- 13 Haziran 2020
- 1.582
- 5.367
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
birazdan sana banka hesabı gelebilir şekerim tetikte olJel tırnak mı ohaaaaaa ?
Çok zengin işi
Ablacım goygoy yaptım. Hep siz yapacak değilsiniz ya. Cidden problemleriniz var hı.tırnak ben ne alaka
kendinizi o kadar değersiz görüyorsunuz ki ,böyle şeylerin sizin değerinizi arttrdığını düşünüyorsunuz
şayet konudan alakasız tırnak yaptırdığını söylemeyen de ne biliymmmm
işte tırnağını göstermenle goygoyculuk oynanmıyor ,o başka bişeyAblacım goygoy yaptım. Hep siz yapacak değilsiniz ya. Cidden problemleriniz var hı.
Valla aramızda kalacağına falan söz verirsen ve fake instagram hesabin varsa atayım. Çünkü buradan atmak zulüm gibi oluyor. Beni de salarsin böyleceahahaha tarih kırmızı çizgimizdir kanıt konusunda
Sadece senin alınasın varmış alınmışsın. Ben gayet de goygoy yaptim da muhtemelen sana batmış bi sekildeişte tırnağını göstermenle goygoyculuk oynanmıyor ,o başka bişey
Yok be ben Danla Bilic'in gittiği yere gitmiyorum o yüzden çok da zengin işi sayılmaz :/Jel tırnak mı ohaaaaaa ?
Çok zengin işi
alındığımın bundan haberi var mı acabaSadece senin alınasın varmış alınmışsın. Ben gayet de goygoy yaptim da muhtemelen sana batmış bi sekilde
Çok güzel laf koydun bravo alkışş. Rahatladıysanız sizi başka konuya alalım.alındığımın bundan haberi var mı acaba
neye alınmışım keşke haberim olsaymış
hayatındaki seninle alay eden ,dalga geçen ,üstüne de aldatan adam ve ona aşık olan sen buradakilerden daha saçma ama yine de sen bilirsin ,neyseki hakettiğini yaşamışsınÇok güzel laf koydun bravo alkışş. Rahatladıysanız sizi başka konuya alalım.
Zira cidden moralim bozuk, saçma sapan insanlara maruz kalıp hoş olmayan laflar etmek istemiyorum.
meredith 10 yıldır su siteye üyeyim hiç goygoy için bir şeyleri gösterme ihtiyacım olmadı.Ablacım goygoy yaptım. Hep siz yapacak değilsiniz ya. Cidden problemleriniz var hı.
o tırnak bi şekilde gösterilmeliydi djldşsisşmeredith 10 yıldır su siteye üyeyim hiç goygoy için bir şeyleri gösterme ihtiyacım olmadı.
Hesap dökümü mü attı sana?hesap dökümünü atıyor özelden bir de.o kadar para valla hepimizde varrr.sitede gerçekten varlıklı üyeler var çoğu saklıyor kim olduğunu .benim babam varlıklı diye dolanmıyor.
biraz önce jel tırnağını bile attıHesap dökümü mü attı sana?
Tesekkur ederim aldatilmayi hak ettiğimi söylediğin hatta bununla mutlu olduğun için.hayatındaki seninle alay eden ,dalga geçen ,üstüne de aldatan adam ve ona aşık olan sen buradakilerden daha saçma ama yine de sen bilirsin ,neyseki hakettiğini yaşamışsın
Ben de anlayamadım açıkçası
1. konu: taksici çok keko çok kıro ben okumuş bir kızım ıyyyyyyyyy vıyyyyyyyy
2. konu: taksici musallat mı oldu anneme yaşadığım seviyesiz ilişkileri söyledi, kendini damat lanse etti
3. konu: taksiciye çok haksızlık ettim o ne şahane bir erkek hemen evlenirim
???????*
????????*
neyseki kazan cevabını vermişBayaaa tutarsız birisi
neyseki kazan cevabını vermiş
Çok güzel yapmamış mıKazen de lafı gediğine yerleştiriyor hemen, bizim aramızda kala kala
Bayaaa tutarsız birisi
İki yıl önceki şeyden mi bahsediyorsunuz? Siz kendinizde hiçbir değişim olmadan duruyor musunuz zaman geçtikçe?neyseki kazan cevabını vermiş
ben de ikisi de var hacıı.hangi kesimden oluyorum bu durumda?Hayatım boyunca bir insanla aramdaki farklılıklarımızı tuvalete indirgemedim yine çok şükür bu eblehliği bir fark olarak addedecek kadar beyin hücrelerim ölmedi
38 yasındayım kimse sevgilisiyle araki uçurum farklılıklar arasında bana tuvalet örneğini de vermedi biliyor musun ? Bir ilksin kk'da.
Alaturka ve alafranga dediginiz iki tuvalet türü artık 10 evin 8 inde olan bir çeşitlilik.
Hayatınızda hiç alaturka tuvalet görmediniz mi, adamın evindeki tuvalete hayreti mucip gibi yaklaştınız ahajkdhdgdghd
Gülmeyip napsın bu insanlar dkljalfjlkfjlafkf.
Maho ağanın tuvalet repliğine dönmüş sizin iş