Onu çok özledim nasıl unutacağım

Eminim çevrende birileri vardır, biraz flört etmen gerekiyor. Yoksa bunu düşünmekten kendini alı koyamazsın.

Ben biten bir ilişkinin ardından iletişim halinde kalmayı doğru bulmuyorum. En güzelini yapmışsınız. Sürekli instagramda karşınıza çıksa nasıl unuturdunuz ki? Stalk yapmayı da bırakın. Yurt dışına da taşınmamış görünen o ki?

Ne gerek var sizi istemeyen bahane üreten adami takip edeceksiniz ki ne gerek var kendinizi boşuna üzmeye. Haftasında başka kızla resimler çekilip nispet yapar gibi foto paylaşmaya. Ondan daha mı az degersizsiniz bı düşünün bakalım.

Mesaj atmış ne yapayım

2 ay çok kısa bir süre
Özlemen normal
Ama o yolunu çizmiş bazı şeyleri acı da olsa kabul etmek gerekiyor.

Mesaj attı ve cevap verdim mesajına dayanamayıp ve mesajıma cevap vermedi şaka gibi. Mesajı yazan o cevap vermeyen o. İçimdeki son kalanları söyleyip engellesem mi yoksa görmezden mi gelsem

Mesaj attı ve cevap verdim mesajına dayanamayıp ve mesajıma cevap vermedi şaka gibi. Mesajı yazan o cevap vermeyen o. İçimdeki son kalanları söyleyip engellesem mi yoksa görmezden mi gelsem
Görmezden gelin bence, biseyler söyleyip engellerseniz onu önemsemiş olursunuz

Mesaj attı o gün ve bende cevap verdim. Günler oldu hala cevap vermedi mesajıma. Yani konuşmak istemiyorsa neden yazıyor, ne yapacağımı şaşırıdm artık

O uzuluyor mu sizi hayatindan cikardigi icin ? Yoo . Siz neden üzülesiniz ?

Daha yasiniz genc, kendinize deger verin, bu sekilde davranir ve hissederseniz bir sonraki iliskilerinizde de bunu hissederler ve kapi paspasi gibi davranirlar size
Mesaj attı o gün ve cevap verdim bende 1 gün oldu mesajıma cevap vermedi. İçimdekileri söyleyip engellememek için sor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…