Ben bi ara oturdum meraktan bayağı okudum konularını. Bundan 2 3 sene önce cafe ya da bar gibi bir yerde çalışan genç kızdan bi anda iş güç sahibi, üniversite okuyan kıza dönüşüyor. Çizdiği profil bambaşka, bu konusu bambaşka.
eski konularına ben de baktım. mesela şu konusunda, 8 senedir aşık olduğu kişiden bahsetmiş:
Belki sizinkilerin yanında dert bile değil ama.. 8 yıldır birine sevdalıyım. Hayatımda gördüğüm en mükemmel, dünya iyisi bir erkek. Ama ilişkimizi imkansız kılan nedenler var. 3 sene önce onunla buluşabilme şansına eriştim. Buluşma sonunda beni evime bıraktı ve kapı önünde sarıldık. Sonrasında...
www.kadinlarkulubu.com
bu konusunda kavuştuklarını ve çocuğun boynunu morattığını söylemiş:
Uzun zamandır deliler gibi aşık olduğum çocukla nihayet kavuşmuştuk. Sevgili olduk. Öyle çok seviyorduk ki birbirimizi sarılmadığımız, el ele tutuşmadığımız an yoktu. Dün akşam dışarıda biraz fazla yakınlaştık, eve boynu mor bir şekilde gitti. Annesi benim kim olduğumu bilmiyor. Ama kendisi...
www.kadinlarkulubu.com
bu konusunda da aynı yaşanmışlık, aynı çocuk ama ne hikmetse bu çocuğa 3 ay önce aşık olduğunu ifade etmiş. hani 8 yıldır sevdalıydı?
Çok klişe bir durum, farkındayım. Tam 3 ay önce bugün bir erkeğe vuruldum. Zar zor onu buldum, ulaştım. Akrep burcu erkeğiydi. Anlaşmak, normal bir konu hakkında bile konuşmak zor. Buluştuğumuzda sarılmadığımız an olmazdı. Milyonlarca kez öperdik birbirimizi. En son boynu morardı. Annesi o...
www.kadinlarkulubu.com
mesela şu konusunda, kendisi için önemli bir sınava gireceğinden bahsetmiş, önceki konularında da dediğin gibi kafede vs çalışıyordu.
İyi Geceler Hanımlar, Gece gece, saatlerdir içimi boğan bir derdim var. Benim için çok önemli bir sınava hazırlanmaya başladım. Bu sınav için hayatımda birçok değişiklik yaptım. Önceden olsa başaracağıma emin bir şekilde çalışmaya devam ederdim. Ama şimdiki annaboleyna olarak korkuyorum...
www.kadinlarkulubu.com
aradan aylar geçmiş, yaz gelmiş şu konusundan anladığımız kadarı ile iş güç anlamında bir gelişme yaşamamış, sabaha kadar oturduğundan falan bahsediyor.
Merhabalar efenim, Uyku düzenim birkaç aydır ciddi anlamda bozuk. Önceden erken yatarım erken kalkarım modunda takılan biriyken, gece 5'te yatıp öğlen 1'de kalkan birine evrildim. Neyse en azından saçma saatlerde de olsa uyuyabiliyordum. 2-3 gündür ciddi anlamda uyuyamıyorum. Yatıyorum, dön...
www.kadinlarkulubu.com
iş hayatına dair aralık 2021'de yani hepi topu birkaç ay önce bir konusu olmuş, torpille özel bir şirkete girmiş, tercümanmış.
Merhabalar, Bu sefer aşk konusu ile değil, iş-akrabalık mevzusu ile karşınızdayım. Bir süre önce bir şirketten, patronlarına teyzemin ricası ile iş teklifi aldım. İş görüşmesine gittiğimde ufak tefek bazı pürüzlerden rahatsız oldum. Teyzem de o zaman gel benim yanımda çalış ama önce eniştene...
www.kadinlarkulubu.com
babayla ilgili açtığı konusunda ise babasının maddi desteklerinin olduğunu, ona ev aldığını falan söylemiş. maddiyatına dair birkaç aylık özel sektör çalışması ve baba desteği var elde diye biliyoruz. yani öyle yatları katları olan birisi değil, olsa eminim yatına katına ayrıca konu açardı. yansıtmaya çalıştığı profil ile gerçekte olanın ben de farklı olduğunu düşünüyorum. aramızda mutlaka gerçekten donanım gerektiren, yoğun, iyi kazandıran, iyi bir eğitimin getirdiği iş hayatına sahip üyeler vardır, kaç tanesi bunun açtığı konular gibi konular açmaya, bunları sahiden yaşamaya zaman bulabiliyor?
hele bu taksici muhabbeti burada tuttu diye sürekli bu senaryodan ilerlemeye devam ediyor.
okuyunca bana epey giydirip hakaretli makaretli bişeyler yazıp banlanacak muhtemelen ama merak edilen o soruyu cevaplayayım: evet, tek tek baktım konularına
amme hizmetidir efenim :)