Onu çok özledim nasıl unutacağım

İnsanlar ana babasını, en kötüsü de evlatlarını toprak altına koyuyor, bu kayıpların bir yedeği de yok ki yeri dolsun, buna rağmen hayata tutunmak için bir sebep bulup yaşamaya devam ediyorlar. Özür dilerim ama yeri daha iyileriyle dolacak kıçı kırık adamlar için, neden bu kadar acı, dram. Asla derdinizi küçümsediğimden değil, lütfen yanlış anlamayın, herkes derdinin ağırlığını daha iyi bilir. Üzülün, özleyin, acınızı yaşayın ama öyle unutamıyorum, yapamıyorumluk bir durum da yok, şöyle bir silkelenseniz tozu bile kalmaz.
Bu yorumun alni olsaydi 3 kere operdim😂👌🏼👌🏼

Son gelişmeleri yazıyorum. Görüşüp, konuştuk. Sevgilin yok mu neden yazıyorsun dedim. O kız arkadaşım dedi ama inandırıcı gelmedi. Sonra gidecektin yurtdışına dedim gidicem ama şu an değil yakın bir zamanda gidicem dedi. O bana sordu hayatında biri var mı diye. Ben de yok dedim istemiyorum kimseyi, olsun ister misin dedim başka bir erkek hayatımda tepkisini ölçmek için. Durdu ve bilmiyorum dedi. Ağladım sonra ben baya dayanamayıp. Üzüldüğümü görünce İşte ağlama vs ne yapmak istiyorsun dedi yazma artık görüşüp konuşmayalım dedim. Tamam dedi hep mutlu ol, kendine iyi bak dedi. Vedalaşıp ayrıldık. Yani artık bitti daha yazacağını sanmıyorum :( artık tek çarem unutmak

Back
X