne yapayım

2 ay çok kısa bir süre
Özlemen normal
Ama o yolunu çizmiş bazı şeyleri acı da olsa kabul etmek gerekiyor.

Mesaj attı ve cevap verdim mesajına dayanamayıp ve mesajıma cevap vermedi şaka gibi. Mesajı yazan o cevap vermeyen o. İçimdeki son kalanları söyleyip engellesem mi yoksa görmezden mi gelsem

Profiline girdikçe onu unutamayacaksınız. O yola sizinle devam etmek istememiş. Sizi istemeyeni siz isteyecek misiniz ? Ayrılık sebebi bile hiç inandırıcı gelmedi. Kuzenimin eşi 4 sene başka bir ülkede çalıştı,4 sene uzaktan yürüttüler tatillerde görüştüler, sonra evlendiler kuzenimide aldı yanına eşi. Profiline bakmayın engelleyin. Yoksa bir gün biyografisinde tarih,baş harf ne bileyim ilişkisi olduğuna dair bi emoji vs. ya da bi fotoğraf görürsünüz daha beter üzülürsünüz. Şu an her türlü özlem,acı,hüzün gibi duygularınızı dibine kadar yaşayın, sonra da kendinize yepyeni bir sayfa açın. Hakkınızda hayırlısı olsun. 🦋
Mesaj attı o gün ve bende cevap verdim. Günler oldu hala cevap vermedi mesajıma. Yani konuşmak istemiyorsa neden yazıyor, ne yapacağımı şaşırıdm artık :(

O uzuluyor mu sizi hayatindan cikardigi icin ? Yoo . Siz neden üzülesiniz ?

Daha yasiniz genc, kendinize deger verin, bu sekilde davranir ve hissederseniz bir sonraki iliskilerinizde de bunu hissederler ve kapi paspasi gibi davranirlar size
Mesaj attı o gün ve cevap verdim bende 1 gün oldu mesajıma cevap vermedi. İçimdekileri söyleyip engellememek için sor tutuyorum kendimi

Back
X