- 12 Ağustos 2013
- 562
- 2.730
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Tepkinizde hakli oldugunuzu düşünüyorum. Tabi agir konustum diyorsunuz neler dediniz sinirle fikrim yok ama hani bu sebeple ayrilmissiniz zaten ve o bunu tekrar yapmis. Sert bir sekilde tepkinizi koymaniz iyi olmus diye düşünüyorum. Eger simdi yanina giden siz olursaniz ben estim gurledim ama gecti gitti, ilerde kizdigim bisiyi yapsan bile basta kizsam da sonra dayanamam gelirim imaji yaratirsiniz. Bu sebeple tepkinizin ve tavrinizin arkasinda durmaniz gerektigini düşünüyorum. En azindan ne kadar ciddi olduğunuzu anlasin, her hatasini tolere edemeyip gerektiginde gdebileceginizi gorsun. Eger size deger veriyorsa madem siliyor aninda, eger gercekse dusuncesi er gec gelicektir size.Merhaba herkese,
Hayatımdaki insanı biliyorsundur çoğunuz. Aralarındaki iletişim şeklinden vs rahatsız olduğum bir kız arkadaşı olmuştu. Bu şekilde bir ilişkiyi kabul edemeyeceğimi söylemiş ayrılmıştım kısa bir süreliğine de olsa. Neyse sevgilim de bensiz yapamadığını falan söyleyip o kadınla iletişimini her türlü bitirmişti.
Dün bir baktım kadınla yeniden takipleşmeye başlamışlar. O kadar çok sinirlendim ki, önceki tepkimi bildiği halde bunu yapmış olmasına. Ettim gürledim. Anında o benim sadece arkadaşım sen daha önemlisin vs deyip kadını engellemiş. Ama tabii ki bu öfkemi dindirmedi. Kalbini kıracak bir ton laf ettim geri dönülmez şekilde.
Ayrıldık. Hem hak ettiğini düşünüyorum hem de an geliyor tepkilerin biraz abartı mıydı çocuğa haksızlık mi ettin diyorum. Zaten ondan ayrılmam gerekiyordu bahanesi oldu belki de ama simdiden çok özledim.
Sizce tepkimde vs haklı miyim?
Wurstria senin analizinden sonra konularında epey tutarsızlıklar olduğu kanaatine vardım.bu meseleye ben de takılıyorum ama olay maddiyattan ziyade tutarsız şeylerden bahsediyor olması aslında. yani bi bakıyorsun, birkaç sene önce kafelerde çalışıyor, sınava hazırlanıyor, geleceğe dair kaygıları var, önümü göremiyorum diye konu açmış falan. sonra akraba torpili ile maaşlı işe giriyor özelde birkaç ay önce. son konularında da babasından dolayı varlıklı olduğunu falan söylüyor. babadan varlıklı insan kafede çalışamaz mı, çalışır ama gelecek kaygısı yaşaması, bir sınavı hayatı için aşırı önemli görmesi bana biraz tuhaf geliyor. çok eğitimli, donanımlı, mükemmel ama işe kendi çabasıyla değil akraba torpili ile giriyor. varlıklı insanın iş için torpile mi ihtiyacı olur? harika eğitimli insanın torpile ne ihtiyacı olur? gibi gibi şeyler.
Valla tatlim beni reelde tanıyan da var burada. İstersen onlara sor. MeselaWurstria senin analizinden sonra konularında epey tutarsızlıklar olduğu kanaatine vardım.dediğinde haklısın. Varlıklı bir ailenin kızı gelecek kaygısı taşımaz. Cafeden özel bir şirkette tercümanlığa da hızlı bir sıçrayış yaşamış.
Ayrıca vorloklu bor ailenin kozo golocok koygoso tosomoz bidi bidi. Çok biliyorsun sen.Wurstria senin analizinden sonra konularında epey tutarsızlıklar olduğu kanaatine vardım.dediğinde haklısın. Varlıklı bir ailenin kızı gelecek kaygısı taşımaz. Cafeden özel bir şirkette tercümanlığa da hızlı bir sıçrayış yaşamış.
senin mesleğin tercümanlık değil mi?Valla tatlim beni reelde tanıyan da var burada. İstersen onlara sor. MeselaMrsDelfino . Kahve zincirinde baristaliga da okurken, aşık olduğum çocuk orada çalışıyor diye başlamıştım ki zaten 4 yıl önceydi. 4 yılda kariyerinizde bir değişiklik yapamamışsanız siz hayli kabiliyetsizsiniz demektir.
