Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba herkese,

Hayatımdaki insanı biliyorsundur çoğunuz. Aralarındaki iletişim şeklinden vs rahatsız olduğum bir kız arkadaşı olmuştu. Bu şekilde bir ilişkiyi kabul edemeyeceğimi söylemiş ayrılmıştım kısa bir süreliğine de olsa. Neyse sevgilim de bensiz yapamadığını falan söyleyip o kadınla iletişimini her türlü bitirmişti.

Dün bir baktım kadınla yeniden takipleşmeye başlamışlar. O kadar çok sinirlendim ki, önceki tepkimi bildiği halde bunu yapmış olmasına. Ettim gürledim. Anında o benim sadece arkadaşım sen daha önemlisin vs deyip kadını engellemiş. Ama tabii ki bu öfkemi dindirmedi. Kalbini kıracak bir ton laf ettim geri dönülmez şekilde.

Ayrıldık. Hem hak ettiğini düşünüyorum hem de an geliyor tepkilerin biraz abartı mıydı çocuğa haksızlık mi ettin diyorum. Zaten ondan ayrılmam gerekiyordu bahanesi oldu belki de ama simdiden çok özledim.

Sizce tepkimde vs haklı miyim?

Sizin açık ilişkiniz yok muydu ya, hatta gayet adamla minik kavgadan sonda başkalarıyla yatmistiniz diye hatırladım.
Böyle rahat bir ilişki içindeyken ınstagramdan eş dost sildirmek tutarsizlik değil mi?
Açık ilişkide parmağımda tektaş olabilir mi sence?
Bi de konu benim gidip birini sil demiş olmam falan değil. Zaten direkt öyle bir şey anlaşıldığını düşünmüyorum yazdığımdan.

Ayrılma sebebiniz “bu kız” ise ve tekrardan kızla takipleşti ise ya laftan anlamıyor ya da sizi yeterince önemsemiyor. Tepkinizde haklısınız.
Ayrılma sebebimiz tamamen bu kızdı. Bu arkadaşlığı kabul edemem ben yokum demiştim. Kızdan hiç hoşlanmadığımı biliyor.

Açık ilişkide parmağımda tektaş olabilir mi sence?
Bi de konu benim gidip birini sil demiş olmam falan değil. Zaten direkt öyle bir şey anlaşıldığını düşünmüyorum yazdığımdan.
İyi de parmakta tektaş varsa böyle konuşulup anlaşılacak bir şeyden karşındakine hakaretler edip,ayrılıp sonra bir de "Zaten ondan ayrılmam gerekiyordu bahanesi oldu" denir mi?
Bu davranış seklinizden anladığım sizij tektaş her iki tarafın da evlilik yoluna gideceği bir ilişkinin nişanı değil de "pahalı bir hediye" olmuş anca

Adamla zaten daha önce konuşmuşum, bu arkadaşlığı kabul edemem ben yokum demişim. Kadından hiç hazzetmedigimi fazlasıyla biliyor.
Sence körün gözüne parmak sokar gibi tekrardan kadınla takipleşmesi çok mu normal?

Kadın yüzünden ayrılmışsınız tamam daha görüşmeyeceğim demiş. Tekrar takipleşmeye başlaması büyük hata. Demekki sizi kaybetmekten korkmuyor.
Bu sıralar fazla yoğunum iş dolayısıyla, ona pek vakit ayıramıyorum. Bilmiyorum belki de ilgimi çekmek için mi yaptı..

Adamın özel alanına girmişsiniz bir kere. Size olan saygısı yok olmuş.

Konuyu sağa sola çekiştirme, adam bana uygun değil deyip ayrıldın evlenme teklif etti barıştın ama içine sinmediğinden ayrılma bahaneleri arıyorsun. Ne olursa olsun bu adamla evlenip ağzının payını alacaksın sen, ben buradan anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…