Bu işime de biraz teyze torpiliyle girdiğimi de söyledim.
Madem her şeyime hakimsin benim 2 bölüm okuduğumu da bilirsin. Önceden gastronomi okuduğumu falan. Issizlikte Nirvana yapmışsın git onlara da bak. Okuduğunu anlamama sorunun da var. 4 yıldır tercümanlık mi yapiyorum demisim? İlk tercümanlık işim bu.senin mesleğin tercümanlık değil mi?
4 sene önce baristalık yapsan tercüman kariyerine ne faydası var?
senin eski konularında kariyerine 4 sene önce başladığın ve yol aldığınla alakalı bişeyler yazmıyor. aksine kafe vs işlerde çalışıp önemli bir sınava hazırlandığından, gelecek kaygısı taşıdığından, zaman zaman çok geç saatlere kadar oturduğundan, zaman zaman çalışmadığın dönemlerden falan bahsedip gerçek, adam akıllı bir işe, kariyerine fayda sağlayacak, gerçekten meslek inşa edebileceğin, ciddiye alabileceğin işe aralık 2021'de teyze torpili ile girdiğin mevcut konularında.
4 senede kariyer falan yapmış değilsin yani, yalan söyleyip de kendini daha fazla küçük düşürme.
bunları da kafamızdan atmıyoruz, geçmişte yazdıklarını baz alıyoruz. neden kendinle çelişiyorsun?
ha şimdi, "işimle alakalı 4 sene içinde pek konu açmadım, bilmediğiniz şeyler var" diyeceksin. bu durumda 4 senelik kariyere rağmen hala teyze torpili ile işe giriyorsan başkalarının kabiliyetine dil uzatacağına kendi kabiliyetini sorgula. şu konun iş hayatında deneyimli insanın açabileceği bir konu değil, kurduğun cümleler iş yaşamında olan birinin cümleleri değil. bunu 5 senedir aktif iş hayatında olan, kimsenin torpiline değil sadece kendisine güvenerek işini gücünü bulan hatta sektörel eğitimler veren biri olarak söylüyorum. insan toydur, pişer, zamanla öğrenir, olgunlaşır. bu konu kariyerinede çok toy bir insanın konusu.
Haklı Mıyım? Kaprisli Miyim?
Merhabalar, Bu sefer aşk konusu ile değil, iş-akrabalık mevzusu ile karşınızdayım. Bir süre önce bir şirketten, patronlarına teyzemin ricası ile iş teklifi aldım. İş görüşmesine gittiğimde ufak tefek bazı pürüzlerden rahatsız oldum. Teyzem de o zaman gel benim yanımda çalış ama önce eniştene...www.kadinlarkulubu.com
insanları kandırmaya devam edebileceğini düşünmemelisin bence bundan sonra. milleti saf yerine koymaya çalışacağına kendine bir iyilik yap, terapi al, bu kafadan kurtul, iş hayatına odaklan, gerçek bir kariyer yap.
tam da bir önceki yorumumda kastettiğim tarzda (ne kastettiğimi sen hariç herkes anlamıştır) bir cevap vererek beni bilmem kaçıncı kez haklı çıkardığın için teşekkürler :)Madem her şeyime hakimsin benim 2 bölüm okuduğumu da bilirsin. Önceden gastronomi okuduğumu falan. Issizlikte Nirvana yapmışsın git onlara da bak. Okuduğunu anlamama sorunun da var. 4 yıldır tercümanlık mi yapiyorum demisim? İlk tercümanlık işim bu.
Daha diyecek şeyim var da senin gibi bir tip için ban yemeye değmez.
senin mesleğin tercümanlık değil mi?
4 sene önce baristalık yapsan tercüman kariyerine ne faydası var?
senin eski konularında kariyerine 4 sene önce başladığın ve yol aldığınla alakalı bişeyler yazmıyor. aksine kafe vs işlerde çalışıp önemli bir sınava hazırlandığından, gelecek kaygısı taşıdığından, zaman zaman çok geç saatlere kadar oturduğundan, zaman zaman çalışmadığın dönemlerden falan bahsedip gerçek, adam akıllı bir işe, kariyerine fayda sağlayacak, gerçekten meslek inşa edebileceğin, ciddiye alabileceğin işe aralık 2021'de teyze torpili ile girdiğin mevcut konularında.
4 senede kariyer falan yapmış değilsin yani, yalan söyleyip de kendini daha fazla küçük düşürme.
bunları da kafamızdan atmıyoruz, geçmişte yazdıklarını baz alıyoruz. neden kendinle çelişiyorsun?
ha şimdi, "işimle alakalı 4 sene içinde pek konu açmadım, bilmediğiniz şeyler var" diyeceksin. bu durumda 4 senelik kariyere rağmen hala teyze torpili ile işe giriyorsan başkalarının kabiliyetine dil uzatacağına kendi kabiliyetini sorgula. şu konun iş hayatında deneyimli insanın açabileceği bir konu değil, kurduğun cümleler iş yaşamında olan birinin cümleleri değil. bunu 5 senedir aktif iş hayatında olan, kimsenin torpiline değil sadece kendisine güvenerek işini gücünü bulan hatta sektörel eğitimler veren biri olarak söylüyorum. insan toydur, pişer, zamanla öğrenir, olgunlaşır. bu konu kariyerinede çok toy bir insanın konusu.
Haklı Mıyım? Kaprisli Miyim?
Merhabalar, Bu sefer aşk konusu ile değil, iş-akrabalık mevzusu ile karşınızdayım. Bir süre önce bir şirketten, patronlarına teyzemin ricası ile iş teklifi aldım. İş görüşmesine gittiğimde ufak tefek bazı pürüzlerden rahatsız oldum. Teyzem de o zaman gel benim yanımda çalış ama önce eniştene...www.kadinlarkulubu.com
insanları kandırmaya devam edebileceğini düşünmemelisin bence bundan sonra. milleti saf yerine koymaya çalışacağına kendine bir iyilik yap, terapi al, bu kafadan kurtul, iş hayatına odaklan, gerçek bir kariyer yap.
Gerçekten anlamıyorum bu iş konusunda bu şekilde yapılan muhabbetleri.Valla tatlim beni reelde tanıyan da var burada. İstersen onlara sor. MeselaMrsDelfino . Kahve zincirinde baristaliga da okurken, aşık olduğum çocuk orada çalışıyor diye başlamıştım ki zaten 4 yıl önceydi. 4 yılda kariyerinizde bir değişiklik yapamamışsanız siz hayli kabiliyetsizsiniz demektir.
Bu işime de biraz teyze torpiliyle girdiğimi de söyledim.
konu bizim taksiciden mesleklere evrilmişGerçekten anlamıyorum bu iş konusunda bu şekilde yapılan muhabbetleri.
Bir kere beni de bir üye alıntıladı. Hiç kimse mezun olur olmaz özelde iş bulamaz ya da atanamazmış. Biz daha mezun olmadan özelde çalıştık. Arkadaşlarım yine aynı şekilde, senelerce çalıştılar. Okuduğumuz üniversite, alanımızda en iyi devlet üniversiteleri arasında ilk 3’teydi. Orada okuduğumuzu söyleyerek demo ders yapmadan mülakata alınmadan çalıştık özelde. Kpss’de zaten puanları düşük, alımı çok olan bir bölümdü. Senede 3 binden fazla İngilizce öğretmeni alınıyordu geçen seneye kadar. Mezun olduğumda babamın tanıdıklarından beni özelde görüşmeye çağıran çok oldu. Ben kpss düşündüğüm için kabul etmedim. İşinde iyi olan, alanında kendini geliştiren kişinin çevresi de varsa işsiz kalması biraz zor.
Özellikle dilciyseniz de birebir kendi alanın olmasa dahi yan dallardan bir sürü iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Özelde bunun dil okulu var, özel okulu var , bir sürü seçenek; restoranda karşılamada çalışırsınız, otellerde resepsiyonda çalışırsınız, mağazalarda sarış danışmanlığı yaparsınız. Benim dilci bir arkadaşım dışarıdan adalet okuyup 4 yıllık hukuğa tamamladı. Çok uluslu bir şirketin uluslararası hukuksal yazışmalarından sorumlu bir ekipte çalışıyor.
Elbette ki ülkemizde işsizlik var. İş bulmak ve o işi uzun süre yapabilmek kolay değil. Ama senede bir kişi bile okulunu okuduğu meslekte iş bulamıyor değil ya.
hesap dökümünü atıyor özelden bir de.o kadar para valla hepimizde varrr.sitede gerçekten varlıklı üyeler var çoğu saklıyor kim olduğunu .benim babam varlıklı diye dolanmıyor.Reelde beni tanıyanlar var diyip referans isimler veriyor ama reelde birebir görüştüğü isim mi acabaMrsDelfino ?
Bir insan reelde görüşüyor olsa da hayatının her anına tanık olamaz ki?
Doğruluk payı vardır anlattıklarında ama konular arasında tutarsızlıklar da var.
İnsanların bazı şeyleri sorgulaması ve sorması da doğal dolayısıyla.
Açtığınız konular içinde kendinizle alakalı fazla detaylara girdiğiniz için bunlar bir araya gelip birleştiğinde çelişki oluşturuyor.
Konu açma amacınız amacından sapıyor.İnsanlar olumsuz eleştiri yapınca okuduğunuzu anlamıyorsunuz ithamında bulunuyorsunuz. Gayet de güzel anlaşıldı konular birleşince soru işaretleri daha da fazla arttı.
İspat için de o kişiyi tanıyorum bu kişiyle konuşuyorum ss attım falan gibi ispatlarınız çabalarınız da inandırıcı gelmiyor. Yazmış ve yazıyor olduğunuz şeyler baz alınır.
Güzel yorumlar yapılmış, güzel fikirler verilmiş ama siz yine kendi bildiğinizi okuyorsunuz. Ozaman konu açma amacınız da insanlar tarafında farklı anlaşılıyor artık.
ne kadarmış Hesap dökümündeki parasıhesap dökümünü atıyor özelden bir de.o kadar para valla hepimizde varrr.sitede gerçekten varlıklı üyeler var çoğu saklıyor kim olduğunu .benim babam varlıklı diye dolanmıyor.
hesabında kaç lira olduğunu attı dökümünü değil yanlış yazmışım.ama herşeyi ispat etme çabası beni şaşırtıyor.ne gerek var.ben buraya üniversite diplomam var biri örgün biri de açıköğretimden yazıyorum.inanmayana diploma resmi atmam inanmazsan inanma der geçerimm meselane kadarmış Hesap dökümündeki parası
insan hesap dökümünü niye atar ya eziklik gibi geliyor bana
Baya kompleksli biri ,yani kime neyi ispat ediyorsun ,biz bilsek ne olacak senin harcadığı parayıhesabında kaç lira olduğunu attı dökümünü değil yanlış yazmışım.ama herşeyi ispat etme çabası beni şaşırtıyor.ne gerek var.ben buraya üniversite diplomam var biri örgün biri de açıköğretimden yazıyorum.inanmayana diploma resmi atmam inanmazsan inanma der geçerimm mesela
tamam meslek kısmını boşverelim, tutarsızlıkla alakalı tek dayanağımız meslek değil zaten konu sahibi için.Gerçekten anlamıyorum bu iş konusunda bu şekilde yapılan muhabbetleri.
Bir kere beni de bir üye alıntıladı. Hiç kimse mezun olur olmaz özelde iş bulamaz ya da atanamazmış. Biz daha mezun olmadan özelde çalıştık. Arkadaşlarım yine aynı şekilde, senelerce çalıştılar. Okuduğumuz üniversite, alanımızda en iyi devlet üniversiteleri arasında ilk 3’teydi. Orada okuduğumuzu söyleyerek demo ders yapmadan mülakata alınmadan çalıştık özelde. Kpss’de zaten puanları düşük, alımı çok olan bir bölümdü. Senede 3 binden fazla İngilizce öğretmeni alınıyordu geçen seneye kadar. Mezun olduğumda babamın tanıdıklarından beni özelde görüşmeye çağıran çok oldu. Ben kpss düşündüğüm için kabul etmedim. İşinde iyi olan, alanında kendini geliştiren kişinin çevresi de varsa işsiz kalması biraz zor.
Özellikle dilciyseniz de birebir kendi alanın olmasa dahi yan dallardan bir sürü iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Özelde bunun dil okulu var, özel okulu var , bir sürü seçenek; restoranda karşılamada çalışırsınız, otellerde resepsiyonda çalışırsınız, mağazalarda sarış danışmanlığı yaparsınız. Benim dilci bir arkadaşım dışarıdan adalet okuyup 4 yıllık hukuğa tamamladı. Çok uluslu bir şirketin uluslararası hukuksal yazışmalarından sorumlu bir ekipte çalışıyor.
Elbette ki ülkemizde işsizlik var. İş bulmak ve o işi uzun süre yapabilmek kolay değil. Ama senede bir kişi bile okulunu okuduğu meslekte iş bulamıyor değil ya.
Aha ben !hesap dökümünü atıyor özelden bir de.o kadar para valla hepimizde varrr.sitede gerçekten varlıklı üyeler var çoğu saklıyor kim olduğunu .benim babam varlıklı diye dolanmıyor.
millete tutarsız gelmesinin en büyük sebebi mesleğini, işini, varlık muhabbetini çok göze sokması ve bu kadar göze soktuğu bişeyle o taksici gibi tipleri kimsenin bu kızla bağdaştıramamış olması. bin kez yazıldı sen madem doğru düzgün bir insansın, işin gücün durumun iyi bu adamla ne işin var? inandırıcı gelmiyor. evet zaman zaman düzgün, kendini bilen insanlar da yanlış tiplere denk gelebilir ama sürekli sürekli olmaz çünkü zeka diye bişey var. herkes hata yapar, hatalı ilişkiler yaşar, saçma biriyle evliliğin eşiğinden dönebilir, bazen kendine uygun olmayanlarla gezip tozabilir ama bu süreklilik kazanmaz. resmen kafasında bi taksici profili yazdı, adamın tuvaletine yatağına yastığına kadar laf etti bi de evlilik teklifi patlattı, milletten gelen mantıklı yorumların hiçbirini de ciddiye almadı. neden alsın, gerçek değil ki? erkeklerle olan ilişkilerini baz alan konularından sonra babasıyla alakalı bi konu patlattı. herkes taksiciden ayrıl bilmem ne dedi, vay efendim taksicinin arkadaşından rahatsız olmuş, hemen 1-2 gün sonra taksici beni aldattı bakın rahatsız olmakta ne kadar haklıyım temalı konu. habire atıyor.Valla bana da konular tutarsız , acaip geliyor. Burda tek şey yazıcam tonla varlıklı aile kızı tanıyorum, hiç taksiciyle gezen , onunla evlenmeye kalkan tanımıyorum
Alman lisesi mezunu Rahşan Teyzeye de annecim ben taksiciyle evleniyorum diyemezsin yani düşer bayılır hfsdfdsfds
Varlıklı aile kızı arkadaşlarım genelde iyi kariyeri, eğitimi olan kızlar kendilerine benzer eğitim ve gelir grubundan erkek arıyorlar bir de yakışıklı tabi
Ben hala farklı tuvalet olayındayım zklvjajafhaffmillete tutarsız gelmesinin en büyük sebebi mesleğini, işini, varlık muhabbetini çok göze sokması ve bu kadar göze soktuğu bişeyle o taksici gibi tipleri kimsenin bu kızla bağdaştıramamış olması. bin kez yazıldı sen madem doğru düzgün bir insansın, işin gücün durumun iyi bu adamla ne işin var? inandırıcı gelmiyor. evet zaman zaman düzgün, kendini bilen insanlar da yanlış tiplere denk gelebilir ama sürekli sürekli olmaz çünkü zeka diye bişey var. herkes hata yapar, hatalı ilişkiler yaşar, saçma biriyle evliliğin eşiğinden dönebilir, bazen kendine uygun olmayanlarla gezip tozabilir ama bu süreklilik kazanmaz. resmen kafasında bi taksici profili yazdı, adamın tuvaletine yatağına yastığına kadar laf etti bi de evlilik teklifi patlattı, milletten gelen mantıklı yorumların hiçbirini de ciddiye almadı. neden alsın, gerçek değil ki? erkeklerle olan ilişkilerini baz alan konularından sonra babasıyla alakalı bi konu patlattı. herkes taksiciden ayrıl bilmem ne dedi, vay efendim taksicinin arkadaşından rahatsız olmuş, hemen 1-2 gün sonra taksici beni aldattı bakın rahatsız olmakta ne kadar haklıyım temalı konu. habire atıyor.